Foki

Nu har jag nästan kollat igenom hela Fokis blogg, det var ganska jobbigt, jag har lite ont i ögonen. Det var kul med, nu vill jag åka till massa ställen, New York, Tokyo, Kyoto men just nu skulle det inte sitte helt fel med självaste Thailand. Jag behöver lite sol bad, värme och god mat.
På tal om god mat, snart kmr min bejbi hem i gör skinksås och färjade makaroner till mig <3

Kollar på grannarna

Jag har kollat på "Jul med Ernst" på tv, han e så himla mysig dendär Ernst<3 hihi
Just nu kan man se hur alla nyinflyttade i huset brevid försöker få ordning på sina saker, det ser mysigt ut med alla jullampor dom sätter upp i sina fönster :)

Bruce Springsteen och nytt tema

Jippie! Jag lyckades hitta bakgrund + header (y) visst är det fint? :) hihi
Nu har jag kollat på tv, ätit en macka, druckit te och pratat med Sara. Hon har nu också fått biljetter till Bruce Springsteen (y) Fast hon skall gå med hennes familj och sitta på läktaren, jag skall gå med mina killkamrater och stå så jag och Sara får bara vinka till varann ^^ hihi

Göteborg <3

Nu är jag i Gbg, det känns skönt, har inte vart här på aslänge känns det som! MEN jag har inte med mig min dator denna gången och jag saknar den redan </3
Just nu sitter jag o tittat på en negerbyggare som står o dricker kaffe ist för att bygga på grannhuset, skärpning!
Jag kom nyss på också att jag inte lagt upp mitt jultema som jag skulle ha på bloggen! Jag ikmr inte kunna lägga upp det förräns typ fredag/lördag när jag har min dator, om jag inte kan hittade det någonstans bland alla mina teman som jag testat att lägga upp. Hoppas det finns, ni läsare skall inte behöva vänta länge till iaf!
En till sak som jag är lite lessen över att jag inte har med mig är min chokladkalender, nu kmr jag inte få äta 1a december utan för börjar med 2 bitar den 2a ist :( Det är ju inte kul och wurre har ingen hemma i reserv till mig hlr.
Nu kom det ut en kvinna och röker brevid negern me, svårt att säga om hon är byggare lr inte, hon har inga byggarkläder på sig iaf men hon ser rätt farlig ut.
Nu skall jag dricka lite te hade jag tänkt mig.
Puss

Detta händer snart

Hej hej bloggen
Inatt sov jag gott även att jag skulle upp 05.45, brukar alltid sova så dåligt när jag skall öppna på dagis, kan det ha vart mina lugnane piller tro? hihi
Nu skall jag straxt åka till Sara och sedan videra till donken och sedan vidare till gbg och sedan vidare hem till wurre<3 jippie!
Puss och adjö!

Stackars tungan

Jag har så ont i min tunga! för några dagar sedan när jag borstade tänderna med eltandborsten så fastnade motorn i "undertungan" och det kom blod och gör ont.

Detta är en rubrik

Idag vaknade jag av att telefonen ringde 07.04, det stod "Dagis ringer" Jag tänkte "menar dom att jag skall jobba nu? i helvete hlr" och klickade dom, efter en helv minut var jag ganska pigg och förstod vad jag gjort och ångrade mig och hoppades på att dom skulle ringa tillbaka vilket dom gjorde, tack <3
Klockan 8 satt jag och åt frulle med barnen och sen lekte vi fullt ös medvetslös hela dagen kändes det som. Skall även jobba där imon med börjar kvart över 6 :S
Nu är jag iaf hemma och har bokat biljett till Gbg, skall åka dit imonkväll + pratat av mig med Sara.
Jag berättade om att jag och wurre o dom skall försöka få tag på biljetter till Bruce Springsteen imon och Sara blev helt till sig, hon och hennes familj ville med gå på det men hade bara sett biljetter för 2000:- och kände att det kanske inte riktigt är värt.
Sen kollade hon upp om det fanns biljetter kvar till Black sabbath och det fanns det! så nu är jag helt till mig om att hitta någon som vill gå med mig, mamma gav mig dissen så skall nog fråga morbror :)
Vi har fått våra "riktiga" Ica-kort idag med, JIPPIE! Nu är jag så vuxen man bara kan bli som 21åring.
Nu skall jag äta mat!
Puss

Ballerinakexen

Jag har glömt mina ballerina i bilen och vågar inte gå o hämta dom. Jävla skit

Första advent

Just nu sitter jag och laddar upp lite bilder från helgen och några från tidigre stunder. Jag tycker det är så himla kul med bilder, jag har miljontals som jag skulle vilja framkalla och klä mitt rum med, det skulle va fint.
Eftersom det är första advent idag så har jag proppat i mig en hel påse med Juleskum och ett flertal koppar te. Nu sitter jag i mjukisbralls och luktar efter wurre på min tröja, det är mysigt.
Har ställt in ett tomt mjölkpaket i kylskåpet för att ha någon att bråka med sen när mamma kmr hem. Jag saknar att ha någon att bråka med, jag har inte direkt någon just nu som jag kan säga dumma saker till. Innan hade jag ju Pelle, men nu när jag har förstört hans bil måste jag mer eler mindre vara jättesnäll mot honom :( Har iaf köpt en extra stor julklapp till honom så efter jul kan kriget mellan oss börja igen, men fram tills dess måste jag hitta ett annat offer.

Här är en fin bild som jag tagit och som är nästan helt oredigerad, det är sånna bilder jag gillar bäst
och denna passar ju perfekt idag när det är advent :)


En helg i Tranås

Vi  börjar från lördag morgon: Jag hämtade upp Wurre, Timmy o Ricky och åkte till DH, det var fett ovärt, fanns typ inget roligt att kolla på om man inte ville stå i kö i 7 timmar. Vi åkte ganska lika fort som vi kom dit faktiskt.
Vi åt på Max på vägen hem me. FAKTISKT så var min hamburgare inte så äcklig som jag förväntade mig, jag hatar ju MAX annars men jag tror det var för jag bara tog en liten vanlig cheeseburgare, det går ju lixom inte att få överskott på kött där, så det vara bra, men jag tkr maten var lite kall (n)
Jag packade in grabbsen i min lilla bil och åkte till Tranås. Där hade Philip maskeradfest som vi gick på.
Alla skulle klä ut sig till något som deras första bokstav började på. Vi gick dit som, Harry Potter, Rammstein, Te-påse och vindunk.
Det var kul där, Timmy spydde överallt och gick hem med 2 olika skor hihi.
Idag har vi inte gjort nått typ, åkte till Philip för att byta tillbaka Timmys sko. Det vär väldigt fint hemma hos Philip, en hel toarulle låg utspridd på golvet tsm med massa annat klibb och klabb.. Ja, ni förstår hur det kan bli...


Såhär såg det ut frammåt kvällens slut och jag var arg för att alla bara brydde sig om Timmy ^^ haha

DHW

Nu skall jag åka o hämta grabbar på stationen i Jkpg sen skall vi åka till DH och va coola (H)
Efter det bär det av mor tranås, kewl!
Puss

Dödstrött

Jag är dödstrött och skall snart sova, väldigt snart.
Först tänkte jag bara visa tepåsarna som har ny design, dom ser änna lite juliga ut tkr jag :)


Såhär har min dag varit

Hej hej bloggen<3
Idag på dagis höll jag på att frysa ihjäl när vi var ute och lekte, det blåste massa och jag ville bara gå in.
Jag har även varit väldigt trött och när klockan var halv 5 tämkte jag för mig själv: skall jag va här i en hel timme till? käre tid. Men i samma sekund som jag slutade tänka det så kom sista barnets mamma o pappa, vilket betyder att jag fick sluta nästan en timme tidigare än beräknt (y)
Nu är jag hos Sara, vi har ätit tacos och efter det var det raka vägen in i bastun och sen en dusch på det, jag har nog aldrig varit såhär ren känns det som, skööönt. Nu behöver jag inte duscha på en vecka, eller?
Nu skall vi spela lite Nintendo 8 bit, skjuta fåglar med hunden är det roligaste tkr jag.
Puss

Såhär borstar jag tänderna, när jag har lust

Nu har jag borstat mina tänder. Oftast brukar jag bara ta några varv med bebistandborsten men ibland gör jag extra borstning, det gjorde jag idag och såhär går det till:
Först använder jag mig utav en eltandborste från oral b och borstar varje tand/sida i taget. Föst insidan sen tänderna och sen utsidan, samma visa både uppe och nere.
Efter detta tar jag en pinne som det sitter fast tandtråd på, jag vet inte vad det heter med det är väldigt smidigt, jag rekommenderar verkligen. Den kör jag iaf med ett par gånger mellan tänderna innan jag går på den lilla lilla mellanrumsborsten, den brukar jag doppa i tandkräm och sen bara mellan tänderna där framme för den får inte plats mellan baktänderna.
Nu är det sista steget innan jag är helt färdig och det är att använda en tandborste som bara är en "pigg/borste" på, precis som en vanlig tandborste fast vädligt mkt mindre borst. Den tar jag lite tandkräm på och borstar där eltandborsten inte kmr åt och uppe vid tandköttet.
Just nu använder jag mig utav en tandkräm som inte bleker tänderna utan snarare tar bort missfärgningar, det är som ett silverschampoo ungefär. Tandkrämen heter Clinomyn och är anpassad efter rökare och snusare men även rekommenderad för kaffe- och tedrickare, vilket passar mig utmärkt!
Jag har nu använt tandkrämen i en vecka ungefär och kan redan se skillnad faktiskt, jag rekommenderar.
Om du inte själv har gula tänder kan man ju alltid ge bort den till någon i julklapp som är lite gul? :)
Det var berättelsen om hur jag behandlar mina tänder.
Puss och godnatt<3



Mitt lim är borta

Jag har kollat på tv i flera timma nu, oj, oj! Jag har även tryckt i mig massa massa massa toblerone så fort att jag inte hann känna hur spymätt jag var, den känslan kom nu ist :S
Jag hann inte tvätta bilen iag hlr innan det blev mörkt för mamma e ju aldrig hemma på dagarna, var är hon egentligen?! Hon har iaf lovat att hon själv skall tvätta bilen åt mig imorgon på morgonen innan jag åker till dagis :D Himla snäll mamma jag har, hihi.
Tidigare idag skulle jag limma lite här och var på tyggrejer men kunde verkligen inte hitta mitt textillim, det var helt totalt megaborta. Jag har letat på alla tänkbara och otänkbara platser där det kan ligga ett flertal gånger men det finns inte.
Ist fick jag använda mig utav ett annan lim, det står "för papper, foto och läder mm." tror det skall funka, men jag saknar mitt textillim, skall snarast möjligt köpa ett nytt.

Ätit mat har jag gjort

Nu har jag gjort och ätit skinksås och pasta, det var gott. Jag är sugen på att baka nått gott men det är så jobbigt att ta fram alla grejer, det är tråkigt att det är så :(
Imorgon skall jag jobba på dagis i hur många timmar som helst, skall till och med stänga :O Hoppas det är snälla och lugna barn som är kvar sist annars blir jag nog lite vrång.
Efter dagis åker jag direkt hem till min kompis Sara, har jag berättat om henne nån gång? Hon är en av mina bästa kompisar och bor i Aneby. Sara och jag leker många dagar i veckan. Vi brukar fika, ta kort, kolla igenom garderoben 3 ggr och spela yatzy, det tkr vi är underhållande.
Imorgon skall vi nog basta och ha det gott tror jag, det skall bli skönt i detta ruskväder.
Puss

Besviken på svt

Nu skall Kalle Moraeus vara julvärd på SVT i år, jag är mkt besviken och tycker att kunde dom inte hitta någon roligare? Nu kmr ju han sitta där med sin jävla fiol HELA JULAFTON!
Aja, jag är nöjd bara allt går enligt schemat med att tända ljuset och Kalle Anka o de.



HISS eller DISS?

Nu har jag lyssnat på låten och det räcker med en gång. Den är verkligen inte lika bra som jag tyckte den var för 3 år sen typ. DISS!

Mjölken är slut så jag fick dricka kaffe ist för te det var faktiskt gott, kanske gjorde det lite för starkt men fortfarande gott. HISS!

November rain

God morgon bloggen<3
Idag gick jag upp runt halv tio, hoppas fan jag kan sova inatt nu annars är jag vaken helt i ondödan.
Det är ganska kallt och det regnar liiite ute, så bara för det skall jag lyssna på Guns N'Roses - november rain. Det har inte hänt iaf dom 2 senaste åren att det regnat i november och att jag samtidigt lyssnat på låten, måste passa på nu.
Puss

Vet inte vad jag skall göra

Nu har jag sett allt på tv och ätit massa scones och druckit ännu mer te.
Nu vet jag inte vad jag skall hitta på, borde försöka sova lite men är inte särskilt trött än, blö!

Tvdags

KLockan är halv 8 och jag skall parkera mig själv framför tvn i ett par timmar.
Först ut ät halv 8 hos mig sen kmr BSF och sist men inte minst Berg flyttar in! Till detta har mamma bakat scones som jag skall avnjuta tsm med mina grannar som kmr vilken sekund som helst. Det blir även överaskning till efterrätt, spännande :)
Adjö på ett tag!

Önskelista, julen 2011

Det börjar verkligen lida mot jul, imorgon är det exakt en månad kvar <3
Detta är vad jag helst vill ha, men det finns en möjlighet att jag accepterar andra paket me.
Beskrivning av bilderna följer nedan.



1. Hogwarts pins
2. Vilken cool kamera som helst från urbanoutfitters.co.uk
3. Hermiones tidshalsband
4. Harry Potter filmboxen alla 8 filmer i orginal
5. Teleobjektiv (min kamera heter canon eos 450D)
6. Lasse Åbeg ölglas
7. Innetofflor från HM med Hello Kitty (stl 36/37)
8. Blush från i.d bare minerals (färg: laughter)
9. Genomskinligt paraply
10. Rosa paraply med volanger (ifall jag inte får det genomskinliga)
11. Presentkort på IKEA, det är bra
12. Någon söt berlock till mitt pandoraarmband

Stackars lilla Gunnar

Hittade min lilla katt, Gunnar helt förskräckt inne i uterummet. Ingen aning om hur hon kom in dit men nu har jag släppt ut henne och hon har fått 2 st hotdogs av mig :)


Trött o hungrig

Jag är trött och hungrig! Ikv är det bonde söker fru, då skall jag äta scones och dricka te.
Jag fick inte tvätta bilen idag för mamma var inte hemma o hjälpte mig med högtryckstvätten för jag fattar inte hur den fungerar. Får se om det hinns med att tvätta imon? :)

Kaffe

Jag har bärit grejer, städat och putsat 3 halva fönster. Kaffe är gott nu

sov gräv tvätt

God morgon bloggen<3
Idag gick jag upp tidigt endast för att jag skall kunna somna inatt. Igår somnade jag runt halv 4, tänkte satsa på halv 3 idag iaf med lite tur? hihi
Det är människor som gräver sönder min trädgård hemma, eller så gör dom den finare? Det är svårt att säga just nu, det är gjord överallt känns det som.
Tänkte att jag skall tvätta min bil senare idag, den är liksom inte vit längre...

Glömde att berätta

Glömde att berätta! Kameran som jag beställde till mamma har redan kommit! Fruktansvärt snabb leverans tkr jag (y) jippie.
Det tynger mig fortfarande att jag inte hittat julklapp till Sara o Wurre, 2 av mina bästisar och jag har inte en blekaste om vad jag skall ge :(

Jönköping hela dan! de kmr bli en trevlig dag på stan

Idag har jag och Sara vart i Jkpg och ätit på McDonald's. Sara testade den "nya" chickenMcfeast, hon gillade den. Själv tog jag kycklingsalladen med grillad kyckling, idag fick jag helt nybakat bröd till, det var helt varmt och jättegott.
Innan vi åt så var vi på östra centrum och kikade lite på Monki, jag hittade en finfin T-shirt som jag köpte. Sedan åt vi och sedan gick vi till HM där vi hittade varsina blusar. Saras var snygg och min var gullig. Vi båda var ledsna över att vi inte har några pengar så vi tog ett långsamt farväl av våra fina saker. Vi grät hela vägen från Hm till IKEA där vi tröståt varsin bulle.
Det första vi gjorde när vi kom hem vara att beställa kläderna ^^ SÅ fint var det. hihi
Nu skall jag äta en cupcake och dricka lite te.
Puss

Borstar tänder

Har precis borstat tänderna

Thailand...

Idag har jag åter igen färgat mina ögonfransar. Jag fick göra om det ca 4 ggr innan jag lärde mig hur man undviker att få färgen i ögonen. Resultatet blev bra och jag är nöjd.
Just nu sitter jag och Sara och kollar på resor till Thailand, vi skulle kunna åka på Tisdag om vi ville...
Imorgon skall vi iaf åka till Mcdonald's, det kmr att bli gott.

Smart

Jävligt smart ändå, äta knäckebröd precis efter man dammsugat. (i)

Food

Nu äter jag knäckebröd med salami på och dricker grönt te med vaniljsmak.

Detta har jag gjort idag

Herre gud! Jag och mamma har suttit och kollat igenom all reklam nu och det är riktigt låga kortpriser ÖVERALLT! man blir nästan sugen på att åka o handla även att man inte behöver^^
Jag har även storstädat lite granna idag. Gjorde rent köksfläkten = BLÄÄ :S Den var verkligen äcklig.
Mamma har precis installerat sin nya Moccamaster och invigt den med en liten kopp kaffe. Jävlar va snabbt kaffet blev klart med denna, våran förra tog ju 7 år innan kaffet var klart o sen vart det inte ens varmt nästan. Dehär e verkligen grejer, jag rekommenderar.
Nu skall jag äta fisk <3

Gör rosetter utav håret

Hej hej bloggen<3
Inatt kunde jag inte sova, jag har jätteont på ryggen och vet inte vad jag skall ta mig till riktigt, skönt att jag slipper bära barn på dagis idag iaf.
Imorse fixade jag lite med mitt hår och lyckades göra en rosett av det, den blev kanske inte den finaste men iaf, fräckt.


Förbereder inför bloggjulen

Nu har jag suttit en bra stund och pillat i photoshop med bloggens jultema. Jag tror det kmr bli jättefint, temat kmr nog att komma upp lagom till första advent :)
Har funderat på om jag skall skriva en egen julkalender också, men jag vet inte riktigt vad den skall handla om isf och det kan bli jobbigt att komma på hela 24 avsnitt. Vi får se om det blir någon över huvve taget.
Vad tkr ni? vill ni läsare ha en julkalender made by Torre? :D

Våfflor

Shit vad hungrig jag blev! Jag letade överallt efter godsaker men hittade inget som föll mig i smaken, tillslut hittade jag lite våffelpulver <3 Gjorde mig 3 våfflor 2 st med creme fraiche och en med hallonsylt och socker, mums!
Nu är jag verkligen mätt.

Kurt Olsson
Käre tid! Kurt Olsson är död :'( Fy så hemskt, han blev bara 66 år gammal och dog inatt på sahlgrenska. Stackars <3

Beställt kamera

Nu har jag kollat  på ett par avsnitt av andra avenyn och ätit toblerone <3
Ninna har kommit hit för att mamma skall hjälpa henne att skriva nån sak till skolan.
Har även beställt dendär kameran jag berätta om för någon dag sen, minns ni? Det var ganska jävligt med leveransadress hit och dit men tillslut fungerade det.
Nu skall jag dricka lite te.
Puss

Igårkväll

Hej hej bloggen<3
Jag uppdaterade visst inget mer igår efter jag vilat middag :O
Jag, Sara, Nettan och hennes kamrat + Bosse hade förfest på skogsi, mkt nöje. Har tyvärr inge bilder från därifrån.
Vi åkte sedan till parken i Tranås och kikade på black jack (y) Hohoo! Jag fick ett fint kort med han som sjunger och mig, det är nästan tradition nu när dom e där ^^
Kvällen i sin helhet var inte så kul, det roligaste på hela kvällen var nog när Sara halkade i en spya på golvet, fast sen var det inte roligt längre för hon luktade så äckligt.
Idag mår jag ganska bra har lite ont i huvvet bara. Jag är just nu hemma hos mamma och har slagit in lite julklappar nu är det bara Sara och Wurre som jag inte vet vad jag skall ge riktigt men de e  ju 5 veckor kvar till jul så de hinns nog med :)
Nu skall jag bra a ta det lugnt med nått gott att äta eller dricka.
Puss

Jag vet, jag är helt överlycklig


Dödstrött

Hej hej!
Jag har sovit 2,5 timmar inatt och är dödstrött, skall lägga mig och vila litegranna så jag orkar med kvällen.
Puss

Rädd för kristna folket

Idag på jobbet satte dom på en video med krista människor som sjöng jesuslåtar. Jag gillar verkligen inte sånt för det första så suger det för det andra är människorna skitläskiga. Alla står och gråter av lycka när dom sjunger och händerna upp mot taket och dom är helcrazy! Jag fattar verkligen inte hur man kan bli sååå himla kristen. Dom sjunger att dom vill ge sitt liv till gud, skall dom suicidea sig själva lr ?!? :O Jag tkr bara det är läskigt och nu kmr jag drömma mardrömmar om detta.
Måste btw sova ganska snart nu, börjar jobba 07.30 imon <3

Gör inte så mkt

Hej hej bloggen<3
Idag har jag typ inte gjort nått alls. Har mest packat iordning lite saker jag skall ha med mig till Sara i helgen. Åker direkt efter jobbet imorgon till henne och sen på kvällen skall vi på dans i Tranås, Black Jack spelar, jiiha!
Snart skall jag åka o jobba vid 4 så sitter just nu och proppar i mog massa salamimackor, det är gott.

Konverserar

Har just nu 2 helt olika konversationer med Sara. En på Facebook och en via sms. Det är just nu omöjligt för oss att använda ETT sätt att prata på ^^

Bingolotto

Har spelat bingolotto med mammie. Det var 20årsjubileum och nästan alla gamla och nya programledare var med. Loket har nog blivit senil tror jag, haha! Han e så himla rolig och fattar ingenting, stackarn.
Vi vann såklart ingenting, men fick många "4or" vilket var väldigt spännande.
Jag har också idag kollat runt efter julklappar och hittade några som är är osäker på om jag skall köpa lr inte. Medans jag kollade runt lite på nätet kom det upp reklam om att Dustinhome.se har ett kanonerbjudande just nu på en kompaktkamera som är helt galet bra för det priset. Det är en Samsung WB700 den har bland annat 14 mp och hela 18x optisk zoom (!) Jag rekomenderar verkligen alla som inte har en liten kamera: KÖP DENNA!
Jag tänker dock inte köpa den eftersom jag redan har 2 kompaktkameror, en systemkamera och en helt ok mobilkamera, däremot blev mamma sugen på att köpa o ge bort för det är ju en suverään julklapp om man skall ge bort nått extra till nån :)


Dagen från helvetet

Dagen började med lite försovning och sen när jag skulle köra iväg bilen backade jag in i Pelles bil så den gick sönder helt o hållet där fram. Det sket jag i, jag åkte ist turbo till dagis och kom precis exakt en minut över jag skulle börja.
Dagen bestod av lek heeela tiden och mat heela tiden och måla teckningar heela tiden. Har målat minst 4 piratskepp idag därav ett sjunkande.
Jag har nu ont i huvvet och är dödstrött då jag bara fick 4 timmars sömn inatt, de andra fröknarna hade inte heller sovit gott inatt så idag gick vi alla runt som zombies medan barnen var helt hyperaktiva (y)
Tacka gud för te och cupcakes <3

Hemma

Hos Sara åt vi mat, fikade och kollade igenom hela HM's sortiment på webben, vi hittade 2 saker... Vi kollade även på Bonde söker fru, det är så himla kul, dom pussas jättemkt nu och nästa vecka skall dom välja vem dom vill ta med sig på resan :D:D
Nu när jag kom hem var mammas första kommentar: Oj! vad ren du ser ut, har du duschat? Kul att hon noterar det.
Nu skall jag sova för imon skall jag umgås med barn i 9 timmar (!)

Bjuder på fika

Jag tänkte ta en sväng till Aneby för att leka med min extrafamilj lite. Självklart tar jag med en liten lunchlåda av dagens söta.


Cupcakes

Jag var inte sugen på mackor till frukost idag så jag bakade jättesmå cupcakes ist (y)
Formarna jag använder mig av är vanliga ketchupformar som finns på mcdonalds, man kan köpa dom nånstans med men jag hittar dom inte så jag snodde några ist ^^



Mardröm om ICA

Det är ingen lek att skaffa ICA-kort alltså, inatt drömde jag mardröm (det kändes som det iaf) att jag sprang runt på ICA och leta efter kortpris men kunde inte hitta något och fick panik, det fanns bara "vårt pris" haha, kul "mardröm".
Nu har jag släppt drömmen och ägnar mig åt lite te och Snook för det är något som jag verkligen gillar.
Anledningen till att jag är vaken såhär dags är att dagis ringde o väckte mig.. IMORGON skall jag jobba, dom kunde väl väntat en liten stund till att ringa tkr jag, men det får gå för denhär gången ^^

Letar efter julklappar

Jag har endel julklappar kvar att inhandla så har klurat och klurat och tillslut klickade jag in mig på lyko.se där kan man verkligen hitta mycket saker.
Jag beställde Moroccanoil som julklapp för det har jag sett att Maria Montazami har ^^ Sen till mig själv blev det massa shampoo och balsam + en mascara (y) Om man handlar över 500 (vilket är vääldigt lätt gjort) så blir det dessutom fraktfritt och det gillar vi (y)


Gör en ful jacka fin

Idag upptäckte jag till min förskräckelse att min jacka var ful och tråkig. Jag fick först lite panik men sedan började jag fundera på vad som skulle kunna göra den fin. Jag letade efter massa fina saker att sätta fast, hittade först ingenting! Men tillslut hittade jag lite sidenband som var väldigt rosa och fint detta använde jag mig till att göra egna rosetter av, dom blev bedårande.
Jag gjorde först 2 st rosetter och satte fast på armarna på min jacka, men det var inte tillräckligt så gjorde 2 st till och satte på fickorna, jackan är nu hur fin som helst <3
Så om du någon gång upptäckter att din jacka är ganska ful då kan du enkelt lösa det med lite fina rosetter :)

FÖRE

EFTER


ICA-kort

Saras bil gick igenom besiktningen (y) Hurra hurra! Vi firade genom att gå på kondis, mkt gott.
Samtidigt som vi var i Eksjö o fixade olika ärenden passade vi på att skaffa oss varsitt ICA-kort, ÄNTLIGEN! Nu skall vi handla hur mkt saker som helst tänkte vi och gick o kollade inna på ICA. Hittade fan inte ett enda jävla kortpris som passade mig, Sara köpte lite tvättmedel, 5 för 89:- bra pris.
Jag invigde iaf mitt kort genom att köpa en paket mjölk, får väl iaf poäng när jag drar kortet :)


ldshgl
God morgon bloggen
Jag har sovit som en liten gris inatt, sköönt.
Nu skall jag häva i mig mitt te och sminka mig osv sen åker jag med Sara o fixar hennes bil ^^ hihi!
Puss

Rädda världen lite varje dag

Har precis kollat på kunskapskanalen, det var ett program om hur man tar hand om miljön och sparar energi. Jag känner genast att jag vill skrota min bil och släcka alla lampor och bara ha stearinljus. Men sen är det ju inte riktigt så enkelt...
En sak som jag ändå tänker tänka på framöver är att när jag och Sara är sugna på godis kan vi ju faktiskt till ica ist för att starta bilen, och särskillt nu när det börjar bli kallt för då är det ju inte alls bra att starta kalla bilar bara för att åka upp och ner för en liten backe.
Det må hända att detta är någonting jag får för mig just nu efter att att sett programmet för jag tror att när det väl gäller är jag lika lat som förr :( Sara, påminn mig att vi skall nästa gång, för miljöns skull :)

Söker jobb

Nu har jag kollat på platsbanken efter massa jobb. Det är så himla kul att nästan alla söker överläkare, psykolog, tandläkare, byggnadsingejör osv. Det jag hittade som jag har en chans på var säljare, men det är väl bättre än ingenting.
Puss

ARG

Just nu känner jag mig inte glad nånstans alls! Pratade med Sara, hon hade vart på intervju om tandsköterseutbildningen och sa att det var 200 som sökt och dom tar bara in 30. Det känns ju jättetroligt att jag är en av dom. Jag tror iaf att jag skall ringa till dom imon o prata lite bara för att visa att jag faktiskt finns osv.
Skulle äta lax innan, den var inte ens stekt kändes det som, fick spotta ut. Kändes som man bara tinat den i mikron, detta gjorde mig arg och jag är fortfarande väldigt arg. En annan sak jag är arg för är att jag inte fått nått brev från posten i nässjö om nån intervju där heller, ÅÅÅH!
Imon måste jag åka till Sara med för vi skall besiktiga hennes bil, tur att det blir fika efteråt.

Invigning av vinterjacka

Idag invigde jag min vinterjacka för i år, det var varmt och skönt. På dagis var det full rulle hela dagen. För en gångs skull lät jag en småtting att använda tuschpenna och jag tyckte det gick galant ända tills vi satt i sångringen och jag upptäckte att det var färg på min tröja, Fuck! Men dom andra fröknarna trodde det gick bort i tvätten, det hoppas jag verkligen.
Nu är jag helt trött och utmattad skall nog kolla lite på andra avenyn tror jag och ta på mig nått rosa och behagligt.
Puss

Lekit med wurre

Hej bloggen<3
Jag hade helt glömt bort att jag hade en blogg igår och idag visst :O hihi
Wurre har ju vart hemma i helgen så har lekt med han så mkt som jag bara kan och igår jobbade jag på kvällen me så har faktiskt inte hunnit med bloggen. Men nu skall det bli ändring på det de närmsta dagarna.
Imorgon skall jag till dagis nästan hela dagen, det var ganska längesen nu.
Nu måste jag packa upp mina saker och ta fram nya saker tills imon och sen skall jag verkligen sova.
Puss

Julklappsinslagning

Nu har jag slagit in alla julklapparna jag köpte igår. Nu har jag bara 5 julklappar kvar att inhandla innan jag är helt färdig. Det kniviga är ju bara att komm apå vad man skall köpa men det kmr jag väl på så småning om :)


Sovit gott

God morgon bloggen<3
Jag har sovit helt underbart inatt, guud va skönt! Jag är väldigt torr i halsen idag, det gillar jag inte riktigt men har druckit lite te så det kanske går över.
Idag vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på, skall inte hämta hurre förräns ikv i Jkpg. Jag får helt enkelt ta mig en tur till Sara sen :)
Nu skall jag iaf slå in julklappar! Hoppelihopp :D:D
Puss

Ullared

Klockan 05.15 ringde klockan och vi for upp ur sängen som en raket, iaf Sara jag snoozade en liten stund.
Jag Körde ditvägen medans Sara "vilade sin vagel i ögat", hon sov ju inte, det var nog bara jag som inbillade mig dom där snarkningarna ^^ hihi
Allt gick enligt traditionerna fast en ändring vart det och det var att vi åt i den nya restaurangen denna gången ist för att gå ut o äta ute. Sara valde kyckling och pomesfrites och jag potatis och lax<3
Nu är jag så trött så trött så jag inte orkar skriva mer nästan.
Imon kmr min lilla wurre hem :D:D Jag saknar honom ganska mycket så det är kuligt att han kmr hem för en gångs skull ^^ hiih
Puss

Framme

 

Prov av söt mössa


Bastu

Nu har jag och Sara haft en "Ta-hand-om-sig-själv-dag" som Kissie skulle sagt. Vi har bastat, druckit Verdi, haft hårinpackning och Sara har filat sina fötter (y) Nu är vi verkligen redo för en dag i Ullared imorgon :)
Nu skall vi kolla på Halv 8 hos mig och sen är det ju Bonde söker fru med, Jippie!
Puss

Mat

Nu har jag kollat på andra avenyn och packat ihop lite saker som jag skall ha med mig till Sara.
Kom på att jag borde äta något också, så nu har jag nästan frysit fingrarna av mig för att hitta nån god färigmat i frysen, det blir korvstroganoff och ris och fingrarna är mkt väl upptinade då jag skulle känna efter om korvstroganoffen var tillräckligt varm, det var den, jättemkt

Detta drömde jag inatt

God morgon bloggen<3
Inatt drömde jag att jag var en bebis som gick på dagis och att jag tog med mig alla mina dagiskompisar ut i snön och tvingade dom hoppa i gul snö därhundar har kissat för jag lurade dom att det var guld. Sen gav jag dom andra barnen till grävlingarna, själv åkte jag till Rosenlundsbadet och hade det hur gött som helst med dagisfröknarna. Det var en ganska kul dröm.
Nu dricker jag som vanligt mitt morgonte och läser Kissies och Fokis bloggar. Kissies läser jag för att hon är så störd i huvvet och det är alltid lika kul o läsa om vad hon hittar på. Fokis läser jag för hon är så himla gullig och snäll + att hon just nu befinner sig i Japan, dit vill jag me åka nån dag :)
Puss

Frågestund

Hej!
Jag har lust att skriva massa men har lite problem med att komma på vad så tänkte att sånnadär frågestunder/listor o sånt är det många som har på sina bloggar så jag tänker minsann ha en för mina läsare med.

Favoritdjur: Katt såklart! Men jag älskar andra söta djur med som hunden Boo tex <3
Favoritmat: Pasta och Skinksås (som wurre lagat åt mig) eller McFeast på Donken
Längd: 157 cm
Vikt: 44 kg
Hårfärg: Orginal är typ mörkgrått men jag har gjort om det till en röd nyans
Ögonfärg: Blå som himmelen
Ärr: I mitt hjärta </3 HÖHö! Nä, men jag har ganska många, dom flesta på benen tror jag efter rakhyvlar.
Tatueringar: Jag har en awesome tatuering på ovanfär foten på benet vid den knölen. Där står det Torre i Harry Potter-stil, jag har målat den själv men tatueringsarbetet överlämnade jag till en annan
Piercingar: En på sidan av underläppen och 8 st i öronen
Brutna ben: Jag har aldrig brutit nått, inte åkt ambulans, inte operat nått, inte gjort nått alls.
Fobi: Jag klarar inte av när folk tar på mina fötter, men det är lite för jag har ont i dom.
Tvångstanke: Ibland vill jag inte andas samtidigt som jag ser en dum eller ful människa för då tror jag att jag blir som den.
Rädsla: Hatar mest av allt att vara ensam, gillar inte mörker, har alltid en lampa tänd eller en kamrat vid min sida nattetid. Sen är jag ganska rädd för farliga djur som typ krokodiler och lejon, fast det är fina djur.
Bästa känsla: Det finns många men en är att vakna och tro att jag är hemma och sen inse att jag är hos wurre <3 en annan bästa känsla är när jag är på nån konsert med tex Håkan Hellström för det är alltid perfekt.
Favoritfärg: BEBISROSA
Bästis: Har några stycken faktisk, Sara, Wurre, Timmy, Kitty och Bibbi
Familj: Mamma Christina, Pappa Mats, storasyster Ninna, storebror Niklas/Grodman/Viktor (byter namn hela tiden) och "halv"lillasyster Lisa. Sen Har jag ju min lilla extrafamilj med, Svärdarna (y)
Bästa film: Harry Potter, Star wars, Scooby Doo
Bästa serie: How I met your mother, Andra avenyn
Bästa bok: Harry Potter och de vises sten


Söta djur

Har nu kollat lite på söt djur och föll lite fint pladask för dessa 2 bilder:

Lilla minibebisvalpen har hittat mysigaste sovplatsen

Här är ett djur som är så söt så jag vill äta upp den! Kolla ögonen, ser ut som lakrits

Tränat, eller?

Jag har tränat ca 7 min på min Orbitrek, svettades och dog nästan så tröståt kexchoklad efteråt, 3st.

Andra avenyn

Hej bloggen<3
Jag hade ingenting att göra idag så tänkte att jag skulle kolla på kanske ett eller två avsnitt av andra avenyn. Det slutade med att jag satt fastspikad framför tvn i 5,5 timmar utan att röra mig ur fläcken, gick inte ens på toa. Det ända som störde mig var telefonsamtal från Sara och några sms från Timmy. Nu har jag huvudvärk pga vätske- och matbrist men det är det nästan värt.
Imorgon drar jag några avsnitt till, innan jag åker till Sara, hihi.
Jag och Sara skall ha en såndär ta-hand-om-sig-själv-dag som Kissie brukar ha, hihi. Vi skall basta, fila fötter, ha hårinpackning och kanske ta en öl ? :D Men det får inte bli för mkt för på torsdag måste vi vara mkt väl utvilade för då skall vi ju till Ullared o gosa med Morgan o Ola-Conny <3
Puss

Te vs. Oboy

Hej hej bloggen<3
Det är så kallt överallt nu, fryser mest hela tiden. Det kmr bli en dag med många tekoppar. På tal om te, imorse när jag hade kokat klart mitt te kom jag på att jag hellre ville ha Oboy :O Det händer ju aldrig, men idag blev det Oboy till frulle och gott vare :)
Puss

Grönt te

Dricker te som är grönt som inte smakar så gott men som jag dricker ändå för det är vad som serveras

Så smakade min mat

Nu har jag ätit makaroner och champinjonsås med chili och gurka vid sidan av, det smakade makaroner, champinjonsås, chili och gurka.

Ansiktsmask och klagomål

Tja!
Jag har fått ett stort horn i pannan så jag har ägnat den senaste timmen åt att googla på olika ansiktsmasker man kan göra hemma för att få bort det ^^
Testade en som bestod av finriven potatis och gurka. Haha jag såg förjävlig ut med den funkade faktiskt lite, lr så är det bara jag som inbillar mig ^^
Förra veckan skickade jag ett mejl till Veet för min hårborttagningsspray har slutat fungera än en gång så tyckte att såhär kan det inte fortsätta. Fick idag svar från dom och jag skulle bara skicka streckkoden så hoppas jag att jag får en ny? HIHI! De e så himla kul o klaga och få nytt tillbaka.
Försökte mejla till Ballerina för en gång fick jag ett kex som var åt fel håll, men men kunde inte skicka bilder till dom så får väl vara utan gratisballerina :( hihi

Ont i halsen idag

Hej bloggen<3
Nu har jag kollat på Hem till gården och druckit lite te. Idag har jag ont i halsen och det är ju jobbigt.
Puss

Bild + musik från förr

Tjolahopp!
Sitter o lyssnar på gammal bortglömd musik i vanlig ordning. Blir inte så ofta tjugohundraelvas topplistor för min del tyvärr, så om ni skall impa på mig får ni komma med nått gammalt ^^ HÖHÖ
Den senast "bortglömda" låten spelade Sara för mig och nu kan jag inte sluta lyssna!! Låten jag pratar om är Baby Jane med Rod Stewart = UNDERBAR<3
Jag har inte tagit så många fina kort på sista tiden och det var längesen jag la upp nån nu så idag bjuder jag på en bild från när jag var blond och riktigt cool och en från den tiden jag trodde jag kunde spela gitarr och var hur snygg som helst, eller ? :O




333

Detta är mitt 333e inlägg

Morgon!

Hej bloggen<3
Nu har jag druckit mitt morgonte och Sara har åkt hem till sitt så nu vetjag inte vad jag skall hitta på riktigt.
Puss

Bananmuffins

Muffinsarna var ganska goda, men dom var jävligt mäktiga så mår lite smått illa av bara tanken på att äta en till. Sparar dom till frukost imon.
Jag kollade en timme på Så mkt bättre och det var ett kul program, dom artisterna jag gillar är bara 3st E-type, Lena Ph och Thomas Ledin dom andra e jag inte så förtjust i men såklart är dom duktiga.
Nu skall jag ta en kopp te och vänta på att Sara skall komma till mig!
Puss

Pajbak!

Nu har jag grejjat o fixat förstår ni! Till att börja med blekte Sara lite slingor på mig, det syns inte så jättemkt men på vissa ställen synd det verkligen, haha! men det blev helt ok iaf, ingen mardröm.
När Sara åkte till jobbet åkte jag till Pelle för att fixa en lampa i min bil men det funkade inte så får göra det en annan dag.
På vägen hem kom jag på att jag älskar Mick Jagger, nej inte "Move like Jagger" utan prsonen Mick Jagger han e ju fan helt underbar. Samtidigt som jag satt o tänkte på att han är cool hände nått riktigt coolt. Det kom en bil som körde om mig och exakt i samma sekund som jag stängde av mitt helljus så tände den andra bilen sitt! Det var sån jävla tajming så jag har aldrig sett på maken!
Nu när jag e hemma på landet så har jag gjort en paj med massa saker i bland annat lax och krabbsticks och ÄGG! Jag som avskyr ägg, men eftersom dom är hårdkokta och nedblandade i en paj så smakade dom inte så det gick bra, riktigt gott blev det faktiskt (y)
I samma veva tänkte jag att jag skulle bli sugen på nått gott efter maten så jag gjorde lite bananmuffins :O Undrar hur det smakar, får se om ca 10 min när dom e klara!
Nu skall jag kolla på tv tror jag, "Så mkt bättre" har börjat nu och jag har aldrig sett det så borde väl kanske göra det^^
Puss

Flötigt hår

God morgon bloggen<3
Inatt tog vi över bosse o nettans säng, skönt med lite space ^^ Jag sov ända fram till halv 4 då det ringde i hemtelefonen, jag som hade värsta drömmern om fina små underbara cupcakes. Men som tur var kunde både jag och Sara somna om sen efter ett tag.
Nu är hon på jobbet och jag är lämnad kvar på Skogsi :O
Jag har fått för mig att jag skall tvätta håret var 3e dag för det skall tydligen vara bra. Trodde att min tvätta-håret-dag var idag men helvete vad flötigt det är tänkte jag? Saras kommentar var "Det ser ut som du har hällt i olja i håret" vi bollade lite fram och tillbaks  och kom tillslut fram till att det var över 3 dagar sedan jag tvättade håret. Glad över att jag fick veta detta.
Innan jag tvättar håret idag tror jag att jag skall göra små små blonda slingor i håret för jag ser så blek ut när det är helt mörkt nu på hösten så en gnutta ljus tror jag är vad som behövs för att överleva dessa gråa dagar.
Puss

Gjort om bloggizen

Hei!
Har gjort om lite här i bloggen, va tycks? ^^ Kom på när jag var färdig att det kanske ser lite sommrigt ut med fjärilar o grejer :O Men kan göra om igen till jul med tomtar o grejer kanske? hihi
Puss

.

Jag har dammsugit mitt rum nu, är helt slut!
Fick ett uppiggande sms av Sara inna angående om vi skall äta tacos ikv, det var längsen och skall bli gott :) Me innan det skall jag ta mig en till kopp te för det gillar jag

Hej

Hej bloggen
Inatt sov jag riktigt skit, blä! somande aldrig kändes det som.
Idag skall jag till Sara för Bosse o Nettan lämnar Aneby över helgen så då blir väl jag tvingad till att flytta in :)
Puss

Avundsjuk

Jag har aldrig i mitt liv varit så avundsjuk! Jag kollade på massa av Fokis videobloggar och hittade en där hon o hennes pojkvänn fimlar runt i deras lägenhet i Bangkok.
3 badrum, helikopterplatta, pool, finaste utsikten man kan någonsin tänka sig, hur stor garderob som helst. Behöver jag ens säga mer?
Jag skulle kunna dö för den lägenheten, på riktigt alltså.

Darth

Tjejerna som inte har nån profilbild på facebook ser ut som Darth Vader, eller hur?


Tack för maten sa soldaten

NU har jagäntligen ätit min efterlängtade stekta falukorv o stuvade makaroner <3

Klar och helt utsvulten

Nu har jag skrivit färdigt brevet, skkönt.  Tror det blev ganska bra, skall be Sara hjäla mig med lite finslip imorgon bara, är vissa saker jag är osäker på om jag skall ha ed lr inte.
I övrigt är jag vrålhungrig och vi har ingen mjölk hemma och mamma svarar inte på telefonen. Jag som vill ha stuvade makaroner o falukorv.
VAD SKALL JAG TA MIG TILL?

Personligt brev, igen

Nu sitter jag med en stoor kopp kaffe och försöker klura ut nått bra att skriva i mitt personliga brev till Posten. Dom söker nämligen julvikarier dit så tänkte att jag skall ta mig friheten att söka det :)
Har fått lite tips av Sara vad jag skall skriva (hon fick ju jobbet förra året) så det skall nog gå bra dehär, men de e lite knivigt iband så jag tog en liten paus nu och övergick till bloggen ist ^^ hihi
Förutom att skriva brev har jag städat lite och eldat.
Har klippt av lite av mammas blommor o eldat upp, det kanske låter taskigt mot mamma att jag eldar upp hennes blommor, men dom va så stora att man inte kunde se ut genom fönstret (iaf inte om man e i min höjd) så då tyckte jag att någonstans måste man dra en gräns ^^
Idag är det vara exakt en vecka kvar tills jag o Sara befinner oss i vårt älskade Ullared <3 hihi!
Jag älskar våra traditioner, vi har planerat allt in i minsta detalj nästan
1. Stanna o äta frukostmackor på brandstationen
2. Panika på parkeringen
3. Handla mer saker till sig själv än vad man köper julklappar
4. Äta på kinesstället/Burgerking
5. Äta massa godis i bilen på en mörk väg hem.
6. Självklart spelas det bara Queen, The Beatles och en herrans massa julmusik hela vägen.

Förra året på frukoststället

Dricker te

Tja!
Nu har jag kollat på Hem till gården lite, det var inte så kul. Så nu dricker jag te och försöker få upp en eld i vedspisen som jag kan värma mig vid :) jippie!
Puss

Florida

Nu har jag sett BSF och Berg flyttar in som hade premiär ikväll. Idag var Carina hos en golfkille som bor i Florida, dit tänker jag åka nån gång inom en förhoppningsvis kort tid för herre jösses vad trevligt! Om inte jag minns fel så tror jag även det finns Disney world där omkring me och det är något jag tänker uppleva innan döden hälsar på.
Puss

Överraskningamiddagen

Nu har jag och Sara lagat köttfärssås till bosse o nettan och oss själva. Det var lite utöver det vanliga idag, vi hade nämligen rödvin och tomatsås med smak av chili i vilket gav en strålande smak!
Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att bonde söker fru skall börja (y)
Puss

Fika

Vi har fikat idag, jag köpte ett spöke och Sara köpte en budapest. Under vår fikastund pratade vi om julen och julklappar så det slutade med att vi satte på lite julmusik i högtalarna och letade efter julkonserter att gå på ^^
Ni får fikat i bild, varsågoda...

Thimons <3

Spöke till mig och budapest till Sara.
Spöket var inte så gott som jag hade hoppats på men det var värt att testa iaf :)

Kaffekapsar! Tkr denna bilden ser jäldigt julig ut, som julgranspynt nästan :)

Kaffemaskin

Hej hej

Hej bloggen<3
Igår lekte jag med Sara, Kitty kom aldrig till oss för det blev sent o hennes mobil funkade inte :( Men vi får se henne till jul ist och det är ju faktiskt inte så jävla långt kvar nu?!? JAHOOO!! :D
Jag och Sara spelade Yatzy igår och gjorde smoothie som hamnade över hela köket nästan... Men god var den  som tur var (y)
Jag har nästan inte sovit nått inatt, det har varit varmt, Sara har gnisslat tänder och rört på sig sjuukt mkt så senast när jag kollade på klockan var den halv 4 och kl 7 panikväcktes jag av Bosses väckarklocka (!) Somnade om och en liten stund senare startar det vägarbete utanför och dom börjar dagen med att spränga (y) Jag somnade iaf om sen och vaknade kvart i 12, så nog hra jag sovit gott ^^
Idag skall vi laga överaskningsmiddag till Bosse o Nettan, vi har ännu inte riktigt bestämt vad men det kmr bli gott iaf.
Puss

Åker en sväng med min vita bil

Tjuhu!
Nu skall jag packa en liten väska och åka till Aneby för att träffa en god vän (Sara) och ännu lite senare kmr en gammal bekant till oss (Kitty).
Det skall bli kul!
Puss

Mat

Mamma lagar mat åt mig, fisk <3

Kakor och massa sött

Kollar på massa recept på cupcakes och nästan dör vad söta o goda dom ser ut. Hittade även massa andra goda recept på tex macroner och andra söta kakor.
Har nu skrivit upp en hel lista på ingredienser o dekorationer jag skall handla :D

Finast jag nästan sett <3


Julklappar

Hej hej bloggen<3
Idag har jag sovit jättelänge på morgonen o jättekort på natten. Nu äter jag frukost iaf (y)
Igår inna jag somnade tänkte jag skriva en lista på vilka jag skall köpa julklappar till och vad dom skall få förnått. Jag kom bara på saker jag själv ville ha hela tiden, himla skit! Har iaf kommit på till mammie och farmor o farfar, det är ju alltid nått ^^ Det är jobbigt att det är så himla många att köpa till, jag kan bli lite lätt galen på det.
Jag och Sara skall iaf åka till Ullared om lite drygt en vecka så kanske kmr på vad jag skall ge när jag ser alla saker, det brukar va så.
På tal om nått helt annat är bland det bästa jag vet just nu att nästan alla matbutiker har börjat med drömyoghurt, kola i stor förpackning, detta gör mig hur glad som helst och jag har aldrig ätit så mkt yoghurt som jag gör i dessa dar.
Puss

RSS 2.0