Mr Panik och jag

Tja tja!
Idag och igår har jag arbetat på dagis. Igår slog mr panik mig på morgonen då jag upptäckte att det regnade = leta regnkläder när man skulle åkt för 2 min sen. Idag hade jag lagt fram regnkläder så att jag kunde sova länge och ha en lugn morgon men då snöar det ist och mr panik slog mig än en gång, denna gången med termobraller.
Om ni bara visste hur snygg man är med finaste vinterkappan och fulaste termobraller, önskar jag tagit en outfitbild. 
Idag var det 4 personal och 2 barn, ändå var jag helt slut när jag kom hem o somnade med en sked jordnötssmör i munnen för jag orkade inte laga mat. Räddaren i nöden ikväll var min granne som bjöd på tacos och BSF, huuur nice?
På fredag skall jag åka till wurre igen<33 Jippie!!! Måste nästan packa väskan redan idag eftersom jag helt plötsligt jobbar alla dagar i veckan.
Tjing tjong!
 

Shark!

Hej hej!
Ikväll har jag jobbat och kom på att jag jobbar imonkväll med, skönt att ha nått att göra för jag har blivit sån himla tjej dom 3 senaste dagarna, lessen, glad, jätteglad, så lessen så jag tror att jag aldrig skall bli glad igen, full av inspiration o vill göra saker o sen tillbaka ner på botten igen, ja, jag har mens.
Men de e ändå mkt på gång i huvvet nu, snart får jag reda på om jag kmr in på alla utbildningar jag sökt vilket jag inte tror att jag gör o de säger jag inte bara pga dåligt självförstoende så kom inte o säg "neej, då du kmr säkert in, du e ju jättebra o bal bla bla" men söker gör jag ändå.
Pratade med en jobbarkompis idag o hon skulle prata med en som har jobbat på äldreboende i Gbg så jag kan bli lite rekommenderad o det är ju bra (y) även om jag kanske inte vill jobba med det i framtiden men man måste ju börja med nått. Huvudsaken o det jag siktar på mest just nu i mitt liv är att bara komma ifrån landet o få bo med världens bästa kille (wurre) i världens bästa stad (göteborg) o då kan man ju faktiskt inte kräva världens bästa jobb (vad nu det är) också.
 
 
Igår var jag i frinnaryd o lekte med Jennifer o Sara, vi gjorde tacos för ovanlighetens skull o sen kladdkaka o myste i en stor hög i soffan alla 3 tillslut trippelsked <3
Egentligen skulle Bibbiano också kommit hem men hon hade massa skolarbete att göra :( Hoppas de inte dröjer allt för länge innan man träffar henne, vi lyckas alltid gå om varandra när hon e hemma e jag i gbg o när jag e hemma e hon i halmstad osv, men jag är iaf glad att jag fick träffa Jennifer (och dej sara, det vet du).
 
Det är första advent om en månad och julafton om en månad -1 dag vilket resulterar i 29 dagar!!! Jag har köpt alla julklappar utom 1, en endaste kvar, om jag inte e tvungen att ge nått till per, skall fråga om det går bra att skita i honom, det är inte helt behövligt att jag får nått av han heller isf.
Nu skall jag läsa bok tror jag, har ju en hel hög med engelska Harry Potter, jag tar en sida i taget.
 
Ps. Måste bara säga att jag vrålälskar mitt nya sharktema här på bloggen L-O-V-E

bättre förr

Hej hej!
Nu sitter jag på den allra tidigase bussen hem till jkpg, gäsp!
Eftersom de tar över 2 timmar att ta sig igenom denna bussfärd passar jag på att testa att blogga i mobilen, blogg.se har ju äntligen, som jag väntat, kirrat en app för alla oss androider som inte gillar halvätna äpplen (y)
Hur som helst passerade vi just Landvetter flygplats o jag fnissar lite för mig själv när det står ca 15 pers på rad o röker utanför huvudentrén. Nu skall jag inte hålla tal om hur farligt osv det är med rökning för de gör cigarrettpaketen bra själva men jag förstår inte helt folk, unga folk som börjar röka i den tid vi lever i. Jag menar, säkert 70% av dagarna i Sverige är inte direkt något väder som lockar en utanför dörren, am I right or am I right? Ok för den äldre generationen som växte upp då man fick röka inomhus och överallt till och med på flygplan.
Dagens nybörjare i ämnet ser jag lite som idioter, nu röker jag ju själv inte på heltid så har ju inte dedär superberoendet men inte skulle jag gå utanför dörren för att få min dagliga godisbit (godis är ett sorts beroende för mig i jämförelse).
Nej, stor diss till alla rökarn00bs som inte tänker före ni handlar så att säga. Tacka gud o buddha för snus vetja!

Skriver

Hej hej!
Idag var jag trött o sov lääänge. Gick upp skapligt tidigt igår (kvart i elva) o började städa lite i 3 timmar(!?!) När jag var färdig med det o tänkte äta lite middag ringde dom från demensboendet o sa att dom glömt boka in någon att jobba för kvällen (undra vem det är som är dement där uppe egentligen? hihi) så fort som attan hoppade jag i arbetskläderna o for i full fart iväg o jobbade ända fram till klockan 22.00. Samma sak gäller idag, fast idag är jag mer förberedd så jag slipper stressa dit :)
Hittills idag har jag hunnit med att äta frukost, äta noblesse, skrivit o skrivit ut 7 intresseanmälningen med tillhörande CV. Har egentligen ingen aning om ifall mina intresseanmälningar e korrekta, arbetsförmedlingen tycks inte vilja visa mig hur det skall se ut, vilka fel o rätt jag skrivit lr nånting, o dom kallar sig arbetsförmedlare...
Storasyster Ninna ringde idag o frågade vad jag skulle hitta på imon, Lisa skall komma o sova över hos henne så dom tänkte invitea mig till ett pyamasparty för systrarna Vikhed :D Men tråkigt nog, fast också roligt nog, skall jag till Gbg imon (var ju så längesen jag var där nu^^) Så pyamasparty får dom ha för sig själva, jag kmr nästa gång. Kanske var tur ändå, för jag har inte ens någon pyamas, inatt sov jag i ingenting förutom duntofflor haha! Måste skaffa mig pymasar, förr i tiden fick jag alltid det i julklapp av morfar, han tycks ha glömt bort den traditionen nu så jag får väl köpa mig en egen. Skulle behöva 2 st, en med kortbyxor o en med långbyxor. Gud va intressant blogginlägg det blev nu kände jag, men bättre än ingen kanske.
 
Bild va längesen jag la upp, här har ni!
 
Dags att säga hejdå!
Puss
 

Helgen i sin helhet

Hej hej!
I fredagskväll/natt kom jag hem efter några dagar i Gbg. Anledningen till att jag kom därifrån så sent var för att min morbror skulle installera word o excel på datorn (ja, jag har lyckats klara mig i 4 år utan det) men nu kände jag att jag klarar mig inte längre så han fick fixa det i sista minuten innan vi åkte hem. Värt med tanke på att jag planerar ett nytt datainköp efter jul ^^ På tal om det så vill jag gärna ha tips på vad för dator som kan tänkas passa mig. Mina krav är följande...
1. Jag vill kunna spela SC2
2. Jag vill kunna ha massa o då menar jag MASSA bilder på datorn utan att den segar ihop o dör
3. hdmi-uttag (kanske e standardsåhär års?)
4. Den skall va lätt o smidig att ta med sig
5. Helst av allt skall den ju va rosa men i värska fall får jag väl ta en svart ful emo-dator :(
Så, några tips som matchar min krav någon? :) hör av er till mig i en kommentar här i bloggen så belönas ni med en länk *Blink* ;)
 
 
     
 
Igår fikade jag hemma hos lisa o pernilla, Lilas nya kanin ville jag typ bara stoppa ner i bakfickan o ta med hem SÅ FLUFFIG!!! Likadant med Pernillas nya jacka Jofama by kenza 9 (!) Lisa o Pernilla tillsammans har just blivit min förebild tror jag.
Efter fikan åkte jag hem o sen till Sara o sen till jobbet o fick en noblesseask för att jag jobbade över i 30 min (gullisar<3) sen åkte jag tillbaka till sara o övernattade där. Kunde inte somna riktigt för jag tyckte de va så kul o umgås till sen kväll o sen sova över, men de sa jag nog inte till Sara. Sara: det var mest dfr jag inte kunde somna för det är så kul o leka med dig:) Så nu sa jag det.
 
Klockan elva på morgonen idag var det som är kvar av familjen svärd ute i skogen på rask tipspromenad, tog länge innan jag fick tillbaka värmen i kroppen efter den timmen. Sen åkte vi hem o åt farsdag-middag osv o sen kom kittypittycat o lagade mat samt myste i soffan, härliga söndag.
 
 
Snipp, snapp, snutt så var sagan slutt!

Åkte tillbaka till Göteborg

Hej hej bloggen!
Nu är jag i Gbg igen. Visserligen skrev jag nog inte om sist jag var här vilket var nästan hela förra veckan. Jag var hemma i 1,5 dygn sen fick jag en sorts panik o bokade buss tillbaka hit o mådde genst ett kilo bättre. 
Tanken var egentligen att jag bara skulle åkt hit över dagen idag för jag skall på nått intagningsprov lr liknande för en utbildning på Yrkeshögskolan här i Gbg idag, är rätt så nervös faktidkt men det finns inte så mkt man  kan göra innan ändå. Det verkar va ett sorts högskoleprov jag skall göra typ för jag skall göra test i både matte, svenska o naturkunskap (mina starkaste ämnen, NOT) sen skall man på en muntlig intervju med så jag hoppas jag kläcker ur mig nått käckt så dom gillar mig. 
 
Annars har jag inte gjort så mkt när jag vart här denna gången, wurre har massa pluggeliplugg han måste göra så jag har gått runt på stan lite o sökt jobb här, 7 st och nästa gång jag kmr hit skall jag ha en ny laddning med CV:n o intresseanmälningar med mig i väskan. 
Jag skall faktiskt åka hem redan idag för jag tänkte leka lite med Sara o Kittycat samt jobba en skvätt med mina  gamlingar :) 
 
Puss

RSS 2.0