Bilen är fryst

Idag när jag skulle åka hem från Sara så ville inte nycken till bilen fungera, det var helt fryst i hela låset. Tack för att Saras granne kom och hjälpte mig med nån nyckeloja och tändstickor (y)
Nu är jag hemma hos mamma fast mamma e inte hemma, jag vet inte var hon är?!? Jag har sättit dit min nya datamus som jag köpte igår, fiint<3
Puss


Kväll

Är visst fortfarande kvar hos Sara, blir här över natten. Koffe och Kitty har vart här o kollat på hockey och sällskapat me, kul :)
Nu skall jag dricka mitt kvällste
Puss

Eksjö med tjejerna

Hej hej bloggen<3
Idag har jag, Anette och Sara varit i Eksjö på nya Dollar store, jag köpte en mus till datorn och lite godisbitar. Efter detta åkte vi och fikade på princess. Tyvärr fanns det inga miniklämmor idag så jag fick äta ost- och skinkbaguette medans Sara och Nettan åt räkbakelse.
Vi har även hälsat på Saras gammelfarmor, himla söt liten tant :)
Nu skall jag och Sara snart basta, det skall bli skönt såhär dagen innan nytt år och allt :)
Puss

Åker till Sara

Nu skall jag åka till Sara för att dricka lite vin för det kan va gott ibland.
Puss
Här är en bild från förfesten på juldagen :)

Idag ringde jag till...

Idag ringde jag till vårdcentralen för att få hjälp med min magbränna, men dom ville inte prata med mig just nu så dom skulle ringa tillbaka senare, okej.
Idag ringde jag till TUC för att se ifall min reservplats till tandsköterska har minskat något men dom har semester till 9e januari = samma dag som skolan börjar, okej.
Idag ringre jag till Aneby kommun för att se hur jag jobbat i oktober månad för att jag någon gång i mitt liv skall kunna få pengar från försäkringskassan. Nu kan är det ordnat, okej.
Idag ringde jag till mamma för att undra var hon var och när jag skall få någon mat, hon sa att jag fick laga mat idag, okej.

En dag på stan

Hej hej bloggen<3
Idag har jag vart i Jkpg med Bibbi, Kitty och Sara. Det var ganska jobbigt att gå på A6 för det var stressade människor överallt som trängdes och många långa köer osv. Jag rekommenderar inte, jag tänker åka dit när mellandagsrean är över ist.
Jag köpte mig iaf ett par svarta strumpbyxor med röda hjärtan som jag tänkte jag skulle ha på mig på nyårsafton och sen ett par öronmuffar, det kan va skönt att ha dom dagarna man har uppsatt hår för då är mössa inget fint att ha på sig.
Jag och Sara lämnade Bibbi och Kitty på parkeringen efter "shoppingen" och tog farväl för denhär gången, för imorgon åker dom till sälen och sedan vidare till Norge igen.
Nu är jag hemma hos mamma, vi har haft strömmavbrott i 15 min vilket resultarade i fullständig kaos då jag var både kissenödig och inte hade borstat tänderna. Som tur är har trömmen kommit tillbaka nu och jag har kunnat spola på toaletten och borstat mina tänder, sköönt.
Puss


Julhelgen

Hej hej bloggen<3
Nu uppdaterar jag lite.
Julafton: Jag var typ sjuk, mådde illa och hade jättemkt magbränna. Jag somnade lagom till kalle Anka och hans vänner men jag tog ändå på mig tomtedräkten och tomtade hos några barn någonstans. Sen åkte jag hem till wurre och sov. Jag är glad över alla julklappar jag fått, mest glad kanske jag är över mitt teleobjektiv <3 TACK MAMMA!
Juldagen: Jag jobbade halv 8 till 5 och sen hade i förfest med team Norge på skogsi och sedan åkte vi till parken i tranås där det var så mkt folk att man knappt kunde gå och min magbränna brännde mycket (n)
Sen har jag inte gjort så mkt alls, skall typ duscha nu för wurre vill inte lake med mig :(  hoho
Imon skall jag leka med team norge och Sara <3
Puss

FÄRDIG!

Nu är jag helt slut! Täppt i näsan är jag också, mamma tror att jag inte tål granen och det kan nog stämma för i onsdags eftar att ha klätt granen på jobbet vart jag rätt täppt med faktiskt. Kommer till att bli en plastgran i mitt vuxna liv sen tror jag.
Nu har mamma gjort köttbullar tills imon och jag har packat väskan och funderat ut vad jag skall lämna kvar hos wurre och vad jag skall ta med mig till aneby och vad jag skall lämna i aneby osv. Nu när det är klart firar jag och mammie med varsitt glas rött, gött.
Puss

Här är en bild på min katt Gunnar när han sitter i fönstret.
Gunnar är Mattias mamma. Jag saknar Mattias. God jul till katthimlen från oss <3


Fixar och donar inför julen

Hej alla!
Idag började jag jobba kl 07.00 och ända fram till klockan fyra. Åkte hem till mamma, men det fanns ingen mamma här så nu sitter jag i ett stort mörkt hus och försöker få bort det gamla orangea nagellacket för att sedan göra mig julfin med en ny kulört. Rosa är fint men kanske inte så juligt? Vi får se vad det blir :)
Det är mycket jag har att ordna med ikväll, skall packa iordning alla julklappar i kassar för det blir först jul hos farmor o farfar i jkpg imon KLOCKAN TIO PÅ MORGONEN! Ingen sovmorgon alls men det är ju ändå jul så det gör väl inte så mkt. Jag måste dammsuga litegranna för det ligger granbarr överallt och sen skall jag packa och fixa inför juldagen för det hinner jag inte imon för då är det full rulle hela dagen känns det som.
Nu hinner jag inte sitta här längre!
Puss

Bloggar från Tranås

Hej hej bloggen<3
Förlåt att jag är dålig på att uppdatera dessa tider men det är faktiskt så att jag har fått en hel del jobb och sen måste jag ju leka med wurre också :)
Nu snart skall jag åka o handla biljetter till juldagen för igår när jag skulle göra det hitttade jag ingen parkering och jag blev stressad till jobbet så var tvungen att åka utan biljetter. När jag sedan i aneby skulle ta ut pengar, eftersom man måste betala kontant, så hade jag inte tillräckligt med pengar. Hoppas jag har fått mer från mina vänner idag, annars äre någon som blir utan biljett! :O
Puss

Jobba på dagis

Idag har jag jobbat på dagis, det har varit jobbigt. Alla har skrkit och vart jobbiga och bajsat mycket för att inte tala om allt snor dessa tider, buuu!
Nu är jag hemma hos wurre igen och det känns bra :)
Puss

Hej

Jag har nu duschat, fräscht.

I väntan på mig själv

Väntar på mig själv att jag skall gå o duscha. Jag vill inte, det är roligare att dansa och rappa i köket till Snook. Jag skall duscha, sen.

Vill åka någonstans, vart som helst

Jag vill ta min kamera och en kamrat och åka någonstans. Upptäcka fina platser, gå omkring tills fötterna blöder, äta all konstig mat som finns, ha fula kläder, prata svengelska och vara så mycket turist man bara kan vara.



Underbar morgonmusik

Starta alltid din dag med Paolo Nutini i följd av Håkan Hellström <3
Efter det kan man göra precis vad man vill, dricka te till exempel.

Te

Dricka te är gott, varmt och mysigt. Jag skall dricka te nu.


Testa kläder i 2 timmar

2 timmar senare och jag har nästan* 3 outfits klara, SKÖÖÖNT!
*Nästan betyder att jag inte har en blekaste aning om vad jag skall ha för skor, jag har inga skor, måste köpa skor, jag älskar ju skor. Sen betyder det även att jag står och väljer mellan 3 olika strumpbyxor till nyårsklänningen, men det är ju nyår så det hinner jag tänka på ett tag till, ingen panik än (y)
Just i skrivande stund kom jag plötsligt på att wurre kmr hem imon, vilket betyder att jag måste packa väskan för en dag eller fler i Tranås med nu.. typiskt jobbigt!

Mat och kläder

Försökte sova en skvätt i soffan, 15 minuter tog det innan pelle kmr hit och skriker o gapar.
Jag har nu ätit lite köttbullar och stuvade makaroner iaf och cola, det var precis vad jag behövde.
Nu skall jag kolla i min garderob för att se om det finns någonting fint jag kan ha användning för på julafton, juldagen och nyårsafton. Heter man Torre måste man planera i tid.
Puss

Snö är det ute

Nu är jag verkligen trött, jobbade till 22 igår och började 07.30 imorse (y) Jag kände idag att jag bara gjorde allt så himla långstamt. Jag strök 4 smådukar på jobbet och det tog typ en halvtimme, haha!
Bästa på hela dagen var att Harry Potter och hemligheternas kammare gick på tv, så när pensionärerna somnade i soffan passade jag på att kolla på Harry :) LUR!
Just nu har jag magbränna som aldrig förr, vad kmr det ifrån egentligen? Har bara ätit "normala" saker idag, märkligt.
Det är jättemycket snö där jag bor idag och det har snöat hela dagen med, hoppas det snöar ända fram till julafton, lr iaf att det inte försvinner för då blire ju ingen riktig jul.
Puss

Partytime

Hej!
Nu efter en massa sömn och en pizza senare är jag kapabel till att skriva någonting.
Igår åkte jag och Sara hem till Kitty med min lilla röda 3apor-dunk. Tanken var väl att det skulle bli en lugn och mysig kväll med nått glas vin bara.
Det slutade med att vi 3 tjejer drack upp hela dunken, gick till wärdshuset typ en kvart innan det stängde. Sen skulle jag och sara bara gå hem till Koffe o Kitty för att hämta våra saker och sedan hem till skogsgatan men det blev inte så.
Sara påstod sig ha fått hjärnskakning efter att ha fallit till marken, själv har jag en stor bula efter att ha dykt över ett staket och rätt in med huvvet i en husvägg.
Jag och Sara fick övernatta hos Koffe o Kitty, det uppskattas verkligen :) Idag på morgonen låg vi o myste alla 4 + katten i samma sänge o lyssnade på melodikrysset.
Nu är vi på skogsgatan och jag har ätit en liten barnpizza och skall straxt gå o jobba.
Puss

myser med en katt och 3 apor

Dricker vin och myser med en katt och kitty och sara. Dom sjunger singstar medans jag leker med katten, jag gilllar lixom inte sång inför folksamlingar.
Det ser ut som om jag inte tvättat håret på mer än en vecka men jag gjorde det idag faktiskt, så det så!




Ändrade planer!

Jag åker till Aneby ist. Dvs det blir ingen korvstroganoff för Sara, höhö!
Vi fick nämligen ett erbjudande ifrån Kitty om vi ville leka och det är klart vi vill det :) Så vi tar med oss en dunk vin o sen får vi helt enkelt se hur det slutar.
Nu skall iaf jag äta korvstroganoff!
Puss

Porträttväder utan porträtt

Jag har varit ute på promenad med min kamrat Canon idag. Trots det dåliga äckliga vädret så går det faktiskt att ta fina bilder, bara att det är lite lurigare än när det är fint väder.
Önskar att jag hade en fotokamrat, isf hade jag tagit tusen porträttbilder idag, för nog är det egentligen porträttväder idag? :)






Morgontrött

God morgon!
Jag har inte riktigt hunnit vakna än, dricker te med smak av jordgubbe som smakar gott med en skvätt mjölk i.
Idag, efter frullen skall jag slå in dom sista julklapparna för igår somnade jag innan jag hann göra det.
Puss

Mätt i kropp o själ

Jag har kollat på så mkt mat på tv nu så jag är alldeles mätt utan att ha ätit något själv.
Imon kmr Sara hit, då skall jag bjuda fröken på en bit korvstroganoff och ris.
Just nu funderar jag på om jag är jättetrött eller om jag är jättepigg, ibland kan det vara svårt för mig att avgöra.
Slå in dom sista julklapparna skulle kunna va en god idé att göra nu. Kanske.
Puss

Detta gör mig glad för idag

Åh, detta var precis vad jag behövde. Min och Kittys kristna konversation vi hade för många år sedan nu, med särskrivningar o hela köret <3

Julgodis

Håller på att baka lite julgodis, skall bli himla gott.


Bajs och skit, marken ligger vit

Idag var min dator helt cp. Först var min ekorre till bakgrund borta, det var helt vitt! när jag fixat den så skulle jag radera all webbhistorik, precis som jag brukar göra eftersom jag råkat skriva mitt lösenord där man skriver användarnamnet och det vill jag ju inte ha kvar.
Det slutar med att hela firefox lägger av och jag får kalla på hjälp. Wurre hjälper tig att ordna så att allt fungerar och tacksam är jag för det.
För övrigt snöar det och är kallt och plötsligt händer det. Jag får mens, igen. 3 dagars uppehåll, trodde det brukade vara 3 veckor? UNDERBART!
Finns det nån gud så är han ond!

BSF

Har kollat på bonde söker fru - bröllopet och tröstätit 4 mackor med brieost på. Nu känns allt lite lättare förutom magen då, den är tung.

Antagningsbesked

När jag åkte hem från jobbet idag lipade jag lite i bilen för jag visste nästan vad som stod i mitt brev från Tandsköterskeutbildningen. Reserv 58, FEMTIOÅTTA! Först började jag stortjuta och sen helt plötsligt mitt i allt satt jag med telefonen i handen o pratade med hon som har hand om utbildningen. Hon sa att 58 var ganska långt ner på listan och hon trodde inte på att jag kunde komma in. Hon sa att det jag kan göra är att jobba så jag har enligt timmar jobbat heltid i ett år inom vården + att jag kan läsa upp betygen lite.
Grejen är att om jag läser upp betygen kmr det bara bli svårare för mig att komma in på skolor eftersom när man gör det så kmr man i andrahand för folk tror att man tidigare haft IG i alla ämnen och är dum i huvvet.
Det var extra kul när Sara ringde superglad o berättade att hon blivit antagen, och vi har näst intill samma betyg, KUL!

Men det jobbigaste just nu är inte själva grejen att jag inte kom in utan mer att man måste berätta för alla som undrar att jag inte kom in, att jag misslyckades åter igen. Det är samma sak varje gång jag söker till skolor, det ända jag kom in på en gång var lärarutbilding för barn på 5 år,vrf sökte jag ens det? det är min värsta mardröm att jobba som fröken.
Nu är mitt självförtroende verkligen i botten. USCH!
Hejdå

Sovdax

Nu skall jag faktiskt gå upp på mitt rum o sova eller iaf försöka.
Godnatt <3

Paket !

Jag kunde inte hålla mig med att hämta ut mina grejer på Pixans tills imon så jag åkte hem från Sara tidigare för att hämta :)
Jag är lite lite skeptisk till ifall skorna ser för långa ut. Tårna säger att dom är ganska långa, jag skall be Sara om råd men jag tror att det slutar med att jag behåller dom. Sen var det bara "undisar" o strumpor som var till mig med restan kan jag tyvärr inte ta kort på eftersom det är julklapp till nära o kära om man säger så ^^ hihi.
Nu skall jag kolla på Äntligen hemma!
Puss


Sankta Lucia

Hej hej bloggen<3
Mitt paket som jag har skickat efter från Hm har kommit idag, men jag har inte hämtat ut det än, kanske görre imon efter jobbet eftersom "Pixans" bara har öppet till 7 ikv :)
Just nu sitter jag hos Sara och har det gött. Kvinnsen i huset står på plats i köket och lagar mat, hihi.
Oj, nu kom Sara in o sjöng lucia för mig med ett levande ljus, vackert <3
Puss

Magbränna

God morgon bloggen!
Idag tror jag att jag inte mår bra, har halsbränna fast i magen känns det som. Hade så en annan gång med då smakar det inte med nått. Har druckit en kopp te nu och det var lite jobbigt faktiskt, buhuuu! :(
Hade ju planerat att leka med Sara idag och vi gör ju inte så mkt annat än o äter, hoho men det går väl över nån gång denhär magbrännan iaf ^^

Anno 1790

Nu hra jag o mamma kollat på "Anno 1790" det är en serie som går varje måndag på ettan och det är riktigt spännande nu, mitt hjärta är i högvarv känns det som!
För övrigt så har jag hållt på att installera min mobil i flera dagar nu, kmr nya inställningar hela tiden och man måste starta om telefonen o massa skit. Idag var det en extra stor uppdatering/installation verkar det som och förhoppningsvis den sista. Det stod iaf "Grattis nånting" så förhoppningsvis skall det vara klart då.
Får massa plingeling-meddelanden mitt i natten om massa systeminstallationer och det tycker jag inte är det minsta trevligt.

Måla med nagellack

Förstår ni hur svårt det är för mig varje gång jag skall välja vilket nagelack jag skall ha? Sara har redan bestämt mörkblå men sen säger Maria Montazami att man skall ha en nagel i en annan färg. Det var knepigt att komma på vilken färg jag ville ha men det slutade med 9 blåa och en röd för jag har 10 handnaglar (y)



Apelsin + nejlika = sant

Jag har gjort fler apelsiner med nejlokor idag för att det luktar gott och är fint. Känner mig lite som Ernst <3




Fotbad

Hittade ett fotbad, testade. Nu har jag rena fötter, skönt.

Ruttet ägg?

Det luktade ruttet ägg någonstans mellan hallen och köket, jag har nu städat hela undervåningen, har inte hittat ett enda ägg och det luktar fortfarande. Kanke lite doftljus tar bort lukten som kmr ifrån ingenstans? :O
Nu skall jag iaf koka potatis för det tycker jag är gott att äta till middag idag.
Puss

God morgon bloggen<3

Idag sov jag visst längre än vad jag tänkt mig men det kan va skönt också ^^
Idag har jag ingenting planerat alls, det är lite tråkigt men nått litet lur skall jag väl kunna hitta på iaf :)
Puss

Spegelhallen

Jag har kollat på lite kort, gamla som nya och spegelhallen på liseberg är alltid lika kul, hoho<3


Julbord

Nu har jag varit på julbord. Jag åt fisk, fisk, fisk och fisk. Japp, det fanns 4 olika fisk att välja mellan och en herrans massa andra saker som typ kött, kött, kött, kött, korv, korv, korv, korv, skinka och skinka.
Fisken som jag tyckte var godast var skagenkryddad varmrökt lax, mmmm<3 Till det åt jag av dom andra fiskarna som också var lax med olika kryddningar och potatis, sallad och jansson. Efter all fisk var jag så mätt att jag knappt inte orkade efterrätt men cool som jag är trängde mig ändå förbi 2 småbarn för att få dom sista skummtomtarna, det var allt.
Nu skall jag inte äta mat förräns typ imon eftermiddag.
Mitt i all matintagning så kom det ett luciatåg. Jag tycker att dom sjunger väl fint och så med det låter så kyrkligt och försiktigt, det blir så tråkigt att lyssna på och sen skall dom gå fram en och en och berätta om vem Lucia var o bla, bla, bla.
Nu skall jag mysa i min rosa kigurumi och smälta maten.
Puss


Julmarknad

Har ikv varit på julmarknad i Aneby med Sara, Bo och Anette. Min mamma stod och sålde lite allt möjligt på marknaden,  Bo och Anette köpte sig ett par styckna brödkakor av henne, trevligt!
Efter marknaden åkte vi till ICA en sväng och sedan hem för att fika och äta tacos, mkt gott.
Nu har vi tagit oss ett par glas och har kollat på "Så mkt bättre" nu har det börjat nån film som jag tror vi skall se på :)
Imorgon skall jag gå på första julbordet i hela mitt liv, skall bli spännande. Jag gillar egentligen inte julmat så mkt men hoppas iaf på att någonting på bordet passa fröken ^^ hihi
Puss


Inget socker

Hej hej bloggen<3
Igår åt jag inget socker alls på hela dagen förutom honungen som jag hadde i en kopp te, jag är typ bäst.
Jag belönar mig för det idag genom att frukosta på kaka, bulle o te mmmmm<3
Om någon timme eller fler skall jag åka till Sara. Vi har inte bestämt någonting alls vad som skall ske idag det får vi se :)
Puss

Tröttis

Nu är jag så trött så jag tänker gå o sova, har redan hunnit med att borsta tänkderna vilket är skönt.
Godnatt

Här e en kul bild från när jag är trött med Sara i Turkiet, lika trött e jag nu

Nordstan

Hoho! Amanda vann ju precis som jag sa!
Nu har jag kollat på ett program på tv om Nordstan. Dom filmade mkt av farbron på systembolaget som jag tycker så mkt om :) Alltid efter man visat legitimation så säger han: Tack så mkt Hanna! hihi det är som om vi känner varann, mysfarbror<3

Idol

Jag kollar på Idol, har inte följt det alls men nu är det final och jag tycker verkligen om Amanda, hon sjunger cool, ser cool ut och är cool. Jag skulle kunna va hennes kamrat.
Nu skall jag sätta mig vid tv:n o se när hon vinner :)

Paintbild!

Jag fick tips från en läsare om paintbild, hon önskade Thomas Di leva, varsågoda...


Nytt ljud i köket

Fy helvete vad jag är duktig på att göra kålpudding! Mmmmm va gott det var. Nu kan jag äta det varje dag fram till jul om jag vill, fast det vill jag nog ändå inte för det kan kännas lite enformigt.
Jag har kopplat in min enroma ljudanläggning i köket, hihi. Det blir iaf bättre ljud än det som kmr direkt ur datorn så nu lyssnar jag o mamma på våran nya radiofavorit : Jessi J - Domino, de e lagom med spänn i den.
Puss

Kålpudding

YES!! Jag hittade några minipotatis, dock räcker det bara till mig^^ Nu skall jag göra IKEAs grädd-pås-sås, mmmm<3

Citron, bi och varg

Inte en utan 2 kålpuddningar står i ugnen. Jag frågar mamma var hon gömt all potatis? Jag får svaret "vi har ingen" KUL, gud va gott det är med kålpudding o makaroner? ris? eller vrf inte nudlar? :@
Nu är jag sur som en citron, arg som ett bi och hungrig som en varg!

Bak, bak och bak

Idag vaknade jag och tog på mig min kigurumi. Jag gick ner till köket där jag möttes av ungefär 25 brödkakor som snart skulle in i ugnen, vilket betyder att jag får en av dom godaste frukostarna jag kan önska mig idag :)
Jag lägger upp en bild från gårdagens bakning med mamma o Ninna, hihi :)


MatTina

Nu har jag kollat på MatTina när hon lagar massa gottigt UTOMHUS! Det ser så enkelt ut men om jag skulle stå där med mössa, halsduk och en fet vinterjacka skulle allt bara bli pannkaka och det är äckligt.
Nu är jag helt jättetrött så skall faktiskt gå o lägga mig redan.
Puss!

Tillbaks på ruta ett!

Nu har jag och mamma kommit hem där vi startade, i lilla Hultrum. Det är ganska kallt så jag har på mig både termoleggings och mjukisbraller. Skall nog fan ta o värma min vetepåse med och dricka te, mhmmm<3
Imorgon om allt går enligt mina planer skall jag försöka göra en kålpudding, det är så jävla gott! Jag knappt vänta tills det är morgon o jag är hungrig som en varg! hihi
Nu, te o värmepåse!
Puss

Bakar och äter hela dagen!

Idag åkte jag hemmifrån kl 8 på morgonen för att fika hos pelles mamma, jag åt 4 kakor och en bulle och det smakade bra.
Sen åkte jag med mamma till Nässjö för hon skulle fixa sulor till hennes fötter eller nått sånt. Efter det åkte vi hem till Ninna och har bara bakat hela tiden. Jag är helt slut!
Vi har gjort lussekatter, vörtbröd och MASSA knäck och kola, fick göra i 2 bamsegrytor och det tog mer än 2 timmar men gott smakar det :)
Som ni märker blev det ingen sockerfri dag idag hlr, fattar inte detta? ^^
Nu skall jag luta mig bakåt o se på när mamma och ninna göra marängtårta till Ninnas kompis som fyller år snart :) hihi
Puss

Socker, kläder och julklappar

Allt gick som en dans till en början på dagen, inget socker, inte ens cola på donken. Sen kom jag hem, åt av min chokladkalender, gick till grannarna åt massa sockriga saker. Vad är det för fel på mig?!
Imon skall jag åka hem till Ninna o julbaka så blir väl en herrans massa gottigheter där me kan jag tänka mig. Någon dag i veckan skall jag iaf ha sockerfri dag om det blir imon eller en annan dag det är sånt tiden får avgöra.
Nu över till någonting helt annat. Seg som jag är har jag fortfarand einte visat min blus/tröja jag och Sara skickade efter för ett bra tag sedan den visas på en dagsfärsk bild nedan.
När jag och Sara var i stan idag tänkte jag köpa jeans. Första bästa jeansen jag provade satt som ett smäck och ligger nu i min garderob<3 bild kmr nedan.
När vi var inne på lindex hittade jag ett par fina strumpbyxor, dom var svarta med röda hjärtan på så om nån vill ge mig dom i julklapp så kan ni räkna med ett oemotståndligt leende tillbaka :)
Jag har iaf handlat färdigt alla julklappar som behövs handlas för i år vilket känns helt jävla fantastiskt! <3 Nu skall jag bara julklappspappra in dom sista sen är jag redo. Jag undrar vad jag skall få i julklapp, anar att jag får ett teleobjektiv av mamma och morfar men man kan aldrig vara säker.


Tröjaaan<3

Det är inte hur enkelt som helst att ta kort på sina byxor, jag är medveten om att det ser ut som jag nästan bajsat på mig och att fötterna flyter ut över golvet, men det är så jag ser ut.

Knaperi, knaperi, knus, vem är det som knaprar på mitt hus?

Igår gjorde ju jag och Sara pepparkakshus. Jag hann inte ta så många bilder under själva ceremonin men här kmr några jag tog innan och efter iaf :)


Färdiglimmat (jag vet att dörren är upp och ner, jag målade en ny)


Godis!


Dekorationshjärtan <3


Saras hus, pfft!


Mitt hus, finste som någonsin gjorts<3

Pepparkakshus

Nu har vi gjort färdigt pepparkakshusen, jag och Sara. Visar bild imon för nu skall vi sova för imon skall vi åka o köpa dom sista julklapparna och äta på Donken såklart :) Jag tänker även börja min "inteätagodisdag" imorgon eftersom jag åt mer dekoration än vad som hamnade på pepparkakshuset ikv^^ hihi
Puss godnatt

Äppelcidervinäger

Jag tror jag skall sluta äta godis igen, en gång klarade jag 5 dagar har jag för mig, helt utan godis o kakor, inte ens honung!
Nu tror jag att jag skall göra en mildare variant av det hela, jag måste ju faktiskt äta av min chokladkalender, right?
Jag har googlat lite (som vanligt) och det verkar som att äppelcidervinäger är något som minskar sötsuget ganska rejält och jag tror fan det funkar. Nyss var jag hur godissugen som helst men den tog jag lite äppelcidervinäger i ett glas med vatten och tvingade i mig (det smakar verkligen skit) och nu är jag inte alls sugen på godis längre, FANTASTISKT!
Sen stod det att det är bra för folk som har problem med lederna och en hel rad olika sjukdommar och för den som vill gå ner i vikt med GI-metoden verkar det vara bra med.
Fast nu använder jag mig mest utav dehär för att slippa tänka på socker var o varannan minut, kanske händer det nu ist att jag börjar äta riktig mat ist? :O Mamma och Sara skulle bli överlyckliga!


Hungrig

Har städat mitt rum och bäddat min säng det var ganska tråkigt.
Idag fick jag äta 2 chokladisar ur min kalender för jag glömde öppna igår :O hihi
Jag funderar på vad jag skall äta idag, det finns potatisgratäng kvar från igår men ingenting till det så iaf måste jag ju ta upp nått ur frysen och det kan ju ta lång tid innan det blir ätbart. Jag är ganska hungrig nu faktiskt, jobbigt.

Sugarpaste

Nu har jag gjort inte en utan 3 sugarpaste helt på egen hand! Om dom blev bra eller inte vet jag inte än för de skall ligga i kylskåpet i mins ett dygn innan man använder det. Jag har en känsla av att den blev lite för hård, ändå tog jag mindre florsocker än vad det stod, skulle lixom var 2 hela paket nästan?!?
Funderar på om jag skall göra lite knäck med när jag ändå håller på att kladda ner hela köket^^

God morgon

Hej hej bloggen<3
Jag har vaknat för inte så längesen, sitter med mitt morgonte och tittar på snön ute och på datorn :)
Senare iad skall jag åka till Sara och dekorera mitt pepparkakshus! Jag hade värsta bra idéerna om hur jag skulle göra mitt, men nu har sara hittat bilderna jag fått inspiration ifrån så nu kmr våra se likadana ut :( Fast mitt blir nog liiiite finare iaf ^^ hihi
Puss

John Lennon - Harry Potter

Jag har ont i fingrana efter att petat in nejlikor i en apelsin, tänker göra 4 st men efter första inpetade nejlikan tyckte jag att bara en apelsin blir bra det med.
Just nu dricker jag te och kollar igenom bilder på mobilen, hittade en från när jag läste min beatlesbok. John Lennon ser nästan exakt typ precis ut som Harry Potter. KUL!




Finaste kappan

Kollade på fokiwa.se och såg att den allra finaste kappan nu har kommit till webbbutiken <3 Jag önskar mig verkligen den i julklapp jättemkt så den som är snäll o vill ge mig den bör beställa innan torsdag för att få den innan julafon :) hihi
puss


Dunderrea

Det är sån jävla dunderREA! Jag och mamma handlar maaaaassssaaa på HM.COM.
Nu måste jag äta lax och potatisgratäng <3

Bakat nästan helst färdigt

Jag tror att kakorna blev ganska bra ändå. Liite för mkt mandelmjöl i men jag tkr det är gott så det gör ju inget. 2 olika smörkrämer en med kaffe = god men rinnig, en med hallon = God och bra konstistens men den med kaffe e fortfarande godast.
Jag kanske lägger upp en liten fin bild på mina små makroner sen, men det är kanske.

Makroner

Jag har nu hållt på i en timme med att baka makroner, hoppas fan att dom blir goda nu. Smörkrämen är just nu väldigt rinnande, kan man kyla den lite så den blir tjockare? Jag vet inte, den smakar gott iaf.
Jag längtar verkligen till dom blir klara så jag kan äta alla i ett naffs! höhö

Det har snöat inatt <3

Det är massa snö ute, säkert 3 cm, solen skiner lika mkt som mitt ansikte :D JIPPIE! Hoppas verkligen att det ligger kvar till julafton annars jävlar.

rubrik

Hej hej bloggen<3
Nu har jag kommit hem från jobbet, jag fick torka spya idag så har precis tagit mig en rejäl dusch!
Nu sitter jag med en kopp te och väntar på att jag skall bli trött så jag kan sova :) hihi

Octopus's garden

Igår berättade jag för er om att jag målat en låt/låttitel ist för bara bandet/artisten, minns ni?
Jag har redan målat The beatles och där fick jag inspiration om att måla Octopus's garden, varsågoda :)



Öppna julkalender

Jag älskar dessa tider! Man får äta godis till frukost 24 dagar i rad<3






Painta mera!

Nu har jag suttit o målat i paint, IGEN! Denna gången tolkade jag en hel låt ist för bara bandet/artisten, ni kmr tappa hakan när ni ser bilden. Jag tänker presentera min paintning imorgon. Vrf? Jo, för att skaffa fler läsare såklart!
Har DU önskningar på nått du vill jag skall painta? Skicka bara iväg en liten liten kommentar så ordnar jag det, busenkelt!

Bästa paintbilden hittills

Igår lovade jag ju er att jag skulle bli bättre på bilder. Hittar inga "riktiga" bilder som är kul att lägga upp så jag tänkte painta Bruce Springsteen bara för att jag skall se honom i sommar. Det var bara det att han e inte mycket till att måla, han ser så "normal" ut, så ist valde jag en annan kändis och inte vilken kändis som helst utan Rod Stewart!
Personligen tkr jag att bilden blev helt underbar och visar både orginalbild och sen min fantstiska tolkning i paint.
Varsågoda...


Min tröja!

Jag kom precis på att tröjorna/blusarna som jag och Sara har beställt har kommit för länge sen! Sara har dom hemma hos sig men jag får aldrig mitt minne till att komma ihåg att hämta min (!)
På Tisdag skall vi baka pepparkakshus iaf och skall jag iaf ta hem den till mig :) Om jag inte hinner hämta den imon innan jobbet, det vore ju roligast.

Värsta smärtan jag vart med om

Hej hej bloggen<3
Inatt vaknade jag halv 4 och mådde riktigt, riktigt dåligt. Känndes som den värstaste mensvärkrampen i magen som höll i sig konstant i 10 min. Jag sprang ner på toan och försökte kräkas men det gick ju inte, det svartnade för ögonen och jag blev helt vit och svettades nästan ihjäl.
Mamma hade hört hur jag rusat ner för trappan, hon hittade mig gråtandes på toan hon hann ge mig ett glas samarin och en alvedon innan hon också mådde dåligt. Det slutade med att vi båda fick lägga oss på golvet i köket och bara vänta på att det skulle gå över. Då trodde jag att jag skulle dö på riktigt, det kändes som om 3 ormar var inne i magen o bet mig med massa gift, jag har aldrig vart med om dess like.
Tillslut gick det över och både jag och mamma kunde gå o lägga oss o sova igen och idag på morgonen mådde vi helt bra båda 2. Va fan hände egentligen?!?
Jag gick till jobbet idag iaf och har hittills mått bra.
Efter jobbet gick jag till konsum och köpte balsam för jag tänktejag skulle kanske börja med balsammetoden, det verkar så himmelens populärt nu?! Skall iaf testa o se vad som händer, det skadar ju inte :)
Sen gick jag hem till Sara o hämtade min bil och åkte hem. Jag har ganska ont i ryggen idag, det är inte kul. Te skall jag dricka nu iaf för det är kallt överallt.
Puss

Regn och rusk när jag gick till Sara

Tankar bilen lite i mina blöta skor


Bilder av beatles

Jag är ganska trött, har redan borstat tänderna. Skall nog gå upp o lägga mig i min säng som jag bytte lakan i idag och i sängen tänker jag läsa min Bilder av Beatlesbok, sen skall jag drömma om Paul Mccartney<3
Jag har märkt att jag inte lagt upp bilder i bloggen på länge, det skall jag ordna kanske imon.

Hos mammie!

Nu är jag hemma hos mamma. Det känns som söndag, eftersom jag skall jobba både imon och dagen efter det. Alla andra "tar helg" medans jag "tar vecka" hihi, det kanske låter lite lur.
Jag har smörat och ostat en macka som jag skall ha med mig imon, för när man börjar tidigt får man betald frukostrast och det är något som jag verkligen gillar. Sen jobbar jag bara fram till kl ett och då skall jag från Antuna hem till Sara för att hämta min bil. Jag tror jag skall ta en sväng in på apoteket då med (om det är öppet på lördagar i aneby?) för att se om dom har glycerin, det behöver jag till min sockerpasta som jag tänkt göra i veckan.
Puss

Yatzy!

Wurre e ledig idag JAHOO! Nu skall vi spela yatzy hade jag tänkt mig :)

Inget liseberg

Det blev inget lisebeg idag för när vi var påväg dit ocg skulle byta buss så började det verkligen regna mycket. Så ist gick vi o köpte varsin stooor påse godis och sen hem och myste och åt mat och sen åt jag räkor o wurre åt kräftor och sedan högg vi in på våra godispåsar. Jag var så mätt o stor om magen så jag såg ut som ett gravido, det gjorde verkligen ont i hela magen och jag ville bara kräkas. Nu har magen lagt sig och när nästan helt normalstor igen, sköönt.
Nu skall jag sova!
Puss

Första December

God morgon!
Jag har precis duschat, det var lite jobbigt, men behövligt.
Idag tror jag att jag och wurre skall gå på jul på liseberg, JIPPIE! Kmr bli fetingmysigt<3 Jag har inte vart på jul på liseberg på jag vet inte huuur många år så jag e riktigt taggad på nu när det är 1a december och allt.
Jag saknar min chokladkalender lite just idag, det kan va sorgligt, det är en hello kitty-kalender.. otippat va? ^^ men jag får helt enkelt försöka glömma den idag och ta en axtra kopp te ist.
Puss

RSS 2.0