A-shine

Idag fick jag hem mina skor, mina jättehöga skor <3 Känner mig som världens coolaste o längsta människa när jag har på mig dom även att dom bara är 7 cm höga och till min förvåning väger mindre än mina riktiga converse, hur fett är inte det? 
 

Energimåndag

Idag har jag haft löjligt mkt energi. Vaknade kl 9 av att solen lyste in på mig eftersom jag glömt dra ner rullgardinerna.
När jag förstod att jag inte kunde somna om gick jag ner o åt lite frulle o satte igång med att städa hela undervåningen nästan o efter det hade jag fortfarande lite kli i fingrana så satte igång med att baka mackroner och det är dom bästa jag gjort hittils (har gjort ca 4 ggr innan) hälften blev lite mindre bra men smakar fortfarande gott och den andra hälften blev så bra så jag smäller av! Fyllningen var lite knivigare, hade inget smör hemma så gjorde chokladmousse till några o vit chokladkräm till några. Den vita chokladkrämen blev jättegod o jätterinnig men får tro att det blir helt ok ändå. 
Efter bakningen slängde jag ihop lite lax o morötter, paprika o en massa lök inne i ugnen o sedan åkte jag o tränade i 40 min eftersom jag fortfarande var helt till mig av energi. 
Nu börjar jag dessvärre bli trött o tänker borsta de små tänderna, godnatt. 
 
 
 

Helgen genom snapchat

Jag erkänner att jag är beroende av snapchat, det är inget att sticka under stolen med så jag bjuder på ett par med kanske någon liten bildtext. 
 
Fika i Jkpg
 
Tacos! Sara hjälper mig att hitta de perfekta jordnötssmöret, därav texten
 
Åker till Nässjö


Fika i Nässjö
 
Lurar i köket
 
ost- och skinkmacka på Elsies


I bilen i väntan på att Kitty skall komma tillbaka från godisaffären
 
Myskväll hos Sara
 
Fönstershoppar
 
 
Sara hade fängslat in toapappret, den jäveln!
 
Fick en lapp av Gud. To bad for him att hans barn fick lida så när jag inte ens behöver bli förlåten för nått. Gillar heller inte att han dumförklarar mig geom att låta någon dör för att jag skall förtså, jag är ju inte helt IQbefriad. 
 
åket
 
Mysko besök hemma hos Kitty
 

Helgen i kort version

De var visst ett tag sedan jag skrev nått här nu, har haft fullt upp med snapchat o leka med kamrater. 
Så fort jag kom hem från Gbg packade jag bara om väskan o flyttade in hos Sara ist. Vi har varit i Jkpg o fikat med Kitty o hennes gamla klasskamrater o vi har haft både Joel o Kitty på besök hemma hos Sara o vi har också hunnit med en tur till nässjö o fikat o självklart vart ute o glidit omkring med bilen i samhället med nedvevade rutor o högmysik o solglasögon, ja ni kan ju föreställa er... Det är väl på en höft vad jag haft för mig sedan senaste inlägget. 
Precis just nu sitter jag o känner hur jävla gött det är att ta det lugnt efter en timme på gymmet, samt stirrar mig blind på min fina ring jag köpte i Gbg, så himl fin!!!! <3
 
 

Högt över taken

Igår var det så himla fint väder så vi gav oss ut på en liten upptäcksfärd :D Vi/ eller iaf jag har alltid velat gå upp på berget som ligger precis här vid lindholmen men vi har inte riktigt tagit oss tid eller kraft att hitta vägen som leder dit upp men igår så gick vi en liten bit o tillslut hittade vi stigen som gick upp, upp och upp. Det var mkt brantare än vad jag väntat mig vilket ledde till stark andfåddhet men det var det värt sen när vi kom upp o fick se den fina utsikten.
Jag bestämde mig ganska snabbt för att detta nu är min nya favoritplats, vill va där varje dag nästan om det inte vore för blåsten ^^ hihi
 
Självklart hade jag inte med mig min kamera till Gbg denna gången så alla bilder är tagna med mobilen och i o med att det var så jävla soligt (klagar inte) så såg jag inte riktigt på displayen vad jag tog kort på men det blev som det blev. Allt är ändå finare i verkligheten.
 
Tjusiga Gbg
 
Älven, alla kranar o hus <3
 
Lite blåsiga i håret men vad gör väl det


Där borta ligger havet

Haiku sushi på rullande band

Tja tja!
I fredags gick vi upp ganksa sent o åkte ganska direkt in till nordstan för att handla varsitt av det nya sc2 och äta sushi på rullande band. Jag hade alrdig ätit på det stället innan men jag fick ett positivt intryck och det var så gott så att jag tänker äta där igen, misosoppan var den godaste jag smakat ever! Skulle nästan kunna äta där bara för soppans skull, YUMMY!
Stället ligger någonstans på drottninggatan, minns inte numret men det heter iaf Haiku och jag rekommenderar
 
 
 
 

Dagens snapchat


Kräks och bröst

Idag har jag torkat bebisspya på dagis så skulle inte förvåna mig om jag får kräksjukan också lagom tills imorgon när jag sitter på bussen till Gbg...
Efter jag desinficerat nästan hela dagis åkte jag hem o klippte håret en liten bit, så liten bit att det inte ens syns. Bara dom där otäcka topparna som delader i 14 delar som är näst intill borta, vrf gå till en frisör när man kan klippa sig själv? /Ove S
Efteriddagen och kvällen har jag spenderat i aneby tsm med Kitty, Sara och bästisen MAT. Idag vart det tacos och sedan lite fruktstund bestående av aprikoser och vindruvor/bröst. 
 

Larm

Imorse ringde telefonen o jag for iväg o arbetade som fritidsledare här ute på landet. Efter jag slutat o stängt portarna gick jag till gympahallen o joinade barngympan. Nä, det gjorde jag inte, jag gick till gymmet som ligger i samma byggnad o tur var väl det för när jag var som allra svettigast o tröttast o nästan färdig med 5 km på bandet rusar en flock med mammor in o säger att larmet på dagis har gått. Jag får gå av bandet o springa ut i mörkret med 2 kidz som skrämmer upp mig med att de e inbrott o dom sett någon inne på dagis tända en lampa, det gör ju inte mig sådär jättestadig på benen men vågar mig ändå in på dagis o kollar läget o det är såklart tomt, falskt alarm = skönt. 
Jag går tillbaka in på springbandet o inser att siffrorna är helt borta o jag vet inte alls hur länge jag sprungit o blir förbannad för att jag inte kan ge min kaloriräknare exkta siffror så får chansa hej vilt.
På vägen ut till bilen möter jag 2 "vakter" som kollar larmet o dom säger att det kan ju ha vart en liten mus som utlöste larmet... vem helst förstår att en liten mus inte kan utlösa ett larm utan det måste va en stor jävla skeppsråtta KUL att jag öppnar imorgon då och att denhär "lilla musen" säkert sitter där innanför dörren i gryningen o bara väntar på att bita tag i mina ben :'( 
 
Typ världens sötaste jag hittade på instagram en gång
 

Snapchat

Denna helgen har jag snapchatat mest hela tiden, har gått o blivit beroende tror jag. 
Igår var jag på gymmet och gick/sprang hela 6 km!!! Vart så nöjd att jag tog en bild för att besvisa att det var på sant senare på kvällen åkte jag till jkpg för att dricka ur ett par flaskor vin o dansa med Kitty o Matilda.
Det var en rolig kväll o jag fick va bodyguard åt tjejerna och lyckads feixa en dejt åt kitty på onsdag kl 12. Vi får väl se om någon dyker upp^^ 
 
 
 
Idag har jag mest lagt o myst i Kittys soffa och tog sedan en sväng till city gross för att försöka komma på vad jag vill ha att äta men kom inte fram till något så nu sitter jag i köket med tom mage o undrar hur jag skall klara ut detta. 
 

Små citroner gula

Idag var jag, Jennifer o Kitty på bio o såg "Små citroner gula" Jag o Jennifer skrattade mest hela tiden o Kitty grät en skvätt. Det var en såndär typiskt bra film som man kan kolla på ungefär 100 gånger o skratta åt samma saker igen. Jag rekommenderar (y)
 
Innan bion beslutade jag mig för att jag hänger med ut o festar imorgon eftersom jag inte har något annat för mig och för att jag gillar att vara lite lätt salongsberusad. Köpte både bärs o rödvin för jag kunde inte bestämma mig för vad jag kmr vara sugen på imorgon, mamma trodde jag skulle dricka allting under en o samma kväll, haha! Då skulle jag nog ligga på sjukan sen. 
 
Per bjöd på både lunch och fika på IKEA, gott. 
 

2 Fruktans frukter av frukt

Igår när jag åkte hem från gymmet upptäckte jag 2 hemska saker
 
1. Först såg jag en älg vid vägkanten som åt mat från ett träd. Jag stannade såklart bilen o tutade som en dåre samtidigt som jag hade Sara i luren som stöd ifall den skulle attackera. Plötsligt inser jag att jag inte är ensam med älgen utan det är 3 (3!) älgar mot en människa:O Dom börjar gå mot mig men svänger tvärt o går över gatan, TUR. Svettades jag inte tillräckligt på gymmet så skall jag tala om att de sista svettdropparna kom ut då. 
 
2. Jag har upptäckt min bakdel full at celluliter och börjar nästan gråta. DET ÄR JU SNART BIKINISÄSONG OMG!!! Nä så farligt kanske det inte är men jag kmr förevigt älska den som talar om för mig hur man får bort dom, jag ser ju ut som tanterna på jobbet o jag har inte ens fyllt 23!
 
Jag hann inta ta någon bild på älgarna och är inte tillräckligt fjortiiz för att ta kort på min bakdel så ni får nöja er med en bild jag tog på kolmården i somras

Dagens outfit

Idag har jag på mig mjukisbralls från JC, T-shirt från Monki samt en sportbh och HK-tofflor från HM.
High fashion baby
 

VARNING!

Don't try this at home...
 

 
 
 

My precious

Nu har jag fått tummen ur till att fotografera och lägg in bilder på kläderna som jag var/är så himla lycklig o kär i.
Varsågoda att bli 100% avundsjuka på mig...
 
Hej Catworld! Bara märket gör att jag smälter<3
 
 
Denna till mina sailorkortbyxor och Sailor Moon kan slänga sig i väggen
 
 
Den har fina pärlknappar, den har spets, den har päls, den har en brosch, den har allt jag kan önska mig. Angel love
 
 
Detaljer <3
 
 
Kärlek på hög level
 


Rosettknappar
 
 
Kortbyxor under, kjol över. Änligen slipper man oroa sig över pinsamma tros-chocker
 
 
En nästan exakt likadan i rosa

mobilblogg

rostat bröd med smält jordnötssmör och kaffe. inte alla som törs äta de till frukost, lunch och mellanmål.



Långhelg

Hej!
Jag har lekt med mina bästisar exakt hela helgen o de känns himla kul.
I fredags lekte jag med Sara o testade outfits inför den kommande lördagen som innebar fest och fylla i Jkpg för Bibbiano som fyllt hela 23 år!
Söndagen låg jag, jennifer o kitty hemma i hennes soffa  o kollade på film innan vi åkte vidare till Sara för ytterligare lite film o övernattning som ledde till måndagen då alla var lediga och kunde samlas igen over en bit tacos o ge bibbi hennes presenter som hon glömde. 
 
Idag är det en helt vanlig tråkig tisdag, ingen har ringt o vill ha mig som vikarie så jag sitter o käkar chokladbrago o surplar kaffe i förhoppningar om att Sara skall komma o träna med mig ikv, kan behövas efter en sånhär alldeles för mysig långhelg. 
 
Förfest. Jag har på mig min nya byxkjol, ett av klädesplaggen jag skickade efter o är super happy for
 
Me and my friend il nostro
 
Vi har det kult på restaurangen
 
Mysig bild på mina mysiga kompisar som är lite trötta
 
Mer mys med bästisar hos Sara
 
Tacos på en måndag är 100% kul. Jag rekommenderar

RSS 2.0