Ändringar

Shit vad dom har gjort om massa på blogg.se! Ni ser det kanske inte men jag ser verkligen, fattar knappt hgur man skriver inlägg. Inte för att det är drf jag "slutat" upptadera hundra gånger om dagen men iaf, jag vet inte om jag gillar såhär stora förändringar.
Imorgon är det midsommarafton och jag har inte blekaste om vad som komma skall förutom att jag skall åka till Tranås på dagen iaf, jag tar det som det kmr med lite öl som vanligt.

Hysteri

Jag förstår inte hur folk kan va så sjukt intresserade av denna fotboll som e på tv o radio vart man än vänder sig, skamligt tkr jag! Är det någon som vet när det slutar så man kan få lite lugn och ro kanske?
Imorgon skall jag jobba på morgonen, börjar 07.00!!! Efter det så skall jag jag ge mig iväg till skogsi o fira lilla Anton som har tagit studenten! YAAAY!
Nu måste jag sova fort som attan! Tjaråå


Lite bilder från resan

Nu är jag hemma en liten sväng hos min dator och det regnar hur mkt som helst så jag passade på att klippa tånaglar och lägga in bilder från min o Saras starka resa. Som ni vet så har vi en liten regel att vi måste godkänna alla bilder inna dom läggs ut så visar endast bilder som jag tagit och på mig själv för att undvika konflikter.

Fina solnedgångar fanns det gott om

 

Första dagen vart vi glada över att vi överlevt flygresan och hoppade högt

 

Inne i Rodhos stad fanns fina skor som jag ångrar att jag inte köpte även att dom var sjukt äckligt osköna

 

Sista kvällen med fin solnedgång med Turkiet i horisonten

Sverige

Nu är jag hemma från Grekland:)  K om hem igår men hann inte mer än hem, packa upp och packa om o ge mig iväg till wurre och där somnade jag bums i hans nysiga armar ^^ Bästa på länge
Idag har vi kollat på SISTA Game of thrones och det kmr inte nytt förrens i april typ!!! Jag tror jag smäller av.
Jag skulle kunna visa en miljon bilder från min o Saras starka resa men jag är smart o bara tar med en kamera utan sladdar till så det blir tilll att visa en annan dag. Sen har jag o Sara faktiskt lovar varandara tt vi måste godkänna alla bilder innan dom publiceras på internet ^^
Jag kan iaf meddela att vi har haft en toppenvecka med mkt varmt väder och vi har hittat 3 nya bästisar från Jkpg i 60-70 års åldern, våra älskade panter-tanter<3
Jag lovar att jag skall uppdatera mer när jag har bilder att visa för annars e de ju inte ens kul.
Puss

RSS 2.0