paint

Idag visas Lady Gaga. Varsågoda.


HALLÖÖ BÖÖH

God morgon!
Jag har knappt vaknat än. Är helst seg i huvvet och de  känns som jag har blåmärke under ögat och i näsan, är helt mör :S
Jag får ta mig en liten alvedon och hoppas på att dagen skall bli bra. För idag är det ju bal i tranås :)
Nu skall jag bädda ur mig ur sängen och trilla ner för trappan, in i köket, koka te och äta frukost!
HEJDÅ!

hejhopp

Nu har jag ätit och duschat och tagit mig en kopp te. Så nu ligger jag nerbäddad för att skriva dagens sista inlägg.
Läste på kissies blogg idag att hon ligger på sjukhus, kommentarerna till inlägget är ganska så roliga, samma, samma, samma, alla skriver samma. Skall bli oerhört intressant att se vad lilla Kissie kmr skriva imon ^^
På tal om imon, skall jag och Sara gå på bal, alltså kolla på bal. Det är bland andra Bibbis lillebros Gustav vi skall kolla på, det kmr bli kuligt, bäst att ladda kameran :)
Efter dettta är det aneby som gäller, det är ju anebydagen och det måste man ju såklart fira! Det blir öl på skogsi? och sedan parken alternativs värdshuset. Oj, va tragiskt det låter och är. Men det blir vad man gör det till ^^ hihi.


Här är jag och Wurre på bal :)



Här e Jag och Bibbi på bal :)

Välkommen

Mamma står vid spisen och kusinen har hittat hit från Gbg :] Själv är jag vrålhungrig efter all städning. Det skall bli trevligt att umgås lite över en bit mat bestående av potatisgratäng och fläskfilé MUMS!

Freddie Mercury

Nu har jag städat färdigt, bara mitt egna rum kvar, men det gör jag sen.
Jag gillar Queen, men ist för att måla hela bandet valde jag att bara göra Freddie :] Varsågoda

Det är denna bilden jag målat av, ok?


:O

Har inte börjat städa än, ist har jag strykit kläder, det var behövligt.
NU skall jag städa, tror jag börjar med rensa ur godisskålen och tömma tekannan, såhär kan det ju inte se ut :O

Städa

Hej hej bloggen!
Ikväll kmr mammas kusin hit och huset ser ut som fan, så jag skall städa lite hade jag tänkt mig :] hihi
puuuzzz

Kvällsmat

Torsdagens kvällsmacka <3

Glömde nästan paint!

Nu höll jag på att glömma dagens musikbild! Eftersom jag inte fått några bra önskningar på bilder valde jag själv för det brukar bli bäst så. Idag visar jag Ozzy Osbourne, varsågoda.


Detta hände idag :O

Hej hej bloggen!
idag var jag och Sara i stan och det gick bra att gå i klackar (y) Vi köpte varsina skjortor, samma modell fast olika färger, som vanligt, hihi^^

Här kmr ett bildspel på vår lilla resa.

Först åkte vi bil...

På en väg...

Såg knappt tanten som gick över gatan...

Så fick bromsa järnet och göra fräcka spår i gatan!!!
Ja, så var det.


Jkpg

Nu är jag hemma hos Sara, vi skall åka till Jkpg en snabbis och handla. Jag skall försöka gå i pumps me för det har jag inte gjort tidigare :)
puuuuzzz <3<3<3

???????????????

dgeg Alltså jag vill inte måla massa fula saker! Ni får skriva coola människor jag kan painta, helvete!
Btw, satt och kikade runt på nelly.se och hittade denna bh:n, undrar mest om det är nått jag missat lr vem fan vill ha en sån? :O

Wtf?!

Paintad musik made by Torre

Bilden i förra inlägget blev så uppskattad att jag har börjat måla på heltid nu känns det som. Har iaf målat 3 st till artister/band nu. Skall lägga upp en ny varje dag nu ända tills det jag inte har några kvar bra att måla.
Har DU några önskemål om en målning? Tveka inte, KOMMENTERA så ordnar jag det!

Beatles

Nä, Abba vart nog bara nått som flög in i ena örat och ut genom det andra.
Nu är det The Beatles som gäller och ist för att välja en bra bild från google paintade jag mig en egen, iaf jag tkr att man ser vem som är vem. SER NI?!?!


Ofta?!

Här sitter jag och DIGGAR till ABBA! Va hände där undrar jag? Trodde inte jag likeade dom, men ack så fel man kan ha ibland, det swänger juuue!


God morgon

Hej hej bloggen!
Nu har jag vaknat ordentligt. 2 st jobb har ringt och vill ha mig så är redan nu uppbokad 3 dagar i juni, wäähääj! jag blir ju värsta busy ^^ (y)
Nu skall jag koka mig en kopp te och sedan GÅ UT ist för att söka på google vad det är för väder ute, jag gör framsteg.

puuss love ya! <3

Blekning

Blekningen i form av slingor jag gjorde på Sara blev lyckad.
Nettan står i köket och lagar mat åt oss. Just idag blir der ris och chiliconcarne, det hoppas jag på skall bli gott.
Senare idag skall jag och Sara ut o skatea, jag har nämligen hittat en skateboard hemma i nått skrymsle. Vi skall åka ända upp till "Pixans" och hämta ut våra tågbiljetter som vi bokade idag (till P&L) wiihuu! hoppas att det inte regnar för då tänker jag ställa in åkningen.
puuuuzz <3

Detta är jag och Sara för ca 1 år sedan :]


Skogsgatan

Hej nu är jag hemma hos Sara. Jag har duschat och nu skall jag bleka slingor i hennes hår.
HEJDÅ!

Tisdag

Hej!
Idag är det lite molningt, det kanske blir bättre.
Klockan är 12.12 och jag har precis förtärt resterna ur en chipspåse och en kopp te.
puuusss

H2o

Jag gillar vattnet, havet, sjön, bäcken och floden.
men inte regnet


Känslor och musik

Jag har så många känslor så det är sjukt nu. Jag saknar Bibbi o Kitty så mkt så att jag tror att jag går sönder. Jag blir gladare av tanken att dom kmr hem tills deras bröder tar studenten. Då skall jag krama dom så som jag kramade kramsnö 1998!
Wurre saknar jag lika mkt som jag saknar tjejerna, om inte mer. Det är jobbigt, det är mindre jobbigt att han kmr hem på på pusskalassöndag <3 :D
Min familj har jag saknat, dvs Lisa, pappa, Ninna, Grodman/Viktor/Niklas "lr-va-fan-han-heter". Dom träffade jag i lördags och det vart himla kuligt. Jag, Ninna och Lisa fick damp o klädde ut oss med farmors sjalar o handskar, som vi alltid gjorde när vi var små. Eftersom det var "Viktor" som fyllde år så var vi hemma hos farmor o farfar och jag träffade "Viktors" tjej me :] Dom skall ha barn till jul och jag tror faktiskt att det kmr bli en söt bebis (eftersom den är släkt till mig)
Efter kalaset åkte jag o Ninna med hem till Lisa och Pernilla och drack te o kollade på "Flickorna på Klitteholm" asså shiiiet, det var bra.
Senare på lördagen åkte jag till Sara. Vi tog ett par glas med alkoholhaltig dryck tsm med Bosse, Nettan och Glenn och Marie som var på besök.
Vi satt och lyssnade på massa gammal rock från 70- och 80-talet. Vi alla vart chockade över hur mkt jag och Sara kunde om allt dedär. Vilka som spelade i vilket band, vem som var gift med vem och vilka band som spelade vilka låtar och vem som dog och vem som överlevde osv.
Det var en trevlig kväll tkr jag och jag gillar verkligen gammal musik. OK, jag gillar ny musik med, men då skall det vara stil på't! Håkan och Veronica är goda exempel dåliga exemel är det som är bortglömt efter 2 veckor.
Denna veckan har jag gillat musik mer än vanligt, det går lixom inte sluta lyssna, det är fint. Och det passar bra ihop med alla känslor jag har i mig :] Nu vill jag åka till Peace and Love och skriksjunga tills jag inte orkar mer.

Lååååååångt inlägg! Enough! hihihöö

Puuuuuuuuzzz fina fina kamrater och miljoner läsare <3

Detta är en blomma jag hittade i Turkiet :]


Taco i pajform

Jag bakar tacopaj och om bara några minuter är den klar, det skall bli gott.

Sabotage

Hej hej bloggen.
Här kmr en historia om en av mina bästa vänner Chörl.
Det var en kväll som detta. Vi båda var online på facebook och hade väl inget särskilt för oss. Hon skrev ett inlägg i Robins logg (robin är hennes sambo och kärlek) jag saboterade det hela genom att skriva om mig själv... huuuur kan man vara så egoistisk? stackars Carro och Robin, jag tror jag har förstört deras äktenskap förevigt nu, hur skall jag någonsin kunna bli förlåten? hur skall detta sluta?

to be continued...

Te

Nu skall jag dricka te.

söndagsmys

Nu har jag söndagsmys, helt ensam. Fast det är klart, mange smith och lotta engberg e ju med mig på bingolotto <3
Till myset har jag holidaydipp i en rosa skål och där dippar jag vilda westernchips och drycken till detta blir öl som var fryst, iaf skummet så jag fick vaska det, annars smakar ölen gott.

Soffa

Idag har jag målat en kökssoffa och nu skall jag lägga i bestick i kökslådorna för färgen på dom är härmed torkad!

Turkiet + ett kilo (y)

Vi är hemma från Turkiet jag och Sara. På ditvägen åkte vi igenom ett åskmoln, mer än så behöver jag väl inte berätta.. fast det gick ändå rätt bra för vi hade ätit en näve lugnande piller innan vi gick på planet.
När vi kom fram var det regn och åska och världen höll på att gå under så kl 9 på morgonen drack vi första bärtzzen och sen höll vi oss till den drycken fram till dag 4 då vi kände att alkohol inte var så gott efter frukosten längre. Så vatten och cola på förmiddagen och starkare sortimentet gick vi på efter lunch.
Maten var god och det var mkt friterat och mkt fika med tårtor, bakelser och småkakor som storkakor. Så nu har jag gått upp ett kilo säger vågen (y)
Norrlänningar spred sig snabbt över hela hotellområdet, vilket roade oss väldigt, då vi tkr att deras språk är väldigt kuligt. Jag vann på pilkastning. Alla turkar trodde vi var från England eller Tyskland, vi fick även höra att vi såg ut som vi kom från paradiset, åh så smickrande <3
Vi har solat litegranna iaf, trots allt regn och badat lite i havet<3. Än så länge har jag lagt in 1044 bilder i datorn, så nu e de bara ett minneskort kvar att tömma (y)
Det var en kort sammanfattning av veckan, bilder och mer info kmr nån annan dag.

PUUUUUUUUZZZ

Inget

Idag har jag inget att blogga om mer än att jag lyckades bra med jordnötssåsen jag gjorde.
Puzzz<3

Sånt jävla fynd!

Idag väckte dagis mig igen. Det var faktiskt kul att jobba idag, kanske var det för att jag bara jobbade 3 timmar och på dom 3 timmarna inte gjorde mer än att äta mat, sola och fika :]
Efter detta åkte jag hem o solade i 30 min och for sedan iväg till Aneby för att hämta Sara och Nettan och vi åkte till Jkpg för att handla.
Jag köpte lite allt möjligt men fynden var solkrämerna IKEA, nästan halva priset bara för att jag har IKEA FAMILYkortet.
Efter maten och shoppingen på IKEA åkte vi bort till City gross och jag ville köpa en ansiktsskrubb som jag i vanliga fall betalar 64:- för MEN om man köper tamponger ist för 47:- så FÅR man en sån skrubb på köpet!!!

Det var min dag idag, nu skall jag sova, Puuuzz <3<33



<3


<3


Kyrkogård

Efter man har varit på konfirmation passar det inte bättre än att åka till mormors grav vid redbergsplatsen och ta lite bilder här o var medans mamma planterar blommor.

Här är lite bilds på hur det kan se ut på en kyrkogård


Konfirmation i Göteborg

Heh hej bloggen <3
Idag har jag varit på konfirmation i Göteborg för min koriansyssling. Det var god mat efteråt me.
Imon skall jag gå upp skapligt tidigt för jag skall sola min baksida och sedan skall jag bege mig till aneby och hämta upp Sara och Nettan för vi skall till Jönköping och handla inför vår resa.

Hejdåå puzz <3

Ninna blev rörd inne i kyrkan för det var så vackert, lr nått

Koreanen heter Philip och honom känner jag.


Öl och dusch

Öl är gott, drf har jag och mamma just förtärt varsin sådan burk och nu skall jag ta mig en dusch.

Morot

Jag har precis ätit en morot.

Sol

Solen är varm och man kan bli brun utav den, så idag har jag solat i 153 minuter. Nu behöver jag sola baksidan av mig, men det gör jag en annan dag.
Hejdå <3

Trött är jag

Hej hej bloggen <3
I Onsdags kväll kom jag hem från Göteborg, min storasyster hade tydligen flyttat hem ett par dagar och därmed tagit över mitt rum.
Så när jag gick och la mig efter en uppdatering om hennes liv sen jag såg henne sist i mitten av april, kände jag att fan va jag kmr sova gott nu. Men med henne på andra sidan dubbelsängen med alla ljud hon ger ifrån sig i sömen, kunde jag allt annat än att sova och inget annat rum hade jag som jag kunde sova i.
Så klockan ca kl 04.00 tror jag att jag tillslut somnade med hörlurar på mig.
Jag sov i ända fram till 07.30! För då ringde dom från dagis och ville att jag skulle komma och jobba (y) visst, det gör jag väl då.
Så nu har jag stängt på dagis både torsdag och fredag. Detta betyder att jag just nu skulle vilja äta alvedon till middag med redbull till det. Men jag nöjer mig med en kopp te och ett paket kakor och några toasters.
Snart kmr Sara hit och sover, vi skall planera våran resa in i minsta detalj då me.

PUSS!

Uppdatering

Hej hej bloggen <3
Det är roligare att skriva saker på facebook, drf skriver jag inte här men nu har jag fått klogomål från mina miljontals fans så skall nu skriva ett lagom stort inlägg för er.

Jag är just nu i Göteborg och har varit det sen i onsdags, åker hem imon igen för då är mamma på begravninng här i Gbg (gratisskjuts är nize).
Under dessa dagarana har det inte bara varit jag och wurre hemma utan en hel del folk från Tranås och Oslo med :] hih. Vi har umgåtts mkt genom att sitta vid varsin dator. Men vi har också, ätit mat, sovit, druckit alkohol, vaxat Philips rygg, gått på stan och firat valborg på festu.
Bilder från valborg och allt får ni kolla på på facebook för jag orkar inte hålla på o ladda upp bilder hela TIDÄN.
Det har varit mkt roligt men i söndags åkte alla hem så nu är det ganska tyst här.
Wurre påstår att han e sjuk me, så igår fick jag gå o handla alldeles ensam och laga mat alldeles ensam och bara ta hand om honom, snart kmr han säkert gnälla efter frukost me.... :O

Under dagarna som gått har jag och Sara kännt oss bleka och trötta så arbetslösa som vi är bokade vi en resa till Turkiet, garanterat 5stjärnigt lyxhotell, känns väl ganska online måste jag säga.
Så nu måste jag till IcaMaxi o handla simglasögon och till apoteket för att köpa lugnande piller inför flygresan. Sen måste det handlas solkrämer, bikini, lite kläder, måste växla pengar och jag måste hem o tvätta alla mina kläder, har inte varit hemma på flera veckor!!
Btw, jag har köpt en kamera som man kan ha under vatten me, det blir roligt, har bara testat den ovanför vatten än så länge men på onsdag om en vecka är jag i Turkiet så så jävlar skall det badas!

Det var allt för nu, för som jag misstänkte innan har en viss herre börjat bli hungrig nu...
Några bilder lägger jag upp me, bara för jag e snäll.

Puuuss<3<3<3

Detta är i hoppborgen på festu
På bilden visas Jonis, Philip och Wurre i luften

Detta är dagen efter, vi alla var väldigt glada, fräscha och pigga


RSS 2.0