Nu åker vi

Nu är det dags, nu åker vi till Grekland jag o Sara :O E sjuuukt nervös nu, måste nog häva i mig lite wiskey innan jag ger mig på vinet och kanske en öl med för säkerhets skull. OMFG JAG E NERVÖS!!!
Aja hejdå bloggen och alla kompisar vi ses om en vecka!
Puss<3

Sara o jag förra året i Turkiet :)


Ingen mjölk

Idag åkte jag hem för att packa det sista inför resan. Har vart sjukt nervös hela dagen men efter 30 minuter i detta hus vill jag inget hellre än att åka långt långt bort. När jag haft en stund för mig själv packandes på rummet var det dags för koppen te och lite eurovision song contest. När teet kokat klart upptäcker jag att DET FINNS INGEN MJÖLK! Får dricka te med bara te och en liten klick honung :( Jag vart ändå glad sen trots mjölkkatastrofen för att Loreen vann!!! Jippie! GRATTIS SVERIGE!
Nu skall jag gå o lägga mig för om 12 timmar kmr familjen Svärd o hämtar upp mig!
Puss


"Lena ville ifrån kranarna o indieklubbarna"

Nordstan

Skulle åka till nordstan för att växla pengar och handla lite saker som jag skall ha med till Rodhos :)
Eftersom det är så sjuuukt varmt ute så kunde jag bara inte gå i mina jeans så åkte iväg med wurres kortbraller på, kändes som om alla stirrade på mig och undrade om jag var en kille eller tjej men det kan ha vart inbillning med^^
Efter att ha växlat pengar, handlat tidningar + mjölk och ett par skor som var så fula att dom blev snygga bestämde jag mig för att åka hem för jag jag kom på att jag inte ens ätit frukost idag :O
När jag stod o väntade på bussen stod det 2 tjejer som tyckte min uggleväska var jättesöt! Himla glad blev jag då :) Skönt att man kan få komplimanger även fast man har killbyxer på sig ^^ hihi
Nu ringde wurre o sa att han kmr hem, JIPPIE! Hoppas han e hungrig för jag dör snart av hunger!!!

HM där jag köpte skorna fick jag även ett presentkort på 50:- precis som jag fick en annan gång. Huur nice som helst. Vad tycker ni om skorna egentligen? jag vråldiggar dom, mina nya favvisar tror jag <3


Solat på ballen

Hej hej!
Idag är wurre i skolan så jag satte mig ute på balkongen o solade litegranna, fick en liten kortbyxebränna men det går nog bort ganska fort ^^
Det är så himla varmt hela tiden, det är lika varmt i Gbg som på Rodhos, så behöver ju inte åka dit nu då? hihi Nä men det skall bli himla gött att komma iväg lite och se sig omkring lite och framför allt ha en pool och gratis dricka ^^

Mat o promenad vid vattnet :)

Vi satte oss i skuggan o åt goding mat vid vattnet, sedan gick vi en liten promenad längs vattenkanten och kollade på båtarna. Det e så himla fint här, måste flytta hit snart.
När vi kom hem gjorde vi milkshake och jag lånade wurres kortbraller för det är så sjuuukt varmt, snygga tjejen är jag nu :)

 

 


Sushi

Jag har precis duschat och skall bara få ordning på mitt utseende sen kilar vi iväg för att äta sushi utomhus bara för att det är så himla varmt! :D

Kossor och blommor

Orkade inte sitta o redigera massa kossor hela dagen så hittade några blommor som behövde ett litet ingrepp med men det vart inte så stor skillnad fån orginalen på någon av bilderna iaf, måste verkligen lära mig mer om photoshop. Nu skall vi gå o handla.
Puss

Bebiskossan o dess mamma :)

Fin blomma jag hittade i fönstret hemma :)

Varmt i Gbg

Hej! Har visst glömt bort att blogga.
Igår kom jag till ett 26 grader varmt Gbg och höll på att dö av värmeslag när jag gick till ica i långa varma jeans. Idag har vi inte vart ute nånting men skall nog ta en sväng till ica snart o handla lite mera mat, börjar bli smått hungrig. Vi skulle egentligen gått upp tidigt idag för att hinna bli hungriga så vi kunde äta sushi för dom stänger kl 3 men då var det nått fel på min snooze så vi sov jätte jättelänge och var då såklart inte hungriga till kl 3 :( får bli imon ist då jag tänker ställa 3 alarm + wurres telefon med.
Nu tänkte jag mig att jag skall sätta mig ner o redigera några bilder på kossorna som går utanför mitt fönster hemma, mkt nöje.

Massa pengar

Var i Gränna en sväng för att fixa dedär med att min pizza kostade 2000:- Fick tillbaka pengar såklart, I KONTANTER!!! Tyckte dom kunde bjudit mig på den där pizzan för besväret men icke, fick ist hela 2 kronor för lite och han bad inte ens om ursäkt, tycker det är lite dåligt av dom. Restaurang R2 i Gränna hamn: Jag rekommenderar inte






Hejdå bästisar

Har precis kommit hem från en kväll i Aneby med tjerna :) Vi bakade blåbärspaj och kollade på Bridget Jones hon o Sara e inte så olika ändå som Bosse säger :) haha Tänker mest på hur dom trippar fram, även om Sara sedan en tid tillbaka slutat med trippandet, but still!!
När vi vinkade av Sara i dörren slog en tanke mig att nu får jag inte träffa Bibbi o Kitty på över en månad :O För imon åker jag till Gbg och kmr hem lagom tills dom flyger till USA och stannar där i en månad, jag kan inflika med att jag bar är en halv gnutta avundsjuk för jag o Sara skall ju faktiskt till Rodhos på söndag, mkt bättre än typ NY, eller? :S Nä men jag o Sara kmr ha kul även fast vi inte är på lika coola ställen som dom e och en månad kan gå fort när man har roligt. Wurre har snart sommarlov med och våran lilla Anton skall gå på bal o ta studenten, lille lille Anton.
Nu skall jag packa inför morgondagens resa och sen sova sött :)
Puss


Jag, Kitty kaja och Bibbi i typ 9an? hah himla coola vi var när vi lånade en lägenhet i Jkpg och köpte enkronorsfrallor på konsum i pyamas <3

Fika

Sitter o fikar med Pelle o pratar om att han skall "köra skit" i veckan och om jag behöver några blyertspennor för han har kvar det sen han gick i skolan, suck... imon åker jag till Wurre, tack.

Mr.Bean eller Timmey? :O

Har precis kollat på Mr.Bean som gick på tv. Herre gud, ibland tror jag faktiskt att det är Timmey som spelar mr.Bean i vissa scener. Särskillt nu med när Timmsan börjat använda i princip samma kläder som Bean, kopior!


Snäll mot lille Gunnar iaf

Jag e ju fan dum i huvvet. Min lilla söta katt satt med tiggande ögon o bad om mat så jag gav henne den sista flygande jacob, DET SISTA SOM VAR KVAR!!! Vad får jag äta då? Jo, kokt broccoli, FEST!

Mitt hår

Sitter o försöker klura ut när jag färjade håret sist (toningsbalsam gills ej) och det var fan inte igår alltså. Leta lite bland mina bilder för att se om jag kunde hitta någon tydlig skillnad och visst gjorde jag det och om datumen på bilderna stämmer så var det senast ca 15 augusti jag fäjade håret, ganska sjukt för att vara mig men tanke på att när jag gick i gymnasiet räknade jag ut att jag färjade håret ca 33 ggr/år (ca varannan vecka) inte konstigt att mitt hår inte mådde så bra.
Nu tkr jag att det är stor skillnad på kvalitén iaf och det känns som om det har växt lite mer sen jag började med ricinolja fast om man kollar på utväxten o tänker att det var augusti jag färgade det sist så har det inte växt knappt nått. Tålamod! så skall nog jag också få långt fint hår

Midsommar 2011. Hoppas mitt hår självbleks lite i sommar för jag tror jag gillar liiite ljusare

20 augusti 2011

Samma öl, samma jacka, olika hårfärg. Jag ändras inte mer än så

Packar

Idag vaknade jag typ av att min mobil var död. Flög upp ur sängen o laddade den och trodde klockan var 13 men det visade sig att den bara var halv 9 så jag la mig ner för att somna om men det gick inte så jag gick upp och kollade på miami ink lite, det var en som hade råkat köra över sitt eget barn när han skulle flytta bilen, sjukt!
Efter detta åt jag lite frukost och sen gick ut för att sola lite, satt ute exakt 3 minuter innan jag tröttnade på att solen skulle gå i moln varannan sekund.
Ist gick jag in o började packa lite inför min o Saras kommande resa, hinner ju inte packa nått om jag skall åka till wurre på typ måndag. Jag börjar bli nervös inför flygningen nu, funderar på om jag skall köpa en burk med lite lugnande piller på apoteket iaf.
Har alldeles för mkt grejer jag vill ha med mig men samtidigt inte, jag hittar bara ett par skor till exempel men jag kanske klarar mig på dom? Sen vill jag ha en miljon klänningar men har rensat så mkt jag kan så det slutar med 2st, sen skall vi inte tala om kamerautrustningen. Jag tänkte ta med mig rubbet först men det blir alldeles för tugnt o tar mkt plats så jag skall nu "bara" ha systemkameran + 1 objektiv, stativet och en vattentät kamera inkl fjärrkontrollen jag beställde om den hinner komma innan dess men det tror jag :)
Nä, nu skall jag dricka te.
Puss

Inte ens hälften av allt som skall med!


Bjuden på bjudning

Himla glad jag blir när jag får ett inbjudnings-sms till kvällsmat hos Bibbi ikv :) Nu slipper jag mamma o Pelle ett litet tag iaf :D Skall fira med att ta med några av mina nybakade cupcakes, det gör nog gott ^^
Pusshej

Världens godaste Torremuffins (som inte e torra då)

När jag gjorde mina muffins tog jag lite kort för jag tyckte dom var så fina. Jag tänkte på vilket jag tyckte om mest att göra: baka eller att ta kort på bakverken? Hmm klurig fråga tänkte jag för mig själv när jag trödde över rivet apelsinskal på min lilla cupcake.
I samma sekund som detta underbara bakverk snuddade till vid mina läppar visste jag... det är vaken bakningen eller forograferingen som jag gillar bäst, det är ätningen<3
Jag skall nog aldrig mer följa ett recept när jag bakar eller lagar mat. Idag tog jag allt "på en höft ungefär" och jösses amalia, JAG KAN JU SJÄLV!

Mitt egna lurrecept på vaniljmuffins, nutella is in the middle

Blanda lite hit o lite dit och tjoff så blev det apelsinfrosting


Yummy yummy



Den som inte tycker om dessa underbara bakverk är fan dum i huvvet

Mat o fika och allt sånt på en enda dag

Kände mig hungrig så gjorde lite flygande jacob som blev bland dom godaste jag gjort <3 Var inte helt nöjd i magen efter det så när jag ändå hade igång ugnen gjorde jag en omgång med vaniljmuffins som jag gömde lite nutella i. Detta måste väl ändå tillfredsställa mig tänkte jag, eller skall jag kanske göra lite frosting med?
Kanske skall testa ett av mina lur där med då, apelsinsmak? Det kanske låter gott

Pizza för ca 2000

Loggade in på baken för att kolla lite hur mkt pengar jag hade, teyckte inte riktigt att dets tämde så kollade igeom mina köp. Det visade sig att pizzan jag åt i Gränna i onsdags kostade mig nästan 2.000 kr :O Blev nog nått fel när hon skulle skriva in priset så skrev jag min 4siffriga bankkod. KUL!
Nä, nu måste jag åka till Gränna o visa upp mina kvitton för tror inte det går att övertala dom över telefon... haha.

Tradera

Jag o Tradera alltså, sitter o kollar där var o varannan dag känns det som. Idag blev det en fjärrutlösare till kameran :) Funderar på att köpa ett polarisationsfilter med men jag fattar inte riktigt vilken storlek jag skall ha isf så det får vänta lite ^^


Försöker öppna skåp

Idag har jag fört inte gjort nått sen tränade vi lite och jag orkade springa 3 km idag YAAY! Tog lite snabbare hastighet än vanligt idag så att jag skulle bli klar fortare, kan inte riktigt säga om jag rekommenderar eller inte...
Efter gymmet hittade jag min skateboard!!! Dammig och äcklig var den så tvättade av den i badkaret och står nu på tork, när den är torr hade jag tänkt mig att måla lite så den blir fin inför sommaråken. :D
Har även kollat på mamma när hon gjort typ 5 rabarberpajer?!? samt ätit kyckling. Ninna och Andera var här o hjälpte till med att äta upp idag med.
Efter maten fick jag ett uppdrag att försöka låsa upp skåpet där mamma har alla sina vinglas och andra fina glas, hade lite olika nycklar att välja på....

Nej, jag fick inte upp skåpet :(


En eftermiddag med tjejbästisar

Kom precis hem nu, har vart i Gränna med tjejerna o ätit god mat i hamnen, var bara vi där typ pga att det var regn regn o regn men mysigt hade vi ändå. Några polkagrisar senare rundades det hela av över en kopp kaffe hos Bibbsan och lite roligt spel vad det nu var det hette men man fick iaf inte säga JA eller NEJ. Sjukt kul vart de iaf :)
Fick mitt sommarschema idag med, kmr jobba ganska mkt ser det ut som men jag e iaf ledig dom dagarna jag bett om så det är ju nice men sjukt segt att jobba till 22.00 och börja 07.00 dagen efter :S Det är smällar man får ta, inga nätter iaf och det är jag mest glad för^^
Nu skall jag borta mina små tänder o krypa till kojs.
Puss

Hatkärlek

Knäckebröd alltså, det är så sjukt gott men fy fan vad det smular o sticker under armbågarna sen, jag blir gaaalen!!


Sport överallt

Var iväg o tränade lite innan, känns skönt nu efteråt även fast jag bara orkade springa 2km :( Nästa gång skall jag springa 3 men idag körde jag alla andra grejer först så hade tagit slut på krafterna när jag tillslut hamnade på springbandet.
När jag kom hem åt jag fläskfilé och potatisgratäng för andra gången idag. Ninna o Anders kom en sväng med och åt upp det sista av maten så nu slipper jag äta samma imon med iaf (y)
Annars har jag bara gjort massa tråkigheter idag, pumpat däck på bilen, tvättat o strykit, hjälpt mamma att mäta på altanen så vi kan lägga in golv där och diskat. Tänkte ta mig en titt på tvn med men det är ju bara hockey heeeela tiden, är det ens någon som kollar på det?!
Jag kan bli lite arg på tvn när dom sätter in sport på dom vanliga kanalerna och tar bort ordinarieprogrammen istället för att ha all sport på sportkanalerna, det finns ju hur många sånna som helst så vrf i hela friden skall dom ta bort Äntligen hemma och ersätta med äcklig Hockey? Måste förlora massa tittare på det, iaf mig^^
Sen är det ju OS i år med det kan va svårt att ha missat det. Börjar säker lagom till Hockeyn slutar :( Jag är bitter.

Paket från Kina


Fick paket från Shanghai idag, visste precis vad som var i...


UGGLEVÄSKAN!!! :D:D Så himla fin och den är perfekt storlek för det är precis så systemkameran får plats i den + ett objektiv om man knör lite :)
Sen levererades den med finfin kinesisk tidning, den måste jag spara o göra något fint av, kanske en tavla? :)

Blir av med pengar, tjoff!

Hej hej!
Jag har inte bloggat så mkt nu på senare dar, vet inte riktigt vad jag skall skriva om.
Idag och igår har jag suttit o blivit av med pengar framför datorn. Betalade Rodhos till Sara, beställde massa solkrämer, förde över pengar jag var skyldig mamma och sen fick jag damp på mina tänder så slog till på en hemmatandblekning med :O haha
Nä men jag hade 75% rabatt på det så kostar nu 225 ist för 895 så man kan ju säga att det var ganska billigt ändå (om det nu fungerar) någon som testat, Forever white?
Jag har också börjat med att skriva en lisa över saker jag skall ha ed mig på vår lilla resa, shit vad jag är nervös! Vi skall denna gången skita i att ta lugnande piller och ist gå all in på alkoholhaltiga drycker ist för att se om det hjälper bättre mot flygrädslan^^



Såhär kmr jag se ut efter min tandblekning ^^
(Jag vet, e n00b på photoshop)

Godissugen

Hej hej bloggen!
Igår kom wurre hem straxt innan midnatt så vi satte oss o kollade på HIMYM, myys<3 Idag skall han vara hemma hela dagen men måste ändå skriva massa saker men det är helt okej för mig, bara han e tillgänglig att pussa lite då o då så är jag nöjd :)
Just nu har jag precis duschat och ätit en väldigt sen frukost och är nu godissugen. Sitter o stirrar lite på min tomma påse med pandalakrits, blir nog en sväng till ica sen skulle jag tro^^

Pandalakrits

Mitt pandagodis e slut och wurre har fortfarande inte kommit hem :( Jag kan iaf meddela att lakritsarna var sjukt goda, så goda att jag åt upp hela påsen själv direkt efter fruktsalladen och laxmiddagen, jag rekommenderar.


Snällast i världen

Hej hej bloggen<3
Igår fick jag inte leka med wurre nånting, han va i skolan i 15 timmar!!! Och nu e han där igen, hoppas han kmr hem tidigare idag<3 För att göra honom glad när han kmr hem från en lååång skoldag så har jag diskat o städat lite på hans rum ^^ Jag är nog världens snällaste flickvän faktiskt.
Solen skiner och jag funderar på om jag skall gå en liten sväng, iag till ica men det är göteborgsvarvet idag så vet fan inte om jag vågar mig ut utan att bli nersprungen lr nått :S haha


Väntar, väntar och väntar

Saknar wurre, han kmr ju aldrig hem känns det som och mitt te håller på att ta slut :(


En dag på stan

Hej hej bloggen<3
Idag sova jag länge, länge det var skönt. Efter en liten frukostmacka tog jag en runda på stan för att få tiden att gå när inte wurre e hemma.
Jag hittade alla världens sötatste underkläder i en affär och kunde verkligen inte låta bli att iaf köpa ett par. I samma affär hittade jag även ringar som jag tror är till barn men dom passade mig minst lika bra så köpte 3 med uglor och en penna med hello kitty, mest för att jag fick ett mobilsmycke på köpet^^
Det var riktigt trevligt att gå runt i stan idag, fick fina komplimanger för mitt gula nagellack och sen fick jag hjälpa en förtvivlad dam med vilka öronhängen hon skulle köpa :)
Efter en stund blev jag akut megahungrig, tänkte först stanna o äta på donken, ensam. För säkerhets skull skollade jag med Sara om det var ok att sitta o äta där själv, hon tyckte det var ok. Sakta men säkert försvann min hunger och jag tyckte fortfarande det var lite pinigt att äta ensam så jag köpte mig en liten tacopaj på hemköp och åkte hem o åt ist. Känns bra att jag gjorde så ist.
Nu är det dax för en liten kopp te.
Puss




Nagellack?

Nu e jag äntligen hemma hos wurre. Fast han e inte här :( Fick åka o hämta nyckeln ho honom innan bara och sen kunde ag inte släppa dedär med att jag ville ha ett gult nagellack så tog ett varv på nordstan på hemvägen o köpte mig ett gult och ett mintgrön så nu har jag beslutsångest vilket jag vill ha på mig, vad tkr ni?


Morgonpasset

Klockan 09.00 var jag o Bibbsan på gymmet, vi är helt stört duktiga men hedan efter blir det nog mest kvällsträning faktiskt. Orkade verkligen ingenting idag var så sjukt trött + en mensvärk som aldrig försvinner men jag gick/sprang iaf dom där 3km :)
Nu har jag ätit min godaste frukost och planerar även att ta en dusch på det :)
Puss


Fullt upp

Har inte hunnit uppdatera idag för jag har haft fullt upp nästan hela dagen. Gick inte upp förrän kl 12 och sen åkte jag o bibbi o gymmade vid 2 och sedan åkte vi direkt till aneby för lite jobb på antuna :)
Efter jobbet tog vi oss en sväng till konsum för att handla lite gott, jag vart verkligen utsvulten innan jag kom hem. Värmde lite av maten mamma lagade till mig innan som jag aldrig hann äta. Nu är jag iaf mätt o go, har lyckats proppa i mig en hel del kakor o mjölk me^^ gottigt.
Fick glada besked från Sara idag med! Under tiden jag var på jobbet satt hon hemma o bokade en resa till Rodhos till oss, NICE! åker om 2,5 veckor, skall bli gött att få lite färg :)
Nu skall jag packa iordning lite grejer som jag skall ha med mig till wurre imon. Skall upp tidigt och träna också hade jag tänkt, redan klockan 9 för att vara exakt.
Nati natti!


Gult

Fick precis damp. Jag måste köpa ett gult nagellack, varför har jag inget gult nagellack? Det är ju hur fint som helst! GULT GULT GULT!
Tänkte jag skulle gå o lägga mig o läsa lite men sen kom jag på att jag inte ens har nån bok, HAH! Jag går bara o lägger mig då helt enkelt.

Till Paris, till Paris skall jag rida på en gris

Sitter o drömmer mig bort bland massa resor. Jag har hittat en till Grekland som jag o Sara skall boka iaf men känner att det inte räcker riktigt... Jag vill till Paris... <3 Disneyland fyller 20 år i år och det går inte riktigt helt för sig att missa det. Planerar lite på lur att jag skall få med mig wurre dit men det kanske blir svårt, får fråga iaf^^ annars tänker jag nästan åka själv så sugen är jag påt!
Har suttit o kollat på billiga flyg på ryanair och letat ihjäl mig efter hotell men det är lite lurigt att veta var allt ligger när jag aldrig vart där innan. Skall be Bosse B som är erfaren Parisare (enligt Sara) om lite råd nästa gång jag träffar honom :)


Jobbar på nytt dagis idag

Skulle gymmat med Bibbi på morgonen idag men ist ringde Dagis-chefen o frågade om jag kunde jobba på 2 olika dagis i Aneby idag. Jag hade 25 minuter på mig från att jag vaknade till att jag skulle sitta i bilen och det gick helt utmärkt enda tills jag skulle ta bilnyckeln ur skåpet, PUTS VÄCK! Ringde till mamma och då hade hon såklart den i sin ficka så jag fick ringa till dagis o säga att jag kmr försent första dagen jag är där + att jag inte visste var det låg någonstans :S Tillslut kom mamma hem med nyckeln och jag kom fram till dagiset, barnen var snälla mot mig så kan tänka mig att jobba där igen faktiskt.
Precis innan min rast så träffade jag på Saras mormor också som städade på dagis, himla trevligt. Tack vare henne kom jag på att jag kunde åka till skogsgatan o rasta (y) På skogsi roffade jag åt mig en macka, te o bulle sen for jag iväg till nästa dagis där alla barnen var så små så dom sov mesta delen av tiden typ ^^
Nu är jag hemma och har ätit minn livs måltid: ungsbakad lax i hummersås och ungsgräddade rotfrukter<3 så jävla gott så jag dör lycklig i mitt matkoma nu.
Tack o hej!

Tränar i förebyggande syfte

Stack iväg o tränade med Bibbi innan, det var sjukt jobbigt idag för jag var så sjuukt trött eller snarare sömnig så sprang bara 1,5 km på bandet idag men det är ju bättre än ingenting :)
När jag kom hem vart jag fortfarande helt seg o orkade verkligen inte göra någon form av mat så mamma sa jag kunde ta en nutrilett och det fick jag ju höra sen... Sara vart förbannad på mig bara för det, jag tänkte mer att det var bättre att dricka sånt än proteinpulver eftersom nutrilett är i princip samma sak som att äta en hel måltid men det gick visst inte till så, för nu tror hon jag vrålbantar.
Vill säga till alla mina läsare att så är inte fallet, jag tränar mest i förebyggande syfte. Det är ju faktiskt så att när man är i 20-25årsåldern så fungarar kroppen inte likadant som innan, man börjar lägga på sig kilon fast man har samma vanor som innan så drf tänker jag att det är lika bra att börja träna så att jag aldrig får detdär extra. Känner att jag vill väga det jag väger, varken mer eller mindre det enda jag vill ändra på är att all min lösa hud skall bli fastare och sen kanske då att jag skall bli lite starkare så jag iaf lär mig hur man spänner armen för det kan jag inte.
Har tvättat håret idag också, på tal om ingenting det var så sjuuukt skönt! Hade min 200kronorsinpackning i också så nu är jag helad. Funderar på om jag orkar klippa mig idag med eller om jag skall göra det imorgon ist, borde verkligen sova nu samtidigt som jag också verkligen borde klippa mig AAAHHH! jobbigt.

Bild från i fredags :) Jag, Bibbi, Kitty

Here's my number, so call me maybe

Får inte låten ur mitt huvud!!!
Igår var jag o Sara på äventyr. Vi gick promenad ner till stalpet och kollade på vattnet och sen gick vi o handlade te och glass. Jag har vart sugen på den vita magnumglassen ett bra tag nu och äntligen hade ica fyllt på lagret. Vanligtvis tkr jag inte om glass så mkt för det är så kallt att äta men denna överväger ilningarna i tänderna <3


Dagen osutfit igår, haha! snygg pose me


Utvilad

Tja tja!
Igår vart det jobb hela kvällen för mig, full rulle hela tiden, fick inte vila nått nästan! Det kändes skönt efter en natt med bara 2 timmars sömn (y) Nu har jag iaf sovit ut rejält och det känns gött.
Är fortfarande kvar på skogsgatan, solen lyser på oss så vi planerar att gå ut på en liten promenad senare jag o Sara. Sen kmr Bibbi hit efter jobbet och då planerar vi att åka hem till Joel o mysa lite om han e hemma :)


svenska björnstammen

Igår var vi ju ute i tranås o såg svenska björnstammen, himla kul hade vi. Först var vi på skogsi o förfestade lite sen åkte vi till bibbis lillebröders lägenhet och sen ut. Vi dansade hur mkt som helst, cpkul! Men det roligaste var nästan när det stängde och vi skulle köpa fyllemat. Jag fick ingen mat för korvgubben gillade inte mig? cp! Men det var inte det som var kul utan det som var mest kul var när Håkan 56 kom cyklandes och i samma stund Sara vinglandes på gatan.. Allt gick lite i slow motion och PANG! Där blev Sara påkörd, AV EN CYKEL!!! HAHAH! Håkan fall o backen o slog sig och Sara brast ut: HALLÅ!? DU KÖRDE PÅ MIG!! som om han inte märkt det, haha! jävla mongo Sara.
Nä, nu skall vi äta pizza! visar 2 "kissie-bilder" från igår, hihi!!

Outfit: Top från HM, Jeans från Cheap monday, skor lånade av Sara 3 stl större

Pose med Kittycaten

Flyttar in på skogsi

God morgon! Startar dagen med att sova så länge jag vill när jag såg att det var sämre väder idag, skönt. Just nu är jag mitt uppe i frukosten bestående av 2 rostade mackor med gurka och en kopp te.
Lyssnar också igenom Bruce Springsteens nya album, har inte gjort det förrän nu men det är som väntat, riktigt bra (y)
Idag skall jag o tjejerna flytta in på skogsgatan över helgen för Bosse o Nettan har lämnat Sara ensam hemma så då ersätter vi dom lite. Ikväll skall vi ut i Tranås, det är den svenska björnstammen som skall spela i parken, gillar inte dom riktigt men det lär ju va mkt folk i våran ålder denna gången om man jämför när det är typ Black jack som spelar ^^ haha!
Skall försöka komma ihåg att ta lite bilder under kvällen/helgen som jag skall visa för er med, har blivit lite dålig på färska bilder på senaste tiden, hihi.
Puss

3 km

Var med Bibbi på gymmet och vi bestämde att vi skulle försöka springa 3 km utan att stanna, klarade vi det då? JAJJEMEN! Jag e inte så klen som jag ser ut ändå ^^ Vi var faktiskt på gymmet lite över en timme, sjukt stolt över oss.
Bibbi hade köpt nya träningsskor, dom var rosa och silvriga, fiint<3 Jag funderar på att köpa likadana för det var visst rea på intersport och det gillar vi. Kollade runt lite efter träningskläder innan och det är verkligen dyrt, eller e det jag som e snål? Ett par korta leggings kostar typ 400:- det kan jag ju få ett par jeans för ist ffs! Får vänta tills det blir rea på det med annars^^ haha. Tjenare mannen! Over Sundberg heter jag, eller?
Nu skall jag ta världens längsta dusch och sen äta honungsmelon med vaniljsås, yummy!
Puss


Lyssnat på Girls generation nästan hela dagen, yeey! :D

Målar på tom mage

Jag har så himla tråkigt idag. Har filat mina fötter och målat lite, det är allt. Är hungrig me fast jag åt nyss typ, blä.


ARG

Jag är riktigt jävla sur. Fick resultatet på högskoleprovet, det står oförändrat :( Vad är det för fel på mig?!? :@

Godissugen

Är så himlans godissugen så jag tror jag går o lägger mig. Svar ja, klockan halv elva


Jobb och spring i benen

Idag jobbade jag några timmar på äldreboendet, himla mysigt är det faktiskt ändå. Har inte jobbat på ett tag så har saknat mina gamlingar<3 hihi
Passade på att åka till Sara en sväng efter jobbet me, vi gick till både ica och konsum för att hitta den vita magnumglassen med jordgubbe i. Jag har nämligen fått för mig att jag gillar glass även fast det är sjukt kallt för tänderna. Men ingen sådan glass hittade vi :( la på ett brev med mina betyg på posten som skall skickas till Boråååås!
När vi kom hem till skogsi igen åt vi en liten bit mat och sen kom Kitty knackandes på dörren, hon ville ut o springa och vi tackar ju inte nej till det i det fina vädret. Kitty sprang 3 km medans jag o Sara mjukstartade på 1,7 ^^
Nu är klockan 8 och jag måste sätta mig ner för att kolla på bygglov. Hörs sen!
Puss

Solfrukost

Himla skönt att sitta ute i en solstol o äta frukost idag. Var ute i hela 50 minuter innan jag kände hur äckligt tråkigt det är att bara sitta ute. Så jag gick in och sitte inne ist, mkt bättre


Lady Gaga

Det lönar sig att gå upp tidigt! Fick hela 3 biljetter till Gaga-tjejen, yeey! :D


Dumma kaffe - inte trött

Himla skit, köpte bulle o kaffe innan jag gick på bussen idag. Så nu är jag inte ett endaste dugg trött!
Funderar på om jag skall göra om designen på bloggen snart, vore kanske dags nu, minns inte riktigt när jag ändrade sist? ^^ hihi Någon som har önskemål om hur det skall se ut? :)
Betalde just precis min uggleväska me, det visade sig att det tar typ 3 veckor innan jag får den :( himlans tråkigt.

Valborgsfirandet

Hej hej bloggen<3
Igår var det valborg. Vi startade dagen med ett besök på systemet och sedan vidare till Ai sushi som vi tänkte äta på i lördags men då var det stängt, igår var det öppet och det smakade bra men jag tkr det var lite väl stora bitar för att passa i min mun. Hur som helst, efter maten åkte vi till slottskogen för att sitta med trevliga människor och dricka lite öl i solskenet, det var mysigt :)
Efter att tag gick solen i moln och jag o wurre fortsatte hem till Ploff som bodde låååångt långt borta balnd massa farliga människor. Det var inte så jättekul där och när vi sedan skulle åka till festU så var varken jag lr wurre så sugna på att åka dit och jag var helt trött o seg så vi åkte hem och mixade smoothie ist, yummy!
Idag har vi kollat på det senaste avsnittet av Game of thrones och snart skall jag åka hem :(
Jag känner inte alls för att åka hem, usch! Men för att trösta mig själv o se nått positivt med det tänker jag på att jag har ju all min målarfärg hemma så det skall bli kul och jag har ju mina kamrater hemma också och sen tänker jag inte vänta mer än 1,5 veka innan jag återvänder till Gbg.
Nu skall jag packa ihop mina saker lite!
Puss

RSS 2.0