Mkt tänk o lite verkstad

Det går inte en dag utan att jag tänker att jag skall börja äta mindre godis, kakor och snacks och ist mer nyttiga saker som typ mat, och i den maten finns inte ordet McDonald's inräknat. Jag tänker mig att jag skall börja träna, iaf en eller två gånger i veckan på gym.
Det går inte heller en dag utan att jag tänker "Jag börjar imorgon"...
 
 
Lite motivation till det förstnämnda och lite pepptalk på att sluta tänka det sistnämnda skulle sitta fint.
Tack på förhand /Torre

E-Type, arbetsintervju och lite annat där emellan

Hejsan!
Helgen gick fortare än det snabbaste som finns och skol-/dagisveckan har redan börjat igen... 
I fredags efter jobbet åkte jag till Jkpg för att hämta häm Timmey, Wurre och Ploff i min lilla leksaksbil, ja vi kom iaf fram till tranås där vi umgicks med coola personer som till exempelvis E-Type och inte en enda tand slogt ut och inte en enda hand blev uppskuren (y) och visst hann jag ge dendär Etypen en lite småäcklig fyllepuss på kinden, de gjorde jag ;)
Söndagen var kommen o vi tog farväl av Timsan som for norr ut igen :( Jag, wurre o Ploffan åkte till Gbg och 20 min innan bussen går får jag ett samtal av tjejen som jag skulle på arbetsintervju med o säger att hennes barn har kräksjukan så hon måste stanna hemma = kan inte intervjuva mig... Det var ju kul o höra när man tagit ledigt från dagis och bokat oavbokningsbar buss, men jag kände att det är inte så mkt att göra åt saken mer än att småtjura lite för mig själv och åkte med till Gbg ändå. Dendär tjejen sa jag skulle höra av mig nästa gång jag åker till Gbg så gör vi ett nytt försök, dom var iaf jätteintresserade sa hon, det va ju jävla tur det iaf tänker jag. 
3 oturliga saker är att
1. Jag har inte den blekaste om när jag skall till Gbg nästa gång
2. Mitt goda jordnötssmör är helt slut o jag har bara ett äcklig från Skippy kvar hemma, tror jag smäller av!
3. När jag för första gången på ca 2 veckor inte är för sömnig för att spela SC2, då startar inte spelet på typ hundra år för det måste uppdateras och hinner bli klart precis lagom till "Så blev vi svenska hollywood-fruar" börjar. SÅÅÅ TYPISKT! 
 
Ja ä inte bitter, här kmr lite bild från den snabba helgen iaf
 
 
 
 
 

Vakna med ett leende på läpparna

Idag när klockan ringde låg jag kvar någon minut o läste mail i mobilen som dimpt ner under gryningen. Jag hade fått svar från ett äldreboende jag sökt jobb hos i Gbg och under dagen mailades det hit och dit och nu sitter jag här med en intervju inbokad på måndag :D Jippie!
Jag skall försöka att inte ta ut för mkt lycka i förskott här för det är ju trots allt bara en intervju och ingen anställning men förhoppningsvis blir det det för dom har skrivit att dom behöver vikarier men sen vet man ju inte hur mkt och sådär hlr så här sitter jag, både glad och nervös på samma gång. Tänk om jag kan flytta till Gbg nu? efter bara 22 års längtan, tänk om...
 

Separationsångest till hundra procent

Efter alla dessa år av kärlek har jag nu bestämt mig för att göra mig av med mina favoritbyxor... Jag köpte dom 2004/2005 på Vero moda på A6 och idag,, 8 år senare inser jag att byxkärlek varar inte föralltid. 
Jag kommer aldrig glömma alla sömmar jag sytt, både sytt in, sytt upp och lagat hål, haft dom både till vardags och till fest och det ligger säkert ett halvt kilo ingnott textillim runt knäskålarna. Jag minns att det var många i skolan som hade just denna modellen byxa just då och att detta var bland dom första byxorna jag köpte för egna sparade pengar och jag tyckte dom var lite dyra (600:- haha) men var ändå tvungen att köpa dom. Jag minns också att jag inte hann ha på mig byxorna själv innan min storasyster snodde åt sig dom och använde som splitter nya och jag var så arg så arg men nu kan jag skratta lite åt detdär.
Nu är det som det är, byxorna är både förstora och för många hål i, så duger inte ens som kortbraller men oj oj vad det tar emot att slänga dessa byxor som jag haft så kul i but a woman's gotta do what a woman's gotta do. 
 
Samtidigt som jag stod vid garderoben idag o velade med byxorna fram och tillbaka tänkte jag på min vän Sara som jag vet också har svårt att göra sig av med vissa saker och ting. Så nu Sara, detta är riktat endast till dig: Nu när jag slängt mina 8åriga byxor, Vad skall DU slänga?
 
 
 
 

Söndag i januari

Hej hej!
Idag är det söndag o det känns, åkte hem från Gbg idag så känns som att hela min dag gick åt till att sitta i en bil. 
Helgen har iaf vart mysig, i fredags var jag hemma hos Sara o Kissekatten var med :) Vi åt som vanligt mat men denna gången dissade vi tacosen och körde ist på grillad kyckling, vitlöksbröd och några chrispies/pomes frites, gött!
Lördagen startade tidigt kl 8 var jag på fötter och bilen gick mot Gbg och jag fick tillbringa en hel kväll med wurre innan jag väcktes av mamma en halvtimme innan jag blev hämtad för hemfärd igen så jag hann inte träffa Timmey som anländer till Gbg idag.. men jag får träffa killen nästa helg så förhoppningsvis skall jobbveckan gå fort. 
Imorgon jobbar jag 9-18 och kmr antagligen ha ca 14 barn själv sista 2 timmarna, jag hoppas att dom är hyfsat snälla och att vi alla klarar oss utan blodiga slagsmål och annat härligt som kan hända på barns fritid... Men jag överlever nog iaf, har packat ner alvedon, koffeinpiller och en proteinbar, något jag har glömt? Hörselskydd skulle va skönt men känns som om jag skulle få ännu mindre respekt om jag tog på mig det, haha! 
 
Nu är det hög tid för en kopp te som kan sluta samman denna ganska tråkiga söndag. 
Puss
 

Horoskop

Det känns som om jag har haft en bra dag idag fast det inte hänt så värst mkt.
Jag startade som alla dagar med lite horoskopsläsande och kom fram till att idag är dagen jag skall ta ta mod till mig o ringa alla enhetscheferna som står på den lilla listan jag fick av en jobbarkompis.
Jag är verkligen inte den personen som gillar att ringa till folk, jag vet inte vrf men jag blir så jävla nervös o skjuter på det så länge jag kan. Känns mkt bättre att prata face 2 face eller ännu bättre, maila. Men nu eftersom mitt horoskop sa att folk kmr "visa intresse" för mig så kände jag att det fick bli ett par samtal även om bara en svarade och hon sa givetvis att jag skulle maila til en annan tjej... Dessvärre har jag inte gjort det än men nu har jag det bekräftat att dom iaf behöver vikarier och jag har tagit mig ett myrsteg närmre Gbg. 
På tal om Gbg så åker jag dit på lördag :D o lika fort hem igen på söndag :( Fast egentligen skulle jag ju inte åkt alls, utan de e mamma o ninna som skall åka till morfar osv så då hänger jag med o leker med wurre lite (y) Har ju fortfarande inte haft kalas för våra 5 år så vi får försöka hitta på nått såntdär romantiskt som typ äta skinksås o pasta o spela SC2 ^^ haha
 

Chili + avokado

Ni kanske visste det sen innan men chili och avokado är verkligen gott ihop, har ätit det ett par ggr nu o ville mest bara tipsa lite om det för ni som inte har smakat har gått miste om nått. Idag tog jag till och med guacamole till o då tänker ni säkert, vadå kaka på kaka som man brukar säga men det smakar faktiskt inte samma, det är gott som attan! 
 

Argaste tjejen

ÅÅÅH! Känner mig så jävla arg! Testade precis att spela mot "en riktig" spelare på SC2 men mitt internet e så sjuuukt slött så de laggar konstant genom hela spelet och när jag blir anfallen för 4e gången och känner att dethär går inte, klickar jag på surrender o inser att jag hade kunnat vinna, låg PRECIS lika med motståndaren genom hela matchen o jag bara ger upp, dumma dumma mig!

5 år

Idag för 5 år sedan blev jag med pojkvän i dubbel bemärkelse och jag känner mig riktigt lyckligt lottad över det även ifall jag inte är hos honom denna dag. 
Egentligen skulle wurre åkt hem först imorgon men var tvungen att åka tidigare så vi firar födelsedag på varsitt håll men det har gått bra ändå tkr jag. Jag har vart i jkpg o haft folk omkring mig hela dagen och sedan åkte jag till sara o lekte med henne, bosse o nettan o sedan vidare till koffe, kitty o bebisen.
Har även hunnit med ett glas rött i saras soffa till farmen (y) Tyckte det var bra att den rödhåriga tjejen åkte ut för hon var så himla tråkig, den blonda kan jag tänka mig är rätt kul o följa genom programmet, haha! 
Nu skall jag avsluta kärleksadagen med lite starcraft, ciao!
 

Jul och nyår

De var länge sedan jag skrev nått här nu fick jag en känsla av. Det har ju vart jul och nyår och allt som hör till dvs, fest o mys med wurre som vart hemma samt julklappar som för mig kanske blir ett byte av livsstil för jag fick SC2 och har köpt ny dator :O Men inte än för jag hittar inte min datormus och ett headset skulle inte sitta fel hlr, tror jag har ett liggandes någonstans men vet såklart inte var :( 
Jag tycker inte det har hänt så jättemkt nytt sen sist jag skrev i mitt liv, där emot har Sara tagi ett stort kliv o flyttat hemifrån (!) Eller ja, till en egen lägenhet i aneby men det är ju fortfarande lite hemifrån. Lägenheten är hur som helst jättefin o hon börjar få till en riktigt hög mysfaktor där inne. Jag själv har bidragit med att sy gardiner och ställt dit en orkidé (jag tror det heter odkidé). 
Idag lagade vi också första måltiden i hennes kök och ni kan ju bara gissa vad det blev... yepp, köttfärssås var det här! Man måste ju varriera sig lr hur? 
Bilder är roligt, här är några som är tagna runt jul o nyår
 
Jag och sara på juldagen
 
Favoriter
 
Jag o Wurre ute på nattpromenad, juldagen
 
Försöker ta en fin bild som vi kan skicka till Timmey som julkort...
 

Fick japansk "happy kitchen" av wurre, här lagar vi hamburgemeny :)


Nyårsafton, 3rätters hos cipper, party hos Nitro, 3 liters tequilan

RSS 2.0