Regn o rusk lönefusk!

Hej hej!
Idag har jag jobbat på dagis/fritids i 3 timmar o samma sak gäller imon. Känns lite sådär o bara jobba 3 timmar var o varannan dag men det ger iaf lite cash. Fick lön idag, YAAY! Vart jätteglad tills jag såg att det saknas 10,5 timmar?!? Någon som vet vad man skall göra i det läget? Skall försöka mig på att ringa till nån på kommunen o se vad som står på för såhär kan jag inte ha det, jobba gratid, nej nej!
Imorgon efter jobbet tar jag tro det lr ej helg, så hoppas inte något jobb ringer o vill jag skall komma o jobba i helgen för jag tänker ta första bästa bussen till Göteborg o leka med min bästis Wurre <3 Han fyller år på lördag med så skall ge honom en finfin paket men ingen frukost på sängen för det fick inte jag på min dag (besviken tjej) :(
Nu borde jag packa färdigt allt jag skall ha med mig, har redan börjat lite med att planera vilka kläder jag skall ha med mig, tog bara 2 timmar idag, haha! Kan aldrig bestämma mig vad jag skall ha med...
 
 
Bjuder på en regnig bild idag bara för att regn är det enda väder som finns 2012
 

Har haft bjudning

Har precis sagt adjö till mina bästisar Kitty o Sara som vart här på både sent o tidigt kalas. Tidigt för mig och sent för Sara :) Lagade god gratäng café de paris, YUMMY! och sedan Saras gratistårta till dessert, bättre blir det inte ^^
Imorgon skall jag åka till Göteborg o hälsa på min andra bästis wurre!!! Tänkte stanna där över min födelsedag (på tisdag) och sedan raka vägen hem o hjälpa Kitty med att flytta o handla grejer till nya lägenheten, wiie :D
Jag blir sjuk sugen på att flytta jag med nu med detsamma, kul att bo hos mamma tills jag går i pension... haha!
 
Nä, nu skall jag dricka te o ta en sista bit av vad som blev kvar av tårtan ^^
 
Puss
Min Present från tjejrna :) Världens godaste lukt på flaska, TAACK!! :D


ÄGD!

Jag har märkt på mig själv att jag bara bloggar när jag är rastlös o inget o göra, vilket kanske inte är så kul för dom som läser så skall kanske försöka göra nått kul nån gång o blogga om det.
Idag har det hänt en kul grej på dagis.
Det var precis när jag skulle gå hem så var det ett barn som sprang iväg o vägrade lyssna på mig, tillslut blev jag så sur så jag tog till en av mina egna specialmetoder.
"Kmr du med mig så skall du få en hemlis jag har i kapprummet". Minuten efter står vi båda i kapprummet o barnet frågar förväntansfullt "Var är hemlisen som jag skulle få någonstans?!" barnet får ett kort uppriktigt svar "Det var ju bara på lur, det finns ingen! Nu skall jag åka hem, hejdå!"
Väl i bilen när jag försäkrat mig om att rutorna o dörrana e helt stängda utbrister jag högt o tydligt för mig själv "IN YOUR FACE!!!!" sedan kör jag fnittrandes hela vägen hem :)
 
 

Bloggeliblogg

Hej!

Glömmer blogga hela tiden men nu har jag iaf klippt lugg, sett lady gaga, vart i Gbg o kramat wurre en hel helg och vart förkyld 2 ggr sen jag bloggade sist :)
Snart fyller jag år också, om 8 dagar för att vara mer exakt. Jag tror jag skall börja mitt firande redan på fredag då jag skall slå ihop ett kalas med sara som fyllde i tisdags :) Vet inte hur firandet skall gå till riktigt men presenter blir det iaf och tårta. Kitty har visst fått en egen lägenhet i jönköping i dagarna så kan ju hända att kalaset blir där :)
Nu skall jag dricka te så får ni kolla på några bilder på hur jag ser ut efter att ha klippt luggen.
Puss
 
 
 

RSS 2.0