Biljetten

Hej igen<3
Det har ju varit lite strul idag med min biljett hem, minns ni?!? Det har iaf löst sig nu. Wurre ordnade en till mig med hjälp av sitt bankkort. Det var allt för nu!

Pusshej<3

Dagen har varit såhär

Nu har vi ätit och köpt munkar. Det var gott. Jag och Tmmey har spelat yatzy och jag vann!!! (H)
Snart skall, jag, Wurre, Andreas och Timmy kolla på en film. Vet ej vilken film det blir än, men jag hoppas på nått bra.
Nu tänkte jag ge er min sista paintbild som jag har på lager. Det är Katja-Kaj och Bente-Bent, varsågoda...




Jensens, biljett, paint

Hej hej bloggen<3
Idag vaknade jag tidigt och var kissenödig. Efter det somnade jag inte om. Jag har nu druckit en kopp te och senare skulle vi åka nånstans och sen skall vi äta på Jensens (y) Det tkr jag är gott, jag tänker välja kycklingfilé för det är det bästa dom har tkr jag.
Idag tänkte jag boka biljett hem. Men det visade sig att jag tagit fel bankdosa och fått med mig mammas hit! Så nu har jag spärrat den och har även lyckats få Sara att spärra sitt kort och mamma hittar inte min dosa hemma så jag är fortfarande biljettlös. Mitt sista hopp nu är att wurre hittar sin dosa + att han kmr ihåg koden. Annars blir jag kvar här för alltid.... :O hihi
Igår paintade jag ju som sagt var 3 bilder. Jag har visat en redan och är nu redo att visa en till. Jag bjuder er på inga mindre än Svampbob Fyrkant och hans vän Patrik! Varsågoda...


Paintbild!

Jag har målat 3 paintbilder på rad nu. Man ser ganska tydligt att dom blir sämre och sämre ju tröttare jag blir. Skulle ju egentligen gå o lägga mig men jag kan lixom inte låta bli att painta när jag får snilleblixtar! Men nu känner jag att det räcker för ikväll... lr? *Blink ;) he he
Jag tycker iaf att jag skall visa upp den sist paintade bilden idag. Är det Peddobear lr Nalle puh? Hmm...

Pussgodnatt <3


Vedo nero

Hej hej bloggen<3
Idag handlade vi som sagt var. Jag hittade en present till Sara som jag hoppas hon blir glad över :) wurre hittade en fläkt men lille Timmey hittade varken väska lr headset. Men ist fick han lov att köpa mjölk, ost o sånt (y)
Vi åt också på en italiensk restaurang, det var gott och jag blev väldigt mätt. Dom spelade jävligt fräck musik där inne och när vi kom ut från matstället snurrade en låt i våra huvuden: vedo nero , lyssna på den <3
Nu har jag och wurre kollat på "how I met your mother" och snart planerar jag att borsta tänderna och sova lite granna :)

Puss<3

Mjölk

Jag glömde skriva att mjölk skall inhandlas med för den är slut. Sry. Puss

Pipa, vagel, handla

Hej hej bloggen<3
Nu sitter jag i wurres säng o äter lakritspipor :) längre än så har jag inte kommit idag.
Jag har värsta feta vageln i ögat tror jag. Hela ögonlocket e svullet och jag ser ut som ringaren i Notredam :(
Idag skall vi åka till stan och köpa en fläkt för det är så hiskeligt varmt här inne och sen skall vi köpa paket till Sara för hon fyller år på söndag :) Men först skall vi vänta på att Timmey kmr hem från skolan.

Pusshej!

Sthlm - Gbg och allt där emellan

Hej hej bloggen!
Jag har upptäckt att jag inte skrivit på 2 dagar!!! :O Tänkte att det var bäst att göra det nu kanske :)
Igår åkte jag från Sthlm till Mjölby till Aneby till mamma till Jkpg till Göteborg och nu är jag fortfarande i Gbg:)
Alla resor gick bra och nu är jag mest glad över att få vara med min bästa Wurre och Timmey. Idag var hela familjen på universeum och kollade på när dom matade hajarna!!! Jag trodde det skulle vara lite mer action i det hela, men det var ändå fräckt att se. Det fanns en sågfisk/haj som sågade i fiskarna innan hon åt upp dom, det var jävligt ballt.
Efter det så letade vi efter någonstans att äta och det slutade med att vi åkte till Chalmers och åt tillsammans med Beffabus. Pojkarna valde hamburgare medans jag själv nöjde mig med världens godigaste grillmacka och till detta öl såklart! he he :P HAHA, det e så himla fult o skriva "he he" käregud!
Efter maten regnade det, så vi gick ut för att bli blöta och köpte varsina godispåsar och åkte hem och kollade på en norsk tfilm som handlade om troll, jag somande.

Nu håller jag på att ladda upp bilder på fejsboken. Ni skall få några här med :)

Puss


Här e Wurre och Timmy


Här e mr.crabb


Här e en haj som är farlig


Här är stjärnor som lever i vatten ist för på himlen


Här e ett annat djur


Här är Timmy igen

Elaka-timmen

Hej hej bloggen<3
Nu sitter vi här i lägenheten och elaka-timmen har börjat. Alla är emot mig, bara lille Bo som ställer sig på min sida. Hur skall kvällen sluta? Jag e nervös nu, det kmr en farbror som ser ut som Voldemort och skall sitta brevid Anton. Jag behöver ett glas vin nu...

Långben och den lilla dvärgen

Hej hej bloggen<3
Idag är det lördag. Det är lite stressigt i huset. Bara jag, Sara och Anton som chillar till "fest hos Mange". Iof kan man se att Bosse inte riktigt kan stå still till dunket ^^
För övrigt kmr jag bli extra mkt mini ikväll. Sara skall ha 10 cm klack och Anton is still längre än båda oss tsm. Bara jag som inte hittat några klackskor så vi får se ifall någon ens lägger märke till mig sen... höhö

Tack för nu. Hejdååå


Dag 2 i Sthlm

Hej hej bloggen<3
Jag ber så hemskt mkt om ursäkt för att jag inte uppdaterat på länge, men som ni säkert märkt har Sara hjälpt mig. Måste dock lära henne lite hur man gör texter mer lättlästa...
Hon fick iaf med det mesta om vad vi gjorde igår. Och det märkte vi idag på morgonen med, man skall inte ta "brun utan sol" efter att man tömt en dunk med rödvin... Nu måste vi skrubba bort allt gult och smeta in på nytt. Gör om och gör rätt som Martin Timell hade sagt.

Idag har vi varit på nått köpcentrum och handlat lite flöt och sånt o kollat i klädaffärer. Igår köpte jag en kjol, idag köpte jag inget.
Vi växlade tillbaka våra danska pengar som vi fick när vi åkte tillbaka från Tyskland (y) Sen gick vi o åt lite japansk mat, det var jävlar i mej gott.
Nu sitter vi hemma  i lägenheten och väntar på att Bosse, Nettan och lille Anton skall komma hit :) Tanken var att tömma en till dunk ikväll, men vi tror inte Nettan tog med sig dunken Sara beställde... :(

Nu skall jag umgås! Puuuss


Gästbloggare

Hej bloggen!
Just ikväll får ni en liten gästbloggare, de är jag Sara som testar på livet som bloggare. Tänkte berätta lite om våran dag. Den har varit väldigt hektiskt, de va till att gå upp väldigt tidigt för att uträtta ett o annat ärände till ett visst festlige evenemang till helgen. Efter de var vi tvugna att åka tåg till Stockholmo till min syster Malin. Här har vi gjort ett o annat under dagen, tex, har vi gått väldigt mkt i affärer tills Malin fick spader på oss o bara suckade o ville mer än gärna åka hem, men vi fortsatte... Förresten hittade jag ett par jättefina skor som jag blev kär i, men då när jag hade tänk köpa dom finns inte vänsterskon, hur märkligt är inte de då? Jag blev putt o gick därifrån. Efter mycket tjatande från Malins sida gav både jag o torre upp och gick med på att åka hem till lägenheten. Väl här hemma började vi nästan direkt dricka rödvin som jag tagit med, en hel dunk faktiskt. Ju mer kvällen gick så tog den slut, märkligt tyckte vi, vi pumpade ut varenda droppe ur den, inget till spillo här inte. Ihop med vinet rökte vi vattenpipa på balkongen o de va verkligen mumsfilebabba!! :) Efter ett tag va både vinet o pipan slut o de slutade med att de blev en hel del vilda diskussioner om både de ena o de andra. Nu har torre o jag smörjat in oss med brun utan sol för vi vill va sådär extra snygga som bara vi kan, he he.
Nu är gästbloggen slut o vi ska umgås hela natten, tjilevippen!!

Resan till Tyskland

Nu är jag och Sara hemma från Tysklandsresan. Vi har haft det himla trevligt! Vi åkte i måndags morse till Helsingborg och checkade in på hotell Viking. Det var fint men ganska små rum och MINILITEN toa. Men det funkade. Vi gick lite på stan i Helsingborg och handlade lite, Sara köpte sig en tröja och jag köpte inget.
Vi gick upp till slottet och kollade på den fina utsikten och tog lite bilder och satt på gräset o chillade :)
Sedan gick vi o handlade lite flöt inför kvällen och på hemvägen tillbaka till hotellet stannade vi till på en bar och tog varsitt glas rött uteserveringen, eftersom det var måndag.
När vi kom tillbaka till hotellet kröp vi under täcket med en påse chips och kollade på Svenska Hollywoodfruar. Åh vad jag älskar Maria Montazami <3
Dagen därpå gick vi upp tidigt och fick en rejäl frukost! Sedan tog vi färjan över till Helsingör och körde igenom hela Danmark till Rödby och sedan vidare med färjan till Puttgarden och Boarder shopen! Käre gud vad mycket godsaker dom hade. Vi fick gå 2 vänder vad vasina fulla kundvagnar o tömma i bilen. Själv köpte jag ca 17 flak öl, 4 liter wiskey, många kilo godis, 3 dunkar vin, 14 flaskor vin och en 3litersdunk med sprit, på ett ungefär.
Det var precis så att allt fick plats i bilen och liiite baktung blev den, men vi lastade ganska bra så det gick bra. Så nu tror jag att vi klarar oss ett tag iaf ^^ hihi
Hemvägen gick åt helvete. Kärringstopp på motorvägen i Köpenhamn (observera att det faktiskt var bilkö) När vi kom hem till Sverige missade vi lite skyltar och vips så hade vi kommit till Mellbystrand (y) För att vi inte skulle köra vilse körde vi tillbaka till Helsingborg och hittade tillslut rätt väg hem :) Jag körde på gamla traditioner att köra om så många lastbilar som möjligt på rad. Lyckade med 7 st. Rekordet är 11, kanske kan slå det nästa år :)
Idag har vi jobbat och packat inför Sthlm, för dit åker vi imon tidigt som fan. 20 över 7 kmr Saras morfar o hämtar oss och kör oss till tåget. Jag kom med den brillianta idén att ta med frulle på tåget så då får vi iaf liiiite sovmorgon, det känns bra.
Nu skall jag umgås med familjen Svärd.
Pusshej<3

Packat & Klart

Nu har jag ordnat och fixat inför de kommande 2 veckorna. Jag är himlans laddad nu!
Såhär ser Schemat ut:

Måndag: Helsingborg med Sara! Shopping, bo på lyxigt hotell, äta gott, rödvinsmåndag?
Tisdag: TYSKLAND med Sara!!! Vi fyller bilen med öl och åker hem
Onsdag: Packa ur bilen sen gårdagen. Jobb 13.30-16.00 ca
Torsdag - Söndag: Stockholm med Svärd's
Söndag - Torsdag: Åker vidare till Göteborg för att leka med Wurre o Timmy :D

Orup och födelsedagar

Hej hej bloggen<3
Igår var jag hemma hos Sara och drack lite öl. Efter ett par styckna åkte vi in till Tranås för att äta pizza på baronen, men extra ost på. Det gör dom så jävla perfekt där. Efter pizzan hoppade vi på ett tåg som gick till Linköping. Där var det stadsfest och vi såg våran älskade Orup<3 Käre gud va han e bra!
Jag köpte mig en kopp kaffe och tog fram ett paket med ballerina ur väskan. Ballerina + kaffe + Orup = (Y) Det var så himla mysigt att bara stå där o fika o sjunga med. Fast Orup själv såg lite lustig ut tkr jag, liknade hannibal lite med en jeansoverall ovh bakåtslickat hår...
Efter Orup tog vi tåget tillbaka och blev hämtade i Tranås. Vi kom ända hem till skogsgatan och innanför dörren var det kräftskiva!! Fast jag och Sara var trötta eftersom vi hade jobbat natt dagen innan så vi nöjde oss med varsin kopp te.
Idag var jag hemma hos farmor o farfar på kalas. Farmor som fyllde år fick en blomma och en skål lr liknande till sin te-servis, det blev hom mkt glad över. Snart är det jag som fyller år och jag kan knappt berga mig på att få öppna alla paketer! Wiie!

Jobbar natt

Hej hej bloggen<3
Idag har jag hjälpt mamma att ställa in kaffekoppar och sånt i ett nytt skåp vi har satt upp :) Efter det gjorde jag mega degagod chili con carne och till detta, ris. Efter det tänkte jag åka o jobba men då ringer chefen och frågar om jag och Sara kan tänka oss att jobba natt ihop istället... ? FAN VA KUL! Vi skall äta massa bullar o kakor o dricka litervis med te! Jippie!

Nu skall jag ordna lite på mitt rum. Hejdå!

Laddar upp bilder

Hej hej bloggen<3
Dagen tar aldrig slut. Jag trodde klockan va åtta när den bara var fyra innan idag :S Snaaart skall jag få sova. Men först tänkte jag ladda upp lite bilder på fejsbok från när vi va i London. Jag har lixom inte fått tummer ur att göra det förän nu, men bättre sent än aldrig :) hihi
Annars har jag inte gjort så mkt idag. Handlade te efter jobbet eftersom det bara kostar 10:- paketet på ICA nu när dom har prisfest (y) haha!

Puss

Hej o hå, ut o gå

Idag var jag ute och tog lite kort, för det tycker jag är roligt.

Flyg lilla fjäril flyg


Flyg lilla fjäril flyg


Hittade en larv som hade mycket hår, många ben och stora ögon



Havre, vere korn och råg, nått av det...



Hösten börjar så smått hälsa på, då växter det svamp så det knakar



Blommor och bin.
Djävulska humla som aldrig kan va still :@


Mycket att stå i idag

Hej hej bloggen<3
Idag har jag gjort många saker. Först jobb 8-13 sen hem till Sara och fixa lite på mitt traderagrejs för jag köpte ett jättefint halsbandsur igårkväll :) Efter att jag ordnat det åkte vi till tranås för att handla lite saker inför bröllopet vi skall ha ordning på. Sen tvingade jag med mig Sara in på gotteriet där jag åt köttfärspaj medans Sara körde på taco. Men givetvis åt hon inte majsen lr chipsen eftersom hon "bantar" fram tills fredag.
När vi kom hem ordnade vi klart nästan allt till bröllopet och förhoppningsvis blir det som vi vill denhär gången vi skriver ut.
Senare lärde jag Sara hur man pumpar däck på bilen. Jag har en egen pump med mig i bilen så jag kan pumpa när jag vill, var jag vill hela tiden :) Så nu svänger inte Saras bil av sig själv längre (y)
Efter att ha pumpat däck hoppade vi in i Saras åk och körde iväg mot HSB för att lämna film som vi lånat av Koffe. Efter det tog vi som vanligt en runda på "stan" i vrålåket och bara gled runt så som bara vi kan.
När vi sedan kom hem tog jag mig en dusch och sen åkte hem till mitt.

Puss

Här står Sara, glad och nöjd över luft jag givit hennes bil.

 

När jag kom hem regnade det nått fruktansvärt!
Det blixtrade och åskade med, jag tände ett ljus och var rädd.

 

När jag var hemma och skulle låsa upp dörren, tappade jag mina nycklar
och till min förskräckelse upptäcker jag att crabbman är skadad,
han bröt armen i fallet. Jag skall försöka limma ihop honom.

 


Mätt och belåten

5 dumlekakor och en portion korv och stuvad bandspagetti senare... Jag är mätt, glad och skall aldrig försöka äta grönsaker en hel dag igen.

Svälter mig själv

Jag tror jag dör snart! Jag läste i en tidning härom dagen att det var bra att en dag i månaden bara äta grönsaker. Jag tänkte att det e ju lätt som en plätt. Men där hade jag fel! Har nu ätit blomkål till frulle och wookade grönsaker till middag och nu skriiiker magen efter kakor, godis och  poccon. Men jag skall bannimej klara detta i en dag!
En kopp te skall jag iaf ta mig nu, även att det inte är grönsaker i!

Hejdåå

Rödvinsmåndag

Hej hej bloggen<3
Sitter här med Sara och dricker rödvin i vanlig ordning. Känner lite att det kan vara nog med drickadet nu. Nu har vi druckit både fredag, lördag och nu påt igen idag, måndag. Jag blir inte förvånad om jag blit utbjuden på öl på onsdag igen när det är "lill-lördag".
Nä, nu skall vi tömma flasken.

tjaråå

Dricker

Hej hej bloggen<3
Här sitter jag och dricker te för fulla muggar, HÖHÖ!

Igår var det fest, såhär gick det till

Hej hej bloggen <3
Gårdagen vart urballad för vissa och helt ok för andra. Jag tillhör gruppen helt ok medans Sara tillhör mer urballningsgruppen. Hon ramlade och drack och ramlade o drack och pratade och pratade och ramlade lite till och slutligen blev portad?!?
Jag och Bosse försökte ta hand om henne så gott som men vi gav tillslut upp och gav oss ut på dansgolvet ist :) Där fanns det människor man kände igen och dom man inte kände igen. Sen gick jag, Kitty och Ellen på efterfest med Kittys lillbror med kamrater. Det var kul, vi drack te och pratade. Det var massa folk som vi gick i 9an ihop med osv :)
Sedan gick vi hem till skogsgatan och somnade kanske vid halv 5. Stackars lilla Nettan fick ingen sömn och kom hem till ett kök som vi tjejer hade gjort om till svinstia. Så nu har jag bakat dumlekakor och om dom blir goda skall jag ta med några hem till Bo och Anette imorgon :)

Det var allt för nu. Puss <3

Just nu

Jag och några vänner skall på fest i Aneby ikv. Såhär ser det ut just nu.


Trött och jobbigt

Hej hej bloggen<3
Idag är jag trött, somande framför tv:n lite ^^ Det är nice. Jag kmr inte orkar jobba 7-4 imon och sedan gå hem o dricka rödvin (eftersom vi missade det i måndags) ! Kmr nog somna tidigt iaf :)
Snart om en liten stund skall jag åka till min söta lilla wurris för sista gången på ett tag. Det känns lite jobbigt nu faktiskt, usch.
Men det skall nog gå bra och jag har tjatat till mig mammas bil så snart tänker jag ta den och packa med mig Sara och åka till Boarder shopen i Tyskland!!! Jippie!! :D

puzz

Älskade Skattepeng <3

Hej hej bloggen<3
Vissa människor säger att man inte blir lycklig utav pengar, innan höll jag med om det lite. Men nu när jag har fått mina skattepengar som jag har väntat på alldeles för länge så känner jag ändå att lyckan är total!!! :D
Sparkontot is back on track igen! Jippie!
Håret som jag färgade igår blev bra tkr jag. Det är lite mörkt men jag tkr iaf att det är bättre än grönt ^^ hihi
Nu skall jag laga mat och sen kilar jag iväg till wurrie som vanligt ^^ Måååste faktiskt åka till han varje dag nu eftersom han flyttar tillbaka till Gbgfredag :( Så i helgen skall jag leka med Sara och Kitty och dom skall ta hand om mig så att jag inte börjar lipa massa. Jag får ju faktiskt leka med wurre igen efter typ 2-3 veckor, det kmr bli långa veckor så måste hålla mig sysselsatt = leka med Sara :) hihii

Häjdåå

Taco, Kitty, Färg

Hej hej bloggen<3
Idag har jag jobbat tsm med Sara! Det vart kuligt. Sen handlade vi taco på Ica och lagade ihop det och sen kom kitty och åt tsm med oss. Det är kul att kitty e hemma från Norge nu. Vi skall partajja på lördag för då e det parken här i Aneby, yay!
För övrigt så sitter jag just nu med en röd hårtoning i håret eftersom sist jag skulle bli kopprig så blev jag grön i ist och hittade en nödlösning = röd karamellfärg! det hjälpte faktisk, men eftersom det verkar vara vattenlösligt så har karamellfärgen gått ur och håret är åter grönt. Så nu ger jag mig på en starakre RÖD toning och hoppas på att det blir bra :) hihi... Efter detta, åter till Tranås och wurrie.

Puss

ÄLG PÅ VÄGEN!!!

Igår åkte jag till wurre. Kändes kul att prata med honom i 5 min innan han somande kl 8 typ ^^ hihi Idag har jag mest kollar på Paris Hiltons new BFF, fett kewl (y) Sen spelade jag och wurreman ett parti yatzy och sen åkte jag till Sara och spelade mer yatzy och gick på lite promenad och mer av det blir det imorgon när vi täbker ge oss på elljusspåret :O
Nu ikväll när jag åkte hem såg jag värsta stora älgkillen mitt i vägen, fetaste hornen du kan tänka dig hade han till på köpet och när han passerat över vägen upptäcker jag att han har en kvinna med sig, jag tror dom skulle ligga, o så kmr jag o förstör, stackarna... Men jag vart jävligt skrajj, gillar inte några djur alls som e större än mig själv. Ju större desto farligare.
Nu är jag iaf hemma i tryggheten hos mamma och jag skall brygga oss varsin kopp te nu så jag kan bli lugn efter älgskräcken!

Puuzz<3<3


Massa saker

Idag har jag gjort massa saker. Jag har ätit frukost, vattenmelon och en drömyoghurt. Sen kom Ninna och Anders hit så jag fick fixa hennes hår för dom skulle på bröllop idag. Jag har även strykit MASSA kläder och jag har städat min lilla fina bil, det var väldigt behövligt. Sen har jag provat nästan alla kläder jag har i garderoben och det slutade med ett randigt linne och kortbyxer i jeans. Kult.
Nu väntar jag på att wurris skall säga att han har paddlat kanot färdigt för dagen så jag kan få leka med honom :) Men först skall jag nog se om jag kan ordna fam nått att äta för jag är hungriig!

Hejdåå!

Promenad med Sara

Nu har jag och sara gått på promenad i Aneby. Vi gick ner i stalpets vattenfall och fotade lite * blink ;)
Sedan körde vi Bo och Anette till Koffes mamma och pappa för dom skulle dricka berrtz såhär på Bosses födelsedag och allt :)
Jag och sara tyckte det va så kul att åka bil så vi tog en extra sväng med bilen upp över bredestad och på lite smågator här i Aneby ^^ hihiiihi
Här kmr lite bilder på bland annat dagens outsfit och lite på hur det ser ut nere vid vattenfallet. Varsågoda...

Saras outfit: Pippi-tröja, svarta jeans och träningsskor

Såhär ser det ut

Fint

Dagens outfit: Stickad tröja, Jeans, converse och en väska jag fått av morfar

Såhär många steg gick vi upp och ner 10 ggr

Sova lunch

Hej hej bloggen<3
nu har jag sovit lunch skulle man kunna säga, det var skönt. Idag skall jag skjutsa mamma till Karin och Bo och under den tiden hon e där skall jag leka med min vän Sara :) Får se vad vi hittar på, det var tal om att gå ner till stalpet och kolla på vattnet, men vi får se :)

Puzzz

Morgon

Idag vaknade jag jättetidigt av att jag var kissenödig och kunde sedan inte somna om. piss

Bilder jag inte lagt upp

Här kmr några bilder från saras mobil som jag inte lagt upp tidigare. Varsågoda...

Här e jag på förra vinkvllen vi hade.


Här e jag på uteserveringen


Mina kompisar Bibbi och sara


Sara och jag på statt, glada och så


Bibbi och jag sitter och äter


Här e vi på stan och jag köpte saft.


Här har vi badat för första gången i år, iaf jag



Vi drack vin och skrattade på bryggan.

Nu är bilderna slut. Hejdååå

klänning, färg och god mat

Tja tja!
Jag har varit i stan idag igen! Klänningen som jag inte köpte sist var kvar så jag sprang in o köpte den!!! :D
Nu är jag hemma och har solat lite och just nu sitter jag med en kopprig hårfärg i huvvet (y)
Så fort färgningen e klar åker jag till Wurrianne för vi skall äta god mat från gt idag! Jippiiiee! :D

Pusshej

Liter bilder

Hej hej Bloggen<3
Jag hade visst lite bilder på min kamera som jag kan lägga ut från gårdagen. Varsågoda...

Lite Kissie-inspirerat att ta kort på naglarna i samma veva,
men här är en Hello Kitty-saft jag köpte på godishuset, mums!

Nagelack i blå kulör

Och sen var det ju måndag me...


.....

Dom där bilderna jag sa jag skulle lägga upp kmr förmodligen dröja ett tag eftersom dom är inuti Saras mobil.
Nu skall jag göra mat. pusshej<3

Augusti 1

Idag har jag gjort massa saker, men det tänker jag inte berätta förän imon när jag lagt in alla bilder på vad som hänt idag.
Men jag kan avslöja lite att jag har tagit mitt första dopp i sjön för i år, 1:a Augusti (y) Nu är jag och min goda vän mitt uppe i våran "rödvinsmåndag" så jag bloggar mer om hur dagen varit imon som sagt. För övrigt känner jag mig väldigt happy över att min lilla Timmey skall flytta till Gbg om bara någon vecka lr så :D Jippie!

Puuss<3

RSS 2.0