6 timmar shopping

Efter en hel helg av vad man skulle kunna kalla depression (inte träffat wurre på snart 3 veckor och inga kamrater att leka med) tyckte mamma synd om mig och tyckte att jag behövde aktiveras så idag blev jag väckt av henne så vi tog oss en tur till Ullared med pelle som chaufför. I 6 timmar (!) var vi inne på Gekås. Jag tror jag gick igenom varendaste liten pryl i hela varuhuset som för att vara Ullared nästan klassades som folktomt. Blev inte påkörd av en endaste kundvagn, behövde inte köa någonstans, det var fridfullt.
Eftersom det inte var alls längesen jag var i Ullared med girlsen så hade jag ju inte planerat att handla någonting alls men fick ändå med mig en liten korg värd ett par hundralappar. Köpte mest godis och bakgrejer men också faktiskt 2 t-shirtar o en tröja! :O T-shirtsen var en vit med AC/DC på och en svart med ZZTop så det var ju knappt frågon om o köpa lr inte för typ 80 spänn bara (y) Tröjan jag köpte var en myströja med ugglenitar på typ, såg ut som Hedwig så den fick åka med den med (kanske visar bild på grejerna imon). Annars var det mest mamma som köpte julklappar o sådär och jag har varit fullt aktiverad hela dagen och knappt tänkt någonting på hur mkt jag saknar wurre och mina kamrater som snart kmr hem till jul <3
Resten av veckan skall jag jobba, förutom fredag och då skall jag leka med mina kompisar, så dendär "depressionen" vi talade om kanske inte tränger sig på något mer nu innan jul.
 

Min dag i 8 enkla steg

1. Vaknar
2. Äter gröt o dricker kaffe
3. Drar mig för att åka till gymmet men efter att ha lagt upp en bild om att jag skall dit på instagram så är jag ju tvungen.
4. Tränar ihjäl mig i en timme
5. Kommer hem, duschar och tvättar gardiner
6. Tinar upp räkor och stryker under tiden de nytvättade gardinerna
7. Lagar middag, nudlar och räkor, stekta i vitlök <3
8. Kollar Jul med Ernst med en kopp te
 
Ja, på ett ungefär sådär har min dag sett ut. Testade mina nya springbyxor idag ochså och jävlar va de gick undan! Skall ha dom alla gånger jag tänar om det går så bra ^^ Kanske skall köpa mig ett träningslinne ochså för maximal effekt xD haha!
Just nu sitter jag o kollar igenom lite bilder på året som gått och upptäcker att mitt hår faktiskt växt rätt så kraftigt sen i januari (se nedan) Jag undrar om det är pga att jag börjat med ricinolja i hårbotten, slutat med plattång var och varannan dag, slutat färga/bleka det, lanza serumet eller om jag helt enkelt bara tagit hand om det mkt och väl.
Fortsätter det växa i denhär takten kanske jag har min önskade hårlängd om ett år :) Eller kanske 2 år. Det kan bli ett nyårslöfte, att ta hand om mitt hår ännu mer så det växer ännu fortare. Finns det kanske någon som har tips på hur man får det att växa snabbare eller bli mindre slitet så sök gärna kontakt med mig ^^
 
Januari 2012
 
December 2012

Diabilder

Tja tja!
Har nu suttit o pillat med att få in diabiler i datorn. Det går i snigelfart men på 2,5 timmar har jag lyckats scanna in hela 46 st och sätter därmed stopp för scannandet för dagen. Känns lite som om det inte är värt o sitta o hålla på med detta själv, skulle va skönt o lämna in alla miljarder bilder till fuji så dom får fixa det ist, men eftersom jag ändå inte har något att göra såhär en lördagkväll när alla kamrater jobbar eller pluggar så får jag väl ta på mig dehär jobbet ^^
 
Här bjussar jag på en bild på mig o mamma på Astrid Lindgrens värld på den tiden när jag var riktigt jävla tjock ^^

Dagens idé i 5 3nkla steg

Idag fick jag en idé till mina halsband som jag e så nöjd över att jag måste dela med mig...
Steg 1. Hitta en tavla som är helt värdelös
Steg 2. Hitta minipytte spikar (går även bra med skruvar krokar eller sånnadär anslagstavlenålar)
Steg 3. Räkna alla dina halsband
Steg 4. Spika fast så många spika som du har halsband på den värdelösa tavlan
Steg 5. häng upp ett halsband på vardera spik
 
 
Jag ber så hemskt mkt om ursäkt för den dåliga bildkvalitén, jag skall ordna nått objektiv till kameran nästa gång jag e i stan.
Mobilbilder är inte acceptabelt.

Jag är rädd

Nu får det fanimej va nog! Först tar man bort massa fina julsånger och nu skall dom ge sig på vår allas barndom o TOTALFÖRSTÖRA SJÄLVASTE JULAFTON! Att ta bort bla andra negerdockan hoppas jag innerligt att Disney kmr ångra! Inte har väl någon någonsin suttit där på julafton mitt i familjefriden o tänkt på att de här 3 figurerna som skall tas bort betyder eller är något annat än helt vanliga leksaker som skall åka med tomten ut o göra barn runt om i världen glada?
Jag tror jag kokar och det är inte pga att jag dricker te utan för jag e så himla arg, besiken o ledsen. Vart är vi påväg egentligen? Jag är rädd.
En sak jag är så tacksam över så att det inte är riktigt klokt just nu är att morfar har den gamla hederliga filmen inspelad på VHS men Arne Weise och hela köret. IN YOUR FACE DISNEY!
 

A6 center

Idag har jag vart i jkpg o bara strosat omkring på a6. Köpte mig en rosa morgonrock som jag ägde i 10 min innan jag ångrade mig o gick o lämnade tillbaka den, sån e jag ^^ Fick iaf med mig ett par efterlängtade träningsbraller med mig hem 179:- på Hm, supernice! och inte nog med det, när jag kom hem o skulle ta bort på dom för att visa här i bloggen upptäckte jag att de var inbyggda reflexer i (y) Så nu om jag flyttar någonstans där det är risk för bilar på vägarna så syns jag när jag e ute o "springer" hihi!
 
 
Köpte även en ansiktsmask, bara för att den va så jävla billig, 10 spänn!
 
Tyckte det var daggs att uppgradera min målarlåda så köpte en guldfärg att addera
 
Nu har jag precis ätit 2 toasters o någon form av sallad, gött! Svampbob<3
 

Onsdag med Sara

Hej hej!
Idag har jag lekt med sara hela dagen med start kl 10 i Aneby simhall där vi plaskade runt med våra små russinfingrar i en timme. När vi kom hem skulle jag lära Sara äta havregrynsgröt (hon har aldrig ens smakat!!!) men jag misslyckades lite med att ta för lite salt och för lite russin och för mkt linfrön, ja ni hör själva men jag själv tycker iaf att den var helt ätbar och Sara åt ur sin skål iaf, antingen var det för hon tyckte om det eller av ren artighet ^^
Vi har också vart ute o sladdat med bilen, tog en tur till Nässjö för att kolla in det "nya" HM som öppnade i typ sommras? Jag köpte en eyeliner... videra in på apoteket där det vart koffeinpiller o divärse nässprejer o halstabletter (Sara blev dödssjuk i ena näsborren under natten).
 
Vi hann även med en lätt fika på Elsie's, älskar de stället alltså!
 
Nu är jag hemma på landet o har tryckt i mig 3 rostisar med jordnötssmör och en halv grillad kyckling, yummy! Nu skall jag kolla lite på Svampbob fyrkant tänkte jag.
På tal om svampbob! Jag skulle ju hämta 2 paket som kommit till mig igår hos Pelle, det var bara det att han redan lämnat dom hos Sara... Ja när jag kom till Sara hade hon inte helt oväntat redan slitit upp BÅDA MINA paket :( Inget kul alls för mig att få öppnade paket, vart ganska sur på Sara några minuter men jag vart ändå glad för innehållet så slutade sura ganska fort för jag hade nämligen fått ett skal till mobilen med SVAMPBOB FYRKANT!!! <3 jippie!
 

Klättrar på väggarna

Jag får verkligen panik av denna tystnad! Det ända som hörs är ljudet av tystnaden, typ. För att jag inte skall falla in i någon form av depression så har jag gjort allt man kan tänkas hitta på, målat naglarna 3 ggr, tvättat 2 maskiner, strykit, dammsugit o tvättat golven, städat toan och till och med putsat fönsterna (rekommenderas ine i minusgrader) och fortfarande är jag inte nöjd med aktivitet. Jag behöver en vän o den vännen skall jag åka till så fort jag druckit upp min kopp te! <3
Pelle ringde också o sa att jag fått 2 st paket hemlevererade till honom, en till mig (bloggar mer om den senare) och en till wurre (superhemlig julklapp) så innan jag åker till sara (sara är vännen, se ovan) så skall jag sladda förbi Per o hämta mina grejer, spännande!
 

I och med att jag just nu sitter o dricker te bjuder jag på en bild jag snodde av någon på pinterest MÅSTE HA DESSA TESKEDAR. Det är en sida jag verkligen rekommenderar om man som jag älskar att sitta o kolla på coola bilder o drömma sig bort lite
 

@ the motha fucka gym yo!

Mest som ett bevis på att jag faktiskt var där...
 
Sagt och gjort, jag var på gymmet idag. Hade verkligen NOLL motivation till att åka dit, försökte hitta anledningar till att slippa åka, det enda jag kom på var "Det kanske kommer ut en älg på vägen dit"  ? ? ? Ibland kommer jag på mig själv hur jävla dumt tänkade jag har så åkte iaf och ingen älg syntes till, puuh.
Det gick ganska bra på självaste gymmet sen, springbandet som vart trasigt är åter i funktion, ja så bra funktion att mina pytteben knappt hängde med, jävlar vilken fart! De va så att kinderna fladdrade, om det inte hade varit för att man "står still" när man handskas med springband = ingen fläktning som blåser bak kindfläsket.
Det var faktiskt kul på gymmet för jag var helt ensam o kunde spela min egna musik vilket ledde till att jag kanske sjöng/skrek mer än vad jag tränade men det är sak samma. 45 minuters träning och sång är bättre än ingenting alls.

Dags för en förändring

Efter att ha kollat på "så mkt bättre" o verkligen glott ihäl mig på Majas ben så känner jag nu att jag mer än någonsin borde ta tag i min träning (som om det fanns någon innan, pfft!) Missförstå mig inte nu alla missförståndare som vill tolka detta som bantning, det enda jag är ute efter just nu är ett par riktigt vältränade och snygga ben, helst en halvmeter längre också om det är möjligt ;)
Någon som har tips på hur man får sånnadär spiror? Helst utan större ansträngning, he he. Nä, lite kondition kanske inte skulle skada när jag ändå sätter igång med nått.
Jag tror jag skall börja redan imorgon med en sväng på gymmet, spinning skall väl va bra tror jag? och på onsdag har Sara bjudit med sig mig på nån simtur i anebys lilla simbassäng, kanske skall sätta på armpuffar o bara simma med benen då? ;) hihi!

Käre nån hur skall detta sluta? och hur skall det börja? Kmr jag hinna börja innan jag slutar? kmr jag hinna börja alls? Återstår att se, to be continued... 

    
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubbel 0 seven

Tja tja!
Igår var jag i Jkpg o shoppade lite, men allt jag köpte var en liten julklapp som någon utav tjejerna skall få i våran julklappslek och en ohyggligt snygg och behaglig tröja som jag skall flytta in i nu i vinter :)
 
 
Efter den iskalla rundan på stan mötte jag upp Sara hemma hos Kitty o vi lagade inget annat än tacos o sen vidare ut i vintermörkret gick vi o kollade på nya Bondfilmen - Skyfall, himlans bra film alltså, jag skall inte säga nått om vad som händer eller om den är spännande lr inte för allttid avslöjar jag för mkt men en sak är säker, Jag rekommenderar (y)
När jag kom hem hittade jag ett litet paket på köksbordet, det var mina Lanza-grejer som hade kommit YAY! Har tidigare bara testat deras silk serum som är så bra så jag tuppar av (överdriver inte) så nu när det var rea på lyko.se så passade jag på att klicka hem shampoo, conditioner, och nån konstig glittergrej som jag tror är för att få mer volym? Återstår att se
 
 

Prästfru

hej hej! Idag har jag arbetat på ett nytt dagis (nytt för mig) i Frinnaryd. Även om barnen var sjukt snälla är jag heeelt slut, vill helst gå o lägga mig med desamma.
Vid mellan målet idag började barnen disskutera vem det egentligen är som är fastspikad, äre Jesus eller Gud? knepigt. Jag fick förfrågan om jag var religös o skämdes ganska rejält då jag sitter där i min estländska handstickade tröja o pep fram ett litet men bestämt "nej, fast jag är komfrimerad".
Jag ser verkligen riktigt kristen o prästig ut idag, men hellre det än att frysa till döds.
 
Här e jag med min tröja. Så trött att jag inte ens orkar le, lr så försöker jag bara se cool o farlig ut för att väga upp outfiten.

Pepparkakshus 2012

Igår åkte jag hem till Sara för att lyssna på julmusik, dricka julmust o göra julpepparkakshus.
Pepparkakshusen hade vi köpt på CityGross för baka hus från grunden är inte ens att diskutera för oss.
I ca 14 evigheter satt vi blandade kristyr efter kristyr o den stelnade lika fort som den blev klar vilket betyder att man måste vara väldigt snabb med pyntet, ett litet tips sådär till alla pepparkakshuspyntre.
Personligen tycker jag att mitt hus blev finast så tog inte ens bild på Saras för hennes blev helt snett efter att försökt limma ihop med et säkert 1 dl smältsocker ^^ Men jag tycker ändå att hon lyckades dölja det rätt bra med kristyren :)
Nu skall jag slå in Saras julklapp, tihi!
 
 

Boo

Kikade in på Kenzas blogg o såg att hon gjort sin blogg bbredare så nu har jag suttit i ett par timmar o pillat i bloggen för att också försöka få den bredare så jag kan lägga upp bredare och större bilder, nu hela 150 pixar större än tidigare och det tycker jag känns himla gött.
Min första "storbild" blir en jag snott från Boos facebooksida, tyckte den passade bra nu i kölden. sweeetie<3
 

Jul på liseberg

Trots nästan 10 minusgrader tog jag o wurre på oss halsduk, vantar o öronmuffs för att bege oss till Liseberg i lördagskväll. Herre jösses vad mkt folk det var, mer än va de e på sommaren tror jag bestämt. I och med den brutala kölden var vi inte där så värst länge men ändå hann vi med att provsmaka på lite av varje i marknadsstånden och fick med oss 2 st korv hem, sååå himla goda, en med whiskey och en med congac vart det tillslut.
Himla mysigt var det där inne med alla fina ljus och för att hålla parkgästerna kvar lite längre var det utplaserade typ grillar där man kunde ställa sig o värma upp de stackars små fingrarna vid (y)
Skridskobanan var tyvärr inte aktuell för oss då 1. Vi hade inte med oss skridskor 2. Det var bara fööör kallt för att stå i kön till skridskouthyrningen, så det var ju ganska synd för skridskor är något jag tycker är roligt även om jag inte kan åka ö.h.t.
Jag rekommenderar iaf alla mina läsare att gå på jul på liseberg, men klä er efter väder och lite till :)
 

Bästis
 
Alla tusen juleljus

imorgon

jag har tänkt skriva mkt här senaste dagarna men det har blivit tänk och inget mer, imorgon skall jag blogga, lovar.

RSS 2.0