Dagens mat

Jag har ätit fläskfilégryta och ris, det smakade bra.

Tandprylar och frisyrer

Igår efter jag vart i Nässjö åkte jag hem till Sara och gjorde henne fin i håret och som tack för det fick jag en tandborste och 2 st mellanrumsborstar + en hållare till dom :) Jag har precis testat den orangea för tidigare har jag bara haft den rosa men den orangea funkar riktigt bra den med, tack Sara!
Nu skall jag kolla på tecknad film.




Nässjö

God morgon bloggen<3
Sitter och dricker te och funderar på att tvätta håret idag.
Igår var jag i nässjö på arbetsförmedlingen. Mötet tog 20 minuter, dom visade hur deras hemsida ser ut vilket jag lika gärna kunde gjort hemma. Sen vart det enskilda samtal, det tog typ 3 min och vi kom fram till att jag skall ringa och boka ett nytt värdefullt möte nån dag när jag inte jobbar... Det var tydligen inte nog med att det tar näst intill 1 timme för mig att ta sig dit... glad tjej.

JagSomnarJuAldrigMenJagTrorJagÄlskarHåkanHellström


Godnatt

Jag är så trött och orkar ingenting. Måste gå o lägga mig. Nu.

VaraVakenOchInteSovaNånting

Jag har legat helt och hållet sömnlös till klockan 06.30... klockan ringer 08.30 då försöker jag ringa arbetsförmedlingen fram till klockan 11.30 och får då reda på att jag skall vara där klockan 13.00.
Hinner inte göra frukost, äter en avokado och en kopp te. Nu är jag verkligen redo för ett 3timmarsmöte

Bästisen Sara, den där rara!

Kollade precis igenom min bildmapp "Rödvinsmåndagar" och fick ett stark behov av allt som har med Sara att göra.
Jag tror jag kanske tänker åka och leka med henne imorgon efter jag varit i Nässjö och om hon inte skall plugga allt för serriöst så tänker jag även duka fram till rödvinstisag och övernatta!


Jag har ju glömt att visa mitt halsband

Här e mitt Hogwarts-halsband som jag köpte för ett litet tag sen :)


Bläckparton

Hej bloggen!
Idag vaknade jag av att dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba ikv. Det kändes båda bra och dåligt, dåligt att jag blev väckt men bra att jag fick jobba :)
Nu under morgonen har jag letat fram lite reklammusik samt försökt att skriva ut ett papper till försäkringskassan. Min skrivare typ torkar tror jag för man måste alltid ta ut bläckpatronerna och peta med en nål tills det kmr färg, ändå satte jag i nya partoner för inte alls länge sen så dom kan ju inte vara slut efter typ 10 utskrifter?
Det där är och förblir ett mysterium.
Nu är det nog för en andra kopp te med John Mayer.
Puss

Min helg

Hej hej bloggen<3
Nu har jag inte uppdaterat på hela gårdagen och hela denna dagen, det är lite dåligt av mig. Men när jag bara har några dagar på mig att umgås o mysa så mkt som möjligt med min fina kille så vill jag ju hellre göra det än o sitta vid datorn och skriva blogginlägg som ändå ingen läser (bara 7 läsare idag).
Igår var det så himla fint väder så vi åkte till slottskogen och kollade på sälarna som plaskade och badade i den lilla dammen. Efter det tog vi en liten promenad hit och dit tills vi blev hungriga och tog spårvagnen till Chalmers för en bit mat med Timmey :)
Sen åkte vi hem och somnade allesammans lite framför tvn tills melodifestivalen började då vi kollade på när Axel sjöng, han var ju helt ok men inte tillräckligt.
Idag när jag vaknade bokade jag en biljett till landet igen, det är aldrig kul att åka ifrån wurre och Gbg och lika sorgligt var det denna gången. Om jag fick välja skulle jag aldrig åka hem därifrån men nu sitter jag här och väntar på att få åka tillbka typ.
Tröstar med att kolla på mysiga bilder från helgen...














23 besökare mitt på blanka dan

Ikväll har vi haft redigt fredagsmys. Efter skolan tog Wurre med sig Timmy, Andreas och Rikard hem. Vi alla gick till ICA och handlade tacos som vi sedan lagade och åt av, det smakade bra. Vi testade nån ny variant av krydda, den skulle smaka typ vitlök och nått mer, minns inte men den vart inte så god. Eller ja, den va ju inte äcklig men jag föredrar den vanliga kryddan.
Efteråt kollade vi på film, det vart den "nya" Tintin! Jag tycker den var ganksa bra faktiskt men inte lika bra som Harry Potter lr liknande, no no!
Nu är klockan snart sovdags och jag har haft 23 besökare idag utan att ens länka bloggen på Facebook. Tydligen så var jag bara helt awesome just idag.
Godnatt

TÄVLING MED CANON

Jag tänkte jag skulle vara med i en tävling med Canon där man har chans att vinna en EOS 600D och det är ju inte helt fel enligt mitt tycke.

Mitt bidrag till tävlingen är en bild jag gjort i paint där jag försöker berskriva min drömresa till Japan.
Jag vill åka dit på våren med en när eller kär och gå bland alla fina blommande körsbärsträd, lära mig några ord att skriva och tala på det japanska språket gå över det jättestora övergångsstället i Shibuya och ta kort på allt jag ser.


Fläta

Hej bloggen<3
Igår när jag kom hem till wurre så hade vi bara massa mys. Vi kollade på film och åt lite kakor och kammade varandas hår, hihi himla mysigt. Jag gjorde även en inbakad fläta på wurre, den blev ganska fin, visst?


Hejdå

Halloj!
Nu åker jag till Jkpg med mamma och handlar :) Efter det tar jag bussen till Göteborg, jippii!!
Puss


Prinsessan

Alltså helst seriöst, nu kmr det ända vi får höra om i ett halvår handla om den lilla prinsessan, vem bryr sig egentligen?
Men skall jag vara ärlig så är jag nog mest bara avundsjuk, för vem vill inte bli kallad prinsessa och ha fina små klänningar på sig och bara se söt ut hela tiden med hela landets uppmärksamhet? (a)
Inatt skall jag nog sova på en ärta!

Natti natti

Jag är hemma nu och jag skall borsta tänderna. Jag har inget mer att tillägga.

Star wars och mat

Detta + Dart Vader's imperial march på spotify = <3


Förslag på bloggtema

Halloj bloggen<3
Idag är jag riktigt trött, kunde inte riktigt somna igår även att jag var trött. Läste ett halvt kapitel i Harry Potter men sen kom jag inte ihåg ett endaste dugg vad jag läst om så la ifrån mig boken och försökte somna i en timme ist :)
Klistrade även lite i mitt fotoalbum med, inte så lite hlr 2 timmr satt jag och gjorde hela 7 sidor! Nu har jag "bara" 8 högar med kort kvar att klistra in ^^
Jag sitter och kollar lite på min blogg just nu och känner att jag borde kanske ändra temat/designen lite igen. Har ni läsare några förslag på hur jag skall göra så är det varmt välkommet :) Har verkligen ingen aning om hur jag skall göra...


RUBRIK

Hej hej bloggen<3
Nu är jag hemma hos mamma igen. På hemvägen åkte jag o Bibbi och hämta Ellen för inatt åker hon till Australien (!) Bibbi skall skjutsa henne till bussen i Jkpg inatt och jag funderar lite på om jag skall åka med kanske... får se om jag är vaken och pigg :)
Tidigare denna afton, innan vi åkte till jobbet, så bokade jag mig en biljett hem till wurre och Gbg<3 så på torsdag eftermiddag åker jag dit och mår gott :) längtar lite faktiskt, hihi ^^
Nu skall jag gå o kissa och borsta tänderna och allt sånt som hör till innan jag går upp på mitt rum för att mörda några sidor i mitt fotoalbum som aldrig tycks vilja bli klart och sen läsa något kapitel i Harry Potter med :)
Puss

Jobb

Har precis stekt lite lax som jag äter tsm med lite ris och grillkrydda, gott!
Om en kvart kmr Bibbi hit och då åker vi o jobbar, hihi! Himla smidigt att vi har samma tider (y)
Nu måste jag äta!
Puss

Sniffa lim

Hej hej bloggen<3
Idag sov jag länge och det var skönt. Har precis avklarat ett 45minuters långt samtal ifrån Sara och koppen med morgonte :)
Igår innan jag somnade gjorde jag klart 6 st sidor i mitt fotoalbum efter det var jag tvungen att sluta eftersom huvvet var helt mört efter all limmdoft, haha!
Puss

Saknar min kille

Har precis ätit fruktsallad och druckit te igen framför tv:n, det var mysigt.
Jag har inte gjort så himla mkt idag, tvättade håret för första gången på 4 dagar och målat lite... det är allt typ.
Under hela denna dagen som jag inte gjort nått på har jag lite smått gått o saknat wurre mest nästan hela tiden och det känner jag väl kan va lite jobbigt när jag bor så långt ifrån honom, eller är det han som bor långt ifrån mig? Eller va?
Aja, jag borde iaf fixa en liten bussbiljett till Gbg snart, då känns allt så mkt bättre, då har jag nått att se fram emot och det blir jag gladare av i dessa tider, snöigt som det är... Usch ja, jag tror jag skall boka en biljett imorgon när jag vaknar. Eller redan nu kanske. Näe, nu saknar jag min lilla fina kille ännu mer :(
Usch ja, nu tror jag att jag skall fortsätta att klippa och klistra lite i mitt fotoalbum innan jag gör en kullerbytta ner i sängen och läser Harry Potter. Det känns som om det går baklänges i boken, dom har lixom inte ens kommit till Hogwarts än... :(


Lagar mat

Håller på att laga lite mat till mig och mamma, det blir korvstroganoff och ris :) Yummy!

Asså jag bara målar lite

Satte mig ner på golvet i min lilla pysselhörna och började göra klart något som jag påbörjat men som fortfarande aldrig blir klart... Jävla färg som aldrig torkar, daah!
Det var bättre förr med färgtubarna på dagis som torkade efter 5 min <3


Minicupcake

Blev ingen fikafrulle idag, ist åt jag fruktsallad men nu någon timme senare så kände jag mig lite sugen på en av gårdagens bakverk och gjorde iordning en liten minicupcake till mig själv. Tråkigt nog åkte pappret av när jag la på frostingen men det smakade gott ändå :)


Lös

Jag önskar att jag var lite mer intresserad av att träna, jag känner mig så svag och lös i skinnet.

Cupcakes

Nu har jag bakat cupcakes, stora som små.
Himla gott blev det, sist jag gjorde blev dom så himlatorra men nu vart det perfekt. Provade min "nya" minimuffinsplåt och den var ju helt awesome<3 Måste nästan köpa en till.
Idag använde jag mig utav ett väldigt ovanligt recept som jag hittade i min receptbok jag fick av Bosse och Nettan i julklapp. Man skulle bland annat ha i yoghurt, vitvins vinäger och måtten vart lite lustiga med men oj vad smarrigt det blev i slutändan, frostingen var sådär... det var ingen mjukost i detta receptet och det saknade jag lite men det kan man ju göra ett annat recept till nästa gång :)
Just nu orkar jag inte ta någon bild på mina fina små cakes så det kanske jag bjussar på imorgon ist till frukostfikat ist ^^

Rosa

Jag saknar min rosa adidas-träningsoverall. Har funderingar om att köpa en ny eftersom den gamla vart för liten  nu :(


Bilder från igårkväll


IT'S ON!

Knäpper en kall innan vi ger oss iväg till vårt hotellrum som väntar i Jkpg innan utgång.
Gött skare va när de e lördag!

Detta köpte jag igår


Skor som gör att jag blir lite mer som alla andra längdmässigt. Från DinSko 249:-

 


Rosa T-shirt med lite fjädrar på. Från Monki, på REA 100:-


Klänning med blommor. Från HM 149:-


3-pack strumpor med hello Kitty, HM.
Lanza silkesdroppar 159:- från SKULT.
Mascara och ögonbrynspenna från HM.

God morgon bloggen<3

Sitter och smuttar lite på mitt morgonte och försöker klura ut vad jag skall ha på mig för skor ikväll. Det är ett trevligt lördagsmorgonsmysterium :)
Puss

Handlat saker och haft det gött

Hej bloggen!
Det blev verkligen en heldag på stan idag. Jag köpte skor, en klänning, lite smink, en tröja och lite annat smått o gott som ni får se imorgon kankse :)
Efter våran lilla runda på stan så åkte vi genast till City Gross och handlade taco som vi sedan åkte hem till Bibbsan och tillagade och åt på över ett glas rött. Göttans värre vare och nu är min mage rundare än en boll känns det som.
Nu skall jag borsta mina tänder och fixa lite granna innan jag pyser till sängs.
Godnatt på er alla zöta<3

Dehär e jag idag


Jag är en liten docka jag

Nu har jag jobbat klart för denna veckan som det ser ut nu. Mina jobbkamrater tyckte jag var jättesöt idag och att jag såg ut som en liten docka, haha! Ganska kul att höra sånt när man inte duschat på 3 dagar och känner sig som en påse skit, det gjorde mig glad :D
Imorgon skall jag äntligen efter många försök åka till Jkpg med tjejerna <3 Det skall bli himla mysigt tkr jag och sen någon gång under helgen har vi planerat in en utgång men när det blir får vi se imorgon tror jag :)
Nu skall jag duscha och sen läsa lite till ur Harry Potter!
Puss

Harry Potter

Halloj!
Nu har jag druckit mitt morgonte och det var med smak av citron, gott.
Igår innan jag somnade fick jag panik, jag kom på att jag snart måste lämna in min Harry Potter-bok och jag har bara läst typ 3 kapitel!!! Jag bestämde mig för att läsa 3 kapitel till, efter första kapitlet ändrade jag mig och somnade ist :) HOHOOO!!

Här e bilder på mig när jag var liten och byggde snögubbar tsm med storebror hemma hos morfar :)



I would like to call it headache











Nej... jag åt bara en, det räcker

Fruktsallad med sås till frukost




Alla hjärtans dag

OMG! Jag är så jävla trött och hungrig, mest trött för orkar inte ens koka te.
Jag har jobbat först 8-13 och efter det hade jag tänkt mig en härlig alla hjälrtans-dag tsm med några utav mina bästa kompisar på en shoppingrunda i Jkpg. Men så blev det inte ist fick jag en förfrågan en timme innan jag slutade om jag kunde ta kvällspasset också och det tackade jag ja till :)
Sara vart lite lessen över att jag dissade shoppingrundan så för att gottgöra henne åkte jag och köpte vaniljhjärtan på Thimos, snällt tyckte jag men det passade ju inte riktigt fröken men visst fick hon i sig sitt lilla hjärta tillslut iaf ^^ hihi
Mina jobbtimmar för övrigt idag har vart katastrofala känns det som. Jag har vart som en zombie hela dagen, gjort nästan allt fel och bara yrat runt. Skönt att alla pensionärer hade somnat halv 8 ikv iaf så vi personal fick en lugn stund i varsin soffa sista timmarna ^^
Påvägen hem från jobbet gick det så fort som i 30-50 km/h! Jag såg inte ett endaste dugg och min lilla pluttiga och skruttiga bil klarar inte av att åka på oplogade vägar, fick köra på 2an i alla uppförsbackar, HAHA!
Nä nu vill jag verkligen sova!
Godnattpuss och trevlig alla hjärtans dag<3


Jobbar

Jobbar hela dagen idag, har lite rest hemm hos Sara nu :)
Bloggar mer när jag slutar ikv.
Puss

Omålar en tavla

Jag har knappt sovit nånting inatt och jobbat 7-16. En pensionär kräktes på jobbet idag (jag paxade att torka upp de), nu är jag störträdd att det är magsjuka som så snart kmr komma till mig, BUUHU!
När jag kom hem från jobbet tänkte jag sätta mig ner och måla litegranna men precis när jag satt mig ner framför min lilla tavla som aldrig blir klar ropar mamma att jag måste ta in mina täcken, kuddar och madrass som hängt ute hela dagen. Det betydde att jag måste byta sängkläder, dammsuga sängen och dfr ändå i farten dammsuga resten av mitt rum. När det ändå var sån storstädning torkade jag golvet och alla möbler i samma veva sen in i duschen för rengörning av mig själv vilket var behövligt.
Nu är klockan snart nio och jag har fortfarande inte dragit ett enda penseldrag på min lilla tavla... orkar inte det hlr för nu skall jag dricka te och äta en god macka med ost.
Puss

Gryffindor

Nu skall jag gå o lägga mig och läsa lite ur Harry Potter and the chamber of secrets har jag tänkt mig. Blev lite sugen på det idag när jag kom hem och upptäckte att jag fått paket innehållandes enn mobilsmycke jag köpt...


Myssöndag

Nu är jag hemma hos mamma. Resan gick bra, bussen stannade utanför Landvetter flygplats och jag såg ett flygplan åka upp i luften, säker till ett varmt och trevligt ställe...
Jag har ändå haft det trevligt idag. Sara hämta upp mig vid resecentrum och vi tog nästan raka vägen till McDonald's där vi testade den "nya" Big hot jalapeno, jag tycker den klarar snittet ganska bra, inte lika stakt som jag förväntade mig att den skulle vara men ändå väldigt god så den får betyget medel+ utav mig.
Efter maten åkte vi till IcaMaxi och handlade lite frukt och mackor och sen direkt hem till Lilla Hultrum där vi sedan fick besök av Bibbi och vi myste till det med 2 kannor te och lite vindruvor samt kakor.
Nu skall jag snart sova för imorgon börjar jag jobba klockan 07.00!!!!
Godnatt <3


Bullbak

Yay! Nu håller jag o wurre på att baka kanelbullar, dom ligger just nu på plåtar och väntar på att få åka in i ugnen :) Det skall bli så himla gott med varma bullar och en kopp te sen tsm med en bra film och en mysig pojkvän :) <3
Innan vi gick till affären idag för att handla ingredienser till bullsen så planerade vi röd currysak till middag men sen ändrade vi oss igen till pizza sen i äffären ville vi ha kyckling och wurre ville ha pepparbiff men till sist kom vi fram till att pizza it is! slutet gott allting gott, hoho!

Här är en bullbakarbild från ett bullbak jag hade hemma hos mamma en gång


Mysdag

God morgon bloggen<3
Inatt har jag sovit gott men jag drömde att jag fick en bebis och inte kmr ihåg att jag födde den, den var jättestor och det var en kille och den var ganska söt men hade lite skäggstubb så jag vart lite lessen över det och visste inte om jag skulle berätta för nån att jag hade en bebis lr inte... ganska äcklig dröm för det känndes helt verkligt när jag vaknade.
Idag är wurre ledig från skolan drf skall vi leka massa sen. Vi har ju inte hunnit fira våran 4årsdag till exempel och om några dagar bara är det ju alla hjärtansdag så idag skall vi bland annat baka nånting och så skall vi kolla på back to the future, vi har redan hunnit kolla 1an och 2an så ikväll blire sista, 3an (y)
Vi pratade om att kankse gå till slottskogen och kolla på alla fina sälar som bor där idag men jag tror inte att det blir så för det är så himla kallt ute, stackars sälarna som fryser.

Bilder jag tog av olika slag en dag


Kamerabesvär

Hej hej bloggen!
Idag har jag kollat på tv i flera timmar. Först biggest loser, sen nån serie sen äntligen hemma och sen biggest loser igen fast svenska.
Sen har jag inte gjort så mkt mer idag, har försökt lära känna min lilla minikamera lite bättre. Jag använder typ aldrig den mer än när jag är ute på farliga äventyr då min systemkamera är allt för klumpig och dyr att laga om olyckan skulle vara framme.
Efter en halvtimmes undersökning av lilla kompaktkameran har jag inte lärt känna den ett dugg bättre, saknar min gamla minikamera lite, anledningen till att jag köpte en ny var för att man kunde ha denna nya under vatten och det är ju häftigt, men uppe på land gillar jag den inte ett dugg nästan.

Här är iaf en bild på dagen outfit lr nått... hihi

Den blommiga koftan är från New Yorker, linnet med GNR köpte jag på Harrods i London och mjukisbrallerna har jag snott från wurre, Inter Sport står det på ^^

Hogwarts

Ikväll har jag och wurre gått till ica och köpt kakor och godis som vi sedan åt tsm med popcorn, nu är min mage sådär mätt och gravidformad så skall bli skönt att sova snart.
Tidigare idag kollade jag nästan igenom hela tradera tror jag, satt i en och en halv timme och bara klickade runt mig för att se vad folk köper för nått egentligen. Hittade en annons på ett par begagnade gympaskor, ganska slitna och inte direkt något särskillt märke, skorna hade fått 2 bud och var uppe i ca 40:- haha, sjukt!
Jag själv var inte direkt på jakt efter några gamla slitna skor lr liknande men hittade ett halsband som jag blev störtglad över att jag hittade, jag talar om ett halsband med Hogwarts logga<3
Har precis fått ett vinnarmejl så skall bara betala och vänta på att mitt finaste halsband kmr med posten typ på måndag!

Godis

Tja!
Nu skall jag försöka få med mig wurre ut och köpa godis!
Puss

Framme i Gbg

God morgon bloggen<3
Det var skönt att sova ut lite idag :) Igår när jag kom hit lagade vi jordnötssås, kyckling och ris, det var jättegott och efter det så kollade vi på Harry Potter och den flammande bägaren, dvs en helt perfekt kväll.
Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra än, Wurre har redan gått till skolan och jag har proppat magen full med en macka bestående av jordnötssmör och ost och sen en kopp te till det såklart. Kanske skall läsa lite ur min Harry Potter-bok sen? :)


Tidsoptimist

God morgon!
Jag skall snart åka o jobba det sista innan jag tar minisemester o åker till Gbg och leker med min bejbi :)
Har inte riktigt packat färdigt alla saker än och hade planerat att göra det efter jobbet men nu såhär i efterhand och lätt huvudräkning hinner jag bara landa 1 timme hemma innan jag måste åka igen, tidsoptimist.
En liten bild från London bjuder jag på idag.

jobb

Nu har jag duschat, det var ganska skönt. Nu steker jag lax och kokar ris som jag tänker äta till middag tsm med mamma :) Efter det tänker jag åka till Aneby och jobba ända fram till halv tio! Sen skall jag mysa framför kakelugen resten av kvällen.
Puss


Skall duscha nu

Hej!
Inatt drömde jag att jag tog Bosses gevär och sköt ner 2 tanter på jobbet och när dom inte helt dog så sköt jag igen o igen o igen och sen tog jag en av tanternas duntäcke och la över för att ingen skulle märka något... det var en äcklig dröm eftersom jag i drömmen inte fattade att man inte skall döda människor sådär :S
Skit i det, nu har jag druckit mitt morgon te iaf, ifag med smak av citron det smakade gott även fast jag inte är så förtjust i just citron annars.
Jag har också hunnit med att boka en bussresa till Gbg imorgon och vunnit en Harry Potter-grej på tradera, NAJS!
Nu skall jag tvätta håret tror jag, fyra dagar sen det gjordes nu så det kanske låter fräscht :)
Puss

Tidslinjen

Har precis skaffat mig tidslinjen på Facebook. Första gången jag såg den tyckte jag inte alls om de men sen har jag blivit mer och mer nyfiken på vad det innebär och idag tog jag modet till mig för att modernisera lite och jag måste säga att jag fetgillar de.
Finns massa fräcka saker men mest av allt gillar jag omslagsfotona, än så länge har jag inte kommit på nått bra att ha så har min skatearebild för den är ändå ganska fräck, right?
Nä nu måste jag lämna bloggen lite, hinner inte med det nu när jag måste kolla alla nya saker på tidslinjen <3
Puss

Mitt nuvarande omslagsfoto

Dagis

Idag jobbade jag på dagis, det var jobbigt lite men funkade ändå. Det jobbigaste var när vi skulle gå ut för det var så himla kallt och jag fick ta på mig dom tjockaste kläderna som fanns.
Detta hade jag på mig: 1 linne, 1 T-shirt, 1 tjocktröja, 1 fleecetröja, 1 dunjacka, 1 par långkalsonger, 1 par jeans, 1 par termobyxor, 2 strumpor, 1 par raggsockar, 1 par fett varma skor, 1 halsduk, 1 par vantar och öronmuffar, ändå frös jag som en liten gris i 10- grader, USCH!
Nu är jag hemma och sitter i min rosa kigurumi och bara myser medan mamma gör pizza åt mig, gott<3

.

Inget särskillt

Jag har inget roligt att berätta, det har inte hänt nått roligt idag mer än när vi kollade på Erik och Mackan på jobbet och Erik testade en sak som skulle vibrera bort fett från magen. Det var en kul syn och vi skrattade ganska mkt då annars kan jag inte komma på nått mer kul idag så jag säger tack och hej!

Frukost

Ett par st ballerinakex och en kopp te till frukost är inte fy skam. Mamma sitter i köket och målar en dörr jag tror den kmr bli vit, fint.
Klockan ett börjar jag jobba, jag tänker ta mammas bil för då kan jag sätta i motorvärmaren undertiden jag jobbar så är bilem varm och skön när jag skall åka hem <3 Jag funderar på om det går att ordna motorvärmare i min bil med, det vore jävligt nice isf.



Melodifestivalen

Hej hopp!
Nu är jag hemma hos mamma igen. Ikv på jobbet gjorde vi nästan ingenting annat än att titta vi på melodifestivalen. Jag brukar inte kolla på det frivilligt annars men jag tycker ändå att tjejen som kom till final var ganska bra ändå, kul!
Just nu sitter jag och badar mina fötter i en balja i köket för ner till källaren går jag inte för att hämta ett riktigt fotbad med bubblor för där e det så kallt så man kan frysa fast i golvet nästan, så en balja duger bra idag.
Puss

Åker o jobbar igen

Nu fyller jag magen med hallonte och kliver ur särken för ett kvällspass på gymmet Dement, Heido!

Älgar

Asså shiiiet, jag såg nyss värsta stora älgen påväg hem från jobbet nu. Jag gillar verkligen inte älgar för dom är så stora och farliga men jag gillar att ta kort på dom. Här får ni en bild jag tagit på en älg från förra året, idag orkade jag inte stanna o joxa med det :)


Värmer vetepåse

Det är kallt som fan ute, 15- USCH! Jag har kollat lite på Bride war som gick på tv ikv, den vart ganska fin.
Nu värmer jag min värmekudde och tänker ta med den till min säng och bara ligga o krama den hela natten fram till klockan 06:45 imorgon då jag skall åka o jobba, myys.
Pusshej

Morgon

God morgon!
Nu dricker jag te och äter filmjölk med smak av jordgubbe, smultron och vanilj med lite müsli i = GOTT! Jag brukar inte gilla fil, men denna är fantastiskt god!
Idag skall jag duscha med, så jag har åter igen kletat in ricinolja i håret (y) hah.
Senasre idag skall jag åka till Sara för att leka och laga mat och efter det skall jag jobba litegranna hade jag tänkt mig :)
Puss

En dag på satn med mamma

Idag har jag vart o hälsat på Harry, jag höll i honom. Det var ganska läskigt efersom jag aldrig hållt i en sån liten människa innan, det var mest läskigt när han rörde på sig men det ändå ganska bra.
Efter jag o mamma vart där åkte vi till IKEA och åt mat och köpte galgar till mina kjolar sen gick vi till HM för att jag skulle köpa en tröja men jag hittade inte den så jag köpte en klänning ist samt ett par nya tofflor som passar till min Hello Kitty-särk som jag just nu sitter och myser i tsm med mina tofflor :)
Jag har ju anmält mig till högskoleprovet med och då måste man va jävligt kvick på att läsa och man måste kunna engelska så jag gick in på biblioteket och lånade Harry Potter på engelska, jag är så smart så det är inte klokt (y)
Nu måste jag äta för jag är hungrig, under tiden kan ni kolla på bilderna nedan eller bara gå o göra nått annat.
Puss

Gamla tofflorna...

Nya tofflorna, mkt nödvändigt och jävligt sweet <3

Hur jag sitter och ser ut på bilden spelar ingen roll så lnge jag har Hello Kitty och Harry Potter

Yaay!

Här är mina nya galgar till kjolarna och på dom svarta galgarna hänger en randig klänning som jag köpte idag samt en vinröd som jag köpt från Nelly.com förra veckan typ tror jag :)

Min kärlek till ballerina

Känslan av att hitta ett paket ballerina man inte visste fanns kl 21.30 en onsdag<3


Bebis

Idag har jag jobbat 7-4, det har gått bra. Jag har skickat in min elektroniska tidrapport som jag fick skriva 2 ggr innan jag lurade ut att jag skulle spara den innan... KUL! Sen har jag också lämnat in en annan blankett till försäkringskassan som jag egentligen skulle gjort för 8 dagar sedan men bättre sent än aldrig, eller hur? :)
Imorgon tror jag att jag är redo, redo att ta steget, redo att KANSKE hålla i en riktig minibebis. Jag och mamma skall nämligen åka o hälsa på Harry som jag blivit faster till i början av januari. Jag har ännu inte vågat åka o kolla på honom för tänk om jag skulle tycka den va ful? Alla bebisar e fula när dom e så små tkr jag men nu tror jag att den kanske har hunnit bli söt, hoppas jag iaf.
Efter att vi vart hos Harry skall vi åka vidare in till Jkpg och äta mat på IKEA och handla galgar till mina kjolar. Sen om det blir tillfälle skall jag försöka få med mig mammie till HM där jag planerar att köpa en tröja som jag dör om jag inte får snart, på riktigt alltså.

Idag på jobbet kollade vi på bullerbybarnen, det gör att jag vill ha sommar och kollar på gamla sommarbilder och hittar en på mig och Bibbi från 9an, jag har svart hår


RSS 2.0