Imorgon gör jag det

Imorgon jobbar jag sista dagen denna veckan. Skall bara va 2 dagar för igår var det planeringsdag som jag inte behövde va med på och på torsdag åker jag till Sthlm med Sara och på fredag är det LADY GAGA!!!! och på lördag e det kräftskiva och på söndag åker vi ifrån Sthlm och tillbaka till det vanliga. Tror det kmr bli en helgrym weekend, kan knappt hålla mig!
Men först efter jobbet morgon gör jag det, jag tänker klippa lugg! Om jag inte ballar ur, men som jag känt idag så är jag brave enough to do it!
 
Vad kan gå fel lixom? Jag + hårsax = sant, eller? :O

Symaskin

Idag har jag gjort hårinpackning, filat mina fötter och naglar och känner mig som en helt ny människa! Himla skönt.
Jag har även vart snäll och städat en himla massa i skrymslen o vrår så nu hittar både jag o mamma våra saker när vi skall ha dom :) När jag ändå va igång satte jag igång symaskinen o sydde gardiner till Antons nya lya samt la upp ett par jeans till mig själv (y)
Nu är jag vrålhungrig och måste äta!
Puss
 
 
 

Myskväll

Kom precis hem från en mysig kväll jag haft med Kitty o Sara :) Vi kollade på film och åt som vanligt, planerade en tripp till McDonald's men var för lata för att ta oss dit så vart pizza ist och kex för mig ^^ hihi
 
Asabasagammal bild på mig i Kerre :)

Scooby dooby Doooo

Har precis ätit lax som är en utav mina bästa ätafiskar<3
Har inte hunnit göra så mkt idag än. Handlat lite grejor från asos, bland annat en så tröja som kissie skulle beställa med hjärtan^^ tror den passar mig bättre än henne, haha!
Jag har även målat lite idag, fast med blyerts på vanligt papper. Vart en Scooby Doo och jag funderar på om jag skall måla den i större format på någon utav mina tråktröjor så dom blir kultröjor ist :)
 
Facebook känner mig så himla väl, fick favoritförslag och dom prickade in alla bästisar perfekt (y)

Lugg lr inte lugg?

Mamma håller på att baka nått nytt bröd vi hittade recept på, kan bli spännande att smaka, får återkomma om vad det var för bröd och hur det smakade.
För övrigt funderar jag på att göra en förändring, jag är så sjuuuukt trött på mitt hår. Jag skulle vilja färga det men nu när jag vart utan färg ett år så känns det synd att falla tillbaka i den trenden.
Nä funderar faktisk skarpt, knivskarpt på att klippa lugg. Men det är lite samma sak där, har precis fått ut luggen i samma längd som det andra håret, det som jag trävat efter i så många år och nu när jag väl har det så börjar jag tvivla iaf^^
Ja ja, jag får väl vänta ett par dagar iaf, saxen ligger där den ligger tills jag är helt säker på min sak o klipper till, HAHA!
 
 
Vad tycker ni? Lugg eller inte?
 

Stackars mig

Hur mkt snor ryms det i en näsa? Hur många kakor kan man äta på en gång? Hur mkt kan man frysa på en dag? Hur mkt energi har ett barn egentligen? Och hur många koppar honungsvatten klarar kroppen av?
 
Det är ungefär sådant jag gått o funderat på på jobbet idag, jag har blivit sjuk, men jobbar ändå för jag behöver pengar till att köpa bussbiljetter till Gbg.
 

Nytt jobb, söker jobb, jobbigt

Började jobba på nytt dagis idag, fattar ingenting är helt snurrig i huvvet efter dagen. Förhoppningsvis kommer jag in i det ganska fort och gillar stället. 
Ikväll har jag lekt med mina tjejkompisar och sagt hejdå till Jennifer o Bibbi som flyttar till Halmstad imorgon :O Har inte träffat dom alls mkt på senaste tiden så känns helt jobbigt att det nu kmr bli ännu mer sällan :( Men det finns ju telefon som tur är, skall ringa dom var o varannan dag^^
Nu har jag också suttit o kollat på arbetsförmedlingens hemsida på lite jobb som sökes i Gbg och hittade hela 11 st bara inom försäljningskategorin som jag tänker söka, så imorgon när jag kmr hem från dagis blir det en himla massa personliga brev som skall skrivas! Är det någon som har tips på bra saker man kan skriva så säg till för jag måste här ifrån o det är illa kvickt nu!
 
 
 

En annan variant av Romeo & Julia

Hej hej!
I helgen åkte jag med för att flytta tillbaks wurre i Gbg, det var en mysig sista helg innan vi ses igen om 3 veckor.
Mindre kul var det idag när vi sa hejdå, det är alltid lika jobbigt och jag lär mig aldrig att behärska mig. Jag vet ju att vi kmr ses igen men det är ändå så himla jobbigt, gång på gång. Det känns ungefär som en annan variant av Romeo o Julia, vi vill vara tillsammans hela tiden men samtidigt vet vi att det inte går...
 
Nu har jag fått det sagt.

Vart o shoppat

Idag loggade jag in på banken och upptäckte att mina skattepengar hade kommit, en kvart senare satt jag i bilen påväg till Jkpg.
Första timmarna gick jag på östa centrum och köpte bara rosa saker helt utan medvetande. Senare åkte jag till A6 och handlade fler saker i fler färger och avslutade dagen med McDonald's och CityGross.
 
Det var typ extrapris, smålänning som man är köpte jag slut på lagret.
 
Eftersom wurre flyttar tillbaka till Gbg på fredag är det lika bra att jag förbereder mig med en bra väska att packa i när jag skall åka o hälsa på honom.
 
En sånhär poncholiknande sak har jag letat efter länge, idag hittade jag en som blev min.

.

Idag har jag en ledig dag som jag spenderar framför datorn. Vart inne på bodystore.se och kikade lite efter någon bra hudsalva. Hittade en som var helt perfekt för mig, det var bara det att den kostade 719 kronor för en pytteliten förpackning. Jag får nog leta vidare. 
Jag har på senare dagar blivit mer rastlös än vanligt och jag känner att jag skulle vilja åka till ett annat land, vilket som helst bara för att se mig omkring och ta lite fina kort. Lite lurigt bara att hitta någon som vill följa med mig på sånt. 

Vill åka till Japan

Jag sitter ner och kollar vad det skulle kosta att ta sig till Tokyo för 2 personer tur o retur och hanmar på ca 11.000. Jag har råd med det.

RSS 2.0