Bio, ta hand om, jag är frisör

Ikväll var vi på Biopalatset och kollade på Avengers. Jag har inte varit där inne sen jag var liten liten tjej med farmor o kollade Svanprinsessan, det var sånna tider då jag var så liten att jag minns att farmor fick hålla upp mig i kassan så att kassörskan kunde se att jag var med haha!
Nå ja, filmen ikväll var inte lika bra som Svanprnsessan men jag måste ändå säga att den var bra. Själva handlingen var inte så intressant men oj vad fashinerande det var när dom fajtades, ME LIKE! Fast jag gillar ju inte riktiga människofajter, det är farligt men nu var det lixom Hulken: STOR OCH GRÖN OCH JÄTTEARG.
Det skulle vara perfekt tillfälle att säga "jag rekommenderar" eller "jag reokommenderar inte" men just nu känner jag varken eller. Det har en helt ok film.

Förutom att ha kollat på bio och film hela dagen har jag tagit hand om wurre, bara för att vara snäll. Först hjälpte jag honom att tvätta sen gjorde jag frukost vid datan åt honom sen vek jag lite tvätt åt honom, sen lekte jag frisör åt honom, sen handlade och lagade jag lite mat åt honom och nu har jag hjälpt till att byta sängkläder. Riktigt snäll tjej är jag, jag rekommenderar (y)

Här följer bilder på min tid som frisör idag:

Donut-uppsättning, sweet<3

Inbakad fläta runt hela huvudet. Vem har inte drömt om att någon gång göra det då? Check!

Uggle-väskan är min



Minns ni dessa söta väskor?
Jag vann precis den ljusbruna på Tradera för endast 50:- JIPPIE!! Himlans glad blev jag för det :)
Jag o wurre har precis ätit massa tacos och skall straxt ge oss iväg för att kolla lite bio! Mer om det senare, för nu måste jag fixa mig!
Puss

Tandsköterska

Hej hej bloggen<3
Jag o wurre gick upp tidigt idag för att tvätta, riktigt nice alltså.
Precis nu har jag skickat in en ansökan till Tandsköterska i Borås, tur att jag fick för mig att gå in på den sidan för jag hade för mig att dom inte hade kursstart nu till hösten men visst hade dom det och sista anmäldingsdatumet är imorgon, tur jag hann.
Funderar på om jag skall anmäla mig till samma sak i Helsingborg också... Tycker det är lite läskigt för tänk om jag kmr in där! :O Jag vill ju inte bo helt ensam i Helsingborg i 1,5 år, det är så långt borta från allt jag tkr om men å andra sidan vill jag inte heller vara arbetslös i 1,5 år o bo hos mamma :( Ja, lite klyven är jag minst sagt.


Ai sushi

Idag åt vi ingen frukost, tänkte ta älvsnabben över och äta sushi! Men sen blev det ingen båttur utan vi fick ta bussen ist och sedan promenerade vi till Ai sushi, ett ställe som fått mkt bra omdöme och verkade jättegott och där vi tänkt att äta och må gott. Meen! När vi kom fram var det stängt :( det stod på internet att det va öppet till 5 på lördagar men icke!
Hungriga promenerade runt fiskekyrkan och fortsatte en gå en bit som slutade i en långpromenad runt i stan. Vi hittade bara massa fik överallt, ingen mat till våra stackars tomma magar :/
Vi gick o vi gick o tillslut tänkte vi ta ett säkert kort och äta hos greken men där var nu ingen grek, utan ist en blommaffär! när klockan nästan slog 5 tog vi första bästa kinesrestaurang som fortfarande hade buffé och slog oss ner. Det var riktigt äckligt därinne men mätta blev vi, kan bero på att dom bara serverade flöt och flöt och friterad frityrdeg. Nej, jag rekommenderar inte!
Bra saker med dagen var iaf att jag nästan vart påcyklad av Ulla i Andra Avenyn, COOLT! och sen vart det himla mysigt att promenera med min bebis, hihi.
Nu skall vi koka te och äta upp allt godis vi handlade på 4-gott<3

 


Wurre har köpt en mixer

Igår kväll kom jag tillbaka till Gbg, höll på att missa bussen för det var massa trafik utanför resecentrum men med nöd o näppe hann jag med efter att ha sprungit med en väska, större än mig själv, över hela bussbanan fram till göteborgsbussen.
När jag kom hem till wurre gick vi nästan direkt till Ica och handlade lite gott att äta, balnd annat jordgubbar och vindruvor och lite nötter. Wurre hade köpt en mixer också som vi hämtade ut så när vi kom hem gjorde vi milkshake med choklad o  jordgubbisar och sedan kollade på massa avsnitt av Game of thrones. Nu är det spännande, har precis börjat på säsong 2 nu ^^


Jag 12 år gammal?

Jag är helt utsvulten! Tänkte vänta med att äta tills jag kmr till Jkpg då mamma lovat att vi skall äta på IKEA<3 men nu känner jag att jag inte riktigt kan hålla mig så länge, får rota fram nån liten matbit någonstans.
Nu blire inte mer bloggning på ett litet tag, tänkte packa ner datorn o så nu men jag bjuder på en liten bild på mig från när jag hade finfint hår och var typ 12 år?


Kaffe

Nu har Sara åkt hem till Aneby för det var visst stormarknad där idag som hon skulle gå på ^^ Själv är jag kvar hemma med en kopp kaffe i handen för omväxlingens skull, kan va god frukostdricka det med ser ni!
Skall snart kleta in hela håret med ricinolja och ta en lång skön dusch och sedan fortsätta packa ner ala mina saker i en väska och åka till min älskade man<3


Rödvinstorsdag!

Ikväll har jag haft rödvinstorsdag med Sara, Kitty kom en sväng sen med KUL!
Imorgon skall jag duscha, hade egentligen duschdag idag men sen tänke jag att det är bara Sara jag skall hänga med så, äh, det kan vänta en dag till ^^
Nu är vi trötta efter alla chips och fruktsallad så nu säger vi godnatt.

RUBRIK

Har precis suttit o målat en bra stund o försökt bestämma mig för vad jag vill ha på mig för kläder dom närmsta dagarna. Önskar jag hade 2 kopior av min garderob, en hos Wurre och en hos Sara fan va skönt.
På tal om Sara, snart kmr hon hit faktiskt. Jag har fått beställning på att sy i ett par braller hon köpt, hoppas det inte är allt för stor uppdrag :O he he
Efter att vi haft symöte skall vi äta chips och kanske dricka lite gott rött och somna sött, vilken poet jag är!
Oj, glömde visst bort att jag var mitt uppe i att betala min bussbiljett, kul om jag hade glömt det, haha!
Nu skall jag äta fisk!
Hejdå

En bild från när vi handlade 8 tårtor på mandelbageriet i Torslanda

Cheap monday

Nu ikväll har jag, Bibbi och mamma vart på gymmet i lite över en timme till och med och när jag kom hem åt jag så mkt mat så det var inte klokt!
Nämnde tidigare att jag hade planer på att åka till Tranås för att kolla igenom Cheap monday-utförsäljningen och mkt riktigt, jag tog med mig mamma för att ha lite sällskap och smakråd.
Hittade ett par jeans och ett par kortisar:

Framsida jeans, ser sjuuukt långa ut på bilden. Dom är inte så långa och jag är verkligen inte så lång.

 

Baksidan

 

Kortisarna, framsida

 

Kortisarna baksida

 


Sommaren är påväg

För ca en månad sen var det vår och jag var ute på promenader och springturer hela tiden men sen blev det påsk och snö och vintern gjorde come back kändes det som.
Nu har jag vart ute och hittat ett tydligt tecken på att det ÄR vår och snart kmr alltså en sommar med gröna träd och jag skall ha kortbyxor o klänningar varje dag, det känns ändå ganksa bra.


Innuti pluttarna finns det löv som snart kmr fram, yaay!

Gymmat med Bibbsan

Var på gymmet med Bibbi en timme ikväll, testade på lite styrkegrejer och jag förstod hur sjukt svag jag verkligen är :S Men det skall det förhoppningsvis bli ändring på, jag får ta en dag i taget och tillslut se ett reultat som får hulken att tappa hakan... eller?
Nä, men lite muskler måste man ju faktiskt nästan ha för att kunna överleva fast jag gillar mest om det är osynliga muskler, det är det jag är ute efter att skaffa nu ser ni! he he

Imorgon finns det planer på att åka till Tranås faktiskt och vad är det som lockar mig dit? Jo, det är cheap monday lagerutförsäljning, yaay! Så för att orka med det måste jag faktiskt få sova lite, nu bums!
Puss

Tusen blåa och en lila

Var ute i trädgården o tog lite bilder på havet av alla blåa blommor som finns här, på vägen in igen hittade jag ett snigelhus som hade en lila blomma i sin trädgård, sweet :)








Du kan vara med och avgöra!

Jag har hittat alldeles fööör fina väskor som ser ut som gulliga små ugglor, dör lite nästan. Skulle vilja köpa allihopa men känner att det räcker kanske med en men mitt problem är bara det att jag inte vet vilken färg jag vill ha så tänke ni söta läsare kunde få avgöra det åt mig? :)


Jag testar hårinpackning

Idag tog jag en rejäl dusch med dubbel shamponering efter att mamma frågat: Duschar du aldrig när du är hos wurre eller? She break my heart </3
Nä men jag vart faktiskt rätt flötig i huvvet även fast jag faktiskt duschar när jag inte är hemma. Passade även på att testa min hårinpackning från Loréal, hade visst glömt bort att jag hade den.
Det enda jag ogillar med inpackningen var att det tar över 5 timmar för mitt hår att självtorka efteråt men det kan det vara värt för jösses vad mjukt och helt håret känns nu. Jag rekommenderar (y)


Gratis<3

Som ni kanske förstått så är jag liksom många andra förtjust i gratisgrejer och härom dagen när vi var inne på nordstan kom jag över ytterligare lite saker: 2 handsprit och en salva för torr hud, skall tydligen vara bra för babystjärt me (y)


Drömmer om god mat i ett varmt land

Hej hej bloggen<3
Idag tänkte jag drick en kopp med grönt te till frukost men usch vad illa jag mådde efter 3 klunkar :S var tvungen att lägga mig ner på soffan o vila för att inte kräkas, cp-te! Jag rekommenderar inte
Nu mår jag iaf bättre men är hungrig hela tiden känns det som. Har kollar igenom alla bilder från när jag o Sara  var i Turkiet förra året och jösses vad god mat vi fick där! Jag skulle kunna åka tillbaka till samma ställe här och nu endast för maten<3


Vad är det för storlek egentligen?

Jag har hittat en silverväska och en plånbokliknande sak monki.com. Det som bekymrar mig är att det inte står någon storlek på grejerna, tänk om väskan är pytteliten eller om den är stor som ett hus?
Är det någon som vet någonstans man kan hitta några mått på dessa saker så är jag glad för svar :)
Puss


Regninga dagar

Idag åkte jag ifrån Göteborg men återkommer på fredag då jag tänker stanna över så pass länge att jag firar valborg och det där.
Efter att mamma hämtat upp mig i ett regnigt jönköping åkte vi till RUSTA och handlade målardukar till mig för dom hade visst tagit slut så nu kan jag måla hur mkt jag vill igen, YAAY! Det passar ju faktiskt riktigt bra nu med när det bara finns regniga dagar också.


Sushi, inflyttingsfest o Timmey

Igår åt jag för första gången i mitt liv riktig sushi och jag tyckte det var förjävla gött alltså!  Har testat några bitat innan men aldrig från ett rikrigt japansushiställe. Jag rekommenderar.
Efter vår lilla måltid åkte vi till Lillys kamrat som hade inflyttningsfest! Himla kul var det faktisk så vi kom inte därifrån förrän vid 3 halv 4tiden.
Idag var det inte tyvärr inte lika kul men jag får skylla mig själ att huvudet känns liiiite tungt efter att ha druckit en hel flaska rödvin on my own när jag är van vid att alltid dela annars.
Nu mår jag iaf bättre och vi har kollat på Game of thrones hela dagen nästan och snart kmr Timmey<3 Har inte sett han på evigheter så det skall bli kuligt. En till kulig sak är att han fick lämna flygplatsen utan sina väskor för dom vart puts väck! HAHA!
Puss

Försökte öppna flaskor med snusdosa

LAKRITS

Vart snäll o diskat

Hej hej bloggen<3
Idag gick jag upp lite innan 9 för att försöka fixa 4 biljetter till Lady gaga men dom tog såklart slut på 1 minut typ och varken jag lr Sara fick tag på några :(
Just nu har jag precis diskat nästan all disk som finns i denna lilla lägenhet så nu skall jag åka iväg till systembolaget för att belöna mig själv med nått gott, haha!
Pusshej

Mat och Game of thrones

Idag va wurre i skolan bara en timme, det tyckte jag va lagom :) När han kom hem gick vi o handlade mat och gickhem o lagade den. Märkligt nog blev det varken skinksås eller jordnötssås idag utan TACOS!! Yummy! Och efter det, självklart en hel del godis och kakor ^^ Jag köpte cola med körsbärssmak idag, trodde det skulle va jättegott men det smakade mest körsbär och var inte så gott så jag ville drick uppp hela nej. Jag rekommenderar inte.
Igår började vi titta på Game of thrones (fast wurre har självklart redan tjuvtittat hur mkt som helst) Efter första avsnittet tyckte jag inte att det var så himla kul, det var mest hemskt och jag vart lite rädd men herrn bervid mig övertalade mig om att kolla på ett andra avsnitt och nu har vi kollat på 2 till avsnitt ikväll, jag rekommenderar verkligen (y)


Såhär såg jag ut idag, nu skall vi snart sova för wurre skall till skolan och jag skall hitta på ett annat lur imorgon på morgonen :)


Morfar 87

Igår blev det inte mkt bloggande! Hade inte tillgång till internet under hela dagen och om jag hade haft det hade jag ändå inte haft tid att använda det för jag var faktiskt på kalas hos morfar som fyllde hela 87 år, GRATTIS!
Han fick bland annat en rakapparat i present som han tyckte var helgrym, det kan till och med rengöra sig själv (y)


Tränat på gym

Gissa vad jag o Bibban gjorde idag? Vi var på gymmet i en helt timma!!! Jag är så sjukt stolt över oss och vi har nu bestämt oss för att det inte var sista gången vi åkte dit :) Karl-Alfred får passa sig när vi är klara med dehär ^^



Imorgon är det onsdag 18 april och det är faktiskt inte bara Kissie som fyller år utan även 2 av dom människor jag tycker om bäst i världen, nämligen Kitty och morfar<3
Jag kan inte vara överallt samtidigt, Kitty har vi ju redan firat och eftersom morfar har blivit så barnslig så duger inte annat än att man gratulerar på självaste bemärkelsedagen så jag väljer att ta mitt pick o pack o fara hem till honom imon för att fira :) När jag ändå e i Göteborg passar det ju inte hlr bättre än att jag stannar några dygn hos min lille wurregris me<3 jippie!
Puss

Handlat idag

Idag gick jag upp tidigt, åkte med mamma till tandhygienisten i Jkpg vid 8. Himla trevlig tant dedär, vi pratade om att jag ville bli tandsköterska och hon kände någon som jobbade på skolan i Tranås så hon skulle försöka fixa in mig till nästa skolstart ;) haha!
Efter vi vart hos tandis släppte mamma av mig på östra centrum där jag fick handla i 20 min, hann med att köpa en bh/topp och ett par öronhängen. Sedan fortsatte färden till ICAMaxi där jag hittade ett par strumpbyxor och ett par vantar, superrea! Hah inte ofta man hittar kläder i en mataffär?
Efter alla ärenden på stan åkte vi till a6 och letade sulor till hålfoten eller nått? fattar inte riktigt men vi hittade inte heller... efter det blev det mat på IKEA, jag åt kyckling, yummy!

Öronhänge endast 30:- på rea (y)




Billiga strumpisar


Köpte naturgodis typ, jävligt gott. Nästan till o med godare än vanliga lakritsar

Duktiga tjejen

Har bytt sängkläder och dammsugat på mitt rum, skinande rent!
Jag har tränat lite idag med, 30 min. De e fan inte dåligt de! hihi Nu skall jag förbereda kakor tror jag för imorgon finns det planer på dunderbak :)

Snygg träningsoutfit (y) haha

Frukosten är serverad

Efter att jag snoozat i någon timme ropade mamma att frukosten var färdig! Himlans lyx alltså, hon hade dukat upp med fruktsallad och yoghurt ute i glasrummet, NICE!
Nu är det dessvärre slut på lyxlivet här skall det dammsugas som aldrig förr! hihi!
Puss

Helgen

Halloj bloggen<3
Igår hade vi det himla mys, kan bara inte riktigt hitta min kamera?!? Det var mysigt på våran lilla förfest iaf med bubbel o bastu och allt som hör till men sen tror jag alla blev väldigt sega efter det men vi åkte iaf i till Jkpg och partajade lite samt åt mat på donken YUMMY!
Tog en taxi hem till Aneby 1000 spänn bara, billigt!... eller? Aja, hem kom vi iaf och taxichauffören var jävligt rolig me, Kitty satt o disskuterade kossor och lantbruk med honom haha!
Idag har vi mest tagit det lugnt på förmiddagen. Vi åkte med Kitty o Bibbi hem till Galthult och hämtade våra grejer och Saras bil sen åkte jag med henne tillbaka till Aneby för jag skulle jobba kväll och nu är jag hemma hos mig igen och skall verkligen gå o lägga mig nu.
Godnatt


Sara kör så det ryker


Lite slitna med gött fyllekäk

Åker o spaar med tjejsen

Om en liten liten stund skall jag Sara o Bibbi åka till Kitty för att basta, dricka lite vin och bada i bubbelpoolen på deras spa. Kmr bli himlans mysigt tror jag och när vi är klara med det så skall vi ta på oss finkläderna och åka till Jkpg för lite fest o såhej! Allt detta givetsvis för att lilla Kittycat fyller år på onsdag, YAAY! :D

Här har vi henne, livsnjutarn Kitty på fisketur med gamla gänget <3 hihi

Domo Arigato

Målade klart min tavla igår ju! inspirationen fick jag givetvis från Styx ^^ hihi

O fy helvete vad tavlan matchar bloggen!!! <3

02:10 14/4 1912

Det är om en timme och 30 minuter exakt 100 år sedan Titanic sjönk till botten.
Var med Bibbi o sara o kollade på filmen i 3D nu ikv.Först och främst till jag säga att om jag inte var tokkär i wurre så skulle jag dödat dör Jack Dawson, snyggaste jag sett typ <3
Jag trodde även att ikväll skulle va kvällen då jag en gång för alla lipar till en film. Vi snackar alltså Titanic, på bio, i 3D men ICKE! Inte en endaste lite fjuttig tårjävel vill rulla ner från min kind. Nårr fel är det nog på mig, Bibbi och Sara satt iaf o snyfftade rätt så rejält, sweet<3 Ett stort minus med filmen var också att 3D"effekten" var urusel, rekommenderar inte men annars är det ju alltid bra med bio pga ljudet osv :)
Nu skall jag borsta tänderna och krypa till kojs.
Puss


Hemliga projektet avsjöjas

Det började med ett kuddfordral som jag hittade i en garderob från mormor

 

Sprätta litegranna...



Hitta en dragkedja o sy lite...


Mäta lite...



Hitta lite fin virkad spets och sy på...



Sim sa la bim! Det blev en klänning!



Och baksidan...

Tjocka flätan

Har gjort en fläta på mig själv och mitt hår ser riktigt jävla tjockt ut, det gillar jag. Kanske börjar hända nått nu efter flera veckors  tid med ricinolja i håret? hoppas de.


Måla måla måla

Idag tänke jag måla en tavla lite snabbt... 3,5 timmar blev jag sittandes, haha!

 

 


Tränat idag

Idag har jag tränat i 30 min på min OrbiTrac! Sjuuukt cool är jag! Sen har jag också anmält mig till massa högskolegrejer, får se om jag lyckas denna gången...
Jag har lite panik för jag kom nyss på att jag skulle ringa arbetsförmedlingen för ett par veckor sedan om vad jag vill göra men deras alternativ är verkligen inget som lockar mig, borde kanske skriva ut mig från skiten? Men då får jag ju inga pengar så det blir ju lurigt, blää!

Snart bli jag nästan tjock

Idag lagade jag flygande jacob, jävla gött alltså. Har gått o småätit av den hela kvällen men nu blev det stopp för tandborstning och lika bra var väl det, kan ju inte äta upp allt heller.
Jag har lite småångest över att jag inte rört på mig så mkt på flera dagar nu, Bibbi frågade om jag ville gå på promenad idag men jag va så fräck så jag sa nej men seriöst? man kan ju inte gå på promenad när det regnar? Då är jag hellre inne på ett gym eller liknande men det vill nog till lite innan jag tar mig dit. Mamma har tjatat ett par gånger nu så kan hända att jag tar steget någon dag och helt enkelt följer med, kanske e kul? haha!



Hemligt projekt

God morgon!
Idag ör det dåligt väder igen så jag kollar på lite kort från tider med sol och värme.
Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste fortsätta med ett hemligt projekt jag startat, *Blink ;) Ni får vänta o se sen när det är färdigt om det nu blir det nån gång, he he :P
Ha en skön onsdag, puss


Internet

Jag blir glad när jag hittar massa fina kläder här på internet, jag älskar internet men nu skall jag sova.

Skitväder

Hej hej!
Oj vad jag är trött, klockan ringde först vid 10 men där snoozade jag visst i 2 timmar, HAH! Tror det beror på vädret, det är precis som om det vore jul ist för påsk. Det är samma mat, samma must, samma väder, den stora skillnaden är väl att det är en hare ist för tomte som man får godis av^^
Nä, nu skall jag försöka vakna till liv lite genom en kopp te sen skall jag hjälpa mamma att bära grejer tills jag stupar,,, typ^^
Puss


Bilder med ny teknik

Tog lite bilder på en blomma idag. Har lärt mig någonstans att man kan vända bakofram på objektivet för att komma extra nära. Jag tycker det var himlans svårt men tror att det krävs lite övning innan bilderna blir riktigt bra, som ni ser är dom inte helt skarpa men det skall snart bli ändring på hoppas jag ^^



Lat tjej äter annanas

Hej hej bloggen<3
Jag har just sutttit och stirrat på Orbitracen ett litet tag men jag känner mig alldeles för lat för att ställa mig på den nu, kanske blir till kvällen ist...
Jag har även hunnit glufsa i mig en hel annanas och försöker nu klura ut om det är kaffe eller te jag är sugen på, tror faktiskt det kan bli lite kaffe idag, så att jag vaknar till liv nån gång.
Puss

Depression

Idag känner jag mig lite lessen och deprimerad, vet inte riktigt varför men så blir det väl för alla nån gång ibland. Saknar wurre även fast jag träffade honom senast igår, har suttit o luktat på en tröja jag haft hos honom som har fått lite av hans lukt på sig, det är mysigt<3
Tänkte mig attt jag skulle måla lite innan, inte ens det gick som jag ville. Penslarna tyckte jag inte fungerade som dom skulle så började ist måla med händerna och det resulterade i en ful tavla med bara massa kladd och 3 färgfläckar på min kigurumi :(
Jag har också kollar på Harry Potter och fenixorden för den gick på tv men inte ens det gjorde mig glad. Skall nog dricka lite te och vänta på att en bättre dag imorgon dyker upp.


Påskhelgen

Hej hej bloggen<3

Jag har visst inte uppdaterat så mkt men det har inte hänt så mkt hlr. Jag har lekt med Wurre så mkt jag kan och sen har jag vart på kalas och firat mina systrar som fick varsin tröja av mig, Rolling Stones till Lisa och Elvis till Ninna :)
Igår var det påskafton och wurre åkate hem till Gbg. Kvar blev jag med mina fina tjejor som jag söp till det med lite^^ Vi var hos bibbis tvillingar först och sen gick vi till parken där det till min förvåning va riktigt riktigt roligt, det var så himla roligt att alla bilder jag tog är dom fulaste en kamera kan ha tagit, haha!

Nu skall jag mysa i min kigurumi och dricka te :) Puss

 


Möte

Nu har jag vart på dagismöte, det var ganska tråkigt men nu är jag iaf hemma hos mamma igen. Tänker lägga mig ner på golvet och skura det skinande rent lite sen skall jag duscha och åka tillbaka till Sara för att laga himla god mat med henne och Bibbi<3
Puss

Rödvinsonsdag

Hej hej bloggen<3
Idag har jag fört jobbar i några timmar sedan tog jag med mig Sara hem till skogsi och lagade köttfärssås och sedan kom Anton hem, YAY! (fast han får sova i Saras säng och vi tar dubbelsängen, hihihihihi)
Jag och Sara har även bakat makroner idag, helt perfekta blev dom ju inte men bättre än sist iaf. Ist för att ta smörkräm emellan tog vi en fejknutella och det blev ganska gott ändå, här följer några bilder under aftonens aktivitet...

KAKOR

Rumble

jag har skaffat glasögon me, för jag såg dåligt. Vad tycks? HISS ellr DISS?!

Styrketräning idag ^^

Jag är verkligen heelt slut! Jag har hjälpt mamma att flytta lådor med tunga grejer i hela förmiddagen tog en paus på 3 timmar och sen har vi burit upp och ner ända fram tills nu, det känns som om det aldrig tar slut :(
Nu är vi iaf färdiga för idag men det är mycket kvar att bära men stackars lilla mamma får bära själv imon för imon skall jag jobba och sen åker jag till Sara och hittar på lur ända fra till torsdag om inte kanske fredag till och med, vi får se.
Nu skall jag iaf brygga mitt 9-te och halvsofa i soffan :)
Puss

Nageltrång

Tänkte jag skulle pyssla om mina fötter lite genom att klippa naglar och smörja in med forkräm. Gissa vem som har nageltrång idag?

Blod på favoritstrumporna :O :(


Om ni undrar vrf min fot e så flötig så skall jag tala om att det är faktiskt fotkräm och inte svett.

Mor och dotter-tid

Har precis nu lagat lite fruktsallad åt mig och mamma och vi skall alldeles straxt gå o sätta oss framför tv:n och kolla på 30°c i februari (y)
Puss

Fika med Van Halen

Efter min middag med Bruce vart jag inte helt nöjd, behövde något mer...
Jag hoppade upp från matbordet och satte igång Jump med Van Halen ist (vitsigt va? ;) )


Jag kom snart på att jag var sugen på kaffe och laddade upp bryggaren...



I samma stund som jag tyckt igång bryggaren så kom det upp ett ljus för mig, Jag har ju kakor i frysen!
Så under tiden kaffet rann igenom kilade jag iväg för att ta upp kakor...



Slutet gott, allting gott. Jag fick min kaka till kaffet <3

Middag med Bruce Springsteen

Idag vart jag akut hungrig och behövde god mat snabbt! Så jag startade upp högtalarna med lite Bruce för att bli på glatt humör och sedan göra en blandning av allt gott jag kunde hitta i matväg...

Först stekte jag lite kyckling och hackad vitlök tsm med kinesisk soya
Undertiden det stekte av sig självt tinade jag upp lite wokmix och skivade en halv paprika och kokade ett paket med snabbnudlar...

Jag la i nudlarna och gönsakerna i stekpannan och öste på lite mer soya för jag tkr det är gott och sedan vart det bara att salta o peppra hur mkt som helst om man vill för att sedan lägga upp på en talltik och äta upp så fort det går :)


OrbiTrac

Ser man på! Jag har viss tagit helgledigt från mina promenader men idag är det måndag och det tog mig 22 minuter att bara sitta på sängkanten, stirrandes in i väggen för att försökta komma på anledningar till att inte behöva träna idag... Jag kom inte på någon anledning så i 30 minuter stod jag på OrbiTracen och kollade på Hem till gården.
Trevlig dag alla söta <3


Söndagsbion

Ikväll har jag vart hos familjen Svärd. Vi var o kollade på söndagsbion, den vart rolig. Sedan åkte vi hem och tog oss varsin kopp värmande te, delade dosett till Bo och kollade på resor till mig och Sara sen åkte jag hem och slog in paket till Ninna och Lisa. Synd att jag inte kom ihåg vilken paket som var till vem när jag skulle sätta på korten...

Här e en bild på trötta mig ikväll, godnatt<3


Min helg

Hej hej!
I fredags var jag i Jkpg och handlade lite födeksedagspresenter till mina systrar, kan tyvärr inte säga lr visa vad jag köpt än ifall dom ser inlägget^^ Hem från Jkpg tog jag med mih Wurre och Anders som kom med bussen och sedan åkte vi till tranås.
På lördagen, igår, skrev jag högskoleprovet och det var riktigt riktigt svårt tkr jag, kan gå precis hur som helst, chansade på nästan allt och tiden räckte verkligen inte till :( Så när provdagen var slut åkte jag raka vägen hem till wurre och myste lite innan han gick upp klockan 3 mitt i natten för att åka på skidsemester :O
Idag är det första april och jag har precis kommit hem till mamma och om en liten stund skall jag åka till Sara för att kanske baka någonting och kolla på söndagsbion :D
Puss



Nu har jag äntligen köpt mockastövlarna jag pratat om, Dom hade kostat 399:- men jag fick dom för endast 99:- bara för att den ena skon var så smutsig men jag tycker att det typ inte syns :D YAY!

RSS 2.0