Leta present i Gbg

Tjenis!
Igår satte jag mig på bussen till Gbg efter jobbet, så kom hit ganska sent men hann kolla ikapp 2 avsnitt av game of thrones innan jag somnade sött.
Idag startade vi tagen med sushifrukost på Haiku (där det är bandsushi) o efter det åkte Wurre o Andreas till skolan o jag tog en runda på stan för att leta examenspresent till Sara. Gick omkring i 3 timmar o hittade inte nått, förutom till mig själv då som vanligt. Gick in på Panduro o hittade lite vit textilfärg som jag letat efter i snart ett halvår samt lite gräddkolaarom som kan va gott i typ ALLT! 
 
Gick vidare för att leta present o inget annat men de var nått konstigt i luftet som typ drog mig till Top shop o nästan tvingade mig att köpa en väska o en tröja/klänning på Beyond retro. 
 
Tröjan som jag köpte innehöll axelvaddar så visar vid ett senare tillfälle när jag klippt bort dom, ok?
 
Inne på Åhléns, vrf har vi en silver o inte rosa hemma?!!!?!?!? VARFÖR!?!?!??!?!

Bakar o har mig

Halloj!
Idag blev jag uppringd av jobbet på morgonen. Dom sa att jag skulle jobbat delad tur idag vilket innebör att jag skulle börja första passet 8-13, jag har verkligen inget minne öht om det :S Visste iaf att jag skall jobba kvällen idag, men jag ordnar upp det hela genom att jobba 8-13 imon ist haha! Gud så lustigt det kan bli med minnet ibland. 
Nåväl, idag har jag agerat hemmafru o bakat 3 pajer hos Sara. 1 stor, 1 mittemellan o 1 liten. Den lilla glufsade vi i oss ganska så dirr efter den härliga räksalladen jag också gjort lagom till hon kom hem. 
Min lilla Sara har nämligen varit i skolan idag för att göra praktisk tenta, den allra sista tentan någonsin o hon blev godkänd, det är nu bara en vecka kvar till examen, shit vad de växer upp fort de små liven :') I'm so happy for u Sara <3
Nä nu skall jag byta om o traska iväg till jobbet, hej hej!
 
Bild på pajen i storlek mittemellan

Tårar

Sitter kollar på youtube Queen, live at Wembley Stadium från -86 o bara gråter. 
Tänk att va där, den dagen, den varma sommardagen o se världens bästa Freddie, världens bästa Queen.
Jag önskar så mycket så jag spricker att det var 12 juli 1986 just nu o jag kunde få va tsm med Wurre på Wembley Stadium iklädd en såndär härligt ful träningsjacka o höga stentvättade levi's jeans o se på Queen. Det är nog min högsta önskan i livet. Omg...
 
 
 

Godisdag är min bästa dag!

Idag har jag tagt stora steg in i vuxenlivet, jag har nämligen varit på banken o beställt en ny dosa så jag kan betala mina räkningar helt själv ist för att behöva föra över pengar till mamma varje gång ^^ Det känns skönt. 
Efter banken gick jag med raska steg till Ica för idag har jag godisdag! Jag har ju tidigare berättat om att jag skulle ha 3 sockerfria dagar för att få insulinvärdet i min lilla späda kropp att bli normalt och det klarade jag med nöd o näppe skall jag tala om. Men nu kör jag lite mer på varannan dag kakor o godis o varannan dag 0 kakor o godis, annars är der risk för dödsfall på mig tror jag. Idag skall jag jobba kväll så jag känner på mig att min godispåse kommer att komma väl till hands. 
Nåväl, Sara är nu inne på sin sista vecka av praktiken o jag har bestämt mig för att baka någonting hon kan ha med  sig sista dagen för köpekakor är ju inget vidare (vilken jävla morsa jag är, jag vet) var på Ica för att handla ingredienser och var helt inne i dehär med glutenfria grejer (det är glutenintroleranta som skall äta) så precis när jag kommit hem o packat upp allt inser jag att jag glömde smöret, får se om jag går o handlar en gång till sen annars får jag väl baka imorgon, no stress!
 
Ikv kmr Kitty hit till Konserthusgatan, såhär ser hon o jag ut. 

Sockeravvänjning och sol

Jag tror att idag är dagen då jag "slutar" med socker. Jag har länge, allt för länge ätit godis eller kakor varenda dag o då menar jag verkligen varenda dag. Har i någon vecka nu försökt att bli sockerfri men slutar alltid med att jag glömmer bort dedär o vips så sitter jag där med en kaka i handen.
Idag steg jag upp 05.30 och har hittils lyckats hålla mig undan diverse sötsaker men klockan är bara halv 8  så mkt kan hända. 
Har hört på ryktesvägar att om man klarar 3 dagar utan sötsaker så hinner kroppen ställa insulinvärdet till rätta och man blir helt enkelt av med dedär sjukt kraftiga sockerberoendet. Heja på mig att jag klarar detta. 
 
Igår kom sommaren hit kändes det som, gjorde en springtur utomhus i bara kortbraller o linne o lyckades bränna både ben o näsa som inte blev så mkt bättre av att vara ute 6-7 timmar på dagis/fritids o sedan fortsätta dagen hemma med någon timme sömn på altanen även att jag smörjde in med solskydd. Men jag klagar inte, imon skall det bli regn o sen när började jag blogga om vädret?! Hejdå
 
Här är en bild från helgen när jag, Katty o Sara åkte till Halmstad och hälsade på Bibbi, drack kaffe i solen, berättade skvaller, dansade o hade det så bra som bara vi kan :)

RSS 2.0