Nudlar

Dagens lunch:


Mina nya kläder

hej hej!
Idag är jag verkligen trött, har ont i huvvet och min näsa är full med allergisnor :( För att det skall bli bättre har jag druckit en stor kopp te med massamassa honung i (y)
Jag har ju vart o handlat lite dom senaste dagarna och drf tänkte jag visa er i bild vad jag köpt:

En ny underklänning för den andra jag köpte var ful så bytte mot denna :)



Ett linne med Bruce på, bara för att jag knappt kan hålla mig tills vi skall se honom i sommar<3

Dåligt humör

Har inte bloggat idag för jag har inte haft det humöret skulle man kunna säga och sen har jag inte hunnit för jag har vart i nässjö med mamma hos ortopeden och sen föröskte jag hitta födelsedagspresenter till mina systar som fyller år typ när som helst. Sen har jag spenderat min tid med att öva på högskoleprov som till en början gick helt galant tyckte jag men när jag sedan fick se provresultatet fick jag nästan tårar i ögonen av ilska på mig själv. Kände mig som Dobby och ville helst bara slå till mig själv hårt i huvvet med en massa siffror så att det kan fastna nån gång, men oroa er inte, jag har inte misshandlat mig själv :)
Nu har jag för 3e gången idag sagt "nu övar jag inte mer idag" men nu är det sant, nu lägger jag ner. Kan hända att jag övar en extra gång imon som troligtvis inte kmr hjälpa mig nått. Efter det tänker jag åka till Pelle så han får sätta dit vinterdäck på min bil igen eftersom det kmr bli snö i helgen sen tänker jag åka i hämta wurre i Jkpg och föröska handla mig dom där mockastövlarna som jag inte kan sluta tänka på.
Puss

Dagens look, hih!

Fick mitt brev från skatteverket idag 13.135 KRONOR! YAAY! Nu skall jag sitta uppe hela natten och kolla på resor till varmare länder med god öl och ja, god öl helt enkelt.

Såhär har jag sett ut idag. Helt svartklädd var jag med Hogwartshalsbandet, såg nästan ut som en häxa om jag får säga det själv, dock inte riktigt lika snygg som Hermione men iaf ^^


Gratisgrejer

Nu har jag kommit hem från en runda på stan med Kitty o Sara. Handlade en underklänning som jag skall lämna tillbaka för den satt konstigt och sen ett till linne med Bruce på som jag kanske visar imon :) Hittade ett par megadegafina mockastövlar typ som jag bara måååste ha men det fanns bara ett par kvar i butiken com var jättesmutsig så skall ringa till den andra skobutiken imon o se ifall dom har ett par rena till mig som dom kan lägga undan ^^
Efter vi vart på A6 stack vi ner till IcaMAXI som hade massa gåvor till mig<3 och sen hade dom choklad för bara 5:- så alla vi 3 tjejr köpte maxantalet per hushåll = 2 st vardera hihi!


Mina gåvor från Icamaxi<3 Förutom chokladen då den fick jag betala 5kr för :( he he Blink * ;)

Jkpg idag

Halloj!
Idag kände jag att det var kallt när jag skulle gå på promenad så ist tog jag ett varv på Orbitracen, eftersom jag inte gjorde någon träning alls igår så var jag tvungen att iaf gör nått idag :)
I eftermiddag skall jag ta med mina flickvänner till Jkpg och handla lite och försöka ta reda på vart jag skall skriva högskoleprovet på lördag samt lämta tillbaka min bok som jag inatt läste ut, ÄNTLIGEN!
Idag när jag tog in posten så hade jag fått ännu fler gåvor och rabatter från Ica fast denna gången från Sannegården, hinner dessvärre inte åka dit innan erbjudandena gått ut :(


Allergi

Nu är jag hemma och avkopplad från jobbet. När jag kom hem möttes jag av hela köksbordet fullt med bak-saker som mamma köpt i Ullared till mig idag :D Var bland annat, blockchoklad, nutella, dekorationsströssel till cupcakes och massa annat gott och ungefär 12 paket snabbnudlar, hihi. Tack mamma :D
För övrigt har jag idag kommit på att jag är allergisk mot kobajs tror jag för idag har det luktat kobajs heela tiden och jag är megasnuvig i näsan.
Nu skall jag sova lite.
Puss

Äter mat

Just nu äter jag men on några minuter åker jag till aneby och handlar och jobbar lite. Passade på att ta en fjortiizzbild också, ser lite ut som Amy Diamond, hihi


Ingen promenad

Hej hej<3
Idag är det ganska kallt ute så jag har inte gått någon promenad och kmr nog inte göra det hlr bara för att jag inte känner för det. Istället skall jag ta o tvätta mitt hår och sen åka o jobba hela kvällen men hinner nog blogga lite till annan dess :)
Puss

Gjort det fint hemma

Denna måndag har jag till mestadels gjort det fint här och var. Jag började med att putsa fönsterna i min lilla bil och sen dammsög jag den och tillslut vart den som ny! (hur det nu är möjligt med en säkert 20 år gammal bil) hih!
Efter det tog jag upp dammsugaren till mitt rum och tog bort alla döda flugor som kmr till mig varje kväll och sen dammsög jag hela min soffa och slängde alla konstiga saker jag hade i förvaringsdelen av soffan så nu har jag en plan på att lägga en stor del av mina flytta-hemifrån-grejer där i (y)
Men nu skall jag läsa lite och sedan sova och hoppas på att min rygg och hals är helad tills imon.
Puss

Plocka blommor

Var ute på långpromenad idag, 50 minuter! Både gick, sprang, joggade och gick jättesnabbt och pausade för att plocka blommor till mamma :)


Lipton

Hej bloggen<3
Idag har wurre försökt att lära mig lite matte inför högskoleprovet, jag fattade ganska mkt men frågan är om det stannar kvar tills på lördag? :O Hoppas det.
Det har varit en fin dag idag och jag har inte vart ute någonting mer än när jag gick till bussen för att åka hem till mamma. När jag väl kom hem var det mörkt men jag vart ganska glad över att komma hem idag ändå för det hade kommit post till mig från Lipton! 2 st helt gratis smakprover och 7:- rabatt fick jag, bara för att jag gillade dom på facebook (y) Gratisgrejer är det bästa<3


AloeVera

Hej hej bloggen<3
har visst glömmt bort att skriva :O Jag är iaf i Gbg nu men skall åka hem imon igen :(
Idag när vi var o handlade godsaker till kvällsmyset så hittade jag den omtalde AloeVera drycken (ja, det stavas så på flaskan så jag särskriver inte) Jag köpte en och den var nästan allt annat än vad jag förväntade mig = BLÄ!!
Fast egentligen var den inte så äcklig, smakade som bubbelgum typ men det är inte så gott att dricka soom att tugga, trust me. Konstistensen var äcklig, det var som små grodyngel innuti och den va ganska slemmig, jag rekommenderar inte.


Springtur

Hej hej!
Idag när jag vaknade och skulle ta mig en "springtur" så upptäckte jag precis när jag låst dörren 2 gåsar? som passerade vägen nedanför mitt hus. Sprang in o hämtade kameran och tog ett snabby kort som inte blev så bra för sen flög gåsisarna iväg :(
Som tur var gick jag aldrig in med kameran igen utan tog med den på min lilla runda och jag fick se många djur och blommor se här...

Gåsarna



Liten söt fjärill



2 st tranor som flög lite



En trana som äter gräs



En till fjärill som äter blomma



Trehundra fåglar i ett träd



När jag kom hem igen åt jag frukost i solen med min lilla söta Gunnar<3

Biggets loser

Hellu!
I eftermiddag har jag gjort färdigt mina kakor som jag bakade för någon dag sedan, eller ja, jag doppade dom i choklad bara men nu är dom iaf klara och goda var dom verkligen må jag säga.
Har precis kollat på Biggest loser sverige och jag hejar verkligen på Ralf nu men jag är osäker... man fick se lite smygbilder från finalen och den andra killen var sjuuukt smal men vi får helt enkelt se, spännande :)
Nu skall jag sova jättegott och imorgon åker jag till Göteborg o leker med min kille igen<3 yay!


Dagis hela dagen

Är precis hemkommen från dagis, fick stanna kvar lite längre idag så nu är jag helt och hållt slutkörd, vill bara gå o lägga mig o sova men de kanske e lite tidigt ^^ jobbat precis som Dolly Parton faktisk 9 to 5 COOLT
Jag tvivlar på om jag ens orkar träna någonting idag även fast det är fint väder. Jag har vart ute ca 4 timmar på dagis och bara lyftit småbebisar hela tiden så har ju faktiskt tränat på det sättet om jag får lov att ha någon bortförklaring^^
Nu är jag ganska hungrig så skall se om jag kan hitta något gott att äta!  Bloggar mer sen.
Puss

Köttfärssås, steg för steg

Nämde innan att jag gjort köttfärssås idag, här kmr det steg för steg i bild hur jag gör på ett ungefär :)

Lite färs. 2,2 kilo för att vara mer exakt. Allt detta kan jag ju inte göra köttfärssås på jag delade den i 4 och använde 1/4

Dessa ingredienser behövs förutom färs då: smör att steka i, champinjoner, lök, grädde, tomatkross, chilisås och slutligen salt och peppar som Marie Sernerholt gillar så mkt, he he :P

Börja du med att steka färsen och lägg sedan i hackad lök. Ett tips för dig som bor som jag, dvs utan lökskärare vill jag ge ett tips att ha simglasögon på dig när du hackar lök. Om man nu inte vill lipa som ett litet barn vill säga.

Skiva lr dela champinjonerna, dessa var väldigt små så för mig räckte det att bara dela idag. Kan även funka med konserverade champinjoner men färska e ju godast.

När kastrullen med vatten som står brevid den stekta färsen börjar koka kan du gå o hämta din spagettiburk.

Har du ingen spagettiburk kan du ta spagetti direkt ur plastförpackningen. Barilla skall man alltid ha för det finns ingen godare spagetti och ingen kan säga nått annat. Punkt.

Konservera upp burken med krossade tomater

Lägg i tomaterna, en klick chilisås och grädde på färsblandningen salta o peppra och kanske använd några fler kryddor. Jag använde idag pakrikapulver och chilipulver.

Häll av pastan när den e klar och lägg upp allting på en blommig tallrik.

Ät upp allt så fort du kan.

Jaa, så går det till när jag gör köttfärssås :)
Men nu undrar ni säkert vad som egentligen hände med den där köttfärsen som jag aldrig använde...?

TADAA!!! Lagt allt i påsar och fryst ner i en frys jag har hemma. Har man ingen frys får man göra asmkt köttfärssås och bjuda typ 100 kamrater på eller så kan ni bara köpa en mindre förpackning köttfärs, det kan ni välja själva.

Puss

Sprungit idag

Idag har jag jobbat på dagis. Alla som jobbar på dagis tkr det är så underbart och jättekul när barnen säger söta saker osv men det gör dom verkligen inte till mig idag fick jag tex höra att jag ser ut som en pytteliten leksak? :O Nä, de gillade jag inte att höra.
När jag kom hem gick jag en promenad och sprang faktiskt lite idag med och det var inte så jobbigt som jag trodde fast ändå jobbigt om ni förstår? :) Hittade lite gula blommor vid vägkanten också, det var trevligt så jag bjuder på en sån bild.
När jag kom in gjorde jag köttfärssås men mer om det senare, nu måste jag duscha!




Lyko.se

Beställde ju lite saker från lyko.se förra veckan och idag hade Sara vart o hämtat ut det åt mig (y) Givetvis hade hon öppnat lådan för att hinna pilla på allt innan jag kom för att ta ifrån henne det, haha pillemaja!!
Det jag beställde mer exakt var 2 st olika toningsbalsam, en inpackning för skadat hår, en ansiktsskrubb, 2 st ansiktskrämer och en shampootvål?! Vad är en shampootvål? Jag vet inte, jag köpte för den var intressant.
Så nu hoppas jag på att få ett rent och friskt hår med lite kopparfärg i samt ett porfritt ansikte med ungefär ett kilo "lyster" vad nu det innebär^^





Livsviktig sak

Hej hej bloggen<3
Idag har jag jobbat litegranna. Fick följa med en tant till tandhygienisten och där fick jag även prova på det yrket, haha! Satt o småpratade lite med hygienisten och sa att jag vill plugga till tandsköterska. Hygienisten blev väldigt förtjust och bad mig direkt komma o assestera henne ^^ kankske inte var till såå himla stor hjälp när jag bara fick stå med sugslangen o en spegelpinne o försöka suga upp allt vatten hygienisten sprayade på, men hon sa att jag var duktig iaf och det blev jag glad för sen får ni tycka vad ni vill.
Sista halvtimmen på jobbet höll Sara på att ringa o smsa att jag var tvungen att ringa upp henne så fort som möjligt för det var VIKTIGT!!! Jag trodde att hon visste att jag jobbade och då kan man inte ringa o hesta så som hon gjorde, fick lite panik och trodde typ någon hade dött eller nått. Så fort som attan ringer jag upp och så svarar en lugn och sansad Sara "Hej, vad gör du?" (!!!!!!) Den "livsviktiga" grejen var vad hon skulle köpa till hennes syster i födelsedagspresent.... Där fick jag nästan hjärtattack i onödan. he he :P
På tal om dagen och Sara har vi disskuterat dehär med mittbena att det kan vara rätt snyggt ibland, jag testade detta idag och det gick bra men jag kmr nog inte köra på det som standard direkt. Tänkte ta en bild på det så ni läsare kunde få se men tydligen så tyckte kameran jag var ful i det så ist får ni en bild på mitt brev jag fått från IcaMAXI, snälla dom<3
Hejdå!


Strassburgare

Bakade strassburgare idag. Först försökte jag med den klassiska formen se bild 1, när alla kakor på plåten blev missbildade förutom en ändrade jag taktik se bild 2, mkt bättre.
När kakorna var klara att doppas o choklad upptäckte jag att det inte fanns någon choklad hemma så nu ligger dom i frysen och väntar på att jag skall åka o handla.




Vill bara kräkas

Körde på OrbiTracen idag igen men dock bara 17 min innan jag var tvungen att avbryta. Anledningen till avbrottet skyller jag faktiskt på Sara som gav mig tipset att jag inte skulle träna på morgonen utan på eftermiddagen efter jag ätit o så. Det gjorde jag idag, en timme efter måltid och jag vet inte om tjejen försöker ta livet av mig lr nått för såhär illa har jag då aldrig mått :S Helst av allt vill jag gå o kräkas o sen svimma men jag är inte riktigt sån så jag har suttit och tagit typ 200 djupa andetag och nu känns det lite bättre.
Dehär gör jag inte om, rekommenderas INTE!

Andra saker jag gjort idag kan tex vara att jag tvättat mina skor, det vart inte så stor skillnad mer än på gummisulan som bliv megavit. kanske får ta på nått fläckbortttagningmedel lr nått, någon som har några tips? :)



Hungrig!

Nu har jag hjälpt mamma att städa lite, det gjorde mig hungrig så skall försöka laga någon form av mat nu tror jag :)

Frukost ist för promenad

Idag är det fint väder ute men jävligt kallt så jag gick ingen promenad idag, kanske blir lite senare i eftermiddag eller så ställer jag mig på våran OrbiTrack2000 o svettas en stund he he :P
Idag till frukost åt jag rostat röd med cremecheese och minipaprika till det fyllde jag min nya prickiga tekopp med jordgubbste och mjölk.
God måndag allesammans!










Julafton 18/3-12

Ikväll hade jag o mamma bjudning för våra grannar. Vi bjöd på en toast med champinjonstuvning och en god sallad till det. Efterrätten bestod av en fruktsallad och vaniljsås som var "utspädd" med turkisk yoghurt. Alltsammans smakade mkt gott och eftersom jag aldrig riktigt lyckats umgås med mina grannar på senste tiden har det inte hlr blivit av att jag fått någon julklapp förens idag. Julklappen bestod av 2 st röda och vitprickiga tekoppar med fat, hur gulliga som helst ju! Så nu har jag invigt den ena iaf men tror jag skall packa ner dom i en liten låda och vänta med att använda tills jag flyttar bort härifrån.


Svanprinsessan

Hej bloggen<3
Idag har jag kollat på Svanprinsessan, sjuuukt bra<3 Älskade den när jag var liten, såg den på bio med farmor säker 5 ggr utan att överdriva, hah!
Nu skall jag äta annannas o dricka te tror jag :)

Lördag

Vad händer på en lördagkväll som denna? Jo, vad jag förstår så är det nogon form av sport på tv som är så in i döden viktig. Ja, så ser det iaf ut om man kollar facebook.
Själv har jag lekt med Bibbi o Sara. Vi köpte lite melon, vindruvor och jordgubbar samt någon bit choklad och satte oss i skinngrupperna o bara pratade och hade det mysigt :)
Tidigare denna afton städade jag mammas bil, det var verkligen behövligt. Jag tror hon har kört geggamoja i den, såg iaf ut så. Nu har jag iaf vart i fasten och bilen är stålande ren!
Jag lagade också mat till mig själv idag. Improvisation kallar jag rätten, dvs jag tog allt gott jag hittade hemma och rörde ihop till nån gröt/gryta?! Det bestod iaf utav: Kyckling, couscous, paprika, vitlök, wookmix, nån matlagsningagrädde typ och röd currypasta! Såhär såg det ut...


Vem vet mest?

God morgon och god förmiddag!
Jag har ju faktiskt vart vaken ett tag nu, gick upp halv 11 :O ! Jag försöker gå upp "tidigt" nu dom senste dagarna så jag slipper ligga vaken och vänta på att bli trött mitt i natten sen, smart va? *Blink ;) * he he :P
Idag har jag inte gjort så mkt än, har ätit frukost för en gångs skull och kollat på "vem vet mest" så jag kan alla svaren sen när det går i repris.
Det gjorde jag på jobbet en gång, hade kollat på VVM på förmiddagen och på eftermiddagen så gick reprisen och så kunde jag sitte o "gissa" svaren högt så alla trodde jag var assmart. Verkligen ett hett tips om du behöver lite extra självförtroende nån dag, jag rekommenderar (y)


Tomtegröt

Jag har inte ätit en enda godis lr kaka på hela dagen och tänkte hålla det. Men nu frammåt kvällen när man kan bli lite småsugen, nä, vrålsugen på godis så höll det på att gå illa men då kom mamma hem och ställer sig och lagar tomtegröt åt mig<3
Kan knappt berga mig tills det är klart :D YUMMY!

Ångest

Sitter o kollar på gamla högskoleprov och försöker öva men jag fattar verkligen inte mattedelarna och nu har dom ökat så det skall vara 3 mattedelar :( Provet är om 2 veckor och en dag och jag kan verkligen inte hur mkt jag än försöker förstå. Riktig jävla ångest har jag.

Hur smart är du?

Shit vad det krävs mkt för att klassas som smart alltså, veta vart man dricker mest öl, omg.
Hihi, kul sidoreklam på mailen. Grattis står det till och med, innan man ens svarat (y)


Gratisbio

Hej hej!
Igår blev jag medlem på Gratisbio.se. Det går ut på att man skall samla poäng typ och sedan får man presentkort hem som kan vara på olika saker beroende på hur mkt poäng man har samlat om jag förstått det hela rätt, hah. Först fattade jag verkligen inte alls vad jag skulle göra men nu har jag läst lite om hur det går till och några små poäng har jag allt skrapat ihop ^^
http://gratisbio.se Jag rekommenderar verkligen (y)


Promenad igen

Hej hej alla söta läsare<3
Idag virade jag om mig Gryffindorhalsduken och gick på promenad igen, jag kan knappt fatta att jag gjorde det!? Efteråt satte jag mig ute och solade i 10 minuter me. Neger nu ju (H) eller?


retarDEX

Har glömt att berätta för er om min retarDEX-upplevelse jag vart med om (tack Sara som påminner mig)
Hur som helst... Om man gillar dom på Facebook får man ETT gratis munspray helt utan extra kostnad hem i brevlådan (gäller typ 1000 första som gillar) Snål smålänning som jag är, gillade jag sidan och väntade ivrigt i några förväntansfulla dagar på att jag skulle få post och plötsligt en dag när mamma kmr in med posten finns där ett litet paket till mig med en munspray i <3 Lycklig var jag och sprayade munnen full och fick därmed "världens godaste andedräkt".
Dagarna gick och jag var så lycklig över mitt lilla munspray som jag då och fortfarande bär med mig vart jag än går (just in case).
För bara någon dag sedan fick jag ett brev hem, det såg väldigt familjärt ut men jag kunde inte gissa vem avsändaren var, med ivrighet river jag upp brevet och vad ligger där i om inte ETT TILL MUNSPRAY!!! YAAY!


Fina med fina vänner

Ojsan hoppasan! Jag har visst inte gjort nått mer inlägg idag sen i morse :O
Jag har iaf sen dess hunnit med att duscha och åkt till Aneby för att fika med goda vänner på Thimons :) Himla mysigt faktiskt. Vi satt o pratade mkt om träning och jag känner verkligen att jag behöver göra allt dedär som att gå, springa, gå med stavar göra armhävningar osv osv men det är sååå mkt lättare att prata om än att göra. Jag får för mig att jag inte har tid, jag skall tex kolla på tv, måla, ta kort, blogga. Allt går före "träning" i mitt liv, skall nu försöka ändra på det och se hur många dagar det håller i sig ^^

Promenad

Halloj!
Tro det eller ej men trots det dystra vädret har jag vart ute på promenad idag :) Hittade lite fåglar på vägen som jag tog kort på, ganska coolt.
Jag har försökt att fixa så att om man klickar på bilderna blir dom större, hoppas att det funkar och ha en bra dag, nu skall jag tvätta mitt hår tror jag.

Fågel, fågel, fågel, frulle

Lilla tjejen på Lindex

Kom och tänka på en sak som hände mig när jag och Sara var på lindex i måndags. Jag stod ute i affären och testade en tröja för jag orkade inte gå till provrummet för det.
När jag står där framför spegeln kmr det fram ett litet barn på typ 6 år, hon gårmed bestämda steg rakt mot mig så jag böjer mig ner för att ta upp min väska som ligger på golvet så jag kan flytta på mig och släppa förbi barnet.
Istället flyger hon på mig och ger mig en rejäl bamsekram så jag håller på att trilla in i spegeln. Först trodde jag att hon puttade mig så min reaktion var: Oj, nej, shit, oj! Saaraa Hjäälp!
Barnets föräldrar skrattar lite och undrar lika mkt som jag vad fan ungen håller på med. Mer av den familjen hann jag inte se för fort som attan sprang jag där ifrån för att söka tröst hos Sara. Efteråt hade jag samma känsla i kroppen som när jag skall flyga flygplan ungefär, nervös och fullkomligt skräckslagen.
Det låter kanske inte så hemskt, men ni skulle vart där, det var kaos.


Motion

Gud vad jag luktar illa i munnen, har ett tandkött som håller på att ruttna lite, ni kanske kan föreställa er lukten?
Förutom att min mun håller på att mögla har jag umgåtts med Sara idag och vi har gått och handlat saker till smoothie och varsin kaka på konditoriet, dock hann jag aldrig ta något kort på kakorna innan dom vart uppätna vilket resulterar i att dom var väldigt goda.
Imorgon tror jag att jag skall ta mig en liten promenad, inte för att banta, inte för att träna utan för att motionera och förhoppningsvis få lite mer struktur på mina ben lagom till kortbyxorsesongen.
Nu har jag sagt det, så nu måste jag göra det.
Puss




Rödvin på en tisdag

Hej hej!
Igår åkte jag hem till Sara efter att jag ätit mat. klockan var ganska mkt så vi bakade aldrig några kakor som vart planerat ist öppnade vi en flaska vin och vips! så blev det rödvinstisdag, vi satt i Bosses "jaktstuga" och kollade på äntligen hemma (y) sen gick vi o sov lite, det var första gången jag sov i familjens Svärds nya dubbelsäng och det gick ganska bra, kunde inte riktigt somna men det gick bra ändå.
Idag tänkte vi att vi skulle baka kakor ist men lusten till det finns inte riktigt där så det kanske bara blir en sväng till Thimons ^^

För övrigt har jag en av mina värsta träningsvärkar idag, rumpan är värst. Tack för mig, hej!




ARG

Jag är verkligen helt slut och jättearg. När jag kom hem var jag svinhungrig och trött så mamma sa att hon kunde laga maten så kunde jag vila mig under tiden... NU, 2 timmar senare väcker hon mig och säger att hon redan ätit, KUL!
Jag som skulle åka till Sara så fort som möjligt för vi skall baka goda små kakor!!! :@

Frukost

Idag är jag uppe tidigt för jag skall hjälpa till att flytta möbler.
Här är min frukost (fast jag åt 2 knäckebrödisar och inte alls alla tomater), hihi LUR!


På bussen

Nu sitter jag på bussen, alltid skall den vara sen!! fast bara 5 min idag så det var ju skönt :)


Åker hem idag

Idag åker jag hem vid 3tiden :(  lite sorgsen är jag ju alltid för det men det känns ändå bra att jag möts upp av Sara i Jkpg och blir efter det välkomnad av McDonald's om allt går enligt planerna :)
Nu skall jag dricka mitt frukost-te.
Puss

En bild på ett teparty jag hade en gång, myyys

Myskväll

Halloj halloj!
Igår vart vi på fest hos Anders som bor lågt långt borta, efter det skulle vi gå ut men sen åkte vi hem ist och jag drack 2 megaglas med vatten under natten (rimmar) ^^
Nu idag har jag o bejbi kollat på how I met youre mother och inte gjort nått fram tills Arvid och Timmey kom hit, då planerade vi vad vi skulle äta i en och en halv timme och det slutade som vanligt med jordnötssås och kyckling o dedär (y) Nu skall vi alla kolla på film och ha det mysigt.
Imon åker jag o Arvid från Gbg.
Pusshej!

Tjat tjat tjat

Hela långa dagen har jag tjatat på wurre att han skall gå o duscha för han luktar äckligt, NU halv 8 på kvällen ger han med sig...
Vi har vart o handlat efter många om och men idag också. Vi skall laga kyckling, ris och jordnötssås ikv :) och efter det skall vi mysa och kollat på How I met youre mother (y) Ser ut att bli trevligt.
Nu skall jag laga mat! Ha en fin fredag alla kamrater och icke-kamrater ^^
Puss

Natti natti

Idag har vi vart i nordstan och kollat på grejor och sen åkte vi till provskor lr va de nu heter men ingen av oss hittade några fina skor :( så ist gick vi till Bengans och kollade på skivor lite granna :)
Nu har vi ätit tacos, sovit i soffan lite och kollat på film. Just nu har alla åkte hem och kvar e bara jag o wurre, själv ligger jag redan nerbäddad i sängen med färdigborstade tänder, känns skönt.
Godnattpuss

Inte gjort nått

hei hei bloggän<3
Idag har vi inte gjort nånting än så länge. Om en stund skall vi åka o kanske köpa skor :D JIPPIE! Sen skall vi nog bara leka med våra kamrater och ha det bra :)
Puss

Äntligen påväg

Hejsan svejsan!
Äntligen sitter jag på bussen påväg till Gbg. Först när jag skulle åka tåg till Jkpg så krånglade mitt busskort som är sprojlans nytt, märkligt... Så antingen åkte jag gratis till Jkpg (vilket jag hoppas) eller så försvann alla pengarna på kortet, kul.
När jag kmr fram till Jkpg får jag ett litet sms av Bus4you om att bussen e försenad :( Så jag går o köper mig en fransk hotdog och en kopp te, nice kombo jag vet. Nu är jag iaf på bussen och hoppas att resan skall gå bra uten fler förseningar :)
Igår var vi ju hemma hos Bibbipluttan och firade att hon hade födelsedag för en vecka sen^^ Av oss fick hon en ansiktsbehandling med massage som jag tror hon blev glad för :) På kalaset bjöds vi på kyckling, klyftpotatis, sås och vin. Efterrätt vart kladdkaka från frödinge, mumsfilibaba (y)


Detta vinet bjöd BIbbsan på, det vart riktigt jävla gött. Jag rekomenderar

Skogsgatan

Hallu!
Idag vart jag uppe med tuppen nästan... hihi.
Sara sov över hos mig och vi gick upp runt 10 och jag packade mina sista grejer och sen åkte vi till ica och handlade lunch, det vart grillad kyckling och couscous + currysås (y)
Nu har Sara åkt till skolan och kvar sitter jag och Nettan på skogsi. Jag skall snart lämna Nettan med för jag skall jobba 2,5 timmar idag, värt. Efter det blir jag hämtad av Sara och åker hit igen och byter om sen tar jag tåget till Jkpg och sedan bussen vidare till Gbg<3

Hittade en bild på Saras dator, sommar och sol och en liten fjortizzTorre ^^



God sömn och te

Sovit himlans gott inatt, nu skall jag dricka mitt morgonte :)

Ledig tid

Imorgon är jag ledig. Då skall jag ägna tid åt att göra saker jag tycker om, som tex att måla eller ta kort eller både och :) men framför allt skall jag ägna tid åt mina kamrater, jag är nämligen bjuden på födelsedagskalas hos Bibbi, det skall bli skojjigt. Efter det tänkte jag ragga hem Sara på pyamasparty YAY!
Nu är jag verkligen trött och skall snart sova.  Igår var jag ännu tröttare, vaknade imorse iklädd bh och mjukisbyxor... så långt hann jag innan jag somnade HAHA! På onsdag åker jag nog till wurre och det är verkligen på tiden, behöver lite minisemester nu.

Åka till jobbet i soluppgång

Äntligen är jag hemma och dödstrött är jag. Fick skjuts till jobbet idag och vi åkte lagom så vi såg soluppgången jag och mamma :)
Jag har vart ute med mina små söta gamlingar idag och solen har vart så himla skön hela dagen fast nu är jag helt tung i huvvet efter den.
Funderar lite på om jag skulle orka göra lite fruktsallad om en liten stund, det kanske piggar upp lite? Annars har jag verkligen inget planerat ikv mer än att bara göra ingenting och vila.


Snart är det sommar och härligt väder för en skateboarstur

Jag hinner inte

Jag har inte skrivit nått på hela dagen visst. Jag hinner inte med mig själv riktigt har inte vart hemma nånting idag nästan, äta jobba sova dö.

RUBRIK

Nu är jag hemma. Har ätit en banan och druckit en kopp te och skall om ett tag borsta tänderna och sova som en medelstor gris.

jobbelijobb

Idag har jag tvättat mitt hår och alldeles straxt skall jag ge mig iväg och jobba ända fram till klockan nio ikväll och imorgon börjar jag klockan sju på morgonen!!!! Orkar fan inte gå upp så himla tidigt :'(
Hoppas det är god mat på jobbet idag är lite småhungrig faktiskt, annars får jag väntatill kvällsmaten för då blire tomtegröt<3 himla gott alltså :)
Puss

Garderobproblem

Igår fick jag panik efter ett sms av Sara. Hon förklarade hur hennes 2 garderober helt random vart proppfulla. Jag kollade igenom min garderob och kände detsamma och rensade drf bort en hylla med sladdar och kameror för att få plats med mer kläder, det gick ju bra. Sen övergick jag till där galgarna hänger och då blir man ju nästan tårögd när man ser att galgarna inte räcker till och dom man använder nu har slutat säljas :'(
JAG ÄLSKAR JU MINA GALGAR!!! Nu måste jag blanda in med några fula trägalgar bland mina fina svarta :(
Jag behöver dessutom en ny garderob, för även om jag nu fyller på med fula galgar så finns det inte mkt plats kvar att hänga på....
Dagens I-landsproblem, jag vet men iaf, det suger!

Förstår ni mitt problem? Jag kan ju inte köpa några nya kläder för DET FÅR INTE PLATS!!!

 



Jag försökte rensa ut lite kläder med. Detta var vad som fick lämna garderoben: Ett par mjukisbyxor, en sovtröja och en randig jobbtröja som gått sönder. Värt

Utbildningar

USCH! Jag sitter och kollar på utbildningar åter igen som börjar till hösten och det är verkligen inte nått kul, jag fattar ju ingenting. Det står ju typ inte nånstans om antagningspoäng för då måste man gå in på en annan sida och söta efter den utbildningen man vill gå och försöka hitta antagningspoängen balnd alla dessa miljoner texter.
JAG BEHÖVER HJÄLP!

Matte

God morgon, idag vaknade jag av lukten av nybakade scones som jag åt tsm med min storasyster och mamma. Efter det "hjälpte" jag ninna med hennes matte, det är ganska lurigt dedär, inte riktigt min grej kanske men jag vet iaf vad Y betyder i denna saken 2x + 2y - 12 = 0, svaret är 6 -x

"Mina" möbler

Jag är verkligen dålig på att ta kort just nu, måste börja gå ut i skog o mark och fota lite känner jag.
Eftersom jag inte har några fina bilder jag själv tagit så väljer jag idag ut några stycken från min bildmapp "Fina saker". I denna mapp finns saker på alla möbler och saker jag behöver/vill ha (och ganska mkt mer) den dagen jag blir vuxen och bor i ett fint hus eller stor lägenhet. Dom senaste dagarna nu innan jag somnat så har jag legat vaken och planerat så nu vet jag verkligen hur jag vill att alla rummen skall se ut, nästan iaf ^^ hihi!


En klassisk och nytänkande soffa som är riktigt cool

En flygel måste man ha, så är det bara. Punkt slut.

 

En gammal fin byrå kan man måla i vilken färg som helst och den blir ännu mer fin

 

Någonstans måste man ju förvara virren, lr hur?



Alla bilderna vet jag inte riktigt vart dom kmr ifrån, tror jag mest har googlat eller hittat på olika bloggar typ :)

Fössta tossdan i mass

Idag talade jag med Sara via telefoni. Hon har en tentamen imorgon som jag hoppas innerligt att hon skall klara, lycka till lilla vän<3
Vi kom även på det att det är första torsdagen i mars idag, eller som man säger på jönköpingska "fössta tosstan i mass" måste nästan fira med tåta och kaffi, HOHOOO!!
Jag har iaf äntligen lyckats göra om lite härpå bloggen, vad tycker ni? HISS eller DISS?! hihi, *Blink ;)*
Nu skall jag göra iordning tebryggaren och förbereda en kväll framför tv:n och Biggest loser Sverige.

Cupcaces

Jag berättade ju innan att jag hade gjort massa sockriga saker idag, här är bildbevis. Ganska dåliga bilder men det kanske inte spelar så stor roll :)

Sockerpasta kan vara kul att pilla med lite :)



Gjorde en ros typ, det skulle kunna va en annan blomma med men taken var ros.



Färdig i sorlek stor



En till blomma



Färdig i storlek liten



Frostingen vart lite tokig i konstistensen idag så vartväldigt rinnig som ni kanske ser men smaken går inte att klagapå för det.

Sockerkick

Käre min gud! Jag skakar nästan av allt socker jag fått i mig!!!
Jag har nämligen gjort blommor och andra skulpturer av sugarpaste och sen gjorde jag frosting till mina muffins jag håller på att tina upp ifrån frysen.
Bild på det lilla som blev kvar efter att jag suttit och stoppat i mig sötsakerna kmr senare denna afton :)

Omlån

God morgon!
Jag och mamma har precis klurat ut och lånat om min Harry Potter-bok eftersom jag aldrig tycks "hinna" läsa ur den så mu har jag den i nästan en månad till, hihi.
Nu skall jag äta fruktsallad.
Puss


Moroccanoil i inbakad fläta

Himla skit vart det efter att jag tvättat håret. Jag glömde lägga i moroccanoil när det var blött så tänkte att man lika väl kunde göra det i torrt hår kanske men ICKE! Det märks inte ens att jag har tvättat håret idag.
Eftersom jag inte hann tvätta om håret så fick det åter igen bli en inbakad fläta, folk tror väl jag inte kan ha nåon annan frisyr än det. Men jag tycker det är ganska fint ändå och behagligt är det med så jag skall inte klaga.

RSS 2.0