Bilder från halloween

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från i lördags när vi firade Halloween. Vi var först hemma hos Wurre o Kärkis för att klä ut oss, sen åkte vi till Lilly som hade Pokémon förfest och sen åkte vi till festU och sedan åkte vi hem och gjorde pasta och skinksås, det var den godaste måltiden jag ätit på massor av dagar.

Jag målade Timmy och Ploffy rosa för det tkr jag är fint

Jag och Rickard var Misty och Lilly var Pikachu

Wurre var inte nått utklädd men det gick bra att göra näsböjepussar ändå


Hittade en fin blomma

Åker buss

Hej hej bloggen<3
Nu sitter jag på bussen till Jkpg. Jag tror jag skall leka med Kitty som kommit hem från Norge och Sara skall ju givetvis vara med också :)
Idag åker jag med Bus4you, det är en busschaufför som tänker prata i microfonen hela vägen fram verkar de som, kewl!
Det var allt för nu!
Puss

God dag

Igår var det fest, det var ganska kul, alla var väldigt fulla och idag är alla väldigt sega. Jag vill ha godis.
klockan är omställd åt ett håll.
Hejdå

Inget har vi gjort nästan

Hej hej bloggen<3
Idag har vi inte hunnit göra så mkt än. Har vart på stan o köpt alkohol och toapapper. Vi har även ätit en bit mat på Jensens, det var himlans gott :)
Nu har jag har precis duschat och snart blire fest :) hihi
Puss

Uppdatering från lindholmen

hej bloggen<3
Idag har jag vart på arbetsförmdellingen o pratat lite, jag har också skickat in ansökan till tandsköterska och sen åkte jag o mamma till Gbg och nu är jag här. Vi åker alltid fel när vi skall till lindholmen, jag har fortfarande kvar klumpen i magen över att vi kmr krocka och aldrig hitta fram. Men idag gick det väl ändå ganska bra tkr jag :)
Ploffy har hittat hit med och snart kmr orre o jonis med (y) Kewl!
Puss

Ostkaka

Käre gud, va tiden går fort! Sitter o planerar julklappar med mammie och bakar osktaka (mamma bakar, jag kollar på) jag gillar inte ostkaka ens, det är endast äckligt. Nu är det hög tid att packa färdigt alla saker och sedan sova väldigt gott i en varm gosig säng med stort duntäcke, till skillnad från den iskalla luftmadrassen och den lilla, lilla filten jag "sov" med inatt "/

Packar o sånt

Nu är jag i småland igen. Resan gick bra och när vi nådde fram till Aneby åkte jag direkt hem till mamma för att packa. Det är så jobbigt att packa så jag tror jag får damp snart, men nu har jag iaf klurat ut vilka kläder jag vill ha med mig iaf för det är det som tar tid. Nu är det bara alla småsaker som smink, väska, kameror o allt mellan himmel o jord som skall packas ner me men det brukar gå gaanska fort iaf ^^
En skön sak är att mamma skall till Gbg imon också så får skjuts denna gången me, fett med nice (y)
Nu skall jag tvätta bort allt smink o o sen ta mig en kopp te <3
Puss

Dehär e luret

God dag mina vänner!
Nu skall jag berätta om mitt lur jag hittade på igår, det är nämligen så att jag befinner mig i blekinge :O
Anton fick ju körkort härom sistens så Sara bad mig följa med henne som sällskap o lämna en bil till Anton, självklart ställde jag upp. Det var ganska mörkt när vi åkte och sterion glappade så vi fick lyssna på en brusig radio hela vägen fram :)
Anton var helt ovetande om att jag skulle följa med så när vi hämtade upp honom efter jobbet gömde jag mig i baksätet. När han satte sig bakom ratten hoppade jag fram o skrämde honom så han höll på att skita på sig! HAHA, det var lite kuligt faktiskt, bästa luret på hela veckan.
Sen åkte vi till McDonald's och åt en bit mat, sen till ica och sen hem till lägenheten där vi kollade på Scooby doo och tog lite kort. Jag var även väldigt snäll o strök lite kläder åt lillkillen.
Nu sitter jag och Sara o kollar på Efter 10 med Malou, men egentligen är det Hem till gården vi väntar på som börjar snart, så sjukt spännande!
Om ett tag kmr Bo o hämtar oss och då skall vi åka o hälsa på Anton på Inter sport där han arbetar/praktiserar lr va fan han gör ^^
Sen åker vi den långa vägen hem och då skall jag packa om väskan för imorgon åker jag tillbaka till Göteborg o leker med mina bästisar :)
Puss

 


Fixat lite idag

Hej bloggen<3
Iaf var jag o Sara på Cheap monday outlet i Tranås. Jag hittade 2 linnen och Sara hittade inget. Jag köpte även en bebiströja som var rosa. Tänkte att min bror o hans tjej skall få en tjejbebis. Mamma är övertygad om att det kmr bli en kille, men nu när jag köp en rosa tröja till den måste det bli en tjejbebis. Jag menar, hur svårt kan det va o fixa fram en tjej?
Sen hämtade jag armbandet som wurre fick i paket av mig för det har vart på förminskning i typ 7 år så hoppas det passar nu ^^ hihi
Sen åt vi en mäktig buffé på Golden thai. Jävel va gött de va, jag rekommenderar verkligen (y)
Nu är jag hemma och dricker te, skall iväg om en stund igen på ett riktigt lur!
Puss

Rödvinstisdag?

Nu är jag på skogsgatan :) Har vart på ica o handlat en alldeles för stor godispåse som jag tryckt i mig, vilket resulterar i illamående. Sara hade köpt en flaska rött idag som vi tänkte dricka lite ur. Jag tycker inte det var så gott så Sara drack ur mitt glas me ^^ hihi Skall borsta tänderna nu och sen kolla på tv :)
Puss

Grattis Anton osv

Nu skall jag snart äta lite och sedan åka till Sara för att övernatta där. Imorgon skall hon o jag till Tranås o göra lur!
Idag fick lilla lilla Anton körkort, GRATTIS till honom (y) Suck, dom växer upp så fort... :')
Jag börjar bli lite frustrerad, har inte fått arbetsgivarintyg från Antuna än. Jag har till o med ringt o påminnit (!) Förhoppningsvis kmr det innan veckan är slut, annars äre klippt! Måste ju skicka in ansökan till skolan senast första november och det är redan om exakt en vecka. Fan va tiden går emellanåt.
Puss


Grattis till körkortet Anton :)

Byxorna är klara!

Nu har jag sytt färdigt jeansen jag pratde om igår. Jag är väldigt nöjd när jag har dom på mig, mindre nöjd när jag skall ta av mig dom, sitter som berget! Men fint blev det ju iaf :)


Sovmorgon, verkligen

God morgon bloggis<3
Idag sov jag till klockan ett, det var skönt. Nu skall jag äta frukost.
Puss

Fixar ett par bralls

Jag har hittat ett par jeans i min garderob som jag precis kom på att dom är ju helt jätteförstora nästan. Så jag har påbörjat en förminskning av dom nu, klar blir jag nog inte förräns imorgon. Orkar ju inte ta fram min 100kilos medeltida symaskin o börja sy såhär dags.

Såhär ser jeansen ut nu

In progress

Såhär blir min klocka när jag duschar. Man kan tro det är glitter <3

Bilderna

Här kmr bilderna från helgen jag lovade att lägga upp, varsågoda...

Förfest

Hångel

Spya

Happy family

Bilar o sånt

Nu har jag o Sara vart på bilprovningen med hennes bil, den gick inte igenom, men det var inte sååå farliga fel ändå. Typ lite rost och nån spindelgrej som var ganska lätt att fixa :)
Efter vi vart där var sara lite lessen över att bilen inte gick igenom så vi åkte o fikade som tröst, det hjälpte :)

Saras bil fick åka luftskepp

F - I - K - A

Åker till Aneby

God morgon blogg!
Jag skall väldigt snart åka till Aneby! Hinner knappt uppdatera. Skall följa med Sara till bilprovningen i Eksjö, skall bli spännande :)
Puss

trött

hej bloggen<3
Jag är så trött! Har åkt hem till mamma idag och orkade inte blogga på bussen. Har dessutom glömt min mobilladdare hos wurre (!)
Igår hade vi alla roligt iaf, har ca 200 bilder som man helst inte vill kolla på, men ändå inte kan låta bli ^^
Alla killar hånglade med varann, stolar gick sönder, några drack soya medans andra nöjde sig med olivolja, mackor och kladdkaka flög genom hela lägenheten och timmys spya ligger nog fortfarande kvar i toan. Ja, det var ungefär så det gick till igår kväll.
Nu laddar jag upp bilds på fb, skall ge er bloggläsare några sen med. senare.
puss

Fest snart då

Jag har precis sminkat mig och fixat håret :) om en sliten stund kmr det människor hit, det blir fest då. Fest, fest, fest! He he

frukosttime

Hej hej bloggen<3
Har precis duschat och nu äter jag och mr fläsk fruulle :)
puss

Massa saker

Käre gud! Jag har ju inte uppdaterat idag! mer än frullen dåe.
Jag och pojkvännen "V" har gjort massa saker idag. Städat hans rum tex, det var det behövligaste någonsin. Sen hängde vi upp 3 tavlor, tjusigt blev det måste jag verkligen säga.
Efter detta gick vi o handlade kräftisar till wurre och räkisar till mig. 15 kr för ett halvt kilo räkor = KANONPRIS Funderar på att köpa mer imon? he he, Blink* ;)
När vi kom hem lagade wurre färgade makaroner och skinksås = Bästa ever!! medans jag bakade en kladdkaka :)
Vi åt massa mat och sen åt vi räkor o kräftor o sen åt vi kladdkaka o te. Nu är jag verkligen mätt.
Har precis också bytt sängkläder, skall bli himlans gött o få gå o lägga sig sen :]
Imon äre fest som gäller! Yippee ki-yay, motherfucker
Puss


Frukost

Jag har ätit 2 rostade mackor och en kopp te.

Grillmacka

Hej hej bloggen <3
Sry för att jag inte uppdaterat. Vi har inte vart hemma så mkt idag.
Först åkte vi o åt mat på Chalmers, jag tog en grillmacka med salami och brie. Det finns 3 olika sorters grillmackor 1. Ost och skinka 2. Pesto o nått 3. Salami och brie. Jag har testat alla dessa 3 sorter. Den jag rekommenaderar allra helst skulle kunna vara Salami och brie, den jag rekommenderar som nummer 2 är Pesto o nått och den som smakar minst godast är Ost och skinka. Jag skulle inte vilja påstå att den är äcklig, men det är ganska mkt senap i och det passade inte mig riktigt.
Efter att vi alla hade ätit gick vi till Elgiganten. Jag fixade lite med min teliaräkning som hade blivit knäpp så det skall va fixat nu (y)
Sedan åkte vi hem och handlade och kollade på en film, den var inte så bra, minns inte vad den hette ens. Nu har iaf de 3 männen från norr åkt hem och ensam kvar e jag o wurre vid varsin dator :)
Funderar på att sova väldigt snart, kan känna mig lite trött faktiskt.
Godnatt på er alla söta bloggläsare <3
Puss

Snart åker vi

Hej hej bloggen<3
Jag har precis gjort mig iordning för dagen hihi. Vi skall om en liten stund åka till Chalmers o äta med Timmy o hans kamrater David o Arvid. Tror det blir en grillmacka för min del, mumsi!
Sen vet jag inte vad som sker riktigt, det får vi se. Upptaderar mer senare!
Puss

Hemma hos wurr

Det gick bra att lämna av morfar vid bussen, tror han hittar ^^
Nu sitter jag hos wurre o dricker öl, timmy o hans norrländska kamrater e på uppgång.
Puss

Hemma hos morfar

Nu sitter jag hemma hos morfar o försöker förklara hur man gör när man byter buss, detta kmr säker sluta med att jag får åka samma buss med han sen.
Mammie håller att laga mat åt oss, det blir Findus fiskgratäng, väldigt avancerat ^^
Nu länngtar jag efter wurre. Han har sin sista tenta för denna gången idag. Det är kul för nu kan jag leka massa med han utan att känna mig störande ^^ hihii Det skall iaf bli kuligt o få leka med honom :)
Puss

Åker bil

Nu sitter jag i en bil har sovit en skvätt och vaknade upp i Saltholmen i Gbg, mkt fint är det här då solen skuner och regnbågen syns litegranna :)
Nu e Jag påväg hem till morfar, mammsen kör [: SKall bli gött me en fika. Vi skall åka till mormors grav o fixa med liter blommor och såndär. Efter det skall vi med morfar till Sahlgrenska o kolla på hans öron, det blir kul :)
Sen är det planerat att jag skall visa morfar vilken buss han skall åka med, det blir nog väldigt spännande ^^ Sen avslutar jag dagen med morfar o åker hem till wurre o myser lite hade jag tänkt :)
Puss

Lekit med Svärd idag

Hej bloggen<3
Idag har jag vart hos Sara hela dagen. Vi har bland annat varit på Thimos o köpt fika, jag köpte mig ett winerbröd med choklad, det visade sig efter ett tag att det var små päronbitar under vaniljsåsn :S BLÄ Men annars var det gött.
Sen var vi på promenad till ICA för att köpa korv till middagen samt kollat på när Bo bytt vindrutertorkare på Saras racerbil.
Jag har en fräck app i min mobil som hela familjen har roat sig med idag också, det är nämligen så att man kan ta jättetjocka tjockiskort så man ser ut som en riktig tjockis, tjockare blire inte. Men tyvärr är jag inte så modig att jag vågar lägga upp dom bilderna, jag tror Svärdarna mördar mig då :O



Det tar tid

Jag kan verkligen inte bestämma mig, det tog ÖVER 2 TIMMAR att bara komma på vad jag vill ha med mig för kläder. Ibland önskar jag att jag hade en graderob på varje ställe jag bor på, för dehär orkar jag inte med. BLÄ!
När jag tillslut kommit överfund med vad jag skall ha med mig tänkte jag ta en liiiten omgång Angry birds, det slutade med 1,5 timmars intensiv spelning (!)
Nu måste jag hitta en väska jag är nöjd med att packa allt i och sen åker jag till Sara [:
Puss

Packa saker

Nu är jag lite trött. Skall packa ihop lite saker jag skall ha med till Gbg på onsdag för imon hinner jag inte det för då skall jag ut o hitta på lur med Sarasprätt!
Puss

God mat och lite te

Jag bara fortsätter vara snäll. Lagade en god kyckling/grönskaks-gryta, egentligen skall det inte va massa grönsaker o sånt i men eftersom jag vet att mamma bantar så blev det ca 80% med bara grönsaker, schysst va? Och jävligt gott me ^^ hihi
Snart skall jag dricka lite te, har typ inte gjort det allt mkt idag, bara 3 koppar typ? Inte likt mig en dag som denna, när jag bara e hemma.
Tråkigt är det att vårat kort till alla tv-kanaler har gått ut o vi har inte fixat nytt så har bara typ 1,2,4 o 6an. Får kolla på nån serie i datorn annars om det inte går nått bra ^^
Puss

Jag är snäll

Käre gud! Nu har jag dammsugit o städat 2 st bilar, strukit all tvätt, dammsugit på mitt rum och putsat fönsterna. Vad skall ske härnäst?
Mamma måste verkligen favorisera mig efter detta.

Stackars Sara

Jag har inga kläder, fast garderoben är full o jag vill inte slänga nått.

VA FAN E FELET ? ! ? ! ?

Ringde till telia idag för det var fel på räkningen, skulle ha 12 månader gratis navigator, men dom har inte ens det erbjudandet längre så måste gå till elgiganten där jag tecknade abonemanget o skälla ut dom. Skit.
Pratade lite med Sara innan. Den som snodde hennes  mobil har ringt för över tusen spänn och nu måste hon även betala 1500 till försäkringsgrejjen så hon kan få en ny mobil. Stackars, stackars min lilla vän.
Vem snor en mobil då? Jag skulle iaf inte ha mage till att göra de. Fy, ibland gillar jag inte människor.

Angry birds

God morgon bloggän!
Startade dagen med nån timme Angry birds i sängen innan uppgång, jag är helt fast i det nu!
Har druckit en kopp te och hällt upp en smoothie som blev över från igår, skall se om jag orkar häva den med :)
Puss

skriver personligt brev

Sitter o jobbar på mitt personliga brev som snart skall skickas in till yrkeshögskolan. Det är lite klurigt må jag säga, men jag tror det blir ganska bra iaf. Skall kolla på Saras med o få lite inspiration ^^
Annars är helt ok, sitter med bomullstussar upptryckta i näsan som dämpar rinnandet för en liten stund iaf. Iofs droppar det rätt snart i tussarna med, men iaf. Mamma har varit snäll o tänt en eld i kakelugen åt mig, himla snäll <3
Puss

Synd om mig, yes

Jag är så sjuk så jag får fika hur mycket jag vill. Så är det bara.

Mobilskalet!

Igår när jag kom hem hittade jag lite post till mig, bland annat mitt hello kitty-skal jagköpte på tradera! Jättefint, jag är glad och tar på mig min rosa dress för att matcha.


Hemma och är sjuk

Hej hej bloggen
Förlåt att jag inte uppdaterat föräns nu, men jag har gått o blivit näst intill störtsjuk!! Ont i halsen, förkyld, feber osch såntdär jobbigt. Skulle va skönt att ha en liten wurris som ta hand om mig nu. Men ist sätter jag mig vid datorn o laddar upp bilder och uppdaterar om helgen som varit.
Fredagen började med att vi åkte in till Oslo o åt lite god mat på en indisk restaurang, det var väldigt gott. Sen handlade vi lite chips och sånt som kan va gott att äta på. Sen satt vi på hotellrummet med en öppnad vindunk. Senare kom det fler folk och sen gick vi ut för att se vad Oslo hade att erbjuda.
Vi hittade ett ställe som verkade fett så vi gick in o de va fräckare än fräckast för där spelade Rebecca and fiona! Fett nice :)
Nått som var mindre nice var att det ballade ur så både bibbi o sara gick hem utan sina mobiler, men man får tänka att det kanske kunde vart värre. Det fungerar ju faktiskt att köpa en ny, även om det suger.
Det blev en väldigt sen natt, utestället vi var på stängde vid halv 4 och vi var ju inte direkt först med att gå ut därifrån och sen lite McDonalds på det och en lång promenad tillbaka till hotellet. Det var morgon när vi somnade och det är jag o min partner inte riktigt vana vid så nu har vi ännu en gång gått o blivit sjuka :(

Puss
Lägger upp några bilder från kvällen...


lite info om igår

Oj oj oj vilken kväll! Vi drack ur dunken och lite extra öl på det gjorde susen må jag säga! Sara tappade bort mobilen som hon har 2 år kvar att betala av på, hon vart helt förtvivlad stackarn. En kul grej var att en stund senare upptäcker Bibbi att även hon supit bort sin mobil och Kittys fungerar inte (y) Tur att det är ordning o reda med mig då ^^ haha
Vi hittade en kändis också, han hade tydligen vunnit paradise hotel, kul för han.
Nu sitter jag och Sara hyfsat pigga på bussen hem till sverige igen, det känns ju iaf skönt. Skall ge er en rejäl uppdatering senare när jag inte åker buss.
Puss

Oslo by night

Hej hej bloggen <3
Nu äre fest, fest, fest! Kamrater och okända vid min sida. Livet är bra.
Puss

Party på G!

Hej hej bloggen<3
Nu håller vi på att sminka oss o fixa oss inför en kväll i Oslo, som min gästbloggare skrev igår har Kittycat bokat hotell åt oss. Det blir fett skönt att slippa åka buss/tåg imon när vi (sara) är bakis och det skadar ju aldrig med en rejäl hotellfrulle hlr ^^
Själv sitter jag med en kopp kaffe i högsta hugg så att jag är pigg o glad hela dagen utan att ta en pensionärsvila (y) Flickorna laddar upp med massa rolig partymusik. Jag är inte riktigt van vi spotify's top news, men Bibbi o Katten skall gå o handla dricka nu så då kan jag o Sara köra våra egna spellistor vilket jag tkr är bra [:
Hörs sen!
Puss

Gästblogg

Hej hej bloggen. Nu var det åter igen dags för en gästblogg utav mej lilla SARA.
Vi är i norge nu o hälsar på våra kära vänninor. De är kul.
Bibbi har varit ledig och tagit hand om oss hela dagen, de gillar vi!!! Vi har haft en redig mysdag, med mat, mat, mat känns det som, vi har ätit väldigt mkt, och hela tiden. GÖTT! Ikväll har vi tittat på film o mys ihop oss alla i soffan. ( Sara, Torre o Bibbi )
Vi har även planerat morgondagen, de är då de gäller. Då ska vi in till Oslo o köra järnet, och kitty jobbar på scandic = billigt hotell, så ja, vi slår på stort och tar in på hotell här i norge sista natten, pengar, inga problem. Ja, de är väl de som gäller. Inom kort blir de nog sova, sova, sova så vi är riktigt pigga o glada i mon, weeej!

En bild från Gran Canaria -09

Ännu en kväll i Jessheim

Nu sitter vi framför robinsson på tv och panerar inför morgondagens festligheter :D Vi vet inte riktigt vad som sker men det lutar åt utgång i Oslo (y)
Efter maten innan så åt vi ju bärpaj, den smakade skit, så det vart bara lite kaffe och nu mumsar vi på lite godis o sånt ist :)
Jag och Sara köpte oss varsina, fast likadana linnen idag, superfina från HM. Sara skall nog ha på sig sitt imon så lägger kanske upp bild på det imon så får ni se ;)
Puss

Såhär ser det ut

Nu har vi ätit typ världens godaste gratäng, jag, Bibbi och Sara. Tänkte göra cafe de paris först men det fanns ingen sån sås så vi gjorde vår egen variant som blev mkt bättre.
Nu står tjejerna o gör en bärpaj medans jag bloggar, de e väl jag som får stå för kaffet sen antar jag^^
Vi har just nu kollat på några avsnitt av desperate housewifes och jag är helt fast, måste börja om från början och se alla avsnitt känner jag ^^ hihi

Här följer några bilder från matlagningen och gårdagen...

Vinivini

Dundermys

Ellen skulle ut på en runda ^^

Sara är så duktig i köket

Fixar bibbis hår

Hej hej bloggen<3
Nu har jag färgat Bibbis hår och snart skall jag klippa lite i det ^^ Vi har inte planerat så mkt för dagen mer än att vi skall shoppa lite och laga en god middag samt baka nått gott ^^
Just nu sitter vi o chillar i lyan. Den är sååå mkt finare än deras gamla ruckel, hah! Såg bilder på stora mögelfläckar som vart bakom soffan.
Nu måste jag klippa hår!
Puss

Framme :)

Nu är vi framme i Norge :) Resan gick bra och vi är oskadda. Har varit o handlat lite och lagat god skinksås med pasta (y)
Snart skall vi nog ta o dricka lite vin och äta ost på kex o bara mysa till bonde söker fru.
Puss

Fortfarande på bussen, nu i bild

Nu har vi kört in i Norge och sovit en skvätt, hälsat på en hund och talat med en polis [:
Jag har pelat angry birds som jag instellerade igår (y) Så himla kul ju!
Nu tror jag det är dags för en fika!
Puss


On the bus

God morgon bloggen<3
Idag gick jag upp tidigt för att möta Sara på Nisse E-terminalen. Jag köpte mig en fralla och en rosa vitamin well på pressbyrån som fick bli min frukost :)
Nu sitter Jag och min vän på bussen, mot Oslo ! Är ganska trött så skall nog vila mig lite nu. mer uppdatering senare.
Puss

Bilder

Hej hej bloggen<3
Nu har jag ätit lite [: Tänkte lägga upp lite bilder från helgen som varit.
Puss


Äta kräfts


Cheesebollskastning


Spegelbilder med blixt


Hitta ny kompis


Systeryster


Sjunga singstar

Appar, skola, fläta

Nu har jag öppnat mitt paket med ballerinakex. Har ätit ungefär 4 st och det smakar underbart.
Jag har idag laddat hem massa appar till min mobil (y) Som tex. McDonald's, Angry birds, Yatzy, Sudoku, Bensinkontrollen mm. Himla nicers, vet inte vad mer jag skall ladde ner? Wordfeud vill jag inte ha, det suger.
Jag pratades vid med Sara innan, hon betalade mitt mobilskal, snälliz <3 hihi
Imon åker vi till Norge! Åh va roligt! Denna gången skall vi nog slippa sitta en hel natt på centralstationen i Oslo me, för Kittycat kmr o möter oss. Det känns väldigt tryggt. Jag tänker också ta med mig datorn in i bussen denna resan så blir nog en hel hög med inlägg här i fina bloggen <3
Jag sitter lite nu och fundrera på vad jag skall skriva i mitt personliga brev till Tandsköterskeutbildningen, det står helt still i huvvet. Jag har iaf sökt in till högskolan nu på studera.nu. Det finns typ inga utbildningar som börjar nu till vårterminen så jag sökte bara en, sjukgymnast,. Jag tror verkligen inte att jag kmr in på den, men jag är optimist så söker gör jag alltid [:
På tal om nått helt annat har jag blivit besatt av att fläta mitt hår dom senaste dagarna. Det är nog för jag försöker sluta med alla värmeverktyg på håret för jag vill att det skall bli lååångt. Så då gör jag stora som små som inbakade som utabakade flätor hela tiden 24/7, tyyyp. Får se om håret vill växa nått^^ hihi.
Puss

Såhär gick det till

Hej Bloggen<3
Nu skall jag förklara lite tydligare vad det egentligen var som hände igår.
Mamma skulle köra mig till bussen och vi hade precis lagom med tid när vi åkte hemifrån. Värre blev det när vi körde en bit och det var vägarbete så vi fick ta en annan väg och sen var det tusen trafik i jkpg Så när vi var ca 500 m från bussen var det 5 min kvar tills den skulle gå. Vi hade hunnit om vi bara inte hade suttit fast i en stoooooor bilkö, love<3
Vi försökte köra efter bussen ett litet tag, men gav lika fort upp igen. Jag försökte boka en ny biljett i mobilen, men hade inte min bankdosa med mig och mammas kort fungerade inte att betala med hlr så när det var ca 15 min kvar tills nästa buss gick ringde jag en vän i nöden, Sara. Hon satt som tur var redan vid datorn och bokade så snällt en biljett åt mig [:
Så jag kom iaf till Gbg bara en timme senare än beräknat. Men det bästa av allt, jag hann se Svenska Hollywoodfruar ändå!! Jippy
Himla skönt var det att komma hit o pussas lite o wurre gjorde skinksås o spagetti, min favorit ju<3
Nu är wurrsan i skolan och jag är ensam hemma och dricker lite te. Tänkte att jag skulle betala mitt mobilskal jag köpte igår, men då kom jag på att jag har ju fortfarande inte dosan med mig!!! Himla typiskt.
Puss

jag har nu missat bussen. jag fick boka en ny, så nu är jag iaf på väg. himla typiskt. går typ inte blogga hlr eftersom datorn ligger i stora bagaget. drf skriver jag bara en rubrik och en bild. puss


Jag vann!

Jippy! Jag vann precis ett fint skal med hello kitty på tradera! :D Happy Happy!
Idag vaknade jag av att Dagis ringde så jag åkte dit o lekte i 3 timmar sen hem och packa jättestora väskan. Om jag bara hade sluppigt ta med mig sovsäck och kudde hade jag kunnat ta min allra minsta väska nästan. Men nu måste jag ta den allra största jag kan hitta! Skönt att det är hjul på iaf (y)
Puss

Hittade ingen bra bild på hur skalet till mobilen ser ut med här ser ni ungefär :)

Hemma och tar det väldigt lugnt

Nu har jag kommit hem från Aneby. Jag och Sara har bara legat i soffan hela dagen, bara Sara som sprungit o kramat toan med jämna mellanrum. Som tur är klarade jag mig utan det.
Nu borde jag packa en stor, stor, stor väska som jag skall ha med mig den kommande veckan. Åker ju som sagt till Gbg imon och sen direkt därifrån till Norge på onsdag.
Men jag skulle ju kunna packa imon eftersom jag inte åker föräns på eftermiddagen. För nu vill jag bara sitta med en kopp te framför tv:n och mysa i min stora mjuka hello kitty-särk [:
Puss

Fest

Igår var det fest. Det har satt sina spår på dom flesta idag.
Först nu efter att jag legat på soffan o kippat efter luft från balkongen är jag redo att starta dagen med enn kopp te och lite bloggande.
Jag åt 2 kräftklor igår, det tkr jag om. Blev erbjuden en kräftstjärt men den spottade jag ut för det var inte gott alls.
Sara ligger fortfarande halvdöd på soffan. Det vart sent igår. Koffe och Kitty stannade uppe med mig och Sara o spelade kort till halv 5 på morgonen. Det var trevligt och jag o Sara vann såklart ^^ hihi.
Skall kanske lägga upp lite bilder senare idag, nu måste vi vila.
Puss

Åker o jobbar

Hej hej bloggen<3
Nu har jag fixat iordning mig lite halvt. Skall snart åka o jobba och efter det blir det fest! ^^
Är lite nervös inför kvällens jobb. Skall nämligen inte vara på den avdelningen jag brukar va på. Men förhoppningsvis går det bra ändå [:
Igår bokade jag en bussbiljett hem till min lilla wurre :D Happy, happy! Åker dit på måndag och åkter till Oslo tidigt på onsdag därifrån (y) Det blir ju inte så lång stund jag e hos wurre, han skall snart skriva tenta o de me så han kmr ju inte va hemma så mkt hlr. Men det gör inget för det är bara skönt att få vara där, han e ju hemma liite liiite iaf [:
Nu måste jag kila!
Puss

Särken är på mig!!!

Jag kunde inte hålla mig! Jag åkte till Gränna o hämtade min särk! Den e så himla mysig, ganska stor men det gör inget. Jag tänker ju inte direkt ha på mig den ute ^^
Puss


Särken är i Sverige

Har fått en avi om att min hello kitty-särk har kommit nu! Liter tråkigt att jag måste åka ända till Gränna för att hämta den. Skulle vilja åka nu på direkten, men är så sjukt trött så skall äta lite nu och se om jag vaknar till innan det stänger sen ^^
Puss

Slipp korv, köp vantar!

Nu är jag hemma igen. Är helt slut, vill bara lägga mig och sova.
"Mötet" på arbetsförmedligen var som vanligt väldigt givande, var där i ca 3 minuter. Sen åkte jag och lämnade bullar hos Pelle. Jag vart lite smått vrång när jag åkte dit eftersom han väckte mig kl 06.37 imorse genom att börja spika. Sånt gillar väl alla att vakna till, right?
Sen åkte jag till Sara och bakade dumlekakor. Sen bytte ju jag och Anton paket med! Jag fick ett par fingervantar som man kan ha på sig när man använder sin touchmobil på vintern (y) Det är ju asnice! Wurre har berättat för mig att i Japan lr Kina lr var det var så anänder dom korvar att trycka på knapparna med? :O Då rekomenderar jag heller ett par sånnahär vantar.
Puss

Korvphone


Paketer!!!!!

Hej hej bloggen<3
Nu har jag försovit mig, fast det gör inget för mamma håller på att baka bullar som jag skall ha med mig till aneby.
Jag skall i aneby åka till pelle o lämna bullarna, till arbetsförmedlingen och prata lite, till skogsi för att byta paket med Anton och sen baka dumlekakor :)

Här är en paket ^^

Stryk

Har precis stykit nästan alla mina kläder. Känner lite att jag aldrig vill använda dom nu så jag slipper göra om det.

Dagen i sin helhet

Hej hej bloggen<3
Nu är jag äntligen hemma efter en långa dag som ändå har gått snabbt.
Först åkte ju jag och Sara till stan. Jag hämtade ut en silversked som jag samlar på och sen en sminkborste. Egentligen vill jag köpa ett par nya skor till hösten/vintern men jag tror fan jag skiter i det o har kvar dom jag hade förra året. Jag är ju faktiskt inte gjord av pengar ^^

Kycklingsalladen på donken = <3


Kaffe på maten (y) Nu har jag 4 klistermärken så nästa gång får jag en gratis kaffe, Jippy!



Sen åkte vi till CG för att köpa minimuffinsformar, men dom hade ju inte det? Jag vart sjuukt besviken, men hittade ett par andra miniformar som kanske kan funka till mina små muffins ändå. Testa måste jag ju iaf [:
Bara för att jag inte fannd et jag sökte köpte jag 2 st rosa vitamin well och en stooor förpackning med drömyoghurt med smak av kola (y)




När vi kom hem bokade vi biljetter till Norge, åker på onsdag <3 Åh va jag längtar efter mina fina tjejer som bor där! Skall bli djävulens roligt att få krama dom lite [:
Kort och gott hann vi knappt komma hem o boka biljetterna föräns vi skulle åka igen. Fast nu då till Tranås på information om tandsköterska. Jag vill verkligen gå den utbildningen, verkar hur bra som helst. Hoppas bara jag kmr in. Var rätt många människor som var på informationen och dom tar bara in 28 st!! :S Hoppas!
Puss

Trogna Sara i bilen med sitt godis

Lite stress

Sitter o pressar i mig en kopp te påhär på morgonkvisten! Skall straxt åka o hämta Sara i Aneby för vi skall till Jkpg och fixa massa saker!
Senare ikv skall vi på information i Tranås om utbildning (y) Nu måste jag skynda lite!
Puss

Skal

Sitter på tradera o kollar efter fina mobilsskal, men alla e typ svarta o gråa o vanliga färger. Jag vill ju ha rosa o massa mönster! Har hittat några men det tar ju typ 7 år innan dom auktionerna slutar :( Får se hur länge jag orkar vänta ^^ Har iaf lyckats sätta fast mitt mobilsmycke lr vad man skall kalla det, en grej jag fick i en affär en gång. Så nu ser jag och Sara skillnad på mobilerna iaf ^^
Puss

Rensa garderob

Nästan alldeles precis nyss rensade jag min garderob. Det resulterade i att jag rensade bort på ett ungefär 2 plagg.
Sen fanns det mkt andra saker som fanns inuti garderoben som tex massa kartonger och papper från kameror, mobiler, musikspelare osv, det är just nu påväg ut genom skorstenen.
Snart kmr mina grannnar hit och gör oss sällskap till Bonde söker fru. Idag bjuds det på korv med bröd och te.
Puss

Mötet

Haha! Det var det värsta! Idag på mötet hos arbetsförmedlingen berättade dom vad som händer när jag blir utskriven ur det som jag är i nu. Det som händer är att jag blir inskriven i en exakt likadan sak bara att det har ett annat namn xD HAHA! Fan va onödig information.
Efter mötet hade jag lite tid kvar på parkeringen så jag tänkte ta mig en tur i affärerna i lilla Nässjö. Började med Kappahl och där hade dom typ dunderrea på massa underkläder så det slutade med 3 BHar och 2 trosisar allt för bara 210:- (y) Jag vart så lycklig att jag helt glömde bort att handla mat (!)
Men det var egentligen inga viktiga saker. Jag och mamma skulle bakat bullar idag så det var ju mest bullsaker som skulle inhandlas, men vi får helt enkelt baka en annan dag :)
På hemvägen satt jag och spelade typ "luftsynth", tror jag skulle va en jävel på morsekod.
Puss

Mot Nässjö

Börjar dagen med att proppa i  mig massa godis och i samma veva kom på att jag inte skulle äta sånt :( Typiskt.
Nu skall jag ta min lilla bil med mig till Nässjö o handla lite mat samt gå på ett jätteintressant möte med arbetsförmedlingen, Yippy! D:
Puss

Natti natti

Hej hopp! Nu skall jag gå upp på mitt rum och kanske sova en skvätt! Godnatt <3

Godis - fail

Jag har nu kollat på det första avsnittet av den 30 säsongen av äntligen hemma (y) Har alltid gillat det programmet, men tkr Martin borde ta bort skägget lite :s
Sen kollade jag på Slottsliv, det var lite halvkul.
Nu hamnade jag vid datorn och är otroooligt festsugen. Jag och Sara planerar ju att åka till Norge och det verkar himelens roligt och sen är det lite fest opå lördag me på skogsiii! :D
Jag har ju också försökt att inte fika så mkt lr äta godis och sötsaker över huvvetaget, det funkade inte. Skall se om jag kan göra ett nytt försök imon :)

Puss

Färgar ögonhåret

Har nyss färgat mina ögonfransar. Tänkte att jag kanske kunde slippa mascara ett litet tag :) Som vanligt när jag gör sånthär är det färg till förbannelse överallt till och med inne i ögat, det sved. Men till skillnad mot alla andra ggr så blev resultatet lyckat denna gången och det glädjer mig.
Nu skall jag nog ta mig en liten smörgås med dansk salami och kanske en kopp te lr 2 till den [:

Queen <3

Jag är väl inte direkt den som köper en tröja och sen går hem och nöjer mig med det. Nej, här skall målas o klippas o sy och gud vet vad.
Idag fick jag ett sånt litet anfall. Det startade med en ful, vanlig, tråkig, vit t-shirt och slutade alldeles, alldeles...underbart.

Alla som bor i världen är avundsjuka på mig nu


Kanelbullens dag

Hej bloggen<3
Imorse åkte jag till tandis i Aneby [: Inga hål och mina tänder var JÄÄTTEFINA. Tror jag iaf, hörde knappt vad tandläkaren sa för hon pratade nån blandning av tyska och svenska tror jag :S Som tur var hade jag en till dam i rummet som kunde översatte lite åt mig^^ haha
Utanför tandläkaren stod Pelles bil öppen så jag kunde hämta mitt smink som jag beställde för ca en vecka sen, minns ni? *Blink ;)
Efter detta åkte jag iväg till Sara för en bit frukost och sällskap + en dusch! Jag duschar alltid hos Sara för vattnet hemma gör att mitt huvve blir alldeles gröönt! :s
Vi planerade in att vi kanske skall boka varsin bussbiljett till Norge nästa vecka, det kan låta kul [: Men vi får se lite hur det blir med det.
Sen körde vi Nettan till jobbet och i samma veva kom vi på att det faktiskt är kanelbullens dag idag så vi kunde ju inte motstå att iaf gå in o kolla hur många bullar dom hade på Thimons^^ Detta slutade med varsin bulle och en liten fin biskviaktig sak. Hela kalaset gick på 54 riksdaler.
Vi åkte hem och gjorde varsin kopp nespresso och mumsade i oss alltihop [: Jag som inte skulle äta kakor o sånt denna månaden...




City Gross

Nu är jag lite som Nettan, men JAG MÅSTE ÅKA TILL CITY GROSS!!! Jag är i stort behov av jättesöta, små, fina, underbara, minimini muffinsformar!!! Och det finns bara på City gross tydligen, så nu måste jag åka dit och sen kom jag på att jag har en silversked att hämta ut i Jkpg med. Tror jag skall ta med mig Sara på en shoppingtur i veckan ^^ För nu när jag tänker på det så är det bara mer o mer saker som jag "måste" ha [:

Fixat fötterna

Nu har jag hyvlat och tvättat mina små fötter [: Så nu känns dom som bebisfötter, sköönt (y) Passade även på att måla naglarna på händerna i en mörkblå nyans, när föttena har torkat till lite så blir det nog samma färg på dom :) hiihi
Puss

Pokémon

Har ju glömt o lägga upp bild på mina öronhängen jag fick av wurrianne!
Idag hade jag på mig Jigglypuff för dom matchade mina strumpor bäst ^^



Kycklinggryta

Nu är jag hemkommen igen.
Passade på att lämna in wurres armband me så dom gör det lite mindre när jag ändå var i Tranås(y) Sen hämtade vi saker till mammas bil och köpte ris.
När vi kom hem lagade jag mat. Visste inte alls vad jag skulle göra för sås till kyckling och ris, så jag googlade och hittade nästan världens godaste recept. Så jag gjorde om det till världens godaste.
Orginalreceptet hittar nu HÄR. Det jag gjorde för att det skulle bli godare var bara att ta bort salt och peppar och sedan byta ut hönsbuljongen mot grönsaksbuljong och gul paprika+gurka ist för champinjoner = SVINGOTT!
Nu håller jag på att brygga kaffe för jag blev helt plötsligt jättesugen på det :O hiihi
Puss

Bild på mig och Bo från när jag hade kalas hemma hos mig :)


Maria Montazami

Hej bloggen<3
Fan vad jag har sovit inatt, guu va skönt. Vaknade inte av nått. Tandläkaren hade skickat sms och alarmet hade gått men jag bara sover o sover [: Men jag tkr det är liiite onödigt av tandis att skicka sms kl 07.07 bara för att säga att jag skall dit imon kl 08.50! Drygjävlar!
Aja nu måste jag fixa mig lite för snart skall jag åka till tranås med mamma [:
Btw, Sara tipsade mig om att Maria Montazami har lagt upp en film på när hon och Hannah dansar. Jag älskar Maria, hon e så stöörd xD Kan knappt hålla mig tills hon kmr på tv ikv :) hiiiih
Vill ni se klippet så klickar ni HÄR
Puss


Ofta?!

Haha! Bilderna och filmerna var ju överförda! Jag harkvar allting och jag behöver inte göra om nånting. Det betyder att jag härmed har halverat utrymmet på datorn <3 Firar med en kopp te med honung :)

Fucking jävla retard

Jag hatar nästan Pelle btw. Jag sa åt honom minst 3 ggr att han inte fick dra ut sladden till hårddisken, lik förbannat står han o kollar mig rätt in i mina panikslagna ögon och drar ur sladden.
Men det gör ju inget, det var ju bara 9000 bilder och 13 filmer. Piece of cake

Tömma datorn lite

Nu har jag städat nästan hela huset. Detta var såklart väldigt jobbigt så nu har jag fått ihop en liten eld i kakelugnen, kanske skall ta o grilla en korv? hmm, får se..
Nu skall jag iaf föra över lite bilder o filmer osv till den externa hårddisken för det har jag lovat wurre att jag skall göra för min dator var visst väääääldigt full O.o
Puss

Katternas middag

Nu har jag åkt hem till mitt hus. Jag glömde skriva innan att det inte bara var mjölk jag skulle köpa. Köpte 2 kilo kattmat med!
Mina 2 fina katter var jätteglada när dom fick mat utav mig. Dom blev ännu mer glada när jag hittade en gammal ost i kylskåpetsom dom fick äta upp ^^ hihi
Idag har jag kissat ungefär, för att inte överdriva, 8 ggr! Sara berättade för mig att hon har varit med om samma sak idag. Va fan händer?!
Nu skall jag dricka te så jag kan kissa ännu mer ^^
Puss


Det är höst nu


Liten uppdatering

Hej hej bloggen<3
Nu är jag hemma från Gbg och saknar det redan<3 Har inte riktigt bestämt när jag skall dit nästa gång. Wurrie har ju massa tentor och sånna saker snart så kanske inte åker dit förän om typ 3 veckor! Men om jag inte kan hålla mig får jag nog fan ta o åka nästa vecka en liten kort stund bara [:
Har jobbat idag till kl 13.00 förövrigt.  Stackars Sara som har delad tur ligger på soffan o vilar nu för hon skall tillbka till gamlingarna vid fem ^^ Själv skall jag bara till ica o köpa mjölk, skall i samma veva försöka hålla mig undan alla kakor o godis i butiken. Jag försöker nämligen vänja mig av vid sånt, får de hur länge det håller. Har iaf ett paket ballerinakex hemma som jag inbilliar mig vara det enda kexpaketet på hela månaden :O
Igår fick jag hem ett coop med mera-kort som mamma tydligen fixat åt mig i smyg (y) Fast jag handlar ju typ aldrig på coop, så känns lite värdelöst så skall försöka fixa mig ett ica-kort med som jag velat ha så länge <3 hihi
Puss

RSS 2.0