Mat i Gbg

Hej hej bloggen <3
Nu är jag i gbg med några andra och jag skall straxt koka sås när grabbsen är klara med tillbehöret vilket i detta fallet är klyftpotatis och fläskfiléraket. Jag tror att detta kmr att bli väldigt gott.
hejdå på ett tag! puuuuzz

Orkar inte uppdatera

Hej hej bloggen<3
Jag orkar tyvärr inte uppdatera varje dag, så jag gör det när jag känner för det ist :]
Det har varit påsk o det har jag firat med kamrater och dyligt, det har varit kul.
puuuz<3<3

Wiskey

Hej hej bloggen <3
Nu är jag på skogsgatan och lyssnar på Pet shop boys, det är bra.
Jag och Sara dricker bärtzz och Anton tänkte bjuda mig på en kopp wiskey (uppfyllt i en medicinkopp) den hamnade överallt utom i munnen så ikv kmr jag lukta Jack Daniels (y)
Nu är det grillad mat som skall förtäras!

H - E - J - D - Å - !

Min dag idag

Hej hej bloggen <3
Idag har jag och Sara solat ute på balkongen och haft det gott. Eftersom solen är så otroooligt stark nu på våren är det viktigt att skydda sig, iaf ögonen och vi använde oss utav ACOs solstick med siffran 20 på. Sedan så tog vi varsin dusch och sedan kom Anton hem och vi gick till Ica.
Väl inne på Ica handlade vi tillbehör till tacos (y) Det tkr vi alla är väldigt gott. Så nu är Sara på plats i köket.
Jag har hämtat mammas bil idag med, så efter maten tänker jag spelat några parti Yatzy och sedan åka iväg till Tranås igen för att träffa min bästis wurre :]

Puuuzz <3<3


Nu står Anton brevid mig och dansar zumba :O


Lilla Hultrum - Aneby

Hej hej bloggen <3
Idag vaknade jag och gick från wurre till stationen. Sara hämtade upp mig på stationen i Aneby och vi åkte till ica för att handla.
Sedan kom Saras mormor och morfar och skjutsade oss till Lilla Hultrum. Där packade jag en liten kasse med kläder och dyligt som jag la i bilen för imorgon har jag tillgång till egen bil igen, skön t.
Efter detta tog jag och Sara varsin cykel och började cykla mot Aneby (detta gör jag inte om). Vi tog många pauser och drack mkt vatten och åt mkt godis och baguetter.
Vi träffade på en präst som sa att gud välsignar oss och att vi inte skall glömma den heliga bönen, det kändes väldigt bra.
Cykelturen tog oss exakta 3 timmar, nu är vi hemma på Skogsgatan igen och duschen är min bästa vän just nu.

Puzz<3

Sara knyter dojjorna :]

PAUS!

Sur och trött och törstig

NÄSTAN FRAMME I ANEBY!

Söndag

Hej hej bloggen <3
Idag har vi inte gjort nått än så länge. Vi har kollat på game boy till wurrsan och nintendo ds till mig jag vill ha ett rosa, det är fint :]
Idag skall jag försöka övertala mr. fläsk att vi skall kolla på strul med Björn Skifs och spela yatzy, det är sånt som jag tkr är kuligt :]
puuuuzz<3<3

Lördag

Shenna!
Nu är jag hemma hos wurre vi skall snart äta mat :] Eter att vi har ätit mat skall vi nog åka o grilla med cipper och dom :] hihi
Hejdåå puzzz <3

Fredag

Godmorgon underbara dag!
Jag startar med ett par kakor från bageriets bästa, massor av choklad och nötter i, fan så gott.
Om en liten stund åker jag till Sara :] Kan nog bli en omgång yatzy idag, det känns som om det var längesen vi lirade nu.

Puuuzz på er <3<3<3


Jag saknar Bibbi och Kitty och jag vill åkta dit där det är varmt


Kvällsmat

Hejhej bloggen <3
Nu har jag ätit rostat bröd med jordnötssmör på, FAAAN VA GOTT! Till detta drack jag 2 koppar te.
Jag längtar tills imon för då skall jag ta med mig Sara och hennes lilla fina bil för att hämta hem Wurre :] Skall även kolla om HM har kortbyxor i min storlek + leta efter en hatt :]
Idag har jag förövrigt haft jättetråkigt, har städat bilen och försökt städa lite i tvrummet. Det är väldigt fint hemma hos oss nu. Spis, kylskåp och diskmaskin står i tvrummet och bestik och all "skafferimat" står i gästrummet, köket däremot står helt tomt med grundfärg överallt och nyoljat golv (y) Så idag lagade jag min middagsmat på en kokplatta i hallen, ibland är livet bara för gött :]

Puuuzzz alla fina <3<3<3

Abstinens

Idag har jag pratar med Sara 3 ggr i telefonen, fan va hon tjatar :O hihi, vi klarar oss nog inte en dag utan att höra från varandra :]
Men det var inte det detta inlägget skulle handla om, utan att jag har verkligen panik! MÅSTE-HA-FIKA-NU! Men ist går jag o rotar fram lie saker i kylskåpet som tex potatis, morot och äpple.

Såhär ser mitt osockrade fika ut, jävligt kul :[

Te

Jag har glömt att skriva att jag har duckit 4 koppar te idag med! är just nu inne på en 5e kopp.
Om en timme kmr Anna Skipper på tv. Hon skall hjälpa en tjej som är lika gammal som mig fast väger som 4 st mig, dvs 170 kilo! Men hör och häpna! Efter Anna Skipper som går på tv4+ kmr en film som jag vill att hela Sverige skall sitta bänkade framför...
REINE OCH MIMMI I FJÄLLEN!

Pussheeej <3<3<33<3

Middag

Nu har jag precis ätit nån typ kycklinggryta med röd currygrtybas i och till det serverade jag couscous. Gunnar och den andra kattjäveln fick också smaka :] På tal om katter, Mattias är försvunnen :'[ tror jag aldrig mer kmr få se honom igen :[
puuuzz<3<33

Frukost

Nu äter jag frulle. En bit hembakat bröd och grönt te med honung. Idag skall jag åter igen försöka att inte äta godis lr fika, men imon är det online igen :] Så idag skall jag skriva upp ALLT som jag äter i bloggen, kuligt va? höhö
Btw så lyssnar jag just nu på Dire straits - Sultans of swing (y)

puuuuzz <3

Dagens låt

Dagens låt upptäcker jag på tv, hittar på reklammusik.se och lyssnar på på spotify.
Musiken är: Evryone - Millions

Jkpg

Idag kom Sara hem till mig och vi åkte iväg till Jkpg :] Vi gick lite på a6 och åt på McDonald's. Jag köpte en halv bikini för det var bara överdelen som var fin, underdel får jag leta vidare efter. Jag hittade 2 fina korta byxdressar, men köpte ingen för jag vet inte om jag vill ha en med blommor eller en som är helt svart?!? ett par fina kortbyxor hittade jag me, fast fanns inte i min storlek så får beställa dom ist.
En svart helt vanlig hatt har jag letat efter länge nu och hittar fan ingen som duger så funderar på om jag skall slå till på en stråhatt ist?
Efter vår shoppingrunda åkte vi till Lisa och Pernilla och Lisa fick sina födelsedagspresenter av mig. Vi spelade på hennes nintendo ds och drack te :]
På hemvägen ringde dom från Antuna och undrade om jag kan jobba på påskafton, mitt på dagen och det är självklart jag kan det! det är ju storhelg = extra ob (y) hihih
Nu är jag hemma igen och skall ta mig en till kopp te för det tycker jag är himla gott.

puuzz<3<3<3<3

Detta är en bild på mig och Lisa från när hon fyllde 9 år!


Golvslip

Idag vaknade jag av att det var en främmande man i huset. Han var här för att slipa golvet i köket. Har fortfarande inte vågat mig ner och kollat om det blev fint, jag litar på honom.

Megakär

Nu e jag så kär så det känns som om jag svimmar vilken sekund som helst och jag vet inte vad jag skall ta mig till riktigt :S På fredag kmr Vicky hem.
Fredag, fredag, fredag
klockan har just blivit onsdag, fredag, fredag, fredag.
För att göra saken värre kollar jag på söta djur, nu dör jag.


Kalas i april

Ikväll har jag varit på kalas hos min stoasyster Ninna. Det bjöds på nybakat bröd som mamma gjort och sedan tårta som smakar ägg så jag lät bli att äta utav den. Ist åt jag kakor och en halv negerbolle som Anders köpte på elgiganten i juletid, den smakade sådär... Till detta drack jag såklart te, idag valde jag vaniljsmak och nu när jag är hemma skall jag koka upp lite vatten till en kopp med smak av apelsin och svartvinbär.

Puuzziluzzi <3<3<3<243<3<3

Bilder i bok

Igår satt jag och pysslade med att sätta in mina framkallade kort i mitt fotoalbum. 4 timmar tog det och jag har 6 sidor kvar i albumet att fylla, det skall jag göra nu.

Pyssel, pyssel :]

Detta hände i Sthlm

Hej hej bloggen <3
Har varit seg på att uppdatera i helgen så tänkte berätta allt vad som hänt nu i ett enda stort inlägg.
Freadg: Jag jobbade på dagis och åkte direkt efter jag slutat hem till skogsgatan för att duscha. Sedan kom Bosse hem och vi packade in alla saker i bilen och åkte iväg. Första stoppet blev i Mjölby där vi käkade på McDonald's och sedan gick och handlade godis. Efter detta fortsatte färden mot Sthlm.
Vi lyssnade på radion som spelade en blandning med låtar från 80- och 90-talet och alla i bilen var duktiga på att gissa vem som sjöng låtarna och vad låtarna hette.
När vi kom fram kom Goran och Anton och hjälpte oss med att bära in alla saker vi hade med oss. Sedan fick Malin paket av oss och vi avslutade kvällen med lite alkohol och yatzy.

Lördag: Vaknade 20 i 10 på morgonen (som vanligt, eftersom klockan har stannat tror jag) Hade sovit väldigt dåligt eftersom jag delade rum med Bo som snarkar något fruktansvärt! Men iaf, vi åt frukost och gjorde iordning oss. Sedan kom Gorans släkting och hans tjej och vi hade dunderfika! (y)
En stund efter vi fikat åkte vi in till stan. Anette tyckte att jag och Sara var värre än kineser och japaner tsm med kameran. Sara handlade strumpbyxor eftersom hennes gamla hade gått sönder och jag köpte en T-shirt med Sex pistols på för att den kostade bara 50:-
Efter en lätt shoppingtur gick vi till en bar... efter det gick vi till dit Olof Palme dog och åt kinesmat, det var mkt gott. det var synd att jag inte hittade kinespinnarna till varmrätten, så fick nöja mig med att ha pinnar till vindruvor och vattenmelon.
Efter att vi hade haft det kult på resturangen åkte vi hem, drack lite alkohol, spelade lite yatzy och somnade gott.

Söndag: Vaknade 20 i 10 igen och åt frukost. Sedan packade vi ihop våra saker och åkte hem till skogsgatan igen, fast då förståss med ett stopp på donken i Linköping.
Väl hemma blev det facebook, mat och dusch. Jag och Sara tog oss en tur i den fina llilla bilen till Johanna som fyllde år (fast egentligen åkte vi dit för Sara ville ha tillbaka sina nycklar). Sen kom mamma och hämtade mig, jag kände mig lite krasslig så gick o la mig 20 i 10, bokstavligen.

Nu är det Måndag och jag sitter ute i bara underkläderna och bloggar, ibland är det skönt att bo på landet. Här kmr några utvalda bilder av dom 380 vi tog, dom ligger i oordning med det blir fint så med :]

Puuuzz


Dagens outfit från lördagen. Bytte bara skorna bot ett par bruna senare på kvällen.


Malin Torre Sara Anton


Detta är jag och Sara på stan, jävligt tuffa


Globen åkte vi förbi, mycket rund


Anton Sara och jag efter dunderfikat


Jag och Sara påväg att köpa snus haha


Yatzy på fredagkvällen


Dunderfikat

 


Sthlm dag 1.5

Har överlevt första natten i Sthlm. Sitter med Sara som äter godis och med Anton som fiser så det smattrar i golvet (y) Själv försöker jag överrösta fisarna med Star Wars Imperial March.
Igår åt jag socker igen, det var gott, först Donken i Mjölby och sen rätt över gatan in i godisbutiken och kmr ut med en påse godis för 64:-
Snart skall vi fika, det blir kul. Efter det skall vi gå på stan lite och sedan äta osv.
Bilder och ett längre inlägg om hur helgen vait kmr imon skulle jag tro.
Puzz

Min helt okejiga dag

Jag vaknade kl 11. Provade och bestämde mig för vilka kläder jag skall ha på mig i helgen, det blev en blommig klänning och en marinblå tunika, till detta skall jag ha svarta leggings eller svarta nylonstrumpbyxor.
Efter detta städade jag ur skåp i köket som snart skall målas om. Senare lagades det mat. Jag använde mig av inspiration från igår och lagade stuvade macaronisar och köttisbullar.
Sedan hämtade jag posten och i brevlådan hittar jag 3 saker som var till mig:
1.
Peace&Love-biljetter
2.
Mina bilder som jag framkallat
3.
Deklarationen, NIOTUSENFEMHUNDRAFEMTIOTVÅ KRONOR! Nu är jag skapligt glad!
Jag har glömt att berätta att jag även joinar Ove S genom att köpa premieobligationer, hela 2 st! Det var dyrt, men som Ove säger "Man förlorar inget och kan vinna en miljon". Men det känns gott att jag skall få tillbaka lite från skatten sen me, JAG ÄR JU RIK!
Lillasyster Lisa fyller 10 år idag! har både ringt och skickat grattis, så hoppas hon e nöjd :] På tal om födelsedagar, jag har inte fikat eller ätit godis på 3 dagar! Det har nog aldrig hänt förr.
Nu skall jag kolla på Anna Skipper på tv!

Puzz på er fina <3

@ Sara

Nu har jag och Sara bastat, det var skönt. Vi hade inpackning i håret, det var behövligt. Jag använde mig utav L’Oréal Elvital Nutri-gloss (den rosa burken). Ibland när håret känns riktigt slitet tar jag den gula burken L’Oréal Elvital anti-breakage.
Efter bastun smörjde jag in mig med en lotion från Vaseline aloe fresh.
Nu har Nettan (Saras mamma) kommit hem och skall börja laga mat till oss, stuvade macaroner och köttbullar, min favoritmat tror jag!

På fredag skall jag jobba på dagiset o sen på eftermiddagen åker familjen Svärd till Sthlm "så då tänkte jag att där hakar jag på" /Ove Sundberg. Det är nänligen så att Malin fyller år så vi skall fira henne och det innebär FIKA, så klart man hänger med.
Jag vet inte riktigt vad jag skall ha på mig, tror det blir en blommig klänning på lördagen iaf, och sedan nån form av tunika på fredagen och söndagen. I vilket fall som helst blir det bilder från helgen i sthlm och då kan ni ju se och inspireras av mina oufits.

Jag tänkte börja lite med vad jag lyssnar på för musik här på bloggen med, just nu är det Hammerfall som spelas i högtalarna, klagomål har kommit så jag skall byta över till Queen, det var länge sedan.

Puzz på er zötnozar<3<3

Godis

Shenna!
Idag väckte Timmy mig med ett sms om att han också handlat biljett till P&L, det var ju iof kul. Mindre roligt var att jag vaknade av det.
Igår åt jag inget godis eller kakor på hela dagen. Det enda var väl min yoghurt med kolasmak fast det gilltras inte. Jag tänkte se hur många dagar jag klarar mig utan dedär.
Nu skall jag åka till Sara och basta! Får väl se hur det blir med dedär godiset då me... :O
Puuuzz

Utbildning?!?

Frullen är uppäten och jag försöker komma på vad jag skall bli när jag blir stor.
Helst vill jag bli programledare för bolibompa, men det går inte, så jag försöker tänka lite mindre. Typ lärare, det passar mig inte men jag kmr kanske in på utbildningen och när jag får jobb tjänar jag typ noll :[ Tandsköterska vill jag bli, men det kmr jag inte in på. Jag kanske kmr in på nån vuxenutbildning om min hjärna förstår sig på hur man söker till en sådan lr om jag hittar någon tant som hjälper mig med det.

Puzz love ya! <3

Gbg/Jkpg

Tjenare mannen!
Idag åkte jag hem från Gbg. Det är sorgligt, för jag kmr nu sakna både staden och wurre :[ Men wurre lille har påsklov hyfsat snart så det skall nog gå bra dehär tror jag.
Sara hämtade mig i Jkpg med racern idag, vi handlade överallt; A6, Biltema, ÖoB och IcaMaxi. Jag köpte yoghurt och en klänning.
När vi kom hem kände vi att vi inte handlat tillräckligt så vi köpte varsin biljett till Peace and love också :]
Nu är det dags för en kopp te!
Puzz<3<3<3<3

Detta är yoghurten jag köpte                                  Detta är klänningen jag köpte

Gbg dag 5

Hej
Anders, det var jag som spelade!!!!! du e ju cp!
herrååå<3

SC2

Jag är bäst kolla:

Jag spelar på hard

Gbg dag 4

Hej hej bloggen :]
Idag har vi inte gjort så mkt. Spelat yatzy (jag vann) och druckit hemmagjord varm oboy med mini-marshmallows i, det var gott. Nu står Wurre och diskar och snart kmr det hit några och lagar mat med oss, det skall bli himla trevligt, men nu ere nog dags för en kopp te!
Puuuzzz <3

Gbg dag 3

Hej bloggen <3<3<3<3<
Idag har jag bara duckit en kopp te. Jag minns inte om jag drack nått alls igår, då sov jag till kl 3, det var gött.
hejdåååå <3<3<

RSS 2.0