Ai sushi

Idag åt vi ingen frukost, tänkte ta älvsnabben över och äta sushi! Men sen blev det ingen båttur utan vi fick ta bussen ist och sedan promenerade vi till Ai sushi, ett ställe som fått mkt bra omdöme och verkade jättegott och där vi tänkt att äta och må gott. Meen! När vi kom fram var det stängt :( det stod på internet att det va öppet till 5 på lördagar men icke!
Hungriga promenerade runt fiskekyrkan och fortsatte en gå en bit som slutade i en långpromenad runt i stan. Vi hittade bara massa fik överallt, ingen mat till våra stackars tomma magar :/
Vi gick o vi gick o tillslut tänkte vi ta ett säkert kort och äta hos greken men där var nu ingen grek, utan ist en blommaffär! när klockan nästan slog 5 tog vi första bästa kinesrestaurang som fortfarande hade buffé och slog oss ner. Det var riktigt äckligt därinne men mätta blev vi, kan bero på att dom bara serverade flöt och flöt och friterad frityrdeg. Nej, jag rekommenderar inte!
Bra saker med dagen var iaf att jag nästan vart påcyklad av Ulla i Andra Avenyn, COOLT! och sen vart det himla mysigt att promenera med min bebis, hihi.
Nu skall vi koka te och äta upp allt godis vi handlade på 4-gott<3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0