Stackars Timmyboi

Hej hej bloggen<3
Nu har jag ätit. Det blev färgade mackaroner och skinksås som wurre lagat åt mig (y)
Timmy har blivit sjuk i migrän, det är jättesynd om honom. Annars mår vi andra ganska bra :)
Jag försöker få en bakgrund att passa in till min mobil, men alla mina bilder är för stora (!) Jag har iaf lyckats få tillbaka min ringsignal "Smart drag mr. Christer - SMK" Den har jag haft i säkert 5 år nu, så vore lustigt o byta till nån random. Men sorgligt nog funkar inte min "laser beam" som jag alltid haft som sms-signal. Får väl nöja mig med nån annan dålig pling.
Nu skall jag gå o kissa för jag har duckit en halv liter saft :)
Puss

Sånhär e Timmy just nu, stackars.


Tråkdag

Hej hej bloggen<3
Idag har jag haft så himla tråkigt. Jag har till och med diskat så tråkigt har jag haft det.
Men sen kom Timmsan hem och erbjöd sig att spela Yatzy med mig :) Måste komma på nått gott jag vill äta sen, pizza e ju ganska gott ändå? ^^ Vi får se, är inte hungrig än iaf.
Jag håller på att lära känna min nya mobil me. Det går bättre, men jag saknar min gamla sony ericsson med riktiga knappar <3 hihi. Saknaden går väl över så småning om hoppas jag :)
Puss

Typ såhär ser jag ut idag, fast bilden är inte från idag [:


Wurres födelsedag

Tja tja bloggen<3
Nu har jag handlat mig en ny mobil :D Jag fattar inte så mkt och det tar jättelång tid att skriva. Hatar nästan tangentbordet, men det lär jag väl mig ^^
Nu gäller det bara att köpa ett rosa fint skal! För svart, hur kul e egentligen det? Har även upptäckt att Fokis skal hon gör/designar inte bara är för iphone utan för en hel raaad olika mobiler, som tex min :D Men dom kostar en ganska stor peng, så jag vet inte om jag skall slå till riktigt?
Efter att vi köpt telefonen så handlade vi mat och tårta! Så vi åt tacos hemma här och sen en god tobleronetårta (y)
Sen kollade vi på en film, den var lite knepig tkr jag och dom andra håller nog med lite.
Filmen handlade om en jättekanin som såg lite farlig ut men ändå rolig, jag tror den var ganska farlig. Sen var det en kille som var huvudroll, han typ försökte göra en tidsmaskin, lr så gjorde han det på riktigt? Det spelar ingen roll för jag säger nu åt mina bloggläsare att inte se filmen.
I paket av mig fick wurre ett silverarmband, men det var lite stort så jag skall byta det nästa vecka nån gång när jag e i småland :)
Puss

Ny mobil kanske?

Hej hej bloggen<3
Nu har jag duschat och skall straxt sminka mig osv.
Idag är ju Wurres födelsedag med! Det betyder att det blir god tårta sen, mummsi :) Han började skolan ganska tidigt idag så jag har inte gett honom min paket än., så den får han senare ikv :)
O nu har ju jag fått min paket från han med. Jag fick 2 par jättesöta öronhängen med pokémon på! :D Ett par var med Pikachu och ett par med Jigglypuff! Fiint :) Jag lägger nog upp en bild på dom nån gång när jag känner fört ^^
Senare idag skall jag nog köpe en ny mobil :D ! Verkar som att det blir en HTC Wildfire S! Sara har en sån och hon e iaf nöjd och den, kan ju inte va sämre än den jag redan har ^^ Dessutom finns det jättefina rosa skal till! Jippie!

Puss

Blommorna <3

Först var jag lite smått besvärad över att jag var tvungen att åka ända till chalmers för att hämta en nyckel så jag kan komma in i lägenheten.
Först när jag kmr innanför dörren får jag en liten chock, för jag hade lite glömt hur det kan se ut här ibland^^ Jag fortsätter in i tv-rummet för att se ifall Timmy kanske var hemma. Men ist för Timmy möts jag av världens största trollface på väggen (!) hihi, vikket lur!
När jag sedan går in på wurres rum möts jag av världens finaste och efterlängtade sak: 10 ROSA ROSOR!! ÄNTLIGEN<3 Innan jag hinner veta vad jag tänker o gör har jag ringt upp Sara för att berätta vad som hänt :D
Efter alla dessa år jag har tjajat om rosor utan resultat står dom bar där rätt upp o ner på bordet (y) Nu är jag helst säker på att min kille är världens bästa.
Nu efter att jag har vart så glad att jag nästan fick en liten droppe i ögat, är jag redo för att göra ett blogginlägg om denna händelse. Såhär jag jag tänka mig att ha det varje gånga jag hälsar på :)
Puss

 

Åh, dom e som gjorda för bloggen me <3


Bussfärd + djävulsinternet

Hej hej bloggen<3
Jag sitter nu på en buss påväg till Göteborg [: Internetet på bussen skulle man kunna döda. Det funkar inte ens att puffa på facebook och jag har 5 nya händelser som jag inte ens kan se!?! Jag blir galen!
Men som tur e funkar det att blogga iaf ^^ och denna gången har jag med mig hörlurar, så jag sitter o lyssnar på Katie Melua (y) Skall nog sova en liten svätt nu me tror jag, för dehär internetet orkar jag inte med.
Uppdaterar mer när jag kommit fram sen!
Puss

Matar älgarna

Hej hej bloggen<3
Asså, sorry för att jag inte uppdaterat på typ hela dagen. Men jag har faktiskt haft fullt upp men både det ena och det andra.
Till att börja med var jag tvungen att ringa till tandläkaren o byta tid. Jag skulle egentligen dit på torsdag, men då är ju jag o firar wurre! Så fick byta till tisdag kl 8.50!!! Svintidigt
Efter detta gick jag upp på mitt rum för att packa ner allt jag skall ha med mig till Gbg. Sen åkte jag till Sara.
Hos Sara hade vi inget att göra. Så då tog vi o samlade ihop alla äpplen som fallit till marken och packade i en stor balja o ställde i bilen.
Bo tog oss med ut på viltsafari i skogen, jag satt fram. Vi fick se en hare och ett rådjur precis vid vägkanten. Vi körde längre o längre in i skogen och tillslut så stannade vi till och lastade ur alla äpplen vi samlat ihop och hällde ut på ett fint ställe där vi tror älgarna vill äta. Snällt av oss va?
Sen åkte vi till ICA o köpte negerbollar och ballerina som vi sedan smaskade i oss vid köksbordet i samband med 2 parti Yatzy.
Det var allt för idag!
Puss


Ljug

Hej bloggen.
Idag ljög jag för mamma. När hon kom hem från jobbet vid 12 ropade hon o frågade om jag fortfarande sov. Jag sa att nej, det gör jag inte. Fast det gjorde jag. Sen frågade hon om jag ville äta lax. Jag sa att jag ville, fast jag är inte ett dugg hungrig. Bara för att hon inte skulle tro att jag sov.

Så ser jag ut idag

Ikv hade jag och mamma bjudning :) Det var trevligt och gästerna gick hem precis lagom tills Svenska Hollywoodfruar började (y)
Idag visade Maria hur hon lockar sitt hår. Hon har fan 3 st olika locktänger!!! Fan va lurigt.
Nu skall jag gå o kissa!
puss


Såhär kan man se ut på en måndag om man vill, det ville jag idag iaf.


Handlat!

Hei bloggen<3
Idag åt jag räkor till frukost, fan va gott<3
Sen kom mamma hem och då åkte vi o handlade lite saker och jag köpte paket till wurre :)
Nu är jag hemma o äter rosa godis, det är gott tkr jag. En kopp te skall jag ordna me, för det är me gott.
Puss

Här e en kräfta/hummer som Bosse och Nettan har fiskat


Ångest

Hej bloggen<3
Idag åkte jag och Sara till A6 för att handla. Tanken var att jag skulle försöka hitta nått att ge till wurre i present, men ist köpte jag bara saker till mig själv. Så nu sitter jag här med kakburken i famnen och ångrar att jag inte anträngde mig liiiite mer för att hitta en paket :O Men det är ju så svårt o komma på nått bara sådär!
Istället köpte jag paket till Anton som me fyllt år. Så jag har inte handlat BARA till mig faktiskt :)
Jag och min parter var inne på Åhléns med o testade smink på mig. Så nu när jag kom hem och visste vad jag skulle ha för färger osv så klickade jag tillslut hem en "Bare Escentuals i.d bareMinerals Matte Foundation" i tonen fairly light Från Beautybay.com (y)
Kollade även mejlen idag och upptäckte att Japan nu har skickat min hello kitty-särk <3 så nu kmr det ta typ 3 veckor innan jag får den, hihi!
Annars idag har jag bara handlat ett armband, en gul t-shirt och ett par strumpbyxor :)
Nu är det dags för te.
Puss

Ingen sömn + Bild

Hej hej bloggen<3
Inatt kunde jag inte sova över huvvetaget! Låg vaken till 4, då fick jag damp. Jag rullade ur sängen ner på golvet o kröp fram till en liten låda där jag förvarar mina lugnande/sömn-piller. Ungefär en timme efter det, kl 5, sov jag som en liten gris.
Igår lovade jag ju er läsare att jag skulle lägga upp bild på min tekanna, sockerskål och mjölkkanna som jag fick i present! Här kmr den bilden.
Puss


Fest i lilla hultrum

Nu har jag haft mitt nästan sista kalas! Bara brorsan kvar nu :)
Jag och Sara försökte supa mammorna under bordet, vi lyckades ganska bra faktiskt tkr jag :) en flaska vin, lite cider, lite sprit och irish coffee som grädde på moset. HAHA (fyndigt)
Nu har dom iaf åkt hem. Jag fick 2 tekoppar som jag samlar på. Ni vet dom vita med guldkant och rosor på? Sen fick jag massa bullar av Pelle som hans mamam gjort (dom e godast!) sen en tekanna av Sara och mjölkkanna + sockerskål i samma serie av Malin :D Himla nöjd är jag! Lägger kanske upp bild på det imorgon :)
Nu skall jag nog ta mig en till kopp te o mysa med mamma vid tv:n :)
Puss

Promenad i kohagen

Igår efter att det slutat regna här hemma tog jag på mig ett par gummistövlar och traskade ut i hagen utanför mitt hus. Som tur var hade den som äger kossorna flyttat på dom till en annan hage. Men han hade inte flyttat på allt kobajs, men det gör inget, det var smaskigt att gå i.
Jag hittade massa fina blad som blivit röda. Det blir blad på hösten, endel blir gula me, och sen blir dom bruna och omvanldar sig till jord. Så funkar naturen på ett ungefär.
Min katt Gunnar följde med mig på min vandring och vi hittade en regnbåge med som var jättefin.
Eftersom jag helt random bara råkade ha min kamera med mig tyckte Gunnar att jag skulle ta lite kort, så det gjorde jag och Gunnar posade jättevackert.

Varsågoda...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lite att stå i

Heei Blogggizän<3
Nu har jag sminkat mich och klätt mig för dagen :) Det är bara Sara som fortfarande står vid spegeln! Snart skall vi till Ica o handla saker inför kalaset som skall hållas i Lilla Hultrum ikv :) Sen skall jag kila iväg till arbetsförmedlingen o skriva in mig i nått som gör att jag får pengar och kanske till och med ett jobb? :)
Igår hade vi "rödvinsmåndag" även att det var torsdag. Fast jag har typ halsbränna i magen så vin gjorde det inte bättre = Sara drack upp min del me (y)
Jag bjuder på en bild från förra rödvinskvällen vi hade ist :)

Puss

Hos oss i familjen Svärd skall man aldrig ha byxer på sig när man e hemma.


Regn

Det regnar och jag har fortfarande inte klivit ur min nattsärk.


Boo <3

OMG! Jag börkar snart lipa! Jag är störtförälskad i världens sötaste hund!
<3 Boo <3
Smäller fan av nu!


Te

Hej bloggen<3
Jag dricker te nu <3

Mina presenter

Hej hej bloggen<3
Nu har jag haft kalas :D Vi åt crepés och sen kladdkaka med mandelbitar i (y) Vi mumsade också på brysselkexen jag bakade, dom vart fina! Nu är jag mätt som en get.
I present fick jag 2 st ljuslyktor som vart asfina när dom lyser och sen fick jag te med smak av äpplepaj och vaniljsås! Det var faktiskt väldigt gott (y)


Trött och kalas

Ikväll skall jag ha kalas + Bonde söker fru för mina grannar. Det har vi varje onsdag. Men eftersom jag har fyllt år så slår vi på stort med både varmrätt och efterrätt och en jävla massa paketer hoppas jag ^^
Förövrigt har jag precis ställt in 2 korvar brysselkex i kylskåpet som jag skall ugna sen :) Annars är jag mest trött och har ont i huvvet lite, för jag kunde inte sova trots min nya kudde + madrass. Jag får testa att drick lite "sleepy time-te" sen och se om det går bättre inatt.

Bild från sommaren som varit :)


Ny bakgrund

Cha Cha bloggän<3
Som ni ser har jag paintat en ny bakgrund till bloggen, fint va? :D
Försökte i hur många minuter som helst igår att göra en STOOOR header, för den jag har nu e ju så mini! Men jag fattar verkligen inte hur man får den att passa in, det blir helt mongo när jag gör.
Aja, nog om det. Nu blev jag nyss arg, men jag kan inte säga vrf. HAHA!
puss

Nya kategorier

Nu har jag ordnat 2 st nya kategorier till bloggen :) En "Fina bilder" och en "Bilder på mig och kompisar" ni hittar dom på högersidan av bloggen ovanför arkivet :)
Jag har även tryckt i mig en portion med lax och potaismos, samt 4 dumlekakor. Nu blir det te resten av aftonen ^^

Städadax

Jag har städat hela nedervåningen i detta gigantiska hus fyllt med saker i varje rum.
Jag skiter i att dammsuga.

Happy happy!

Nu är jag glaaad! För jag har beställt hem en Hello kitty-särk :D Åh vad jag längtar efter den!
Fast det var väääldigt lång leveranstid, MEN DET GÖR INGET! :D

Sömnlös

De va helvete vad det skall vara svårt att sova ensam! Somnade runt 4 tiden imorse. Jävligt skönt att jag faktiskt inte skulle upp o jobba idag. Det är nog inte meningen att jag skall vara ensam nattetid.
Nu sitter jag iaf och dricker te i vanlig ordning och planerar att straxt lägga i min nya bäddmadrass som jag fick i sängen. Kanske sover bättre då? ^^

Puss

Här e en bild jag jag gjort lur med i kameran


Köp! köp! köp!

Nu är jag hemma på landet hos mamma igen. Det känns sådär :/ Det är så jävla tyst här hela tiden :S
Jag har iaf tjatat till mig McDonald's idag och sen gick jag och mammie lite på A6. Jag köpte inget, men jag är helt köpgalen när jag sitter vi datorn.
Det är massa saker jag vill ha hela tiden! Måste köpa massa smink som kostar många pengar, vill ha hello kitty-särk och på Urban Outfitters finns det hur många saker som helst som jag vill ha!
Kruxet
är att jag inte har fått alla mina födelsedagspresenter än. Så vill ju inte köpa massa saker som kan hända finnas i mina paketer.
Men innan veckan är slut så skall jag nog ha fått alla paketer och då skall jag köpa allt jag vill ha på internet så länge kontot inte säger stopp ^^
Jag fick mina paketer av mamma idag me ju! Fick en stooor bäddmadrass, så jag slipper skarven i min säng (y) Fick även en skön kudde. Så nu har jag hela kittet :D Jippie!

Puss


Åker buss

Hej hej bloggizen<3
Nu är jag påväg hem från Gbg, sitter på Bus4you (y) Det tkr jag e himlans bra :) Fast egentligen hade jag inte behövt åka hem idag, för tidigt idag på morgonen ringde dom från dagis och sa att jag inte behövde jobba imon!! DÅ KUNDE JAG FÅTT MIN PAKET IAF!!! Himla skitbajs!
Men nu sitter jag här på bussen iaf och inga hörlurar har jag. Tror inte det är så jättepoppis att sitta o lyssna på min musik högt här i lilla bussen, även att det är väldigt lockande ^^
OMG!! Nu har vi race med swebus brevid i uppförsbacken!!! SPÄNNANDE!
Idag åt jag kalastårta till frukost med en kopp te med smak av vanilj. Det var min sista tepåse jag hade kvar hos wurre :O
Nu skall jag fortsätta åka buss!
Puss

Detta är från när jag och Sara va på Orup i Linköping


Fortfarande te

Nu har jag fyllit år klart. Dagen har varit helt ok, även att jag inte fick paket lr livesång.
För övrigt: Jag dricker fortfarande te.

tedax

Jag dricker te.


Grattis på min dag!

Hej hej bloggen!!
Idag är det ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, hurra, hurra, hurra! :D
Jag har inte fått några paketer för det får jag inte föräns på tisdag av wurre, fast jag e inte här då så jag får det en annan dag :) Men jag fick iaf framdukad frulle (y)
Senare skall vi köpa tårta som jag skall äta tillsammans med mina kamrater.
Wurre och Timmy vill inte skriva grattis på facebook till mig, det är tråkigt. Jag har just nu 53 st grattis :) det glädjer mig. Det är bara facebook-grattisarna som gills tkr jag. Iaf för dom som har facebook, mamma har inte det så tex hennes grattis räknas utanför fb.
Puss


Hello kitty-särk

OMG OMG OMG! Jag vill ha en kigurumi NU!! Men dom e slut!!!! :'( Jag blir alldeles lessen nu, ville haft den med hello kitty. Verkar inte riktigt som att dom får in nya hlr, dom har vart slut i 2 månader, himla skitbajs!
Skall googla på om det finns liknande med hello kitty som skulle kunna duga till mig.

Snart fyller jag år

Hej hej bloggizen<3
Nu har jag vaknat till liv. Är lite småhungrig, funderar på att göra en kopp te?
Idag tidigt på morgonen vaknade jag av att min bror ringde, jag svarade inte, eftersom jag sov. Men när jag vaknade lite till såg jag att han hade skickat ett sms me. Grattis på födelsedagen stod det, tack för det men jag fyller inte år föräns imon... hihi
Fan va jag längtar till imon! Då skall jag äta tååårtaa!! :D:D

Puss och hejdå

Håkan Hellström

Hej hej bloggen<3
Det fanns tjugotusen människor som såg Håkan Hellström på Lisebeg idag. Jag skulle inte vilja påstå att jag är en av dom, såg inte ens storbildsskärmen. Men 3 skymtar av Håkan fick jag iaf och det räcker för mig :) Dom sjöng och spelade så fint så att marken gungade utan tvekan!
Med mig till liseberg hade jag Timmy, Wurre och Andreas. Innan vi gick för att träffa Håkan var vi hemma hos Andreas och lagade mat. Iaf Andreas gjorde det. Vi åt fetaost inbakad i en biff som wurre hade joxat ihop. Till detta serverades klyftpotatis och rosépepparsås (y)
Nu är klockan över tolv, det betyder att lille Anton i Svängsta fyller år just precis nu och att lille Torre i Göteborg fyller år just precis imorgon :D
Himlans kuligt dedär med födelsedagar o saker. Men jag kmr inte få nån paket på min födelsedag för det var nått knepigt med min paket som wurre skulle ge mig så den kmr inte förän på TISDAG! Och då e inte jag kvar här för då sitter jag o målar teckningar på dagis :(
Men helgen efter denna skall jag åka tillbaka hit för då skall wurran ha kalas för sig själv och jag har bjudit in mig själv :) hihi
Nu skall jag tvätta mig och borsta tänderna.
Puss

Här e Timmy, han va typ rädd

Här e wurre och jag. Jag va typ också rädd


Stressad

Hej hej bloggen!
Jag har kommit fram till gbg nu! och är stressad för att om en och en halv time skall jag dricka berrtz och jag sitter fortfarande i nattskjortan!
PUSS

God morgon

God morgon bloggizen<3
Nu sitter jag och smuttar på morgonkoppen full med te. Väntar på att mamma skall komma hem från jobbet så hon kan köra mig till bussen i Jkpg :) Fast innan bussfärden har jag planerat in en sväng till IKEAs restaurang för en bit mat ^^ hihii, lurigt.
Nu måste jag packa ner det sista i min redan för fulla väska.
Puss

Rödvinskvällen

Igår hade vi finbesök från Stockholm på rödvinskvällen. Det var syster Malin som hade kommit till småland på besök ett par dagar :) Dunken blev inte tom, men det var näst intill. Idag på morgonen var iaf jag och Sara fortfarande snurriga i huvvet ^^
Vi åkte till Agge och tjötade lite och lämnade tillbaka Fucking Åmål. Sen åkte vi till Farmor Ullas grav och sa hej och gjorde det lite fint.
Vi har även gått en liten promenad och sen när vi satt vid datorn och kollade på CathyMay15 så skulle vi kolla ifall mitt youtubeklipp funkade för det har vart nere ett tag och DET FUNKADE ni kan kolla på klippet HÄR Det är jävligt dåligt synkat på vissa ställen, men fortfarande kuligt :)
Nu skall jag brygga mig en kopp te och sedan packa väskan för imon åker jag till Wurre <3 :D:D

Puss

Här e ett kort på gårdagens sällskap :)


Trötta fröken

Jag kommit hem från dagis. Det skall bli gött att ta sig ett glas rött lr 2 ikv, för det förtjänar jag.

Kalas #1 har jag haft

Kalaset gick bra. Alla va asmätta. Vi åt tacopaj och sen en tårta som va nästan bara grädda = MUMS! Jag fick 5 st paketer som jag vart nöjd över = Stor väska, tröja, presentkort, silversked och schampo!
När jag kom hem kollade jag på Svenska Hollywoodfruar, det var kul. Sen planerade jag lite vad jag skall ha med mig till Gbg och sen bokade jag resa till Gbg.
Nu skall jag snart förbereda min outfit för morgondagen för då vankas det jobb på dagis och sedan kmr Malin hem! Då jävlar öppnar vi rödvinsdunken igen! Jippiie! Det blev ju ingen rödvinsmåndag idag pga kalas.
Nu måste jag ordna och sen sova!
Godnatt

Röd är färgen på mitt hår

Jag kom på att jag och Sara va på bio igår "Hangover 2" den var helt ok, ettan e roligare. Men innan bion färgade Sara mitt hår rött. Och rött blev det må ni tro!  Jag är nöjd iaf :) Så nöjd att jag slänger upp en fjortiizzbild på't! hihiiii
Imon skall jag jobba på dagis. E lite nervös eftersom jag inte vart där på hur länge som helst! Jag skall till och med stänga! :O Men det skall nog gå bra, hoppas det inte är allt för många nya kids som börjat nu ^^


RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖD RÖDRÖD RÖD RÖD

Ivar och Jerry

Hej hej bloggen!
Jag är hemma hos Sara. Hon och Nettan skall åka till stan snart och tänker lämna mig ensam i huset.
Känns lite läskigt i och med att Bo berätta hemska historier igårkväll om snickaren Ivar som byggde huset och sedan om Jerry som var Ivars lärling. Han murade in sig själv i huset och om nätterna kan man höra honom skrika "Jag är huuungrig!" . Men jag tror jag skall kunna ta mig levande ut härifrån. Jag skall ju som sagt ha kalas idag :)
Jag e lite osäker på om jag hittar, men det skall nog gå bra. måste ju hitta till mitt egna kalas. det är nog skyltat med rosa ballonger :)

Pusshej

Matdax

Nu skall jag göra stuvad bandspagetti och stekt korv.

104 dagar kvar

Igår när jag jobbade fick jag höra att det bara va 15 veckor kvar till julafton minus en dag, dvs 104 dagar. Det är inte så lång tid ändå :) Det kmr bli kuligt. Jag älskar julafton och min födelsedag. Det är dom 2 bästa dagarna på hela året tror jag.
Ett år tyckte jag inte om julafton alls, jag minns inte varför men jag hatade julen. Det måste varit något jag bara fick för mig.
Jag och Sara har samlat på oss många traditioner nu på sista åren och en av dom är att åka till Ullared o handla så många julklappar vi kan. Jag e så laddad nu så jag skulle kunna åka imon o göra de. Men vi har ju som tradition att vi åkter i november, så jag får lugna mig lite ^^ Borde komma på vad jag skall ge till alla först me, det är det som är det luriga.
Detta året kmr jag ju få ge extra paket eftersom "Niklas/Grodman/Viktor eller va fan han heter" och hans tjej skall få barn till jul, vilket resulterar i att jag blir faster :O HAHA! Hoppas bebisen blir söt och att det är en tjej som inte låter så mkt, annars e de inte lika kul.
Fast innan det blir julafton och sånt så fyller ju jag faktiskt år! Idag är det exakt en vecka kvar och jag kan knappt bärga mig!!! :D Redan imorgon ställer jag till med det första kalaset hemma hos Ninna och Anders :) Jag kmr få så himla många paketer!!! JIPPIIEE!!

Puss

Här e ett kort på mig och Lisa på julafton 2008 :)


Oboy

Hej hej bloggen<3
Nu kom jag typ nyss hem från jobbet :) Det är så himla lugnt på jobbet nu, finns typ inget o göra mer än att titta på tv ^^ hihi
Imorgon skall jag leka med Sara och kanske till och med Carro :) Det var längesen jag lekte med Carro nu.
Hemma är Oboyen slut o jag e jättesugen på Oboy. Det kan kännas lite jobbigt tkr jag. Har bara fejk-Oboy hemma, såndär äcklig som är gul paket o har en kanin på sig (N) :( Nästa gång jag handlar skall jag komma ihåg att handla ordentlig Oboy.
Nu skall jag dricka te istället för det är minst lika gott det! OM 8 DAGAR FYLLER JAG ÅR HAHHAHAH!!

Puss

Ny header

Jihuu! Jag tror precis jag lyckades göra en egen header!?! :O FAN VA FINT!

Kopierar 14 571 bilder

Kopierar över lite bilder till den externa innan datorn omvandlar sig till en snigel.
Tänkte jag skulle ta några mappar i taget, men det gick inte fortare för det...


Hungrig

Jag hittar inte mamma, svälter fan snart.
En kopp te nu

Fredag

Hej hej bloggizen<3
Jag lyssnar just nu på "Miss li - Ba ba ba" det är en söt liten sång som ofta gör mig glad :)
Idag är det fredag. Sara skall jobba så jag blir ensam ikv, får se vad jag kan tänkas hitta på :)
På söndag skall vi gå på bio i Aneby, haha! Sen skall Sara hjälpa mig att färga mitt håååår!

Puss

Ursäkta mig

Jag vill be om ursäkt för bilden i förra inlägget. Den va  ful när den va så liten. Mkt finare när den visas större.

En katt på en väg

Hallå?!? Kan inte alla bara tipsa sina mammor o pappor o kamrater om att jag faktiskt har en blogg!?! Igår hade jag 12 läsare, idag har jag bara 7!!! Det är förfärligt!
Hur som helst. När jag åkte till jobbet idag åkte jag förbi skolan i Vireda. Och mitt på skolgåren ser jag mitt dagisbarn. Hon har blivit så stor att hon har börjat skolan nu! Dom växer upp fort dom små liven :') höhöö!
Nu ikväll när jag åkte hem så var jag mitt uppe i världens bästa och säkert högstaste solosång med "Jag kommer - Veronica Maggio" springer det ut en katt mitt i vägen som försökte göra suicide! Först blev jag arg och skrek. Sen blev jag glad, för det var en sån himla gullekatt och det var tur jag inte dödade den. Sen fortsatte jag sjunga.
Nu har jag ätit macka och druckit lite utav mitt aprikos-te.

Pusshej<3

 

Här e ett kort på en bild jag fotade en dag


Yoda

God morgon bloggen<3
Idag fick jag ett samtal från Sara. Hon sa att jag får jobba på lördag (y) Jag skall även jobba ikv, fast på den andra avdelningen :))))
Ibland när jag startar internet så kmr det upp en ruta om typ uppdatering lr nått. Och det gjorde det just idag med och så ser jag att det står "Star Wars yoda" De e ju fan asfräckt! Det betyder ju att det är Yoda som styr mitt internet, o hur coolt e inte de? (H)


Snygg kille på Carlings (!)

Hej hej bloggen<3
Idag åkte jag med mamma till tandläkaren i Jkpg :) Fast jag gick på stan när hon va hos tandis ^^
Jag hittade verklingen INGENTING! Tills jag i sista minuten gick in på Carlings och hittade en jättefin tröja. Men inte nog med det! I kassan står en ny kille och försöker lära sig kassaapparaten. Han va så söt och snygg så att om jag inte redan var kär i wurre skulle jag LÄTT vart kär i han. Åtminståne så vill jag ha honom som kamrat, för han va jättesnäll och trevlig me (y)
Så nu måste jag åka till Carlings fler gånger för att visa upp honom för Sara, hon kanske e villig att bli kär i honom. Himla skit att det inte va han som va inloggad i kassan, annars kunde jag sett på kvittot va han hette... himla typiskt.
Efter denna händelse åt jag och mammi på IKEA. Båda åt fisk som var jättegod! och sen en negerbolle på det (y) Sen gick vi in i affären för att köpa fler galgar till mig, men dom som jag använder mig utav var SLUT! Jag tror dom har slutat sälja dom :( Så nu får jag inte köpa mer kläder helt enkelt.
Men vi köpte iaf en ny toasits eftersom den gamla e massa sprickor i för den i gjort i porslin typ. Så nu blev det en i hårdplast som jag monterade dit HELT SJÄLV! Jag kände mig som Martin Timell lite :) hihi
Pusshej

Här e en bild på tröjan jag köpte av killen:


Djävulsflugor

Godmorgon bloggizen<3
Jag har haft en hemsk natt. Det har varit en stor fluga, en lite mindre fluga och en mygga som har surrat runt, runt, runt, överallt! I näsan, på ögonen, på armarna i öronen ÖVERALLT!!! Så det första jag gjorde idag när jag vaknade var att mörda.
Nu skall jag dricka te.
pusshej

Hjälp mig rengöra mitt objektiv

Dagen börjar så smått gå mot sitt slut och jag sitter och funderar på hur jag skall rengöra ett kameraobjektiv som jag återfann idag i min städning. Det är lixom damm och skit innanför det frammersta glaset. Jag lägger upp en bild som liknar mitt problem.
Är det någon där ute som vet hur jag skall bära mig åtför att få bort denna smuts, tveka inte, skriv till mig så hjälps vi åt.
Hej.tack.för.mig


Klippte håret cp!

Hej hej bloggen<3
Idag åkte jag hem från Sara för Bosse o Nettan kmr hem från Grekland ikväll :)
Jag har typ inte gjort så mkt. Städat för det mesta faktiskt, de behövdes ^^
Sen har jag klippt mig både tånaglar, handnaglar och håret. En sak hände när jag klippte håret. Jag har en såndär sax som förtunnar håret och jag skulle förtunna lite i luggen med OJ!!! JAG TOG FEL SAX och klippte av en rejäl jävla bit hår i luggen :O som tur är gick det att fixa till ganska enkelt med att förtunna ut det och lägga benan lite mer sidig.
Jag har även köpt hårfärg nu, så nån gång i slutet av veckan hade jag tänkt mig att bli mer röd. Nu är håret typ brunt, de e inte kuligt.

Hejdååå

Ingen rödvinsmåndag idag

Hej hej bloggen<3
Herregud vad det blev mkt dricka igår sen.. haha! Det slutade med att jag stod o sjöng med plattången som mikrofon i köket till "mix megapols megaparty" och Sara tog kort o filmade, haha!
Så idag när vi skulle åka in till Eksjö o besiktiga min bil fick Sara köra ^^ Bilen gick igenom iaf med bara 2 fel som var 2 olika lampor som var lätt att fixa (y) Han sa att det var en bra bil jag hade och att jag skulle vara rädd om den <3 hihi jag älskar min bil, den e så liten o söt :)
Eter att vi varit på bilprovningen åkte vi till Willys o handlade för vi skulle äta korvstroganoff. Där träffade vi Lena som vi stod o pratade med lite och sen åkte vi till Nisse o Greta o lämnade tidningen till dom. Och sedan vidare hem för att göra stroganoff, den vart god som vanligt ^^
Ikväll skall vi kolla på "Svenska Hollywoodfruar" och bara mysa. Blir inget rödvin idag, även att det är måndag. Vi fick tillräckligt med dryck igår..
Pusshej<3

Saras födelsedag [part 2]

Hej hej bloggizen<3
Idag fyller som sagt Sara år och vi har precis kommit hem från jkpg efter att ha sett "Bridesmaids" Det var en jävligt rolig film faktiskt. Hade inte så höga förväntningar eftersom det inte är den typen av film jag brukar se. Men oj vad vi skrattade xD hihi jag rekomenderar den starkt till alla tjejer, för det var verkligen en tjejfilm (y) hihi
Vi åkte btw in till Jkpg lite tidigare för att äta o chilla lite. Vi åt på en pizzeria, Sara valde kebabpizza medans jag nöjde mig med en kycklingsallad eftersom jag hade tryckt i mig en hel del tårta innan ^^ Tårtan åt vi förresten hos Jörgen o Lena :)
Nu när vi har sjungt duett i bilen påväg hem så tänkte vi fira födelsedagen in i det sita så vi har "knäppt varsin kall".
Nu föjer det bilder som jag tagit idag:)

Här e mitt halsbandur jag skickade efter en gång, hämade det idag! Bättre sent än aldrig^^

Här e jag på biografeeen!

Vi dricker bara nyttiga saker och det är dessutsom supergott!

Sara var först i biosalen!!!

Öl är också nyttigt, det är B-vitamin i och dessutom är det jättegott!

Fjärde september tjugohundraelva

Det blev inget partajj igår. För vi hade såklart kollat fel i buss/tåg-tabellen och hittade inte hlr nån skjuts :(
Men det gjorde inte det minsta. För När Sara kom hem från jobbet hade hon lite ont i huvvet så vi gick en promenad till Agge o Nicke för att låna "Fucking Åmål". Vi blev kvar där till tio på kvällen! Vi fick vara med o inviga deras nya platt-tv och kolla på fångarna på fortet. Vi drack Agges supergoda, hemgjorda rabarbersaft och stoppade i oss en o annan salt pinne :)
När Elin o Tobbe kom hem så skulle dom köra människor till jkpg så då passade vi på att tigga skjuts hem till Sara så vi slapp att gå :)
Väl hemma på skogsi tittade vi/jag på filmen vi lånade (Sara somnade efter 10 min) hahah ;)

Idag är det en annan dag och inte vilken dag som helt utan den 4:e September som betyder: SARAS FÖDELSEDAG!!! Hon blir hela 21 år gammal och jag väckte henne på sängen med morgonrock och paketer. Sen väntade det en mysig, redan framdukad frukost med tänka ljus i köket som jag gjort åt lilla prinsessan hihi :)
Sedan ringde telefonen stup i ett undertiden vi sminkade oss.
Nu har vi varit hos Pelle o hämtat hem Saras bil, och vi har bokat biobiljetter i Jkpg och alldeles straxt skall vi åka till Jörgen, Lena och Johanna för atts e om dom e hemma o vill ha tårta. Om dom tackar nej till det så blir det till att åka hem till min mamma o se om hon vill ha tårta, annars äter vi upp den själva ^^

Det var allt för nu! Puuuss

Köttfärssås och drinkar

Hej hej bloggen<3
Igår när jag och Sara gjorde köttfärssås tänkte vi att vi skulle prova på nått nytt. För när vi va i Sthlm hos Malin så gjorde hon en fantastiskt god köttfärssås med rödvin och tomatkross med chilismak. Så vi tog steget att också köpa sån tomatkross. Men det resulterade i en smak av jul. Det var inte äckligt, men vi kom överens om att vi skall hålla oss till våra vanliga köttfärssås-rutiner ist :)
Efter maten öppnade vi våran dunk och gjorde ett par drinkar. Vi gjorde en "geting" Den åkte i vasken ganska dirr. Är det någon av er läsare som har några bra drinktips? :)
Vi gick o la oss ganska tidigt eftersom Sara skulle jobba idag kl 7 på morgonen!!! Så nu har jag huset för mig själv ^^ Har tagit mig en dusch och en kopp te och nu sitter jag o kollar lite musikvideos med Queen på youtube :)
Ikväll blite nog lite bärrtzz för att fira att jag vann på Yatzy och en swäng till Tranås på det :)

puss

Adelövs marknad och födelsedagar

Hej hej bloggizen<3
Igår När jag var påväg hem från Jkpg fick jag ett samtal från Sara. Hon berättade för mig att hon inte skulle jobba iaf nu och att vi kunde gå på marknaden. Jag som redan hade lovat att gå med mamma och Ninna... Men vi åkte alla 4 i mammas bil och gick sedan skilda vägar när vi väl kom fram till Adelöv.
Sara köpte ingenting. Jag köpte tepåsar som jag själv kan fylla med mitt favorit-löste! Jag köpte då även 1hg te med smak av aprikos.
När vi gått en stund stannade vi till vid en matvagn så jag fick äta litegranna. Jag valde strömming, potatismos och lingonsylt (y) Det är gott med fisk. Sara ville inte ha så hon blev utan och köpte sig en munk ist :)
Innan vi åkte hem handlade jag ett par fina små öronhängen i silver.
När jag och Sara gick till Bilen träffade vi Sara R och hennes kille. Det var trevligt att träffa henne för det var längesen.
När vi sedan kom hem till Lilla Hultrum så kokade vi en hel kanna med mitt nya aprikos-te och kollade på en film som gick på tv "swing vote" Jag hade sett den innan, det är en helt ok film. Sara somnade i soffan.
Efter filmen gick vi o la oss i min nybäddade säng och pratade om födelsedagar. Sara fyller år på söndag och jag den 18. Oss är det lätt att köpa paket till. Anton fyller år dagen innan mig och det är lite knivigare att köpa paket till honom. Ännu svårare är det att köpa paket till wurre som fyller år snart med. Vi pratade säkert i en timme om vad jag skulle kunna tänkas ge honom. Men vi kom inte på NÅTT ALLS! :(

Idag är det Fredag och jag och Sara skall öppna våran Jelzindunk och se vad man kan hitta på med innehållet i den :) Men först skall vi göra några ärenden som tex att åka till hennes mormor o morfar och sen till Ica och handla tillbehör till våran fantastiska köttfärssås :)

Det vart ett ganska långt inlägg :O Nu räcker det!
Pusshej<3<3<3<3

Ändrade planer

Sara just called me from Växjö. Hon hade fått ett mystiskt samtal... Det var jobbet som ville kidnappa henne ikväll. Så det blir ingen marknad för iss 2.
MEN! Jag fick också ett mystiskt samtal... Det var från Ninna. Det har blivit ändrat så att hon skall hämta sig i Jkpg ist för mamma...

To be continued...

Sitting on the bus

Hej hej bloggen<3
Idag tog det emot lite att gå upp. Dels för att lockan ringde vid 10.00 :s, och för att jag måstede åka ifrån Gbg :( Jag gick iaf upp runt kvart i 11 :) Tog mig en dusch, åt lite frulle och pussade hejdå på wurre.
Nu sitter jag på bussen påväg till Jkpg. Åker med Bus4you. Dom har megasköna säten, gratis internet, kaffemaskin och trevliga chaufförer + att det är billigt med, 72:- kostade min biljett :) Vad mer kan man begära av en buss?! ^^
Jag och Sara har planerat våra resor så vi kmr hem ungefär samtidigt idag. Hon har varit hos Anton i Svängsta. Så i eftermiddag skall vi nog åka till Adelöv för det vart tydligen marknad där idag :O

Pusshej

RSS 2.0