Sjuuk! OMFG!!!

Heej!
Jag har panik nu! Jag är sjuk och imon skall jag åka till P&L !!!! Har massor av ont i halsen och ont i hela kroppen typ :( är det någon som vet hur man blir av med detta över en dag så kontakta mig FORT!

Igår var jag och Sara i jkpg och handlade lite och åt på donken. Jag köpte ett linne och Sara en klänning. Sen åkte vi hem och jobbade kväll tsm. Det är kuligt att vi får arbeta ihop ibland :)
När jag kom hem packade jag det sista inför Peace och London. Så nu behöver jag inte oroa mig för någon mer packning på ett långt tag (y)

Nu skall jag leta efter medicin och sedan gå ut och sola mig lite.

Hejdååå!

Trött

Hej hej bloggen!
Min dag har varit lång! jag har vart i jkpg och efter det jobbat kväll. nu  mååååste jag sova! uppdaterar mer imon!
hejdå och puss

Te

Hej. Jag dricker te. Hejdå

Mat och tvätt av kamera

Fan va coolt. Jag tänkte precis laga stuvade macaroner och korv. När jag öppnar kylskåpet upptäcker jag en skål med färdig grillmat som bara e o värma (y)
Nu är jag mätt och skall tvätta mina kameror och min väska för det luktar öligt.
Hejdååå

Paint, katt, panik

Jag är arg på Kissie. Hon tror att dehär med paintbilder e hennes grej. SÅ FAN HELLER, JAG VAR FÖRST!
Inatt kunde jag inte sova. Jag har sovit 2,5 timmar.
På jobbet var det en katt idag. Den brukar komma och hälsa på ibland. Katter gör att jag blir glad, jag ler då. Idag på jobbet log jag.
Efter att jag jobbat idag la jag mig på ett täcke i trädgården och solade/sov tills Sara ringde och panikade över all packning inför P&L. Jag kunde inte sova längre efter det samtalet.
Jag rusade in och började packa jag med och blev lika panikslagen som Sara. Det väger för mkt. Det tar för stor plats. Jag vill aldrig mer packa igen. Aldrig någonsin...

midsommar

Hej hej bloggen <3
Igår var det midsommar och det firade jag hemma hos Ploffman. Det var roligt, vi drack alkohol och sen slog jag ner en tjej som vägde 20 kilo mer än mig ÄGD!!!
Hejdååå<3

Bilder från gårdagen

Nu har jag Duschat och ätit, det gick bra. Så nu är jag ren och mätt. Senare denna afton serveras det korvstroganoff och ris, det skall bli gottigt.
Igår drack vi ju rött vin för första gången! Det slutade med en tom flaska och två fulla tjejer, höhö! Nä, men det gick faktiskt ganska bra. Vi har diskuterat lite jag och Sara och kommit fram till att detta är något vi måste göra om. Testa en rad olika sorter för att hoppas på att vi slutligen tkr att rödvin är riktigt riktigt gott. För nu är det bara lite gott.
Här nedan följer det några bilder från gårdagen, varsågoda.

Sara ordnar så att det blir lika

Jag avnjuter med en bit choklad

Bosse är snäll och grillar åt oss på sin nya grill :)

Fan va vuxna vi e HÖHÖ

Sara snurrar vinet in the glas!

 


hej

God morgon bloggen <3
Jag har precis vaknat. Skall äta och duscha nu, uppdaterar mer senare om hur det går.
Puss

Nässjö och rödvin

Idag var jag, Nettan och Sara i Nässjö. Tanken var att vi skulle ta hål i örat, men farbrorn i butiken vågade inte så det blev inget. Lika skönt för det tkr jag för jag tror det gör herrans ont.
Ist köpte jag mig ett par jeansleggings för 179:-VILA samt 2 st T-shirts på rean. Den ena från JC det vart en "snowstriper" ja, så stod det på lappen iaf. Den var helt enkelt vit med blåa ränder och var nedsänkt till 124:- Den andra T-shirten kostade 99:- Lindex och vart marinblå med ränder av spets.

Nu är vi på skogsi och Bosse står vid grillen för andra gången ikv. Först grillades det hamburgare och nu var jag och Sara sugna på majskolvar och dom är just nu precis färdiggrillade (y)
När vi var i Nässjö köpte vi en flaska rött för det borde man lära sig att dricka tkr vi. Är nu inne på andra glaset och det är faktiskt ganska gott. Fast det är inget jag stressar med och dricker mig megafull på. Nä, vi har varsitt glas rött, varsitt glas vatten och varsin bit mörk choklad som vi låååångsamt fyller oss med.
Nu skall vi äta majs! Hejdååå <3

God morgon

Nu har jag vaknat och stykit mina kläder. Det skulle vara kul att ha en t-shirtsvikare, då går det fortare.

Uppdatering

Hej hej bloggen <3
Igår var vi på DH och hälsade på. Det var kul för jag fick träffa massa coola spelare :) Vi tog kort med några utav dom. Det var kul och mysigt för jag fick krama Julyzerg <3 Han e min mysigaste korean. Sen kollade vi på lite matcher o så kollade vi på live när Day9 pratade, det var häftigt :]
Idag har jag vart i Jkpg igen, lr typ mer Huskvarna. Jag åkte hem till Annis och fikade med henne, Erik och Becka. Det bjöds på rulltårta och te (y) Det var kuligt att få träffa dom för det var flera evigheter sen jag lekte med dom. Det är tråkigt.
Imorgon skall jag städa lite här hemma hos mamma och sedan skall jag fara vidare till Sara för ovanlighetens skull. Vi skall åka till Nässjö för att handla och jag skall nog ta hål i örat lite me.

Mysbjörn<3


popps

Tja.
Nu skall jag äta poccon med Timmy och mr. fläsk :)
Hejdå <3

Mild stress

Yo!
Nu känner jag mig lite stressad för att jag måste åka o jobba om en timme och innan dess skall jag packa med mig lite saker och kläder eftersom jag tänkte åka till Mr. Fläsk efter. Fast först tar jag givetvis en tur hem till familjen Svärd på en bit mat :)
Jag är så lycklig över min kexchoklad jag vann igår :] JIPPIIE!
Nä, nu måste jag göra igordninga mig inför dagen, kan ju inte gå ut i bara nattsärken!!!

PUUUUUUSSS <3

Liseberg

Idag har jag, Kitty, Sara och Bibbi åkit bil till Göteborg, helt på egen hand. Vi åkte till Liseberg och roade oss rejält, det vart himla mysigt. Jag vann en MEGASTOR kexchoklad och 2 påsar med ahlgrens bilar!! Sara vann lite småpriser av olika slag :) Nu är vi alla hemma på landet igen, förutom Bibbi som tog fart mot Norge igen :( Fast henne ser vi mer av om 2 veckor när det är Peace and love <3 wiiie! Fuck, vad alla längtar till det nu :D
Förövrigt har det varit en mysig dag. Det är nice att hitta på nått impulsivt och roligt när mina Norge-tjejer väl kmr hem :)
På torsdag får jag besök av en annan liten filur called Timmy! :D Det kmr bli herrans kuligt att få träffa honom igen tkr jag. En saknad liten kille dedär :) Så nästkommande dagar skall vi hitta på lur må ni tro! :)

Här är typ världens sötaste bild på mig i bilen :)


Här e typ världens sötaste bild på Sara i bilen :)


Här är stället där alla vill bo, KÖTTKULLA!


Student

Hej hej bloggen <3
Igår var det student i Tranås! Jag åt ganska mkt mat och drack ganska mkt öl. Det var bra. Fast det var inte så kul sen iaf för det regnade och var tusen kö överallt :( Men det var kuligt att träffa Bibbi och Kitty!!! Dom skall jag leka med idag lr imon me igen :) jippiiie!!!
Hejdå.

Yatzy, skate, jordgubbs, paint

Hej hej bloggen <3
Nu har jag vaknat upp från Saras säng som är full av glitterlotion, HÄRLIGT!
Jag har ätit 2 smörgåsar till frukost samt en kopp te (earl grey) med en skvätt mjölk i.
Nu sitter jag och Sara här och undrar vad vi skall ta oss till, vädret är lite halvkul så någon solning blire nog inte :( Men kanske skall ta skateboarden upp till torget o handla jordgubbisar, det var visst billigt nu säger Nettan. Men innan det skall jag nog föreslå ett parti med Yatzy. Igår kväll när vi spelade så vann jag med över 100 poäng! och då hade jag ingen bonus utan bara yatzy som "extrapoäng".

Dagens paintbild tänkte jag lägg upp nu med, det är den sista jag har kvar på lager så nu måste ni läsare önska artister om det skall bli nått mer.
Om några veckor visas hans son Ziggy på P&L. Idag visas han själv på min blogg.
Det är Bob Marley, varsågoda.


Dagis, mat, dolly

Hej hej bloggen <3
Idag jobbade jag på dagis. Det gick bra att arbeta idag, har mest målat teckningar och suttit ute och solat samt sovit en skvätt med de allra minsta. Fast det var lite läskigt sista timmarna när jag var ensam och det blixtrade och sånt ute :S Annars har jag nog kommit fram till idag att jag gillar dagis bättre än äldrevården, tror jag. Det är soft att va på dagis, men det är också jobbigt när barnen skriker och vill att jag skall va med o leka hela tiden, men idag var det en bra dag.
Nu står mamma i köket och lagar stuvade makaroner och korv till mig, de e mums filibaba de (y)
Efter maten skall jag åka på övernattning på skogsi! och imorgon väntar det jobb på mig på Antuna och sen åker jag rally hem till wurre :)

Eftersom jag tyyyp jobbade 9 - 5 idag och för att Dolly Partton också gör det, så tänker jag presentera hennes bild idag, varsågoda.


Statistik

Ofta! Jag kollade nyss på min statistik över läsare. Igår hade jag 2 st och idag hela 14 st!!! Tkr ändå att det är på tok för lite! Har lixom haft 72 som mest! Hjälp mig bli större bloggerska än Kissie, och länka http://torriz.blogg.se/ över hela internet! GÖR DET NU! IMORGON KAN DET VARA FÖR SENT!


Paintbild!

Nu är det dags mina vänner, nu kmr det vi alla väntat på... DAGENS PAINTBILD!
Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om bilden, men musiken passar var dag och den spelas faktiskt just nu i min fräcka ljudanläggning.
This is ZZ Top, varsågoda.


Nationaldag

Är nyss hemma från ett besök hos grannen som bjöd på nationaldagsfika. MUMS!
Idag har jag försökt att måla tånaglarna utomhus. Kruxet med detta är att nagellacket hinner torka innan man hinner fram till tån för att det blåser så mkt, vilket resulterar i stor kaos med färgklumpar på tårna (n) Nu, efter många försök att få det bra har jag bara en tå kvar att göra om, det tänker jag verkligen göra inomhus.

När jag ändå är inne på ämnet färg kan jag berätta för er att jag öppnade min låda med färg jag fick av pappa i julklapp. Det var 2 olika oljor och 10 olika färger som hamnade överallt.
Är det någon som har målat med oljefärg innan är jag sjukligt tacksam om nån kan förklara för mig hur man använder domdär oljorna. En var genomskinlig och stod att den var snabbtorkande, den andra var ölfärgad och stod inget på vad den är till för. Jag använde båda två, är det korrekt att göra så?

Solar i stormen

Hej hej bloggen <3
Idag har jag solat även fast jag höll på att blåsa bort! det är 29 grader varmt i SKUGGAN! Så det är skönt att det blåser.
När jag låg där ute i gräset tänkte jag på Kissie. Jag undrar hur hon gör när hon solar ryggen? Alltså det går ju typ inte med hennes tutts, hon skulle ju vart helt böjd då! :O För att få svar på min fråga kommenterade jag om detta på hennes blogg idag, hoppas innerligt att jag får svar!!!

ppppuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz

Håkan Hellström

Idag har jag jobbat, som ni vet.  Det gick så bra som det bara kan gå. Sen åkte jag till skogsi och fikade! Hela släkten vart där nästan :) Nu är jag hemma och skall sova för jag är trött och så.

Bara för att halsen gått av på mitten och jag skrek igenom hela "kom igen lena" i bilen på väg hem så skall jag idag presentera min älskade Håkan Hellström <3


Lostade fokusen å bah tog massa kort.


Fötter

Här sitter jag med en kopp te och badar fötterna! Naglarna är ju fan flera meter långa känns det som när man har skor på sig, och strumporna gillart inte hlr. Så nu skall naglarna BORT, iaf lite av dom ^^ höhööö


Hemma igen

Nu är jag hemma på landet igen!
Dom ringer från antuna heeela tiden!! Oj vad jag jobbar och får pengar nu! Imon jobbar jag HELA dagen! halv åtta på morgonen till tio på kvällen! Fast då skall jag hem till skogsi emellanåt o sola me hade jag tänkt. Det var längesen jag var där nu så kanske till och med övernattar,,, den som lever får se!
Bloggen har jag dissat lite med nu! FÖRLÅT ALLA FANS! Som tröst kan jag kanske lägga upp inte en, men TVÅ PAINTBILDER! Men det är bara ett kanske!

Jag såg honom i Bolänge en gång och den gången var han awesome. Ungefär lika awesome som han är på dagens paintbild. Här har ni honom, the one and only Alice Cooper!



Hemma

Nu har wurre kommit hem, det är nice! Idag har jag jobbat och skall göra samma sak imon. Så nu är jag hemma hos mamma och jag känner att min hals är ur balans.
Annars har det inte hänt så mkt i mitt liv. här får ni en paintbild på KISS
puuuss


RSS 2.0